Author Topic: Καλαμαριά-ΠΑΟΚ 2-1 και το σκουλικι στην ΄β  (Read 3672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Επειδή μας βασανίζει πολύ το ζήτημα τελευταία σε άλλα τόπικ, αλλά και γιατί αποτελεί και επιθυμία του liakos ένα τέτοιο τόπικ, ήθελα με το ξεκίνημα να εκφράσω μια διαφορετική άποψη για το αν θα πρέπει να στηθούμε στην Καλαμαριά: Ναι, ΔΕΝ επιτρέπεται στον ΠΑΟΚ και την ιστορία του να στήνει παιχνίδια και να μαγειρεύει αποτελέσματα, ναι, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο μόνο για να κερδίζει, ναι, μας συμφέρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μην ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ και άλλο ο βορράς με τον υποβιβασμό στη Β' κατηγορία δύο ομάδων από την πόλη μας, πράγμα σαφώς αρνητικό και επιβαρυντικό, καθώς  θα αναγκάζεται ο ΠΑΟΚ να ταξιδεύει ακόμα περισσότερο εκτός Θεσ/νίκης του χρόνου. Εφόσον, λοιπόν, περνάει ΚΑΙ από το χέρι μου σαν ΠΑΟΚ να μην επιβαρυνθώ με ταξίδια και -ενδεχομένως- με δυσκολότερες νίκες ή και ήττες στο λεκανοπέδιο, γιατί να μη βοηθήσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα της Θεσ/νίκης βρεθεί στο δρόμο μου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει στην κατηγορία?!?! Βέβαια, το γεγονός ότι στο δρόμο μας θα βρεθεί η Καλαμαριά για βοήθεια και όχι ο ρούλης για μένα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ... Νομίζω πως με αυτό το σκεπτικό καταφέρνω να κάνω πιο εύπεπτη την ήττα από την Καλαμαριά χωρίς να στεναχωρήσω παράλληλα τα Αφεντικά της πόλης ότι είχα δόλια κίνητρα... Απλά έτσι είναι η "ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ" που λέει και το τραγούδι ή απλά τα έφερε έτσι η ρημάδα η συγκυρία...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
Sthshmo paixnidiou oute jia plaka...

kala re paidia..entaksy...katalavaino oti leme kati peri "are na sthname to paixnidi me th kalamaria, na jlitwsoume autous kai na parei to mpoulo to skouliki" sta kafeneia kai stis parees mas, etsi metaksy sovarou kai asteiou....alla HMAPTON re paidia..ama proteinoume tetoies faseis sovara, exoume jinei pleon ena kai to idio me jrioula, ksan8oula k.o.k.

to exo pei kai to ksanaleo...paizoume me kalamaria jia nikh...ama kerdisoume kalws, ama xasoume... bravo tous..aksizoune na parameinoune kathjoria
NOTHING MORE, NOTHING ELSE...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ότι έτσι πρέπει να συμπεριφέρεται ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα το δήλωσα και εγώ παραπάνω με ΚΕΦΑΛΑΙΑ... Για το χαβαλέ και μόνο όμως, δε νομίζω φίλε Κόναν να υπάρχει ΠΑΟΚτσης που, ειδικά με τη φετινή απογοητευτική χρονιά του αποπροσανατολισμού και της άνευ στόχων περιοδείας στα ελληνικά γήπεδα, θα στεναχωρεθεί τόσο με πιθανή ήττα. Το στήσιμο πάντως, πέρα από την πλάκα που έκανα παραπάνω, σαφώς και το κατακρίνω και εγώ...

louxovi

• Guest
de fteei h kalamaria an o gavros ths parei 2 pitsirikades pektakia kala.o paok fteei pou ofeile na exei kleisei afta ta pektakia kai na exei me diplomatia diasfalisei th paramoni ths kalamarias kero twra.ala mono
an o paok itan megalos doiikitika,pou ine aniparktos kai komparsos.kai kanei pasa ta talenta apo v.elada
sto kokali kai stin athina xronia twra,kai trwei psixoula san pinasmenos.min to dwsoume omws opos tote me  ton ethniko sth toumpa pou xeftilistikame kai thn epomeni xronia mas ekane zimia o ethnikos.
poli koinofeles swmateio exoun kanei ton paok oi aniparktoi xronia twra,kai se ligo tha mas lene kai malakes.mazi me sas sthn pae pairnei ki emas h mpala.enwmazi me mas esas de sas pairnei pote h mpala
PALIOKOUFALES.

drous

• Guest
Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έπαιξε 14 παιχνίδια εκτός έδρας. 7 στην Αττική, 2 Θεσσαλονίκη και 4 επαρχία ( Ξάνθη, Κέρκυρα και 2 στην Κρήτη)

Τα αποτελέσματά και τα goal του:

Αττική: 0 Νίκες, 2 Ισοπαλίες 6 Ήττες  ( 5 - 17 )
Θεσ/νίκη: 1 Νίκες  - 0 Ισοπαλίες - 1  Ήττα ( 4 - 2 )
Επαρχία: 3 Νίκες - 1  Ισοπαλία - 0 Ήττες ( 6 - 2 )

Έτσι είναι, μια και έχω ομάδα που μαμάει και δέρνει, δε με ενδιαφέρουνε οι άλλοι  :13: (περισότερα στο post για τον τελικό κυπέλλου)

Με τιν φίλο Kofalalos4 συμφωνούμε απόλυτα και αυτά που είπε τα έχω αναφέρει και εγώ στο topic με τον Ιωνικό νομίζω

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Η άποψη μου είναι ότι τα όρια μεταξύ του στησίματος ενός αγώνα και του "δε χρειάζεται να ξεσκιστούμε για να κερδίσουμε" δεν είναι ευδιάκριτα....
Εγώ υποστηρίζω απλά το δεύτερο.

Στη θεωρητική σφαίρα του θέματος συμφωνώ με όσους λένε ότι είναι απαράδεκτο για τον ΠΑΟΚ να στήνει ματς, αλλά...

Εγώ θα πω και το άλλο, μην κοιτάτε μόνο τα φετινά ματς. Πιστεύετε ότι έχει πραγματικό αγωνιστικό η βαθμολογικό συμφέρον ο ΠΑΟΚ να μείνει ο ρούλης στην Α';
Μια ομαδούλα χωρίς στόχους που όλη τη χρονιά ζει κι αναπνέει για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ; Δείτε τα αποτελέσματα της τελευταίας 5ετίας του ΠΑΟΚ στο χαριλάου, δείτε αυτά των τριών του ΠΟΚ και μετά συγκρίνετε τα με τα αντίστοιχα αποτελέσματα με μια ομαδούλα της Αθήνας (τύπου Καλλιθέας).

Τις χρονιές που ο ΠΑΟΚ είχε καλή πορεία, κέρδιζε για πλάκα τις ομαδούλες στην Αθήνα. Δε συνέβαινε το ίδιο με τον ρούλη. Αντίθετα οι αθηναίοι κερδίζαν συνήθως για πλάκα στο χαριλάου.

Εκτός αυτού την Καλαμαριά τη συμπαθώ γιατί είναι ποντιακό σωματείο και γιατί μου άρεσε η προσπάθεια της φέτος

Manios21

• Guest
ego tha elega an riksi o kara tous pitzirikades na peksoun kai oti gini alla an min tous pi katzte na xasete apla na tous vali na peksoune kai an i kalamaria den to pari to matz provlimata tis tha ine

kiriakidis xristodoulopoulos kanakoudis zisopoulo ton skarmoutzo na peksi kai autos ligo kai kana dyo apo tin deuteri omada kai oti bgi

schumi

• Guest
to mono mats pou den me noiazei an kerdisoume.kalyteraa na bohthisoume tin kalamaria oste na poulhsw eukola to LADA NIVA pou exw se kana pazari sthn papanastasiou ;)

whitetower

• Guest
Kseroume ti prepi na kani O PAOK gia na pesoun ta Skoulikia.  Mono afto tha po gia afto to thema.

chris

• Guest
ναι, μας συμφέρει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μην ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ και άλλο ο βορράς με τον υποβιβασμό στη Β' κατηγορία δύο ομάδων από την πόλη μας, πράγμα σαφώς αρνητικό και επιβαρυντικό, καθώς  θα αναγκάζεται ο ΠΑΟΚ να ταξιδεύει ακόμα περισσότερο εκτός Θεσ/νίκης του χρόνου. Εφόσον, λοιπόν, περνάει ΚΑΙ από το χέρι μου σαν ΠΑΟΚ να μην επιβαρυνθώ με ταξίδια και -ενδεχομένως- με δυσκολότερες νίκες ή και ήττες στο λεκανοπέδιο, γιατί να μη βοηθήσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα της Θεσ/νίκης βρεθεί στο δρόμο μου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει στην κατηγορία?!?!

mia xara thn briskw thn skepsh su kai "kolaei" me osa shzhtusame edw-> http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=2126.0

den eksartwntai bebaia OLA apo to en logo mats..otan emeis 8a paizoume sthn kalamaria 8a yparxei kai to YPER-DERBY skuliki-gria.

