Author Topic: LIBERO 107.4 www.libero.fm(Η αλητεία του Ζαγορα το Μαρτη 2007 κ.αλλα)  (Read 24678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αυτο δεν ειναι λυση.λυση ειναι να σταματησει να ακουγεται

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΟΘΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΟΣΠΕΡΜΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Αντε γαμηθειτε να πουμε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ

stelukos

• Guest
Συνεχίζουν βλέπω ακόμα ορισμένοι ν'ακούν τον άνθρωπο που μας έδινε ημερομηνίες άφιξης των Αράβων, που έβαζε Αράβικα τραγούδια στις εκπομπές του, που έκανε λυσσαλέο πόλεμο στη διοίκηση Ζαγοράκη επειδή του έκοψαν την ταρίφα.

Συνεχίστε να τον ακούτε αλλά μετά μη διαμαρτύρεστε ... Όταν ακούς Ζαγόρα ΞΕΡΕΙΣ ότι ακούς μαλακίες.
Η λύση είναι ιδιαίτερα απλή. ΔΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ

Η λύση είναι να γίνει η μάπα του κρέας

zan

• Guest
Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής να προκριθεί στο Μουντιάλ, τόνισε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες ενώ δεν θα θεωρήσει αποτυχία τυχόν αποκλεισμό, μίλησε επίσης για την βράβευση του ως κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, για τους στόχους που έχει στο μέλλον, για το πρόβλημα με τον ιό της νέας γρίππης στην Ουκρανία αλλά και για τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» μίλησε σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού και κορυφαίος Έλληνας προδοσφαιριστής για την φετινή χρονιά μίλησε για την προσπάθεια της Εθνικής να κερδίσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και για αρκετά ακόμη πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα.
Στην εισαγωγή της κουβέντας έγινε λόγος για το πρόβλημα με την νέα γρίππη στην Ουκρανία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχολίασε :
«Έχουμε μπροστά μας 2 πολύ κρίσιμα παιχνίδια με την Ουκρανία και σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να ασχολούμαστε με την γρίππη και όχι μόνο με τους αγώνες. Είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια για την Εθνική μας και έπρεπε πιστεύω να ασχολούμαστε μόνο με αυτό»
Ερωτηθείς για τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της Εθνικής, ο διεθνής επιθετικός είπε :
«Δεν πρέπει να μένουμε στα άσχημα, πρέπει να κοιτάμε μπροστά μόνο. Σίγουρα η Εθνική προέρχεται από όχι και τόσο καλές εμφανίσεις αλλά όταν έχεις μπροστά σου 2 τόσο σημαντικά παιχνίδια, δεν έχει και τόσο μεγάλλη σημασία τι εμφανίσεις έχει κάνεις προηγουμένως»
Συνεχίζοντας τόνισε επίσης τα εξής :
«Σαφώς θα υπάρξει απογοήτευση αλλά δεν θα είναι αποτυχία. Εμείς πάντως σίγουρα έχουμε σαν στόχο να παίρνουμε πάντοτε μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, παίζουμε όμως με μία εξίσου καλή ομάδα και πιστεύω ότι οι πιθανόνητες είναι 50-50, δεν θα είναι αποτυχία λοιπόν αν δεν περάσουμε»
Για τις κινήσεις που έχουν γίνει ώστε να προστατευτούν οι παίκτες της Εθνικής ανέφερε :
«Το πρόβλημα αυτό σαφώς μας απασχολεί και ίσως είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί. Θα προσπαθήσουμε φυσικά να προφυλαχτούμε, δεν είναι όμως κάτι εύκολο αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτό. Κάναμε προληπτικά ένα εμβόλιο όλοι οι διεθνείς, δεν ήταν όμως για το γρίππη των χοίρων αλλά για την κανονική γρίππη»
Ξεκαθάρισε όμως ότι οι παίκτες σκέφτονται μόνο το ματς και ζήτησε την βοήθεια του κόσμου :
«Στο μυαλό των παικτών σίγουρα υπάρχει μόνο ο αγώνας, δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο. Αυτή την στιγμή έχουμε στο μυαλό μας τον αγώνα του Σαββάτου, όπου θέλουμε πολύ την βοήθεια του κόσμου. Θα ήταν πολύ καλό για μας να γεμίσει το γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο και να μας στηρίξει ο κόσμος για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»
Για την βράβευση του ως κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, είπε τα εξής :
«Ήταν σαφώς ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, ειδικά από την στιγμή που σε ψηφίζουν οι συνάδελφοι σου. Είναι μια τιμή για μένα και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό, δεν περιγράφεται πάντως εύκολα αυτό που αισθάνομαι, θεωρώ είναι μια ανταμοιβή και μια επιβεβαίωση για μένα, για όλους τους κόπους μου. Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι ατομικό άθλημα και θα ήθελα αυτή η διάκριση να συνοδεύεται από ένα τίτλο για την ομάδα μου. Από την πλευρά μου πάντως θα προσπαθώ πάντα να διατηρώ την απόδοση μου σε υψηλό επίπεδο, πάντα ο στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα»
Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε :
«Όσο είσαι αθλητής και αγωνίζεσαι δεν σταματούν τα όνειρα σου. Αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μερικά χρόνια ακόμη. Δεν έχω πάρει πρωτάθλημα στην καριέρα μου μέχρι στιγμής και το θέλω πολύ αλλά δεν σταματούν εκεί τα όνειρα, πάντα βρίσκεται κάτι μεγαλύτερο. Φυσικά όμως δεν μπορώ να προκαθορίσω το μέλλον, θα δούμε τι θα προκύψει στην συνέχεια, αυτή την στιγμή με ενδιαφέρει περισσότερο η επόμενη μέρα και θα δούμε αργότερα τι θα γίνει»
Αναφορικά με την θέση που προτιμά να αγωνίζεται, είπε :
«Είναι δεδομένο ότι όταν αγωνίζεσαι δεξιά δεν μπορείς να έχεις και τόσο μεγάλη επαφή με τα δίχτυα. Προτιμώ να αγωνίζομαι καθαρά μπροστά αλλά αφού το ζητά ο προπονητής μου παίζω δεξιά και πάντα δίνω ότι καλύτερο μπορώ στους αγώνες αυτά τα 2 χρόνια που παίζω στην θέση αυτή»
Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, τόνισε :
«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στην συνέχεια. Με την νέα χρονιά πάντως θα έχω πάλι συζητήσεις με την ομάδα μου και θα δείξει τελικά τι θα γίνει. Τώρα πάντως δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μπροστά, είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και στους στόχους που έχει για φέτος, με την νέα χρονιά θα αρχίσω ενδεχομένως να το σκέφτομαι πάλι»
Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και απάντησε ως εξής :
«Για το θέμα αυτό έχουν ειπωθεί διάφορα ενώ έχω τοποθετηθεί κι εγώ σχετικά. Δεν κρατώ πάντως καμία κακία και πρέπει να πω ότι έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Σιγουρα κι εγώ θα έχω κάνει λάθη, ήμουν τότε άλλωστε ένα παιδί 25 ετών, ήταν φυσιολογικό πιστεύω να γίνουν και λάθη. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, σίγουρα υπήρξαν θετικά και αρνητικά σχόλια αλλά εγώ όμως είμαι ήσυχος με την συνείδηση μοu 

http://liberofm.gr/details.asp?id=6256

Μάλιστα!! Ετοιμαζεται το κλιμα σιγα σιγα....

Offline diegito4

• Αλλαγή
από βολεμένους δημοσιογράφους,από κωλοτούμπες παραγωγούς και ντεμέκ οπαδούς χωρίς υπόληψη και περηφάνια σίγουρα προετοιμάζεται και μάλιστα πολύ έντεχνα και πούστικα.
και εμείς έτοιμοι είμαστε αναλόγως.

apaoki13

• Guest
zan κάνε ένα edit το ποστ γιατί δεν φαίνονται τα τελευταία γράμματα. Άλλαξε το χρώμα τους.

zan

• Guest
*** Απο το προηγουμενο ποστ...    *****Δεν κρατώ πάντως καμία κακία και πρέπει να πω ότι έζησα πολύ όμορφες στιγμές. Σιγουρα κι εγώ θα έχω κάνει λάθη, ήμουν τότε άλλωστε ένα παιδί 25 ετών, ήταν φυσιολογικό πιστεύω να γίνουν και λάθη. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, σίγουρα υπήρξαν θετικά και αρνητικά σχόλια αλλά εγώ όμως είμαι ήσυχος με την συνείδηση μοu 

CLUB LARISA

• Guest
K EMEIS ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΔΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω λεω πως μια φορα τον μηνα εχουμε θεμα με τον κοντο φασουλα...μια αυτος μια εμεις μια οι δημοσιογραφοι συνεχεια απο το πουθενα
δημιουργειται θεμα...και αυτο εχει σαν σκοπο  ο δημητρακης το "ΠΑΟΚτσακι" απο τα δυτικα να πλασαριστει στον κοσμο σαν ο καλος
της υποθεσης και να καμφθουν σιγα σιγα οι αντιδρασεις...και φυσικα ο ιδιος να εχει την καβατζα του ΠΑΟΚ μεχρι που να τελειωσει η καριερα του...

μεγαλα λογια παντως δεν πρεπει να λεμε...οσοι ποναμε με το ζητημα θα χτυπηθουμε στο φιλοτιμο για "το καλο του ΠΑΟΚ"...τα ιδια εγιναν και με κατσαρη τα ιδια και με γκαγκατση....

Offline Matador

• Αλλαγή
Αφου το βγαζουν το γιδι να μιλησει για την εθνικη, ΓΙΑΤΙ τον ρωτανε για τον ΠΑΟΚ; Τη σχεση εχει η ΠΑΟΚΑΡΑ με την εθνικη απατη;
Οποιος το κανει ειναι εχθρος του ΠΑΟΚ. Τελεια και παυλα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ελατε μαγκες ψυχραιμια.... αλλωστε μιλαμε για ενα 25χρονο....

..
....

......
....

....ΠΑΙΔΙ!  :wiggle2:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline gagas

• Αλλαγή
ζαγορα καριολα
κοντε προδοτη..
μαζι θα σας πεταξουμε στη θαλασσα..

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
ΚΑΙ 25 χρονών ΚΑΙ πόντιος. Ε καλά, έχει 2 δυνατά ελαφρυντικά  :)

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Σε λίγες ώρες το νέο site του Libero 107,4 στο internet

Σε λίγες ώρες ο Libero 107,4 θα έχει νέο, ανανεωμένο site... ένα site που θα ανατρέψει τα δεδομένα.......

Αυτή την στιγμή βλέπετε ακόμη το παλιό site του Libero 107,4... σε λίγες ώρες θα «ανέβει» το νέο site του ραδιοφώνου και θα ανατρέψει τα δεδομένα.... μείνετε συντονισμένοι........

http://www.libero.fm/details.asp?id=6534

chiltsid

• Guest
στα αρχιδια μας,να σου καει ο σερβερ ρε μουνι!!!!

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΠΙΑ....ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ(ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ)
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
οι εφημερίδες ξεπουλάνε μετά από κάθε μεγάλη νίκη μας, τα ράδια ξεκωλόνται στα μηνύματα και στις γραμμές μετά από κάθε κάζο. Απ' όλες τις μπάντες τα μμε είναι καλυμένα, αυτοί καλά κάνουν, εμείς τι κάνουμε όμως??? Ξευτελίζεται ο ΠΑΟΚ στα ερτζιανά, δηλητιαριάζεται κόσμος και κάποιοι σφυράνε αδιάφορα. Όσο δεν επιτιθόμαστε στα μμε και σαν επίσημος ΠΑΟΚ και σαν κόσμος, θα πλανιούνται φήμες που διασκορπίζουν επιτήδειοι παραγωγοί ραδιοφώνων και εφημεριδάρχες, με απώτερο σκοπό είτε να ωφελήσουν τις ομάδες που υποστηρίζουν και να τα οικονομήσουν, είτε για να έχουν υπό την εξάρτησή τους διοικήσεις και παράγοντες. Κόψτε τους τον βήχα, ζητήστε κασέτες και κάντε τους αγωγές, δεν μπορεί να ήταν ο ΠΑΟΚ 6 πόντους από την κορυφή και σε μια εβδομάδα η ομάδα να έγινε μπουρδέλο, κάποιοι ανάσαναν βαθιά και εκτός Θεσσαλονίκης και εντός βέβαια. Η λύση δεν είναι που ακούω να λέγεται να μην ακούει ο κόσμος. Δεν θα ακούσουν 10, 20 100, κάποιοι άκουγαν και θα ακούν, είτε γιατί είναι η δουλειά τους, είτε γιατί ρε αδερφέ έτσι γουστάρουν. Χρειάζεται πυγμή σε αυτό το θέμα από όλον τον ΠΑΟΚ και όχι διάθεση για δημόσιες σχέσεις.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tool4a

• Αλλαγή
To να συγκρουστεί η ΠΑΕ(και η κάθε ΠΑΕ) με τα ΜΜΕ είναι αδύνατο.Και αυτό γιατί τα ΜΜΕ πληρώνουν την ΠΑΕ ώστε να διαφημίζονται στο ημίχρονο στη Τούμπα, είτε υπάρχουν διάφορες συμφωνίες όπως διάθεση εισιτήριων διαρκείας και απλών εισιτήριων σε κάθε σταθμό και εφημερίδα,οι εκάστοτε διαφημίσεις για την προώθηση της ΑΜΚ η για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και πάει λέγοντας.

Εκτός απο τα παραπάνω είναι λογικό η ΠΑΕ να χρειάζεται και κάποιους δημοσιογράφους δίπλα της (εν ώρα ανάγκης :P).

Οτι κάνουμε θα το κάνουμε εμείς ως κόσμος όπως μάθαμε χρόνια τώρα.Μόνοι μας.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος