Tη γνωμη μου για τους paokfans την εχω πει σε γενικες ακρες.
Εχουν δειξει μια σοβαροτητα στα αρθρα τους και στα περισσοτερα που γραφουν
συμφωνω. Παντα φυσικα πρεπει να θυμομαστε οτι οι συνδεσμοι για παραδειγμα δε μπορουν
να γραψουν τοσο σκληρα αρθρα γιατι ειναι επωνυμοι οποτε θα εχουν διαφορα προβληματα με το νομο.
Διαβαστε και τα τελευταια τους αρθρα και δειτε και τη φωτογραφια του
μπατσου με τη σιδερογροθια παρεπιπτοντως.
Παμε ομως σε ενα θεμα που ηθελα να το θιξω καιρο αλλα οι περιστασεις
δε μου το επετρεψαν (ενοτητα γαρ) για το οποιο εγω προσωπικα ντρεπομαι ως οπαδος του
ΠΑΟΚ.
Για ριξτε μια ματια στο παρακατω κειμενο που γραφτηκε απο τους paokfans τον
περασμενο Ιουνιο:
ΤΕΣΤ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ
http://www.paokfans.gr/afosiosi.html...
Σε αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν κερδισμένοι και χαμένοι, πρωταγωνιστές και κομπάρσοι, καλοί και κακοί. Υπάρχει όμως μία κλειστή κλίκα ανθρώπων που ακόμα και τώρα θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση υπέρ τους. Μιλάμε βέβαια για την συμμορία της συμφοράς που έχουν συγκροτήσει ο, γνωστός για την εντιμότητα και την αξιοπιστία του, Γρηγοριάδης (μαζί την εφημερίδα και τον ραδιοφωνικό σταθμό του), οι ραδιοσυνδεσμίτες με μπροστάρη τον πρόεδρο του ΣΦ ΠΑΟΚ Θ4-έμμισθο υπάλληλο «ανεξάρτητου» ραδιοφωνικού σταθμού-«κατά λάθος» υποψήφιο για την διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και ο εξηντάρης εκδότης-κομμουνιστής-χριστιανός-φιλόσοφος. Όλα τα μέλη αυτής της συμμορίας έχουν σαν στόχο να βολέψουν τον κώλο τους μέσω του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ που δυστυχώς για όλους μας κρατάει το κλειδί των εξελίξεων για την ΠΑΕ. Λέμε δυστυχώς γιατί δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχει έστω και ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που να καλύπτεται από προσωρινές διοικήσεις και διοικήσεις πρωτοδικείου. Η συμμορία της συμφοράς που δεν χώνεψε ακόμα το αποτέλεσμα των προσφάτων εκλογών, έχει βάλει στο μάτι τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και προσπαθεί να παίξει παραγοντικό ρόλο μέσω του ΑΣ, ενώ είναι πασιφανές πως η δυναμική και η επιρροή της εν λόγω συμμορίας είναι τόσο μικρή (ανύπαρκτη ουσιαστικά) που δεν μπορεί να διαδραματίσει εξελίξεις ούτε στην ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο Βραχάσι της Κρήτης. Η κατάντια τους και η ματαιοδοξία τους φτάνει σε τέτοιο σημείο που καταθέσανε μέχρι και πρόταση για το νέο γήπεδο της Τούμπας λες και έχουν καμία τέτοια αρμοδιότητα ή λες και το γήπεδο θα γίνει με τους δικούς τους όρους!
...
1) οι paokfans λοιπον χαρακτηριζουν τους συνοπαδους τους- συνδεσμιτες της ΘΥΡΑΣ-4
που εχουν κατσει στα ιδια τσιμεντα, που εχουν βρεθει σε πολλα εκτος εδρας διπλα
διπλα για αρκετα χρονια (και που λογικα βασει ηλικιων οι της Θυρας 4 θα εχουν και μια δεκαετια
επιπλεον στο κοντερ), που εχουν τρεξει σε τοσα συλλαλητηρια κλπ κλπ ως Σ-Υ-Μ-Μ-Ο-Ρ-Ι-Τ-Ε-Σ.
και ρωταω εγω: Eιναι ΠΑΟΚτσηδικη σταση αυτη ;
Να χαρακτηριζουν καποιοι οπαδοι του ΠΑΟΚ αλλους οπαδους του ΠΑΟΚ ως ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ;
Δε θα επρεπε ολοι εμεις να καταδικασουμε αναλογα κειμενα;
Αληθεια πως αραγε θα αισθανθηκαν αυτοι που πηγαινουν απο πιτσιρικια στο γηπεδο
οταν ειδαν αλλοι συνοπαδοι τους να τους χαρακτηριζουν συμμοριτες ;
Εγω προσωπικα βεβαια θα δεχομουν τετοιους χαρακτηρισμους ακομη και για τον εαυτο μου
υπο εναν ορο:
2) Εχω εχω μαθει να ειμαι υπευθυνος των πραξεων και των λογων μου.
Οταν κανεις μια τετοια επιθεση σε αλλους οπαδους του ΠΑΟΚ, γνωμη μου
ειναι οτι πρεπει να εχεις τα κακαλα και την ντομπροσυνη να το κανεις στα ισια.