Y.G.a nai,osoi pane sthn kalamaria thn allh bdomada 8a dune kai kapoia pano 8) mallon ;)

Offline alexisv

• Αλλαγή
de fteei h kalamaria an o gavros ths parei 2 pitsirikades pektakia kala.o paok fteei pou ofeile na exei kleisei afta ta pektakia kai na exei me diplomatia diasfalisei th paramoni ths kalamarias kero twra.ala mono
an o paok itan megalos doiikitika,pou ine aniparktos kai komparsos.kai kanei pasa ta talenta apo v.elada
sto kokali kai stin athina xronia twra,kai trwei psixoula san pinasmenos.min to dwsoume omws opos tote me  ton ethniko sth toumpa pou xeftilistikame kai thn epomeni xronia mas ekane zimia o ethnikos.
poli koinofeles swmateio exoun kanei ton paok oi aniparktoi xronia twra,kai se ligo tha mas lene kai malakes.mazi me sas sthn pae pairnei ki emas h mpala.enwmazi me mas esas de sas pairnei pote h mpala
PALIOKOUFALES.

apla tha simfoniso.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

krhtikos-4-

• Guest
paides den ti8ete kan 8ema sthsimatos...oute gia asteio. 8ewrw geloio na leme gia sthmena mats tou gay-rou kai tou bazelu kai na pame na sthune meta emeis mats. to 8ema einai na peksei h omada kalh bala kai o,ti bgei-bghke. kalo einai na dwsei kai xrono symmetoxhs se pitsirikades kai na ksekurasei kapious basikous paixtes.  Nikh pantou kai me olous!

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Για να καταλάβω:
Το να πουλήσει κάποιος έναν αγώνα για χρήματα (δηλαδή ΚΕΡΔΟΣ) ή και αντίστοιχα να αγοράσει έναν αγώνα, τον κάνει κατάπτυστο, βρώμικο κλπ.
Το να πουλήσει ή να αγοράσει κάποιος έναν αγώνα γιατί έχει συμφέρον (δηλαδή ΚΕΡΔΟΣ) (το οποίο είναι: περισσότερες ομάδες στο Βορρά, κόψιμο βαθμών από αντιπάλους, όχι πολλά ταξίδια- αναφέρω τους λόγους που ακούστηκαν)
ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ;;;;

Να ζήσουμε...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Για να καταλάβω:
Το να πουλήσει κάποιος έναν αγώνα για χρήματα (δηλαδή ΚΕΡΔΟΣ) ή και αντίστοιχα να αγοράσει έναν αγώνα, τον κάνει κατάπτυστο, βρώμικο κλπ.
Το να πουλήσει ή να αγοράσει κάποιος έναν αγώνα γιατί έχει συμφέρον (δηλαδή ΚΕΡΔΟΣ) (το οποίο είναι: περισσότερες ομάδες στο Βορρά, κόψιμο βαθμών από αντιπάλους, όχι πολλά ταξίδια- αναφέρω τους λόγους που ακούστηκαν)

Να ζήσουμε...

to na poulas kai na agorazeis pehnidia (Me lefta. europoula diladi) ston ATHLITISMO einai APARADEKTO gia opiondipote logo. Einai kati pou gia polous akougete logiko alla distihos einai kati pou hrisimopiite kai ekfrazete dimosios me tosi eukolia mono stin ellada.

min trelathoume telios tora.
ama tha doseis ena pehnidi tha to doseis pezontas apla halara alla HORIS LEFTA. Kai AN kaneis kati tetio, to kaneis epidi se simferi AGONISTIKA KAI OHI OIKONOMIKA!!

Ama thelis perisoteres omades ston borra giati se simferi agonistika i epidi etsi apla goustaris, katebazeis tin deuteri omada kai pezeis halara. DEN ZITAS OMOS LEFTA.

