πολυ μιζερια!!!
αντι να μιλαμε για τους αντιπαλους μας στο champions league
και ποιος μας συμφερει να περασει λιβερπουλ ή τσελσι
συζηταμε για τελικο κυπελλου ελλαδας και ποιος δε θα μας
πρηζει.....
με τετοιους οπαδους πολυ μπροστα θα παμε και θα΄μαστε παντα
4οι και οταν κοιμομαστε παρα πολυ οπως φετος 5οι....
Υ.Γ: προτεινω να κλεισει το topic, αλλιως οποιος μιλαει για το ποιος
θελει να παρει το κυπελλο και δεν λεει ο ΠΑΟΚ να παραδεχεται πρωτα
οτι ο παοκ ειναι μικρη ομαδα και συκρινεται μονο με οφη, ιωνικο, πανιωνιο κτλ.
Για την κατάντια της ομάδας δεν φταίνε οι οπαδοί αλλά η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Για τη "μιζέρια" των οπαδών σου δεν φταινε οι οπαδοί σου, αλλά η διοίκησή σου. Και ΜΙΖΕΡΙΑ δεν είναι αυτό που εννοεις φίλε anestis. Μιζέρια είναι ότι ο ΠΑΟΚτσης δεν πατάει στο γήπεδο. Να κάνεις διάλογο και να έχεις προτιεήσεις είναι ΥΓΙΕΣ.
Η ομάδα βρίσκεται σε παρακμή τα τελευταία 20 χρόνια. Η ομάδα δεν είναι στα επιπέδα της φετεινής Chelsea, η οποία προφανώς ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ δεν την νοιάζει τι κάνουνε οι άλλες ομάδες.
Από οποιαδήποτε κατάσταση που δημιουργείται στο περιβάλλον σου, κερδίζεις ή χάνεις (σε συμφέρει δηλαδή κάτι ή όχι). Οπότε από τη στιγμή που γίνειται ενας τελικός κυπέλου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, και επειδή η ομάδα που αγαπάω είναι ο ΠΑΟΚ F.C., από το αποτέλεσμα του αγώνα θα ΕΠΗΡΕΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Οπότε σε αυτό το topic διάφορα άτομα μπορούνε να πούνε την άποψή τους για το πως κρίνουν αυτοί ότι θα επηρεαστεί η ομάδα. Μπορεί κάποιοι να νομίζουνε ότι αφού ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε τόσο υψηλά στάδια ποιότητας και δημοτικότητας και δυναμικότητας και για αυτό το αποτέλεσμα να είναι αδιάφορο. Δε θέλω να προσβάλλω κανένα, αλλά νομίζω ότι αιθεροβατείτε.
Για αυτούς και αλλούς παραπάνω λόγους τον ΠΑΟΚτση πρέπει να τον ενδιαφέρουνε τα πάντα. Ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές, ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα, ποια θα πέσει, ποια θα βγει Ευρώπη, ποια θα πάρει το κύπελλο, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
Το πόσο ΠΑΟΚτσης είναι κάποιος ή το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ δε φαίνεται από το αν συζητάει άλλες ομάδες. Και επειδή ο σταρχιδισμός και ο ζαμανφουτισμός δε μου πάει και θέλω κα εκφέρω γνώμη για ότι νομίζω ότι με επηρεάζει, για αυτό ΕΓΩ προτίνω να ΜΗΝ κλείσει το topic.
Υ.Γ.1: Γκάλοπ στο Sky Sports. Ποια ομάδα θέλετε να περάσει τελικό? Chelsea or Liverpool. Ξέρετε τι απαντήσανε οι Άγγλοι? 65% LIVERPPOL. Ναι φιλαράκια, οι οπαδοί των
μικρών ομάδων της Arsenal, Manchster United ψήφισαν την αντικειμενικά χειρότερη αγωνιστικά ομάδα. Δηλαδή προτιμάνε να πάει στο τελικό ομάδα η οποία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το ΧΑΣΕΙ!!! Γιατί? Επειδή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ CH.LEAGUE H CHELSEA. Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει παρόμοιο topic στα webfan sites της Arsenal και της UTD.
Υ.Γ.2: YOU'LL NEVER WALK ALONE. chelsea...
THIS IS ANFIELD