@cure
diafwnw gia 2 palta... fan ham kai badovits
idiws o badovic prosefere arketa, kai se teliki ton xerame otan ton pirame, epexe poly kalitera ap oso perimename.
palto sinithws leme enana paikth pou erhete me megales prosdokies , meta vaiwn kai kladwn kai apodiknyete sverkos...
klasiko paradeigma paltou marifalief, dolberg(panagia mou) tsernisof(dolberg ala rwsia)
Όταν ήρθε ο αθεόφοβος ο ΦανΧαμ ήταν υποτίθεται ο αντικαταστάτης του Φαν Ρόι. Τότε εγώ πιο μικρός και άμαθος τρώω τον παπά από τα Σπορ και πάω στο πρώτο φιλικό να δω τον παιχταρά Ολλανδό που είναι καλύτερος του Φαν Ρόι.

Παίρνει την μπάλα μία φορά... Φεύγουν 3 στην αντεπίθεση... Αυτός πάσα την μπάλα προς τα πίσω. Συνέχεια το ίδιο πράγμα. Πάνω από τα 3 μέτρα δεν πετύχαινε συμπαίχτη. "Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη ο μπαλαδόρος" "είχε τρακ" τα σπόρια. Δεν είχα τρελαθεί πιο πολύ με παίχτη μας από αυτόν τον ξανθό ανάπηρο τουρίστα.
Για τον Μπάντοβιτς έχεις δίκιο, γιατί τον ξέραμε, αλλά μου την έδινε στα νεύρα και μου έχει κάτσει στραβά. Άντε να τον πω μπουφάν, που είναι και πιο κοντό.
Me th Bayern hmastan atuxoi pantws. O Fortula eixe piasei ena penalty 2 fores kai to efage me thn trith (2 panalhpseis edwse to koraki!). Pantws an o Damanakhs eixe eustoxhsei sto 5o penalty 8a eixame parei thn prokrish....
Αααααααχχχ. 9-8 τελικό σκορ στα πέναλτι! Ααααααααααααααχχχχχχχχχχχ! Αλλά τι ομαδάρα και τι παιχταράδες είχαμε τότε.
NA se pw omws, nomizw pws thn xeiroterh omada thn eixame to 95/96!
(Antwnas, Kouinn, Nolhs, Voltezos, Gioxansen, Aleksits, GIOVIC .....)
Thank you ρε Billy. Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ αυτούς τους 2 τους ανύπαρκτους Σέρβους του "μεγάλου προπονητή κοκοκοκοκοκο-τοβιτς" που και καλά ήξερε την Γιουγκοσλάβικη αγορά.