Λες οτι λες. Ποιος εισαι ? Γιατι κρυβεσαι πισω απο μια διευθυνση ip και ενα domain name.
Δεχομαι την ανωνυμια οταν αυτη σε βοηθαει να γραφεις πιο σκληρα κειμενα και να μην
εχεις προβληματα με αστυνομιες και δικαστηρια, δε δεχομαι ομως σε καμια περιπτωση να
χρησιμοποιεις την ανωνυμια σου για να επιτιθεσαι χυδαια σε αλλους συνοπαδους του ΠΑΟΚ.
To θεωρω ανηθικο και σιγουρα οχι ΠΑΟΚτσηδικο.
Πηγαινε Παλαιων Πατρων 39 και πες τους τα στα ισια.
Ας ξεκαθαρισω με την ευκαιρια και τη θεση μου συνοπτικα για το ΜΛΒ :
Eιναι αληθεια οτι οι paokfans δικαιωθηκαν σε καποια απο αυτα που
ελεγαν για το ΜΛΒ.(και εγω διαψευστηκα παρεπιπτοντως)
Οπως για παραδειγμα το γεγονος οτι υπηρχαν αρκετοι υποψηφιοι στο ψηφοδελτιο
για τις εκλογες του Α.Σ. απο τη ΘΥΡΑ 4,
μεταξυ αυτων και ο Καναρακης.
Εγω προσωπικα απογοητευτηκα απο τη νοοτροπια των επικεφαλης της Θυρας 4 (αλλα επειδη
τα υπολοιπα μελη της Θυρας 4 δεν ειναι αβουλα οντα, η κριτικη μου αφορα ολη τη Θυρα 4)
το τελευταιο τριμηνο κυριως πριν τις εκλογες του Α.Σ.
-Δεν μπορεις για παραδειγμα να προσπαθεις να κανεις Λαικη Βαση, δηλαδη να αποφασιζει ο
λαος και μια απο τις σημαντικοτερες αποφασεις οπως αυτη της επιλογης του μπροσταρη του ψηφοδελτιου
του Μετωπου να την παιρνουν ουσιαστικα οι 3 επικεφαλης της Θυρας 4.
ακομη και αν αυτο γινεται για λογους αξιοπρεπειας και τιμης.
πανω και απο αυτα ειναι η γνωμη της πλειοψηφιας.
-Δε μπορεις ακομα να βγαινεις και να λες οτι δικαιωμα ψηφου στην αναδειξη
του ψηφοδελτιου του ΜΛΒ θα εχουν μονο οσοι ειναι και μελη του ΜΛΒ και μελη του Α.Σ.
Λαικη Βαση σημαινει οτι ανοιγεις τις πορτες σε ολους χωρις κανεναν περιορισμο και σε ολες τις διαδικασιες.
-Δε μπορει η 7μελης προσωρινη διοικουσα επιτροπη του ΜΛΒ να οριζεται ουσιαστικα
με τυπικες διαδικασιες και να μη βγαινει απο ολα τα μελη που βρισκονταν στην αιθουσα εκεινη τη μερα.
Αν λοιπον πριν μερικους μηνες εγω ημουν (ηθικα) μελος του Μετωπου, σημερα ΔΕΝ ειμαι
και ουτε προκειται να ξαναγινω.
Φυσικα, δεν ειμαι αχαριστος και δεν εχω μνημη χρυσοψαρου.
Δε ξεχναω τη προσφορα της ΘΥΡΑΣ 4 για το θεμα του Α.Σ.
Αν οι πορτες του Α.Σ. ειναι πλεον μισανοιχτες ενω ηταν κλειστες
πριν απο 2 χρονια αυτο οφειλεται κατα ενα μεγαλο ποσοστο στη ΘΥΡΑ 4.
και αυτο δεν εγινε τσαμπα. καποιοι χασαν και χρονο και χρημα.
Και το κυριοτερο απ΄ολα:
Aν δεν ειχε ξεκινησει αυτη η προσπαθεια απο τη ΘΥΡΑ 4 κυριως με τη Λαικη Βαση,
και δε γραφονταν οσοι γραφτηκαν μελη τα τελευταια 2 χρονια
η πεποιθηση μου ειναι οτι το Γηπεδο της Τουμπας θα ειχε κανει φτερα.
Θα φταναμε στο καλοκαιρι περσι με τους Σαββιδηδες και τους λοιπους
και θα εβγαινε ο Κατσαρης και οι αυλικοι του και θα ελεγαν οτι δεν υπαρχει
αλλη λυση και θα ψηφισουν ολα τα μελη υπερ της παραχωρησης του Γηπεδου της Τουμπας.
και τοτε δε θα μπορουσε κανεις να γραφτει μελος (παλιοι περιορισμοι) και θα απεμενε μονο η κηδεια
και τα στεφανιαΔε μπορω λοιπον να μην ευχαριστησω τη ΘΥΡΑ 4 ως οπαδος του ΠΑΟΚ για το καλο που εκανε
στο συλλογο στο θεμα του Γηπεδου και γενικοτερα του Α.Σ.
υγ: ας μη βαλω και σχολια για τις Δυτικες στο ιδιο τοπικ. ηδη το εχω μπερδεψει με διαφορα θεματα.
καποια αλλη στιγμη στο αναλογο τοπικ...
Ε.Γ.