MILAME GIA ATHLITISMO GAMO TA MIALA POU KOUBALAME.
Xipniste kai min lete malakies.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Για να καταλάβω:

Να ζήσουμε...

to na poulas kai na agorazeis pehnidia (Me lefta. europoula diladi) ston ATHLITISMO einai APARADEKTO gia opiondipote logo. Einai kati pou gia polous akougete logiko alla distihos einai kati pou hrisimopiite kai ekfrazete dimosios me tosi eukolia mono stin ellada.

min trelathoume telios tora.
ama tha doseis ena pehnidi tha to doseis pezontas apla halara alla HORIS LEFTA. Kai AN kaneis kati tetio, to kaneis epidi se simferi AGONISTIKA KAI OHI OIKONOMIKA!!

Ama thelis perisoteres omades ston borra giati se simferi agonistika i epidi etsi apla goustaris, katebazeis tin deuteri omada kai pezeis halara. DEN ZITAS OMOS LEFTA.

MILAME GIA ATHLITISMO GAMO TA MIALA POU KOUBALAME.
Xipniste kai min lete malakies.

Το post μου είναι καμμιά 70αριά λέξεις μόνο. Ξαναδιάβασέ τες και όποια δεν καταλαβαίνεις στην εξηγώ...

Είπα πως και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε για ΚΕΡΔΟΣ...Για σένα μόνο αν πρόκειται για λεφτά μετράει;;;
Αν κάποιος κλέψει χρήματα είναι κλέφτης, ενώ αν κλέψει πχ κοσμήματα είναι όλα ΟΚ;;;
Το να μην παίξεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου, δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος; Το να πεις "αποφασίζω εγώ ποιός θα πέσει και ποιός θα ανέβει" δεν είναι πουστιά; (έστω και στον άρη..και εγώ θα προτιμούσα να μείνει η Καλαμαριά αντί για τον ρούλη, αλλά ας τα καταφέρουν μόνοι τους)
Αν δηλαδή (μιλάω θεωρητικά, "αν"....) σε 2-3 χρόνια στο πρωτάθλημα παίζανε 10 ομάδες από τη Β. Ελλάδα και μας ανοίγανε τα πόδια και τελικά την παίρναμε την κούπα, τί θα έλεγες: "το πήραμε καθαρά γιατί δεν πληρώσαμε";
Αν τα πιστεύουμε αυτά, περιμένω με ανυπομονησία τον επόμενο που θα ξαναγράψει πως "Ο Λαός του ΠΑΟΚ είναι παλλήκαρος" "αντιστέκεται στο κατεστημένο" "είναι αντισυμβατικός" και "όλοι οι άλλοι είναι βρώμικοι"

Άσε με εμένα να κοιμάμαι φίλε μου....Αρκεί που είσαι ξύπνιος εσύ...

Offline alexisv

• Αλλαγή
@spartian

opos katalabes kala anaferome sto "agorazo poulao" me lefta i me kapia alli antamibi.

to na dino apotelesmata epidi etsi me simferi horis na zitao antamibi ego den to theoro poustia giati kai ego prepi na eho tin stratigiki mou. Den zitao meta oi omades tis b. elladas na stinonte. auto file theorite antamibi gia oti tous ekana.

emena omos ama me simferi na pezo me kalamaria anti gia rouli epidi einai theoritika pio eukolos antipalos kai theoritika eho megaliteres pithanotites na paro to triponto tote auto einai stratigiki horis antamibi kai auto to dehome kai den to theoro poustia.

An to theoris poustia tote me poustia pire o PAOK kai to protathlima sto mpasket stis arhes tou 90 otan eno ihame termatisi protoi hasame epitides apo ton gauro gia na perasoun bathmologika ton ari kai na pexoume mazi tous teliko anti tou ari. tote den ipirhan play-off kai o aris itan theoritika pio diskolos antipalos. auti omos itan i stratigiki mas file. hasame gia na kerdisoume argotera horis lefta i alles antamibes. an auti tin stratigiki tin theoris poustia tote i ontos megali omada tou PAOK tote pire to protathlima me poustia.

