Εγω αυτο που ειδα και μου εμεινε απο αυτο το ματς, ηταν το οτι ειδα τον Κατσουρανη να παιζει επι 70 λεπτα με μπανταρισμενο το δεξι του γονατο και να μορφαζει απο τους πονους σε καθε φαση. Ειδα στην παραταση 3 παικτες της Αεκ, οταν ηταν πισω στο σκορ, Κατσουρανη, Πετκοφ, Κοντη με βουρκωμενα τα ματια, ειδα τους παικτες της να χειροκροτουν τον κοσμο τους, ολοι ανεξαιρετως, τους ειδα να φευγουν απο το γηπεδο αγκαλιασμενους και να παρηγορουν ο ενας τον αλλο και μου ηρθε στο μυαλο πως ηταν αυτη η ομαδα πριν ενα χρονο και πως ειναι τωρα.
Επισης πως ειναι δυνατον να αποβαλλεται προπονητης και να ειναι στην φυσουνα δινοντας χαρτακια πως να παιξει η ομαδα; Εγω ξερω οτι αν αποβληθει καποιος παιρνει την αγουσα για τα αποδυτηρια. Το εχουν φαινεται αυτο οι Πορτογαλοι.
Κατα τα αλλα ο διαιτητης ηταν τραγικος και πραγματι πως ο βοηθος ειδε το οφσαιντ του φαλακρου ειναι αποριας αξιον. Δυο πεναλτι υπερ του γαυρου τα επνιξε, μια φορα στην παραταση και οταν το σκορ ηταν 0-1 εβγαινε μονος του ο Σοαρες και ο ιδιος βοηθος σηκωσε την σημαια, η δευτερη κτρινη που σιγουρα επρεπε να παρει ο Γεωργεας στην παραταση οταν ανετρεψε τον <δικο μας> τον γιαννακη ηταν μερικα απο τα ευτραπελα του διαιτητικου τριου. Οι περισσοτερες καρτες ηταν ομως σωστες γιατι οι παικτες της αεκ παιζαν με υπερμετρο ζηλο.
Παντως η αεκ και με 10 παικτες απο το 56 και χωρις Κατσουρανη, σχισθηκε μεσα στο γηπεδο.