Author Topic: Μάιος 04/05 ΠΑΟΚ:βάζελος 1-1 (Λαός,αγωνιστικά,διαφορα σχόλια)  (Read 4004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MAKPTOL

• Guest
Αρχικά ζητώ συγγνώμη για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ post μου.
Το ξέρω ότι θα φάω κράξιμο, αλλά θα διαφοροποιηθώ από την πλειοψηφία.
Αρχικά να αναφέρω οτι σαν ΠΑΟΚτσής ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε μου αρέσει να χάνω, ακόμα και στο κρυφτό.

Αλλά....
Από τους 3 διεκδικητές, κατά την γνώμη μου, η ομαδα που θα με ενοχλούσε λιγότερο αν πάρει το πρωτάθλημα είναι ο Βάζελος.
Βάσει της ατόπου έχουμε και λέμε:

Έξω ο Γκέι γιατί εδώ και 8 χρόνια, όποτε παίζω μαζί του, τα νεύρα μου γίνονται κρόσια (Αναφέρω χαρακτηριστικά διαιτησίες στυλ Παπαπέτρου, Ζωγράφου, Κασναφέρη κλπ. Επίσης τα άπειρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πέναλτι που έχουνε σφυρίξει εναντίον μου, άδικες κόκκινες που εχω δεχτεί (βλέπε Γ.Χ., Ζήσης, κλπ), κόκκινες που ΔΕΝ έχω πάρει (ορισμός κόκκινης του καρατέκα Ζε Ελίας), ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις Αθλητικής Δικαιοσύνης (μπουκέτα Καρεμπέ). Και δεν αναφέρομαι καν στα όσα άλλα έχουν υποστεί άλλες ομάδες. Επίσης η συγκεκριμένη "ομάδα" μου έχει πάρει μια ντουζίνα παίχτες (Βενετίδης, ΓΧ, Καφέ, ακόμα και Οκκά μέσω των Χανουμιών).

Έξω και το "αδερφικό" και "ορθόδοξο" σωματείο. 1ον και κύριον γιατί  αυτή η αδερφή που αποφάσισε να γράψει στο εξώφυλλο της Σκατοφυλλάδας του το "ΓΑΒΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" θέλω να τον δω να την βάζει στον κώλο του. Επίσης το σωματείο του ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "κυρίου" Βανδή και του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ "κυρίου" Ίβιτς, έχει φάει το σπρώξιμο της χιλιετίας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος: υπαγωγή στο άρθρο 44, 1 κερδισμένο πέναλτυ ανά αγώνα, κόκκινη στον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος χτύπησε αντίπαλο, και τελικά τιμωρία 1 αγωνιστικής στον Λυμπερόπουλο και 2 στον Ζωγραφάκη και άλλα πολλά. Και στην τελική δεν γουστάρω κωλόφαρδες ομάδες (όποιος έχει το κουράγιο ας κάτσει να μετρήσει πόσα γκολ έχουνε βάλει μετά το 80!!!)

Θα μου πείτε ο Βάζελος λίγα έχει κάνει? Θα σας απαντήσω ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον έχει ενοχλήσει και πολύ τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια (εξαιρουμένων των καρτών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (Triantafyllopoulo's Tapes)). Και θα έλεγα απο πάνω ότι έχω ευνοηθεί (2-2 μέσα στην Τουμπα, 1-2 με Κωνσταντινίδη στη Λεωφόρο).

Και στην τελική ανάλυση γιατί να ξεσκιστεί ο κάθε παίχτης του ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Βάζελο? Για να πάρει το πριμ νίκης?  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Ο βάζελος έχει καλύτερη ομάδα, έχει ΜΕΓΙΣΤΟ κίνητρο. Το παιχνίδι αν το δείτε ψύχραιμα είναι αρχικά διπλό, με κάποιες πιθανότητες Χ, και ελάχιστες άσσου. Και μην παραξενευτείτε αν δείτε στο στοίχημα το διπλό να πληρώνει κανένα 1,30 με 1,50!!!
Όπως έχετε όλοι διαβάσει τα οικονομικά της ομάδας πρέπει να είναι στο χειρότερο σημείο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Χρωστάμε σε: Άγγελο, Καφέ, Κούτση, Ατματζίδη, Φρίγκερ, Μάρκο, Βόκολο, Σικαμπάλα, ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τωρινούς παίχτες. Και σίγουρα έχω ξεχάσει και πολλούς άλλους.