auta.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Τη θυμάμαι την περίπτωση. Ούτε και τότε μου άρεσε το να διαλέξουμε αντίπαλο. Ομολογώ βέβαια πως το «πουστιά» είναι βαριά λέξη αλλά αν την χρησιμοποιούσε κάποιος δεν θα έλεγα πως είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας. Αν το έκανε ο ρούλης  τί θα του σούρναμε;
Παρόλα αυτά δεν θεωρώ πως είναι ακριβώς το ίδιο. Εκεί μιλάμε για κάτι που αφορούσε άμεσα εμάς. Κερδίζουμε-χάνουμε. Εδώ μιλάμε για κάτι που ναι μεν θα έχει αντίκτυπο σε εμάς αλλά ουσιαστικά αφορά τρίτους.
Επειδή δεν θεωρώ πως πρέπει να κρίνουμε τα πράγματα διαφορετικά εάν αφορούν εμάς και διαφορετικά αν αφορούν άλλους, λέω:
Και στις 2 περιπτώσεις κάνεις κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες για να επωφεληθείς.
Και αυτό που με κάνει να αντιδρώ δεν είναι προφανώς το αν θα ευνοήσουμε την Καλαμαριά. Αυτά γίνονται. Το «δεν θα σκοτωθούμε κιόλας» ισχύει αλλά όχι να το  προαποφασίσουμε.
 Εμένα με φοβίζει η συνήθεια. Αν «δώσουμε» αυτό, γιατί αύριο να μην δώσουμε και κάποιο άλλο; Και αν δώσουμε μερικά, γιατί να μην «πάρουμε» κιόλας; Και αν σωθεί η Καλαμαριά από εμάς γιατί να μην μας το «ανταποδώσει»;
Στο κάτω κάτω αυτό που ζητάμε είναι ισονομία στο πρωτάθλημα, και καθαρά αποτελέσματα. Ας μην είμαστε αυτοί που θα το καταλύσουμε.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
@spartian
Δε διαφωνώ μαζί σου και είναι σε γενικές γραμμές πολύ σωστά αυτά που γράφεις. Σε μια ιδανική ποδοσφαιρική κοινωνία θα έπρεπε όλοι να λειτουργούν δίχως σκοπιμότητα, να έμπαιναν και να έπαιζαν καθαρά. Ίσως στο εξωτερικό και ειδικά στην Αγγλία, τέτοιου είδους λογικές και νοοτροπίες αν δεν έχουν καν θέση, τουλάχιστον αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα. Δυστυχώς, όμως, έτσι που έγινε το ποδόσφαιρο, ακόμα και στο εξωτερικό ή και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αν θέλεις, μπορεί να μην είναι εξώφθαλμο, αλλά όλοι διαισθανόμαστε ότι πολλές φορές υπάρχει ένα αλισβερίσι, άλλοτε σιωπηρής και άλλοτε συζητημένης συμφωνίας. Επειδή, επικεντρώνεσαι γενικά στην ηθική του όλου ζητήματος, εγώ θα στο θέσω και σε άλλη βάση: Η Γιουβέντους αποδείχθηκε περίτρανα ότι σήκωσε κούπες και κυπελλάκια σε μια εποχή που όλη η ομάδα είχε "κατεβάσει" τα πιο εξελιγμένα και δυσανιχνεύσιμα αναβολικά. Πολύς ντόρος έγινε και το αποτέλεσμα τελικά ποιο? Σιγά να μην της αφαιρούσαν τους τίτλους. Δεν είναι όμως άτιμο? Δεν είναι άδικο για τους μικρότερους που προσπάθησαν. Και μη μου πει κανείς γενικά πως αυτές οι 8-10 πρωτοκλασσάτες ομάδες του σεντονιού δεν ξεκινάν με τις υπόλοιπες που πλαισιώνουν τους ομίλους (π.χ. Σπάρτα) από καταφανέστατο πλεονέκτημα λόγω ΝΤΟΠΑΣ και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ? Αυτός ο Λαμπαρντ φέτος έτρεχε λες και τον κυνηγούσαν επι 90' να τον ...σφίξουν 11 μαύροι. Και υπάρχουν φίλε και πολλά κατά καιρούς παιχνίδια και στην Ευρώπη που ξεσηκώνουν θύελλες καταγγελιών μετά το σφύριγμα. Άραγε είναι τυχαίο ότι μόλις πλησιάζει η λήξη του Καμπιονάτο κάποια ματς στο "Χ" τα δίνει το Στοίχημα 1.70 ή 1.80 (!!!), ενώ και μερικά άλλα Κλειδώνουν, γιατί και τις δυο ομάδες συμφέρει το "Χ" ?!??
Παντού υπάρχει σήψη στο άθλημα από τη στιγμή που διακυβεύονται πλέον τεράστια συμφέροντα και διακινούνται εκαττομύρια ευρώ. Οι εποχές της φανέλας πέρασαν ανεπιστρεπτί. Σε κανέναν ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ το στήσιμο. Είμαι βέβαιος. Επειδή όμως (ένας λόγος παραπάνω) μας χαρακτηρίζει και η ελληνική νοοτροπία, για την οποία φταίμε κι εμείς που διαιωνίζεται φταίνε βέβαια και οι φωστήρες της εκάστοτε αθλητικής ηγεσίας που το σκηνικό παραμένει βασανιστικά ίδιο τόσα χρόνια, μην περιμένεις στο δύσμοιρο ελληνικό πρωταθληματάκι, που ΟΛΑ κινούνται υπογείως, να μην γίνονται τουλάχιστον μεταξύ ημών τέτοιου είδους συζητήσεις. Γιατί η μεγαλύτερη κατάντια ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΊ, ως προς τα στησίματα που διαμαρτυρέσαι, καταφθάνουν την Κυριακή με ΠΑΟ. Ακόμα και να θέλεις πολύ να κερδίσεις, όπως ηθικά επιτάσσεται να κάνεις, Ό,ΤΙ αποτέλεσμα και να φέρεις την επομένη ΟΛΟΙ θα σε κράζουν και θα κατηγορήσουν ότι κάποιον ήθελες να ευνοήσεις. Άντε εσύ να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας. Για αυτό σου λέω, δε βγαίνει άκρη...Σε ένα πρωτάθλημα σαθρό από τα θεμέλιά του, που το παν είναι οι δημόσιες σχέσεις, που ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να πέσει κατηγορία πάνω από μια ομάδα εντός λεκανοπεδίου για να παίζουν μόνο 2-3 φορές το χρόνο εκτός Αττικής, δεν μπορείς εσύ να είσαι ο μόνος ρομαντικός, ένας Δον Κιχώτης αν θέλεις. Αφού συμμετέχεις, θα χορέψεις σύμφωνα με τους όρους της πιάτσας. Αλλιώς είσαι καταδικασμένος κομπάρσος... Πρέπει να διαλέξεις σαν ΠΑΟΚ ως προς αυτό που ανέφερες: Το πρωτάθλημα έχει καταλυθεί, έχει ξεφτιλιστεί στην Ελλάδα και πριν ακόμα γίνει επαγγελματικό (κάποιοι έζησαν στο πετσί τους τις σφαγές της δεκαετίας 1970)...Καθαρά αποτελέσματα πάλι δεν υπάρχουν ούτε φυσικά ισονομία, και ας τα ζητάει ο ΠΑΟΚ, όπως λες. Την κατάσταση δεν μπορεί να την αλλάξει ο ΠΑΟΚ. Μπορεί μόνο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα με τη λογική αυτή... Είναι και αυτό μια άποψη.

