Author Topic: Απόλλων Καλαμαριάς  (Read 5499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zografos

• Guest
Απ: Απόλλων Καλαμαριάς
« Reply #60 on: March 22, 2005, 20:31:07 »
 :15:
Me gol tou Tonkovic nomizw

foufoutos

• Guest
« Reply #61 on: March 22, 2005, 20:40:44 »
Magkes egw kati aklytero na proteinw: Na peftoun kathe 3 xronia!! Etsi oute oi omades tis Boreias Elladas tha meiwthoun oute emeis tha xanoume to kazo!! Na ginoun asanser!! San ton akratito ena pragma kai tin proodeytiki!!

ARI MPOREIS SAN ASANSER NA FERTHEIS!!!!

STO GOAL THS KALAMARIAS (TO BLEPW NA LHGEI 1-0 TO MATSAKI ME MAS) OLOI NA PANIGIRISOUME KAI NA PETAXOUME XARTAKIA!!! :04: :04a: :05: :05a:

schumi

• Guest
« Reply #62 on: March 22, 2005, 22:24:23 »
toulaxiston na sothei h xronia.na leme oti emeis hmastan skata ALLA EPESE O ROULIS.pantos apo tis souites tou milou tha einai oraia na blepeis tin kalamata kai tin panachaikh. :cwm12:

schumi

• Guest
« Reply #63 on: March 22, 2005, 22:30:39 »
kai ksehasa na sas po.exo video travhgmeno apo enan filo mou paoktsh pou exase ena stoihima apo enan skolika travhgmena apo tin thira 3 tou milou stin tsonta roulis-PAOK.opoios thelei edo eimai

nikaiwths3

• Guest
« Reply #64 on: March 22, 2005, 22:55:04 »
nikaiwti an to skeptiko gia na meinei mia omada stin a ethniki einai o kosmos tis tote den xerw an i diki sas tha eprepe na paizei stin a.....

Φίλε αν διάβασες σήμερα δηλώσεις Κανελλάκη θα κατάλαβες ότι είμαστε περισσότεροι από Αιγάλεω,Χαλκηδώνα,Καλλιθέα,Κέρκυρα κτλ Ο πρόεδρος είπε ότι είναι λανθασμένη εντύπωση ότι ο Ιωνικός κόβει 1000-1200 εισιτήρια διότι μπαίνει πολύ κόσμος δωρεάν(γυναίκες,παιδιά,φοιτητές) Αυτό δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κάποιος αν δεί τον αγώνα με Άρη όπου η Νεάπολη είναι γεμάτη, μη κοιτάτε μόνο εφημερίδες αλλά και βίντεο,στη διαθεσή σας φωτογραφικό υλικό φετινό.Παίζοντας με ομάδες που δεν ανήκουν στο ποκ όπως η Καλαμαριά κτλ είχαμε 2500 κόσμο σε εποχές που όλη η Ελλάδα έχει εξαφανιστεί από τα γήπεδα(όπως έχω πει και στο παρελθόν δεν είμαστε ένας νομός όπως η Λάρισα,Βόλος κτλ και κάθε μέρα έχουμε να αντιμευωπίσουμε γαύρους, βάζελους,αεκτζήδες και ότι περίεργο συνοικιακό βρεθεί όπως Αιγάλεω,προοδευτική κτλ. Αυτό καθιστά δύσκολη τη συλλογή κόσμου και ειδικά τώρα που δεν έχουμε την ομάδα του παρελθόντος)ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ, ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ο ΒΑΒΥΛΗΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ  :12: :12:

trelammenos

• Guest
« Reply #65 on: March 23, 2005, 00:23:56 »
Magkes egw kati aklytero na proteinw: Na peftoun kathe 3 xronia!! Etsi oute oi omades tis Boreias Elladas tha meiwthoun oute emeis tha xanoume to kazo!! Na ginoun asanser!! San ton akratito ena pragma kai tin proodeytiki!!

ARI MPOREIS SAN ASANSER NA FERTHEIS!!!!

STO GOAL THS KALAMARIAS (TO BLEPW NA LHGEI 1-0 TO MATSAKI ME MAS) OLOI NA PANIGIRISOUME KAI NA PETAXOUME XARTAKIA!!! :04: :04a: :05: :05a:
ayto tha exei trelh fash...
na mas balei goal h kalamaria kai na panhgyrisoume...
ennoeite oti thelw panta na nikaei o P.A.O.K. alla afou exoume eksasfalisei ton "stoxo mas"den einai kako na boithisoume mia omada ths polhs mas opws h kalamaria na meinei sth a' ethniki e???

bill

• Guest
« Reply #66 on: March 23, 2005, 05:00:53 »
Για τι φίλο μας το νικαιώτη που μπαίνει εδώ και κάνει τη κότα πηγαίντε να δείτε τι γράφει στο φόρουμ των rangers?www rangers.gr einai  to εκεί μας κατηγορεί η κοτούλα διαγράψτε τον εδω και τωρα!

