Giati re filarakia opoios feugei apo ton PAOK einai eite kwlopaido eite prodoths ktl?
Epaggelmatias paikths einai. Ara upallhlos. Sigoura h megalh pleiopshfia apo emas eimaste upallhloi kapou.
An den mas aresei dhladh to ergasiako periballon 8a prepei na meinoume me to stanio?
Kai an fugoume, oi pelates ths etaireias pou douleuame prepei na mas lene prodotes kai kwlopaidia?
Yparxoune kapoia dedomena:
1)To afentiko ths omadas (autos pou exei ta fragka) einai kakoplhrwths.
Erwthsh: 8a menate sth douleia sas an to afentiko sas plhrwne ka8e 6mhno h sas xrwstouse dedouleumena?
2) O PAO einai megalutero mege8os AGWNISTIKA apo ton PAOK. Dhladh exei polu megalutero badget, paizei edw kai mia dekaetia sunexeia sxedon sto Ch.League, kai einai h pio petuxhmenh se auton ton 8esmo, diekdikei ka8e xrono to prwta8lhma ktl ktl. Ara ean einai kapoios na anadeixtei sto e3wteriko mporei na ginei polu pio eukola mesw Bazelou para mesw PAOK (Seitaridhs sthn prwta8lhtria Eurwphs Porto, Karagkounhs sthn Inter kai paei legontas). Eixan kai oi dikoi mas paiktes eukairies alla allo Leicester, Peruggia kai Benfica kai allo oi parapanw omades.
Erwthsh: 8a menate sth douleia sas an h prooptikh einai na meinete klhthras h 8a phgainate se mia pio megalh etaireia opou me duskolia bebaia 8a mporousate na ginete proistamenos?
Emena 8a me peiraze an px enas paikths efeuge apo ton PAOK kai phgaine se allh omada me ligotera xrhmata. Alla kai auto einai logiko giati mporei to periballon sthn allh omada na einai polu kalutero apo oti ston PAOK
Opote, gnwmh mou, thn epomenh fora pou 8a brisoume enan paikth, as baloume ton eauto mas sth 8esh tou prwta.
Gia thn katastash pou epikratei ston PAOK einai upaitioi alloi. Me dunath dioikhsh den 8a eixes na fobh8eis tipota. Eipame to anuparkto xwrio ths Chelsea, brhke paragonta me disekatommuria, me apotelesma apo ta paidia ths karpazias na ginoune prwta8lhtes Agglias mesa se 2 xronia. Kai apo ekei pou aimodotousane me paiktes alles omades kai eixane proponhth-paikth ton Vialli, twra oloi kanoune kwlotoumpes gia na pane h gia na meinoune (ena paradeigma einai o pagkiths-e3edrakias Parker o opoios arnh8hke na paei sthn Everton opou 8a htan basikos kai protimhse na palepsei sthn Chelsea gia na pai3ei basikos - Ypen8hmish h Everton einai apo tis pio istorikes omades, me Eurwpaikous titlous kai meta apo panw apo 20etia 3anapaizei se Prwta8lhtriwn)