Αδερφε μου
WILD SHARK, λυπαμαι αλλα θα διαφωνησω κι εγω με τη σειρα μου μαζι σου..
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ειναι αυτος που επεφτε στα ποδια απατεωνων επενδυτων τοσα χρονια και περιμενε Ροναλντους για να καψει το πελεκουδι?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ειναι αυτος που εκανε υπομονη με Γουμενους ενω μυριζαν τα σκατα (σορρυ) απο χιλιομετρο?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης - που τωρα αποκαλει την πωληση Σαλπιγγιδη "ξεπουλημα - δεν φωναζε ολη τη χρονια προπερσυ αστεια συνθηματα για τους δανεικους απο το λαχανικο?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ειναι που παραμυθιαζοταν τοσα χρονια απο τους Μπουζογρηγοριαδηδες να κανει υπομονη?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ηταν που καθυσηχαζοταν απο αυτους με τα αληστου μνημης ρητα "Ο Γουμενος ισως να ειναι λιγος σαν προεδρος αλλα απατεωνας ΔΕΝ ειναι, για αυτο θελει στηριξη..."?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ηταν που ετρωγε με ευκολια απο τους ιδιους τον ΠΑΠΑ της Νεας Τουμπας (του μεγαλου φαγοποτιου...)?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ηταν που εβγαινε με την πρωτη στα ερτζιανα και παρακαλουσε στον αερα τον καθε Καμπανη να ερθει στον ΠΑΟΚ?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ηταν που την ωρα που γινοταν συγκεντρωσεις διαμαρτυριας στην πλατεια ΧΑΝΘ περσυ το καλοκαιρι αυτος ετρεχε μετα απο προτροπες των ραδιοφονατζιδων στο αεροδρομιο για να υποδεχτει τον Σαββιδη?ΕΝΤΑΞΕΙ..ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ "ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...
ΑΛΛΑ.......
Εσυ θεωρεις οτι ο κοσμος ωριμασε και οτι δεν αγεται και φερεται με την ιδια ευκολια απο τους ιδιους πανυγυρτζιδες-απατεωνισκους δημοσιογραφους?Ενα χρονο τωρα τα ΜΜΕ που κανουν τον υπουλο πολεμο οσο τους παιρνει, εχουν εντοπισει τα σημεια που ειμαστε τρωτοι...
Ξεροντας οτι δεν μπορουν να χτυπησουν στα ισια το Ζαγορακη, κανουν πολεμο σε οσους ειναι γυρω του προσπαθωντας ετσι να ραγισουν την εικονα της διοικησης!
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ηταν παλι περσυ που εβριζε τελευταια αγωνιστικη εν χωρω τη μανα (!!!) του Σαντος στην κερκιδα. Οσο κακος και να ειναι σαν προπονητης, αυτο το απαραδεκτο φαινομενο δεν οφειλονταν αποκλειστικα σχεδον στο πιπιλισμα του μυαλου που επιχειρουνταν ολη τη χρονια απο καποιους των ΜΜΕ?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ειναι που εχει φυτεμενο τον ιδιο σπορο μεσα του και φετος και ετοιμαζεται να ξεσαλωσει με την πρωτη ευκαιρια?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ειναι που εφτανε το καλοκαιρι (Ιουνιο-Ιουλιο) να αναπαραγει τις π@π@ριες των ραδιοφονατζιδων για ταξιδακια αναψυχης του Βρυζα σε Ιταλια-Ισπανια αντι να κανει μεταγραφες?
Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης δεν ηταν ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ που εφαγε σε μεγαλο βαθμο τον ΠΑΠΑ καποιων καινουριων Αραβοεγγλεζων σωτηρων?
( Μην κοιτας τι γινεται μονο εδω μεσα...δεν και στο περιβαλλον σου. Εμενα προσωπικα τη μερα του αγωνα 2 γνωστοι ηρθαν κ με βρηκαν ολο χαρα - λες και μεχρι τωρα επρεπε να ηταν στεναχωρημενοι - και μου ειπαν "τα εμαθες? Αν μας παρουν οι Αραβες θα τα σαρωσουμε ολα..."
)Και οταν λεω "Ο ΜΕΣΟΣ ΠΑΟΚτσης" εννοω φυσικα ΚΑΙ κομματι αυτων που πηραν διαρκειας!
Το οτι καποιος στηριζει σημερα (εστω και αν τη στηριξη του τη διαστρεβλωνει και την αναιρει ο ιδιος οταν απο τη μια λεει οτι στηριζει τη διοικηση αλλα απο την αλλη κατακρινει ολες τις κινησεις της) δεν σημαινει οτι απεκτησε πλεον συνειδηση...
Αν ο πολεμος που δεχοταν η διοικηση δεν ηταν μεμονωμενος απο τα ΜΜΕ (στη θεσσαλονικη τουλαχιστον) αλλα μαζικος απο την πλειοψηφια τους, εγω πολυ αμφιβαλω οτι ο κοσμος θα εμενε σταθερος και θα τους πηγαινε κοντρα. Οι πιο πολλοι θα αλλαζαν σταση αμεσως και θα πηγαιναν σαν καλα ψαρακια με το ρευμα. Δυστυχως για οσους δεν εχουν η δεν μπορουν να εχουν αποψη δικη τους ειναι το μονο ευκολο να "δανειστουν" μια αποψη καποιου αλλου. παρε για παραδειγμα το ακροατηριο ενος οποιουδηποτε δημοσιογραφου...
ειναι τυχαιο οτι ενα συνολο ακροατων καποιου ραδιοφονατζη μετα απο λιγο καιρο εχει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ αποψεις με αυτον? Τοση ταυτιση πια? Τετοια συμπτωση?
Οχι βεβαια...απλα η λογικη της εποχης μας ειναι αυτη...ΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ (που για να ειναι εκει ειναι σιιιιγουρα σπουδαιος!) ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΓΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ...
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΟΥΝΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΜΑΣΗΤΟ!
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΑΠΛΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ (που λεει κι ο Νικολας)...
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ - ΜΠΟΥΖΟΣ - ΖΑΓΟΡΑΣ - (ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΥ...ΚΤΛ) ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΟΦΕΛΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ!
ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ!(Ξερω....κουρασα!)