Ayto pou les Bill mporeis na to tekmiriwseis ligo kalytera ?
Giati 1on, to rhma "kathgorei" exei polles ennoies.....
2on, to blepoun kai alloi to forum twn rangers .

A , kai pou eisai *NEAPOLIWTH3* ,
otan les "exei bouh3ei o topos epanw" oti o PAOK 8a dwsei
to mats sthn Kalamaria , ayto symperenete apo ena opadiko forum?
BILLYpoglwssioS
« Last Edit: March 23, 2005, 07:47:20 by BillYpoglwssioS »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #67 on: March 23, 2005, 09:05:53 »
το σκουλικι θα το σωσουν .να ειστε σιγουροι .ποιος θα κλαιει δεν ξερω.δεν συμβιβαζομαι με ηττα στην καλαμαρια.νεα κηλιδα στην ιστορια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #68 on: March 23, 2005, 10:38:15 »
Ma den tha....KATSOUME NA XASOUME re Bane!!

Thymasai pws swthike persy o roulis? sto mats me to aigaleo o xatzaras (tou egaleo tote) evale na paiksei h b omada mias pou dilwne ....adiaforos! Opws eixame paiksei k emeis teleftaia agwnistikh me to rouli sthn polixnh!
E, afto na ginei k fetos! thelw na dw an aksizoun ta nea paidia, na ta dwsoun efkairies sta teleftaia mats, pou to vlepeis to kako? Kai as to xtyphsoume to mats sta isia! An den mporei i kalamaria na mas kerdisei kako tou kefaliou ths, den aksizei na swthei! emeis pantws tha maste entaksei k kaneis (eidika ta skoulikia meta to persyno) den mporei na pei kouventa!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #69 on: March 23, 2005, 10:44:46 »
ααα!!! ετσι !!! :lol: :lol: ενταξει τοτε  :) ;) και ο ιδικοι μας θα τρεχουν πανω κατω  :13: στο τελος  :aktion031: το σκουλικι εχει μελετη β΄ :book: και ολοι αγαπημενοι  :inlove:  του χρονου ετ3 καθε δευτερα με  :cwm39:
σερρες και λυκοι  γαμ.... το σκουλικι  :smiliedisco1:
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

nikaiwths3

• Guest
« Reply #70 on: March 23, 2005, 12:59:41 »
Bill είσαι παοκτσης και εγώ Ιωνικός, είμαστε σ'ένα φόρουμ του παοκ και έχεις όλες τις αβάντες να με βρίσεις αφού όλοι σε μένα θα τη πέσουν και θα τα χώνουν ενώ μπορεί και να με διαγράψουν, αμα σ'αρέσει να βρίζεις έτσι τότε κάποιος άλλος είναι η κότα και όχι εγώ, αν έχεις άντερα να τα λες πρόσωπο με πρόσωπο! Όσο για τη Καλαμαριά δεν είναι αλήθεια ότι πολλοί PAOKτσήδες θέλουν να δώσουν το ματς όπως κάποτε με τις Σέρρες;;; Είναι ψέμματα;;; ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

*********************************************************************************
Elpizw na mhn mperdeyeis ton Bill
me ton BILLYpoglwssio , etsi ?

A, ki allo einai to an bouh3e o topos OTI 8A (dhladh h omada tou PAOK) dw8ei to mats sthn Kalamaria
kai allo an polloi PAOKtsides 8a h8elan/8eloun na dw8ei to mats.Gia na 3eroume kai ti leme etsi ?
BILLYpoglwssioS
*********************************************************************************
« Last Edit: March 23, 2005, 13:08:45 by BillYpoglwssioS »

