0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
salpigidis
Ναι αλλα αφού δεν πρόσφεραν στο ΠΑΟΚ, άσχετα αν ηταν ποιοτικοί, μπορείς να τους πεις παλτα κατα μια εννοια, για μας !!(1,6δις για δυο γκολ με udinese δεν ειναι κ λιγα)
Ο Καμπς δεν πηρε σε καμια περιπτωση τοσα..ουτε κατα διανοιαΔεν ηταν και ο σουπερ παικτης -για αυτο εφυγε αλλωστε- αλλα οχι και παλτο. Δεν πηρε και πολλες ευκαιριες παντως.Ο Θενκγκοντ ηταν παλτο και γουνα βιζον ο αδερφος του που μας κουβαλησε το ταγαρι ο Αγγελος για παικτες..
ΜαριφαλίεφΑυτός ήρθε επί Μπλαχίν...Ο Ουζμπέκος ''κυνηγός'' (αν υπάρχει τέτοιο είδος) με τη φαλακρίτσα του και την κοιλιά από τις βότκες, έπαιξε στο Ιωνικός-ΠΑΟΚ στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και από τότε γύρισε πίσω στα ''δύσκολα'' της χώρας του...
maintan badovic dolberg alan pirvou mario zeman kosminski brantic kapagianidis milton nounies marifalief pagkos: sousko,fofana,amafoule,hagan,skarntina,salpigidisnomizw einai apo tis xeiroteres omades pou tha mporousame na katevasoume ta teleutaia deka xronia....perastika mas....
autos itane kalos re, apla travmatistike kai den epaixe.. alla oso eixe paixei (filika kai miso episimo) eixe deixei oti einai braxos!
Quote from: blue_eyes on September 11, 2007, 14:34:45Ο Καμπς δεν πηρε σε καμια περιπτωση τοσα..ουτε κατα διανοιαΔεν ηταν και ο σουπερ παικτης -για αυτο εφυγε αλλωστε- αλλα οχι και παλτο. Δεν πηρε και πολλες ευκαιριες παντως.Ο Θενκγκοντ ηταν παλτο και γουνα βιζον ο αδερφος του που μας κουβαλησε το ταγαρι ο Αγγελος για παικτες..Θυμάμαι σε ένα ματς εκτός έδρας, είχα πάει με ένα φίλο να το δω σε ένα καφενείο στη δελφών. Εκεί που λέτε πετυχαίνουμε ένα τυπά που υποστηρίζει ότι είναι κουμπάρος του γυμναστή της ομάδας. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ρε γμτ. Τεσπα πως πάει οι κουβέντα στον αμαφούλε του λέω ρε ψηλέ ο τύπος είναι φτερό στον άνεμο.Μια κλωτσιά να φάει μας χαιρέτησε... Και τι μου λέει ρε ο άνθρωπας? Ξέρω ρε, λέει, αφού ο κουμπάρος μου του έχει βγάλει πρόγραμμα με γύρους στον Γιώτη για να βάλει κανά κιλό!!!!!!