Author Topic: LIBERO 107.4 www.libero.fm(Η αλητεία του Ζαγορα το Μαρτη 2007 κ.αλλα)  (Read 24300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
φτιαχνεις δικο σου ραδιο και εφημεριδα. αν το χειριστεις σωστα τους πεθανες τους αλλους
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline toy

• Αλλαγή
Στρατηγική επικοινωνείας και marketing χρειάζεται άλλα με τον σερβιτόρο που έχουμε σ αυτή τη θέση είναι ας το καλύτερα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

bagos1

• Guest
το να φτιαξεις δικα σου ΜΜΕ θα σε οδηγησει σε απομόνωση δειτε πως ειναι τα σκουλίκια και θα γινουνε ακομα χειροτερα

Offline bane

• Αλλαγή
ποιοι οι λογοι που θα σε οδηγησουν σε απομονωση και τι κερδισες ή εχασες τοσα χρονια ?απο οπου και να το πιασεις πρεπει να αλλαξεις τακτικη βαγγο. χαμενοι ειμαστε ουτως η αλλως

makptol

• Guest
το να φτιαξεις δικα σου ΜΜΕ θα σε οδηγησει σε απομόνωση δειτε πως ειναι τα σκουλίκια και θα γινουνε ακομα χειροτερα

οντως αυτο οδηγει σε απομονωση οι ρουληδες θα την πατησουν και οικονομικα αλλα και επικοινωνιακα με τα ραδια που φτιαξανε
........

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Το να φτιάχνεις δικό σου ραδιόφωνο και εφημερίδα δείχνει ότι είσαι μικρός . Οι υπερδυνάμεις όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει τα μέσα μαζικής επικοινωνίας στο τσεπάκι του , να βαράει παλαμάκια και να χορεύουνε . Επίσης πρέπει να έχει εκπροσώπηση παντού ( σοβαρή και όχι αστειότητες τύπου Μίνου ) και όχι να βγάζει ανακοίνωση και να διαβάζεται από το κρατικό κανάλι στις 2 τα μεσάνυχτα . Απλά για μένα ο κύριος Κυριάκος σαν υπεύθυνος επικοινωνίας δεν υπάρχει και είναι ο αδύναμος κρίκος της διοίκησης . Οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κάνουν μπουρδέλο την ομάδα πριν το ματς κυπέλλου . Έγινε ή δεν έγινε κάτι εκεί έχει ομερτά . Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω αλλά η επικοινωνία είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του παζλ για τη γιγάντωση του ΠΑΟΚ που θέλουμε όλοι μας , και δυστυχώς ο βαθμός μας είναι κάτω από τη βάση .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline bane

• Αλλαγή
πολυ σωστα ολα οσα λετε. μακαρι να τα μεταφερουμε και στην παε. ολα ξεκινανε απο τη βαση εδω θα χρειαζομασταν συντονιστικη με εκπροσωπηση απο ολους.ολοι το καλο της ομαδος θελουμε (ελπιζω). αλλα δεν βλεπω να συζηταμε με την παε

giannis80

• Guest
http://blog.libero.fm/zoel/2010/05/post-14.html

Ρε το γίδι. Οι απορίες του είναι υψίστης λογικής πάντως. Εξαργυρώνει λέει την εκτόξευση αντικειμένων. Μάλλον το οτι έχει παίξει σε ομαδάρες και έχει γνωριμίες παντού, δεν έπαιξε ρόλο. Παρουσιάζεται χοντρός λέει ένας παίκτης.Μα δεν παρουσιάζεται χοντρός ρε χαϊβάνι, απλά υπάρχουν 2 καλύτεροι από αυτόν και δεν ταιριάζει. Η διοίκηση δεν γίνεται κανονική ρε κατσίκι γιατί την δική μας ομάδα δεν τις διέγραψαν τα χρέη όπως τη δική σου. Και γίδι, για να ξέρεις, εμείς κάποια από αυτά που γράφεις τα σχολιάζουμε και αναφέρουμε όσα δεν μας αρέσουν. Απλά, φαίνεται οτι υπερασχολείστε εσείς με την ομάδα μας για να ξέρετε τόσες λεπτομέρειες αντί να κοιτάξετε τη δική σας.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τον απάντησα εγώ δεν ξέρω αν θα το δημοσιεύσει όμως. 8) 8) 8)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δεν ξερω αν αξιζει να ασχολεισαι με τον καθε τυχαρπαστο που τον διαβαζουν μερικες εκατονταδες το πολυ ανθρωποι, αλλα βλεποντας την απαντηση του τασουλη μαλλον αξιζει
χαραστο κουραγιο σου @tasoulis30, ωραιος 
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
το εβαλε κανονικα Τασουλη!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

stef

• Guest
χείμαρρος ο tasoylis30 ...και λίγα του είπες του παλιομαλάκα...
άντε γιατί το κάθε νιάνιαρο την έχι δει "ο γαμάω" σε αυτή την πόλη..