nikaiwths3

• Guest
« Reply #71 on: March 23, 2005, 13:14:39 »
Όχι φίλε Billypoglwssie δεν σε μπέρδεψα απλά αν ήμουν κότα δεν θα με καταλαβαίνατε ποιος είμαι στο φόρουμ των ρέιντζερς και θα χα άλλο νικ! Αυτό δεν το συμπεράνω απ το φόρουμ διότι αυτές είναι οπαδικές απόψεις απλά ακούστηκε σε κάποιο μπουκάδικο χωρίς να ξέρω την ισχύ του!! Χαίρομαι που εσύ καταλαβαίνεις τη θέση μου, δεν μπορώ να γράφω κάπου για κάτι άλλο διότι έχω και κάποιο όνομα(ξέρεις που και καταλαβαίνεις)

drous

• Guest
« Reply #72 on: March 23, 2005, 13:26:07 »
το σκουλικι θα το σωσουν .να ειστε σιγουροι .ποιος θα κλαιει δεν ξερω.δεν συμβιβαζομαι με ηττα στην καλαμαρια.νεα κηλιδα στην ιστορια

egw elpizw na exei sw8ei h kalamaria mexri tote (giati to diplo me ton roulh to exei sto tsepaki giati exei polu kaluterh omada)
alla, PALI oti kai na kanoume file bane 8a einai khlida...
an kerdisoume 8a eimaste ka8hkia giati de boh8hsame omada tou borra
an xasoume 8a eimaste sthmenoi

Den ton exw dei live, alla autos o Pappas ths Kalamaria fainetai kai gamw ta paiktakia..
kai nomizw oti to onoma tou eixe akoustei kai ton Dekembrh...
Kai xreiazomaste epi8etiko...

Kai sigoura 8a einai kaluteros apo ton Pasoumh

Passenger-4

• Guest
« Reply #73 on: March 23, 2005, 13:44:28 »
Einai arketa kalos kai grigoros...Tha itan kali metagrafi..Kai epitelous tha prepei gia paiktes omadwn tis voreiou ellados na exei o PAOK ton prwto logo

trelammenos

• Guest
« Reply #74 on: March 23, 2005, 14:08:55 »
re seis oxi na katsoume na xasoume apo kalamaria...
apla na balei mesa oles tis allages... na dei pws paizoun ta paidia an einai kaloi ti tha tous kanei sto mellon ktl...
twra an nikisoun kai oi allages allo tote den ftaime...

zografos

• Guest
« Reply #75 on: March 23, 2005, 14:50:18 »
Παιδια ο Παππας δεν κανει για ΠΑΟΚ. Τον εχω παρακολουθησει αρκετα. Ειναι κοντος και γρηγορος με καλη τεχνικη αλλα ειναι χασογκολης και ατομιστης και φτερο στον ανεμο.
Οσο υπαρχει ο Σαλπιγγιδης ο Παππας τι να κανει στον ΠΑΟΚ?

bannon

• Guest
« Reply #76 on: March 23, 2005, 18:59:21 »
το οτι έχουμε μερικές κηλίδες στην ιστορία μας, όσον αφορά παιχνίδια
μας με μελλοθάνατους, δεν σημαίνει οτι σήμερα πρέπει να συνεχίσουμε
να κάνουμε το ίδιο "βοηθώντας" συντοπίτες ή άλλους

νίκη και μόνο νίκη, κανένας συμβιβασμός με κανέναν...ΠΑΟΚ είμαστε

ΥΓ.: ο Ηλιάδης της Καλαμαριάς, που θα παίζει του χρόνου???

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #77 on: March 23, 2005, 19:53:04 »
na xasoume 1-0 me goal sto 95!ginetai?kai ola ta skoulikia tavla meta...

bill

• Guest
« Reply #78 on: March 23, 2005, 23:57:22 »
Ελα ρε νικαιώτη τι να σου πω τώρα πας στο δικό σου το φόρουμ και λες μαλακείες για μας και έρχεσαι εδώ και κάνεις τη κότα γιατί δε τα λες και αυτά εδώ και όσο για να συναντηθούμε όποτε θες.

nikaiwths3

• Guest
« Reply #79 on: March 24, 2005, 10:35:17 »
Παιδιά επειδή εδώ λέω άλλα και εκεί άλλα στο rangers.gr είμαι ο χρήστης neapoliwths3, όποιος θέλει ας δει τι γράφω!!! ο Μπιλ με κατηγορεί διότι έγραψα για κάποια αντι-ιωνικά λίνκς που υπάρχουν ακόμα και από σελίδες του ΠΑΟΚ...Φίλε μου δεν θα καθίσω ν'ασχοληθώ με τις κατηγορίες σου, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και άμα θες κλείνουμε ένα ραντεβουδάκι να με πεις κότα και από κοντά η να μιλήσουμε σαν άνθρωποι.ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ..