Author Topic: Περι βενζίνης: Μην αγοράζετε ούτε σταγόνα απο Shell και Esso  (Read 1091 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

GeorgT

• Guest
Δεν είναι κακό, αν έχει κ καλή κατανάλωση κάτι γίνεται, + δεν φοβάσαι να σου χαλάσει!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Επειδή ξέρω πως είσαι περίεργος με τα αυτοκίνητα πάρε ακόμα μια ιδέα

http://img104.imageshack.us/img104/3462/donkeycarfk0.jpg
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ELEOS! fantasou na skaseis myti paralia aristotelous p.x. gia kafe me ayto to "oxima" !!!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Μετά απ' όλα αυτά, μην ξανακούσω για προβλήματα με τα καύσιμα!!! Υπάρχουν λύσεις κύριοι!!!
PAOK is a Social Movement!

GeorgT

• Guest
 :a1006: :a1006: Tο δεύτερο χαλαρά τρώει το πρώτο σε τελική αλλά το πρώτο είναι πιο offroad. Δύσκολη απόφαση αλλά επειδή το δεύτερο είναι 4αθεσιο είμαι full για το δεύτερο (+ ξενον θα μαμαει). giannis_depo_G4 φαντάσου καλύτερα να κάνεις ταξίδι θεσσαλοινικη αθηνα με αυτά!!!!!

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ki egw fola deytero eimai :)
oso gia to thess - athina etsi opws einai o dromos gia tetoia oximata eimaste gamw ta diodia tous mesa. ektos an pame meta kati se erpystria...

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ebala telika benzinh ston kalpakh sthn lagkada...ligo prin thn aerogefyra..

perimena kamia 40 lepta sthn oura...pante balte giati h apergia 8a synexistei opws fainetai
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Δυο αμαξια εχω χαλασει απο τον Καλπακη..Εβαζα βενζινα απο εκει γιατι ηταν(με μεγαλη διαφορα) ο πιο φθηνος..
Στο corsa μου "εξαφανιστηκε" κυριολεκτικα το εσωτερικο του καταλυτη.. Και το Zafeira (Diezel)το προλαβα τελευταια στιγμη..Εκει που πηγαινα να κανω προσπεραση,πανω στην προσπεραση, μου χαμηλωνε ταχυτητα.Θα σκοτωνομουν..Και στα δυο αμαξια μου βρηκαν οτι το προβλημα ηταν η βενζινα και το Diezel ηταν νοθευμενα..Οταν τους ειπα απο που εβαζα, τιναχτηκαν στον αερα..Ευτυχως το Ζafeira το προλαβα..Αλλαξα το βενζιναδικο .Ηταν διπλα απο τον Καλπακη ενα αλλο και απορουσα γιατι ειναι τοσο πιο ακριβος απο τον Καλπακη..Με δυο γεμισματα απο τον πιο ακριβο εστρωσε το αμαξι..Στο corsaκι ομως μου εφυγαν τρια κατοσταρικα για τον διαλυμενο καταλυτη...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
ayto file mou to exoun pei kai alloi gia ton kalpaki venzini pote apo kei...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Δυο αμαξια εχω χαλασει απο τον Καλπακη..Εβαζα βενζινα απο εκει γιατι ηταν(με μεγαλη διαφορα) ο πιο φθηνος..
Στο corsa μου "εξαφανιστηκε" κυριολεκτικα το εσωτερικο του καταλυτη.. Και το Zafeira (Diezel)το προλαβα τελευταια στιγμη..Εκει που πηγαινα να κανω προσπεραση,πανω στην προσπεραση, μου χαμηλωνε ταχυτητα.Θα σκοτωνομουν..Και στα δυο αμαξια μου βρηκαν οτι το προβλημα ηταν η βενζινα και το Diezel ηταν νοθευμενα..Οταν τους ειπα απο που εβαζα, τιναχτηκαν στον αερα..Ευτυχως το Ζafeira το προλαβα..Αλλαξα το βενζιναδικο .Ηταν διπλα απο τον Καλπακη ενα αλλο και απορουσα γιατι ειναι τοσο πιο ακριβος απο τον Καλπακη..Με δυο γεμισματα απο τον πιο ακριβο εστρωσε το αμαξι..Στο corsaκι ομως μου εφυγαν τρια κατοσταρικα για τον διαλυμενο καταλυτη...

Φίλε κατι παρόμοιο μου κάνει και εμένα το αμάξι, οταν τρέχω αρκετά, δηλαδή πάνω απο 130 κάνει κάτι απότομα μπουκώματα για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει ξανά. Ετσι έκανε και σενα ? δεν το έχω πάει ακόμα να το δω γιατι μέσα στην πόλη σπανιότατα να μου το κάνει σε ταξίδι το κάνει αρκετά γιατί το πατάω.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Κι εγώ σήμερα από τον Καλπάκη έβαλα, αλλά άρχισε την αισχροκέρδεια ο πούστης. 7,50 ευρώ για μισό τεπόζιτο σε μηχανάκι...

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
K gw to xw akousei auto gia ton Kalpakh alla panw sthn anagkh ti na kaneis...
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
san xalkidikiotis pou eimai na sas enimeroso gia dio benzinadika pou gnorizo

kalpakis : sto dromo gia basilika klp  MAKRYA  exei dikaia kerdisei to paratsoukli kalpikos apo olous emas pou menoume xalkidiki

episis makria apo to benzinadiko sto fanari sta basilika   oxi logo akribeias alla logo notheias

makria loipon apo auta ta dio.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **

Φίλε κατι παρόμοιο μου κάνει και εμένα το αμάξι, οταν τρέχω αρκετά, δηλαδή πάνω απο 130 κάνει κάτι απότομα μπουκώματα για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει ξανά. Ετσι έκανε και σενα ? δεν το έχω πάει ακόμα να το δω γιατι μέσα στην πόλη σπανιότατα να μου το κάνει σε ταξίδι το κάνει αρκετά γιατί το πατάω.

Ακριβως, και τελικα θα σου ρημαξει τον καταλυτη....

S.O.S.  ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...