Το μόνο που με την σπάει είναι ότι τον διαφημίζουμε το τσουτσέκι, αποκτάει χτυπήματα το blog του και στην ουσία γίνεται και μάγκας...
Στην τακτική της "καριέρας" όλοι στην ίδια πεπατημένη βαδίζουν... μπρίζωμα... φιτίλια.... έχω ενα "μυστικό" που το ξέρω μόνο εγώ αλλά δεν κάνει να τω πω... κ.λ.π..
Γενικά το libero από την εποχή της ιστορίας Σαββίδη και μετέπειτα (που την επαναλαμβάνουν και με άλλα πρόσωπα ως και σήμερα) δεν το έχω σε υπόλυψη... Ένας Τσορμπατζόγλου και άντε λίγο Τζατζαρά και μετά το χάος...

Offline bozik

• Αλλαγή
http://blog.libero.fm/zoel/2010/05/post-14.html

Εξαργυρώνει λέει την εκτόξευση αντικειμένων.

αν και ο  tasoylis30 του απάντησε σε ολα...να πω και εγώ γι αυτό που είμαι σίγουρος ότι τον καίει..... βρωμοσκουλικο-κομπλεξικέ-ισππανοευραιε...μεγάλο νταλκά τραβάς  με την πούτσα μας...αν κανεις καμια βόλτα  από εδώ,που σίγουρα κανεις....αχόρταγε με την πούτσα μας...πάρε μάτι σέρτζιο και τους άλλους γαμιάδες σου και βάρα καμια μαλακια....εμείς έτσι τους γουστάρουμε και σε ότι θέλουμε πόστο τους βάζουμε...επειδή σε γαμάμε δεν σημαίνει ότι έχεις και δικαίωμα στην άποψη στα της ομάδας μας....παλιοαδερφες....

« Last Edit: May 24, 2010, 17:21:07 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
απορώ τι ασχολείστε με ένα άτομο που τον κυνηγάνε και οι συνοπαδοί του και κάνει θητεία δίπλα σε ξερόλες, πονηρούς αγράμματους απλοχεράκηδες και μιζαδόρους ανθρώπους.

Offline gagas

• Αλλαγή
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΒΟΣΚΗΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΤΑΓΑΡΙ ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ..

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΓΑΡΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΓΑΡΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΑΚΙ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΥΒΑΛΙ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ..

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
α ρε πεταμένε Ζάγορα...γλίτσα...μουνόσκυλο σιχαμερό...πουτάνας γέννημα...και όλα τα εξαπτέρυγα να φέρεις στο κωλοραδιοφωνάκι σου δεν πρόκεται να κερδίσεις θέση στον παραδεισο.
Η κόλαση είναι φτιαγμένη για εσένα μπινέ.Για την πουστιά που μας έκανες κάποτε,και για όλα τα καργιολίκια και τα δωσίματα σου ρουφιάνε...
κατσε τώρα να κωλομπαρεύεσαι με τον κάθε μοναχό από το άγιο όρος και να το παίζεις "καλός άνθρωπος και ευσεβής χριστιανός".
μουνόσκυλο....
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline banis

• Αλλαγή
Stavros Kolkas
Επέστρεψα και ανακοινώνω και εγώ, την ανάπτυξη του PAOK24 και στα ερτζιανά, μετά από συμφωνία επινοικίασης ραδιοφωνικού χρόνου με την ιδιοκτησία του Libero107,4. Καθημερινά, από τις 12.30 μέχρι και τις 15.00 εγώ και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου θα είμαστε στο στούντιο, έχοντας στη διάθεσή μας όλα τα στελέχη της ιστοσελίδας μας για την σωστή σας ενημέρωση γύρω από όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Το επίσης εντυπωσιακό, είναι πως τη σκυτάλη θα την παίρνουμε από τον αγαπητό σας, Χρύσανθο Τσαλτίδη. Και εννοείται, πως θα ξεκινούσαμε μετά από στραβή. Ήταν νομοτελειακό

απο fb ...

Offline t.b

• Αλλαγή
Να πατωσετε λαμογια

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Ρε Ζαγορα μυαλό δν έβαλες ρε καραγκιόζη..αρχίσες τα ίδια πάλι γαμημενο μουσι

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
ευχομαι κάθε αποτυχία οικομικη και οικογενηακη για τσορπατζογλου κολκα και σε ολο τους το σοι
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