2 οι λύσεις:

Α) Μαζική αποχή από τα 2 υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι ώστε να εξωθήσουμε τα λαμόγια να την κάνουνε μια ώρα γρηγορότερα (ως γνωστόν ο Γουμενός περιμένει σαν μάννα εξ ουρανού τις εισπράξεις του αγώνα. Βέβαια και με sold out τα λεφτά δεν φτάνουνε ούτε για ζήτώ).

Β) Συμπαράσταση οικονομική στην ομάδα, μήπως περισώσουμε και τίποτα, και ιδίως τον Σικαμπάλα. Και απο εκεί και πέρα ακόμα δυναμικότεροι αγώνες για να ξεκουμπιστούνε οι άφραγκοι as soon as possible!!! Και άν θέλει ο Χοντρός ας το στήσει το παιχνιδάκι για να πάρει κανένα πακέτο. Και αν είναι λίγο έξυπνοι και οι 2 τους, τότε μπορει να στηθεί χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας. Βάλε έναν παίχτη να φάει κόκκινη, είτε σαν τελευταίος παίχτης σε φάουλ, έιτε γιατι τάχα μου εκνευρίστηκε και χτύπησε αντίπαλο, ή μέσω διαιτησίας. Απλά πραγματάκια!

Και για να είναι απόλυτα ειλικρινής, δε μου καίγεται καρφί για το τι σκατά θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι, οπως και στα υπόλοιπα 2 με Καλαμαριά και Αιγάλεω. Γιατι αφενός είμαι αδιάφορος και επίσης έχω "βοηθήσει" με την ανυπαρξία της φετινής μου ομάδας όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έχουνε τους ίδιους στόχους (Για τις ομάδες που πάνε για τίτλο: Χ με χανούμια και θρήνο εντός, 5άρα στο Καραισκάκη, για τις ομάδες του ΟΥΕΦΑ: Ήττες εκτός από Γριες και Χαλκηδόνα, για τις ομάδες που πέφτουνε Χ με Ρούλη εντος, για το κύπελο αποκλείστηκα από Αιγάλεω με αποτέλεσμα να πάει η Ξάνθη τελικό. Και επίσης δεν έχω πάρει διπλό στο Λεκανοπέδιο). Άρα το φιλανθρωπο σωματείο ΠΑΟΚ, έχει βοηθήσει άπαντες. Ο λίγο παραπάνω αλτρουισμός θα μας πειράξει?? Αφετέρου έχω ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Έχω ανύπαρκτη διοίκηση, χρωστάω ΠΑΝΤΟΥ, χάνω φιλάθλους καθημερινά, δεν έχω γήπεδο, κινδυνεύω ΑΜΕΣΑ να αποκλειστώ από τις Ευρωπαϊκές διοργανωσεις.... ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?!?!?!

Ας έρθει το παιχνίδι με τον βάζελο 7-0, ας έρθει και 1-3.... Εδώ ο κόσμος καίγεται και το.....

Όση ώρα έγραφα τα παραπάνω με έπιασε μια απελπισία. Νοιώθω να πνίγομαι. Και δεν βλέπω και καμιά λύση. Και είναι κρίμα και άδικο για τον υπέροχο και αυτοκρατορικό λαό μας. Μόνο ένα πράγμα μου δίνει κάποιες αμυδρές ελπίδες: ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ - ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ!

ΑΝΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ

ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΡΙΓΚΟ(ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ) ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.....ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΙΑΤΙ
ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΛΑ ............ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΦΤΑΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΑΣΩ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ......ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ
ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ? ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ  ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ....................

chris

• Guest
egw pali SYNEXAINOMAI k-a-i tous 3 ANEKSAIRETWS

-->> www.antiafieroma.info

TOUTZAS

• Guest
TI LES TORA RE?POIOS 'ENTIMOS' VAZELOS? POUTNAS GIOI EINAI KI AYTOI.THA PROSKYNISOUN STHN TOUMPA K ASE TIS 3 POUTANES META NA GAMIOUNTAI GIA TO PROTHATHLIMA..ATHINA GAMHMENH O PAOK DEN PETHENEI :04a: :05a: :04a: :05a: :04a: :05a:
PAOK  LAMIA  FANS:
www.paoklamia.tk

lastk_33

• Guest
Αρχικά ζητώ συγγνώμη για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ post μου.
Το ξέρω ότι θα φάω κράξιμο, αλλά θα διαφοροποιηθώ από την πλειοψηφία.
Αρχικά να αναφέρω οτι σαν ΠΑΟΚτσής ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε μου αρέσει να χάνω, ακόμα και στο κρυφτό.

Αλλά....
Από τους 3 διεκδικητές, κατά την γνώμη μου, η ομαδα που θα με ενοχλούσε λιγότερο αν πάρει το πρωτάθλημα είναι ο Βάζελος.
Βάσει της ατόπου έχουμε και λέμε:

Έξω ο Γκέι γιατί εδώ και 8 χρόνια, όποτε παίζω μαζί του, τα νεύρα μου γίνονται κρόσια (Αναφέρω χαρακτηριστικά διαιτησίες στυλ Παπαπέτρου, Ζωγράφου, Κασναφέρη κλπ. Επίσης τα άπειρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πέναλτι που έχουνε σφυρίξει εναντίον μου, άδικες κόκκινες που εχω δεχτεί (βλέπε Γ.Χ., Ζήσης, κλπ), κόκκινες που ΔΕΝ έχω πάρει (ορισμός κόκκινης του καρατέκα Ζε Ελίας), ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις Αθλητικής Δικαιοσύνης (μπουκέτα Καρεμπέ). Και δεν αναφέρομαι καν στα όσα άλλα έχουν υποστεί άλλες ομάδες. Επίσης η συγκεκριμένη "ομάδα" μου έχει πάρει μια ντουζίνα παίχτες (Βενετίδης, ΓΧ, Καφέ, ακόμα και Οκκά μέσω των Χανουμιών).

Έξω και το "αδερφικό" και "ορθόδοξο" σωματείο. 1ον και κύριον γιατί  αυτή η αδερφή που αποφάσισε να γράψει στο εξώφυλλο της Σκατοφυλλάδας του το "ΓΑΒΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" θέλω να τον δω να την βάζει στον κώλο του. Επίσης το σωματείο του ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "κυρίου" Βανδή και του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ "κυρίου" Ίβιτς, έχει φάει το σπρώξιμο της χιλιετίας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος: υπαγωγή στο άρθρο 44, 1 κερδισμένο πέναλτυ ανά αγώνα, κόκκινη στον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος χτύπησε αντίπαλο, και τελικά τιμωρία 1 αγωνιστικής στον Λυμπερόπουλο και 2 στον Ζωγραφάκη και άλλα πολλά. Και στην τελική δεν γουστάρω κωλόφαρδες ομάδες (όποιος έχει το κουράγιο ας κάτσει να μετρήσει πόσα γκολ έχουνε βάλει μετά το 80!!!)

Θα μου πείτε ο Βάζελος λίγα έχει κάνει? Θα σας απαντήσω ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον έχει ενοχλήσει και πολύ τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια (εξαιρουμένων των καρτών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (Triantafyllopoulo's Tapes)). Και θα έλεγα απο πάνω ότι έχω ευνοηθεί (2-2 μέσα στην Τουμπα, 1-2 με Κωνσταντινίδη στη Λεωφόρο).

