Γιώργος Θεοδωρίδης: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»
Ο Γιώργος Θεοδωρίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, καθώς αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. «Θεωρώ τον ΠΑΟΚ φαβορί, είναι μια δυνατή ομάδα, δύσκολα δέχεται γκολ. Θέλω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και γιατί όχι να φτάσει στην 1η θέση. Έχει τις δυνατότητες, παίζει καλό ποδόσφαιρο, μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη, έδειξε ότι μπορεί το κάτι παραπάνω φέτος» δήλωσε αρχικά ο Θεοδωρίδης και συνέχισε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα για έναν παίκτη να γνωρίζει ότι διοικείται η ομάδα του από ανθρώπους που ήταν ποδοσφαιριστές μέχρι πρόσφατα. Όπως ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας».
Για τη γεμάτη Τούμπα ανέφερε: «Όταν παίζεις στην Τούμπα ως αντίπαλος, σίγουρα σκέφτεσαι πολύ τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και στα εκτός έδρας όταν έρχονται χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες είναι μια φοβερή αίσθηση για έναν ποδοσφαιριστή».
Για τη δική του αποχώρηση από την ομάδα του Δικεφάλου ο Θεοδωρίδης τόνισε: «Όταν ήμουν εγώ δεν ήταν τόσο υγιή τα πράγματα. Εγώ ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τη διοίκηση να με κρατήσει. Όταν ήρθαν οι προτάσεις από την Αθήνα, έδειξαν ένα μικρό ενδαιφέρον και κάτω από την πίεση του κόσμου. Ωστόσο δεν μου έκαναν κάποια ουσιαστική πρόταση, ήθελα να μείνω αυτό το ξέρουν όλοι, αλλά αναγκάστηκα να φύγω. Είχα δηλώσει και τότε, ότι θα έμενα και με λιγότερα χρήματα. Αλλά προς τα έξω βγήκε κάτι άλλο, τότε η διοίκηση είχε μια δυναμική σε όλα τα μέσα, και έλεγε ότι είχα ήδη συμφωνήσει να πάω αλλού. Δυστυχώς έφυγα, αλλά εντάξει δεν κρατώ πίκρα, θέλω να πηγαίνει καλά ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να μπορούσα να πετύχω περισσότερα πράγματα στην καριέρα μου, αλλά και πάλι λέω δόξα τω Θεό, είμαι ευχαριστημένος».
Για τον Παναιτωλικό, στον οποίο αγωνίζεται φέτος, επισήμανε: «Δύσκολα μπορείς να περιγράψεις το πόσο υγιής ομάδα είναι, συνθήκες Σούπερ Λίγκας. Θεωρώ προσωπικά ότι είμαστε καλά, θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο στόχο των πλέι οφ, είναι εφικτό για μας».
http://www.metrosport.gr/theodoridis-favori-o-paok