Kalhspera kai apo mena paidia, prwto mou post...

A re magkes, kai na pou to prwta8lhma apokta ksana pragmatiko endiaferon gia mas, 7 agwnistikes prin to telos...
Akouga sto metropolis ton Petroulakh pou vgainane ta skoulhkia shmera kai rixnane to APISTEYTO klama kai mizeria, den kseroune pleon poion na kathgorhsoune, poio na kraksoune, ti na kanoune kai skeftomoun......
Exei panw apo 5 xronia pou krataei ayth h istoria, kai o aroulis einai panta kapou sth mesh h palevei na sw8ei (h paizei b ethnikh... :05:

:05:) An fetos ginei to kalo 8a einai kati san teleiwtiko xtyphma, 8a exoun mia dekaetia gemath mizeria, ypovivasmous kai prwta8lhmata b ethnikhs, san ton paniwnio prin apo 15 xronia ena pragma, dhladh 8a einai pleon kai epishma MIKROMESAIA omadoula (sthn kalyterh tous ennow).

Apisteyth xara an symvei kati tetoio, to mono pou me provlhmatizei einai ta 3 sxetika eykola paixnidia pou exoun sthn edra tous...As pesei o roulis kai xalali kai h xronia pou phge strafi agwnistika (1 pragmatika kakh xronia se mia dekaetia th dikaioumaste pistevw, apla DEN eprepe na einai th xronia pou ypoti8etai 8a paizame CL!

)
A, kai se 2 vdomadoules pou 8a eimai Ellada 8a dw kai thn Apollwnara apo konta, eimai kai Kalamariwths, kai goustarw 'aprovleptes' omades pou paizoun anoixto podosfairo typou Apollwna kai Ergotelh, arketa me ta mizera 0-0 metaksy twn limwn ths A8hnas kai tou roulh (to eswsa twra e, oxi tipota, na eimaste kai sxetikoi me to topic!!)