Author Topic: LIBERO 107.4 www.libero.fm(Η αλητεία του Ζαγορα το Μαρτη 2007 κ.αλλα)  (Read 24369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Ο τύπος είναι ΑΣΧΕΤΟΣ με ποδόσφαιρο. ΑΣΧΕΤΟΣ. Αλλά πιο πολύ γίδια, είναι αυτοί που του στέλνουν μηνύματα και βγαίνουν στο τηλ.

shaman4

• Guest
Εγω δεν εχω ακουσει ποτε λυμπερο.

τι λετε, να το δοκιμασω?   :P

Για ποια αλητεια του μαρτη του 2007 λεει ο τιτλος?
« Last Edit: July 27, 2009, 22:00:44 by shaman4 »

Offline diegito4

• Αλλαγή
αν κάποιοι ακούγατε Νικολάου,πλέον θα τον ακούτε στο μετρόπολις.

Offline gagas

• Αλλαγή
ξερεις τον λογο??

Offline diegito4

• Αλλαγή
οχι απλά από οτι ξέρω γενικά το μετρο πληρώνει καλά.
όπως είχε γίνει και με τον καμόρα περσι.

Offline gagas

• Αλλαγή
τον καμορα τον διωξανε στα ξαφνικα γιατι τα σπασανε..

υπαρχει λογος πιστευω..

Offline gagas

• Αλλαγή
ÁëëáãÝò áíáìÝíïíôáé óôá åñôæéáíÜ ôçò ðüëçò. ¼÷é ìüíï óôï «Áèëçôéêü Ìåôñüðïëéò» ðïõ åôïéìÜæåé Ýíá áíáíåùìÝíï êáé äõíáìéêü, üðùò ðÜíôá, ðñüãñáììá, áëëÜ êáé áëëïý, ãéáôß ìáèáßíïõìå üôé ôá «óÜëéá» ïñéóìÝíùí ðñïò óõíäÝóìïõò ïðáäþí êáé ç áäõíáìßá íá áñèñþóïõí äçìïóéïãñáöéêü ëüãï èá Ý÷ïõí ôéò… óõíÝðåéåò ôïõò. Åêôüò áí ëåéôïõñãÞóåé ôï… óÜëéï, ôï ãíùóôü.

http://www.metrosport.gr/archives/27898

ôáäå åöç êùóôáò êïõóçò..

Offline lik4

• Αλλαγή
στον λιμπερο του δινανε ενα κομματι ψωμι αυτος και μονο ειναι ο λογος

υγ ευχη του καθε υγιως σκεπτομενου φιλαθλου και ανθρωπου γενικοτερα ειναι ολα τα Μ.Μ.Ε. να κλεισουνε καποια μερα

Offline gagas

• Αλλαγή
ε πως θα κανει λεζαντα αλλαζοντας καθε μηνα πανακριβα αυτοκινητα ο δημοκρατικος κομμουνιστης διευθυντης αν πληρωνει οσα πρεπει..

Bayern4

• Guest
περα απο την ενημερωση με τους ρεπορτερ την εκπομπη του νικ.νικ. δεν την ακουγα. ειδικα μετα απο εκεινο το παιχνιδι με το σσσς του δ.σ.

ενω παιρνουν καποιον που ουτε καν ακουγεται..

Offline gagas

• Αλλαγή

Bayern4

• Guest

Offline gagas

• Αλλαγή
ωχ το λιμο...

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Μεγάλη αλητεία τα τελευταια κατορθώματα του ζαγορα , όχι αλλο γλειψιμό , σήμερα έβαλα για 1 λεπτό και κάποιος έλεγε ότι πανε καλά τα διαρκειας της γριάς , φυσικά αφου πάρκαρα δεξια για να λυθώ στα γέλια χωρίς να τρακάρω σκέφτηκα ότι είναι κοντά ο καιρος που αντι για ακριβά αυτοκίνητα καποιοι θα κυκλοφορούν με πατίνια...

ΠΑΟΚ RADIO ΤΩΡΑ !!!

moutsouris2

• Guest
Πόσο δίκιο έχει ο φίλος παραπάνω το ξέρουμε όλοι. Το δύσκολο βέβαια έιναι ότι πρέπει κάπως να έχουμε ενημέρωση και το ραδιόφωνο, όπως είναι σήμερα η κατάσταση στην τηλεόραση, αποτελεί μονόδρομο για όσους δεν είναι γαυροβάζελοι. Βέβαια ο τρόπος που λειτουργούν τα ραδιόφωνα στην Θεσσαλονίκη μόνο οργή προκαλεί. Εκμετάλευση και μόνο. Πρόταση μου είναι ακούστε όποιο ραδιόφωνο θέλετε μην τους στέλνετε μηνύματα και μην βγαίνετε στο τηλέφωνο. Αποχή. Κανένας Παοκτσής στο ραδιόφωνο.
Μέχρι να ακούσουμε  το ΠΑΟΚ ΡΑΔΙΟ στον αέρα της χώρας μόνο ακούμε, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ σε κανέναν ζαγόρα και κανέναν μετρουλάκη και βασιλόπουλο. Όλοι τους από εμας και την ΠΑΟΚΑΡΑ ΖΟΥΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
+1000000
Όσο για τον γκιουλέκα δεν φταίει αυτός αλλά όσοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ψηφίζουμε κόμματα ή λευκό αντι για "ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΟΥΤΕ ΦΑΣΚΕΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΜΕ!!!"

rokas

• Guest
ξερει κανεις γιατι εφυγε ο Νικολαου και τι εγινε σημερα με το Λαγογιαννη; νομιζω τον διωξανε και αυτον.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
κατηγορησε ο λαγογιαννης τον γκιουλεκα στον αερα οπως επρεπε να κανει και ο ζαγορας ως γνησιο τεκνο του δειξε τον κωλο σου για να εχεις μελλον, τον εδιωξε. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΜΜΕ. ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ

Offline gagas

• Αλλαγή
αν κ ειναι γνησιο τεκνο της θυρας 4, κ στο ραδιο ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους..δεν αφηνε τπτ να πεσει κατω...ενα εχω να πω...

καλα να παθει..γιατι πολυ γλυψιμο στον ζαγορα εκανε..τα σαλια του μεχρι την λαρισα φτανανε..πρωταθλημα θα επερνε ο λιμπερο κ παπαριες..καλα να παθει..

κολκα φυγε κ εσυ για να γυρναει απο του χρονου με παπακι ο δημοκρατικος διευθυντης..

ο λογος δεν ειναι ο γκιουλεκας αλλα οσα εγιναν στη κυριακατικη εκπομπη με τον γελαστο..οταν τον ειπε 3-4 φορες με μισος οτι ειναι πολυ βλακας..εγω αυτο πιστευω..
« Last Edit: August 27, 2009, 02:08:16 by gagas »

DimNaoussa

• Guest
o νικολαου πρεπει να πηγε μετροπολις και στην ωρα του στο λιμπερο θα κανει εκπομπη ο βραζιλιανος..και ο λαγογιαννης καλος ειναι..επρεπε και οι δυο να πανε εξτρα να κανουν εκπομπαρες...