fatal_invasion

• Guest
egrapses kofalale...Ego den simfono na dosoume to mats stin kalamaria..giati ontos poustia tha einai,,,, ama to kaname me skopo na min pesei i kalamaria tote tha imoun ligotero antithetos,,alla ama to doseis gia na pesei o roulis tote diafono..kai opos eipe kai o spartian mporei to fainomeno paredose na exei kai sinexeia...

Offline alexisv

• Αλλαγή
ama to kaname me skopo na min pesei i kalamaria tote tha imoun ligotero antithetos,,alla ama to doseis gia na pesei o roulis tote diafono

ego prosopika (kai nomizo para poloi aloi), thelo tin sotiria tis kalamarias. sta @@ mou o roulis.
to thema omos einai ama ipostirizeis i ohi tin idea na dothi to pehnidi. tora me pio skeptiko to dineis den elenghete se kamia periptosi kai oloi tha ehoun LOGIKA diaforetikes apopsis gia tous logous pou dothike.

Profanos to kalitero tha itan na sothoun kai oi dio. o roulis tha einai panta mia omadoula tis b. elladas kai panta einai kalitero na pezeis me mia omada tis polis sou para na treheis se athines ktl.

Na boithisoume ton rouli omos den ginete. Autoi na ta broune monoi tous. Emeis ehoume tin eukairia na boithisoume ligaki tin kalamaria kai nomizo pos prepei na to kanoume ohi epidi tha zitisoume meta antalagmata ktl, alla epidi mas simferi san paok enas agonas horis kourasi stin kalamaria OMADA ANATOLIKIS THESSALONIKIS para ena taxidi stin athina i opoudipote alou.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!