Sport24.gr | Ποδόσφαιρο | Α' Εθνική | ΠΑΟΚ
Ελεύθερος ο Ελευθεριάδης
Δημοσίευση: 12 Αυγούστου 2005 21:16
Ελεύθερος ο Ελευθεριάδης
Μειώνεται κατά έναν τον ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ αφού από σήμερα ο Ηλίας Ελευθεριάδης, έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε σε όλα με την Καστοριά στην οποία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε πέρυσι στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεικού και έπαιξε σε 10 αγώνες πρωταθλήματος σημειώνοντας ένα γκολ.
Το καλοκαίρι επέστρεψε για να επανενταχθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά δεν κρίθηκε απαραίτητος από τον προπονητή του Νίκο Καραγεωργίου, οπότε του δόθηκε εντολή να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Αναφερόμενους στους λόγους της απομάκρυνσης του από τον ΠΑΟΚ, ο Ελευθεριάδης δήλωσε: «Είμαι πολύ πικραμένος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τόσο από την συμπεριφορά της τεχνικής ηγεσίας, όσο και της διοίκησης.
Το γεγονός ό,τι ακολούθησα την προετοιμασία στα Πηγάδια και έκανα όλο το πρόγραμμα στην Αυστρία και την τελευταία στιγμή μου είπανε να βρω ομάδα γιατί δεν είμαι μέσα στα πλάνα, φανερώνει την συμπεριφορά τους απέναντι μου. Είμαι επτά χρόνια συνολικά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τέτοια συμπεριφορά δεν είχα ξανασυναντήσει.
Το ερώτημα μου είναι, αν αυτή είναι η προσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στην ομάδα τους μικρούς της. Δηλαδή διώχνουν εμάς τους μικρούς της ομάδας και παίρνουν άλλους; Ο κ. Καραγεωργίου δεν με χρησιμοποίησε σε κανένα φιλικό από αυτά που έδωσε η ομάδα ως χθες και με χρησιμοποίησε στο τελευταίο, αυτό που έγινε χθες στις Σέρρες. Ηταν έκπληξη και για μένα.
Ξαφνιάστηκα που με χρησιμοποίησε. Όσο για τα επιπλέον κιλά που λένε, θεωρώ ό,τι αυτό ήταν μια πρόφαση για να με διώξουν. Πολλοί παίκτες έρχονται βαρύτεροι κατά λίγο μετά τις διακοπές, αλλά δεν φεύγουν όλοι. Υπάρχουν προγράμματα διατροφής και δίαιτας, που ακολουθούσαμε όλοι όσοι είχαμε κάποια περισσότερα κιλά. Εγώ όμως μόνο έφυγα από την ομάδα. Αρα δεν ήταν αυτό το αίτιο" είπε.
Den 8elw na krinw viasthka proswpa kai katastaseis pantws ayth h eikona emena me ekneurizei afantasta
Ypoti8etai oti xtizoume omada me nea paidia......Xa8hke o kosmos na paei daneikos sto finale..