Geia xara se olous paidia.Den mporesa na parakolouthisw to mats me ti gria gia tous eynoitous logous pou xerete oloi sas,briskomai exwteriko.Anyway,ap'oti ematha den paixame kai toso kala,mporei bebaia na xasame kapoies eykairies ma apo oti fanike den itan oute autes arketes gia na feroun to pothito apotelesma.Tha ithela na pw se merika ÐÁÏÊôóÜêéá pou apo tin arxi tou prwtathlimatos eblepan to sentoni na strwnetai stin toumpa pws prepei na to paroun apofasi gia ta epomena xronia den tha einai toso eukolo na epitefxthei autos o stoxos alla kai se periptwsi pou ta kataferoume na bgoume champions league,tin xeftila pou tha akolouthisi meta tin fantazeste?.Kai gw gia ton P.A.O.K fwnazw tosa xronia re paidia, ma as eimaste me ta podia sti gi+ta myala sti thesi tous,ap'tin alli prepei na anagnwrisoume kai se paiktes ma kai se proponiti pws me ta osa problimata pou eixame ayti ti xronia kai pali kala tha einai na bgoume UEFA kai na kanoume kali emfanisi sto kypello an oxi na to kataktisoume.Apo tin alli kaname kapoies kales emfaniseis ektos edras kerdizontas politimous bathmous+xasame kapoius bathmous mesa sto spiti mas pou den epitrepete,an theloume na legomaste megali omada.Auta apo mena.
Me agnous PAOKTSIDIKOUS xairetismous se ola ta ÐÁÏÊôóÜêéá,Spyros.