Και στην τελική ανάλυση γιατί να ξεσκιστεί ο κάθε παίχτης του ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Βάζελο? Για να πάρει το πριμ νίκης?  :lol: :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Ο βάζελος έχει καλύτερη ομάδα, έχει ΜΕΓΙΣΤΟ κίνητρο. Το παιχνίδι αν το δείτε ψύχραιμα είναι αρχικά διπλό, με κάποιες πιθανότητες Χ, και ελάχιστες άσσου. Και μην παραξενευτείτε αν δείτε στο στοίχημα το διπλό να πληρώνει κανένα 1,30 με 1,50!!!
Όπως έχετε όλοι διαβάσει τα οικονομικά της ομάδας πρέπει να είναι στο χειρότερο σημείο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Χρωστάμε σε: Άγγελο, Καφέ, Κούτση, Ατματζίδη, Φρίγκερ, Μάρκο, Βόκολο, Σικαμπάλα, ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τωρινούς παίχτες. Και σίγουρα έχω ξεχάσει και πολλούς άλλους.

2 οι λύσεις:

Α) Μαζική αποχή από τα 2 υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι ώστε να εξωθήσουμε τα λαμόγια να την κάνουνε μια ώρα γρηγορότερα (ως γνωστόν ο Γουμενός περιμένει σαν μάννα εξ ουρανού τις εισπράξεις του αγώνα. Βέβαια και με sold out τα λεφτά δεν φτάνουνε ούτε για ζήτώ).

Β) Συμπαράσταση οικονομική στην ομάδα, μήπως περισώσουμε και τίποτα, και ιδίως τον Σικαμπάλα. Και απο εκεί και πέρα ακόμα δυναμικότεροι αγώνες για να ξεκουμπιστούνε οι άφραγκοι as soon as possible!!! Και άν θέλει ο Χοντρός ας το στήσει το παιχνιδάκι για να πάρει κανένα πακέτο. Και αν είναι λίγο έξυπνοι και οι 2 τους, τότε μπορει να στηθεί χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας. Βάλε έναν παίχτη να φάει κόκκινη, είτε σαν τελευταίος παίχτης σε φάουλ, έιτε γιατι τάχα μου εκνευρίστηκε και χτύπησε αντίπαλο, ή μέσω διαιτησίας. Απλά πραγματάκια!

Και για να είναι απόλυτα ειλικρινής, δε μου καίγεται καρφί για το τι σκατά θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι, οπως και στα υπόλοιπα 2 με Καλαμαριά και Αιγάλεω. Γιατι αφενός είμαι αδιάφορος και επίσης έχω "βοηθήσει" με την ανυπαρξία της φετινής μου ομάδας όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έχουνε τους ίδιους στόχους (Για τις ομάδες που πάνε για τίτλο: Χ με χανούμια και θρήνο εντός, 5άρα στο Καραισκάκη, για τις ομάδες του ΟΥΕΦΑ: Ήττες εκτός από Γριες και Χαλκηδόνα, για τις ομάδες που πέφτουνε Χ με Ρούλη εντος, για το κύπελο αποκλείστηκα από Αιγάλεω με αποτέλεσμα να πάει η Ξάνθη τελικό. Και επίσης δεν έχω πάρει διπλό στο Λεκανοπέδιο). Άρα το φιλανθρωπο σωματείο ΠΑΟΚ, έχει βοηθήσει άπαντες. Ο λίγο παραπάνω αλτρουισμός θα μας πειράξει?? Αφετέρου έχω ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Έχω ανύπαρκτη διοίκηση, χρωστάω ΠΑΝΤΟΥ, χάνω φιλάθλους καθημερινά, δεν έχω γήπεδο, κινδυνεύω ΑΜΕΣΑ να αποκλειστώ από τις Ευρωπαϊκές διοργανωσεις.... ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?!?!?!

Ας έρθει το παιχνίδι με τον βάζελο 7-0, ας έρθει και 1-3.... Εδώ ο κόσμος καίγεται και το.....

Όση ώρα έγραφα τα παραπάνω με έπιασε μια απελπισία. Νοιώθω να πνίγομαι. Και δεν βλέπω και καμιά λύση. Και είναι κρίμα και άδικο για τον υπέροχο και αυτοκρατορικό λαό μας. Μόνο ένα πράγμα μου δίνει κάποιες αμυδρές ελπίδες: ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ - ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ!

ΑΝΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ

Kai gw se rwtaw file mou:

AYTOS EINAI O PERHFANOS LAOS TOY PAOK?
Pou exei protimiseis gia to poia omada tha parei to prwtathlima?
AN EINAI DYNATON!!!!!!!
Sta tosa xronia apraksias, exoume xwristei se upostiriktes tou bazelou tou gay
kai tis aek! Mias kai den prokeitai na paroume emeis pote prwtathlima....
Exete anarwtithei PWS AISTHANONTAI AYTOI OI TALAIPWROI PAIKTES tis omadas mas
pou einai aplitwtoi toso kairo, otan akoune oti o PERHFANOS LAOS mas
protima na parei ton titlo o bazelos?
Gia poia fanela kai prasina aloga na paiksoun?
Mipws na zitisoune kai kanena autografo apo tous bazelous?
Kai meta tous kanoume kai kritiki.
Kai den apeuthinomai se sena proswpika alla se para pollous pou exoun tin idia logiki.

Oso gia to palikari pou me apokalese politismeno kai sikwse ti simaia tou
makedonomaxikou agwna na tou pw oti
Kapote otan erxontan antipaloi opadoi stin Toumba, KANAME XABALE
kai "paizame" mazi tous... Tote omws H OMADA PETAGE, H OMADA MAS SYSPEIRWNE..
ANTLOUSAME DUNAMH APO THN OMADA..
GIATI H OMADA MAS DIEKDIKOUSE PRAGMATA. KAI TA KATAFERNE.

AYTH MAS EKANE MAGKES!!!!!!!!

TWRA AYTOS O PERHFANOS LAOS APO POY PREPEI NA ANTLHSEI DYNAMH?
ZEI KAI EPIBIWNEI MONON APO THN ISTORIA TOY IDIOY TOY TOY LAOY!
EINAI O, TI MAS EXEI APOMEINEI.

Me tin logiki oti:
Protimw na to parei o bazelos giati o gay einai etsi...
protimw na to parei o gay giati autoi toulaxiston...
protimw na to parei i AEK giati oi alloi einai alliws..

DEIXNOUME POSO MIKROI EIMASTE..
KAI MHN PERIMENE SPAZONTAS MERIKA KEFALIA NA DEIKSOUME
POSO MEGALOI EIMASTE...

PS. Den kanw kamia proswpiki epithesi, apla bazw enan problimatismo.
Admins, Sorry an ksefyga ligo apo to thema ALLA prin apo kapoion
agwna pou endexomenws na bgalei prwtathliti me
"KOMPARSO" kai pali tin PAOKARA mas, kapws etsi tha ginotan ta pragmata..

Offline toy

• Αλλαγή
Εγώ πάλι αφού δεν θα το πάρει ο ΠΑΟΚ προτιμώ να ακυρωθεί το φετινό πρωτάθλημα ώς μη γενόμενο.
Δεν με νοιάζει ποιός θα το πάρει απο τη στιγμή που δεν το παίρνω εγώ, έχω τον μεγαλύτερο ΛΑΟ έχω Ιστορία ειμαι ΠΑΟΚ δεν θα μοιράσω και δεν θα κόψω καμοία πιτα για κανέναν υποψήφιο πρωταθλητή θα λειτουργήσω σα να ήταν μια οποιαδήποτε αγωνιστική και σαν να μην κρινόταν τίποτα ή και τα πάντα.
Με ενδιαφέρουν μονο τα τέσσερα ιερά γράμματα
Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

COBE-4-

• Guest
ela re paidia entaxei,sto polo giname roba,alla oxi k na erthoun vazeloi xwris synodeia stin toumpa.den einai malakes na pethanoun.se mia toumpa en wra megalou mats de se pairnei gia tsaboukades eidika an eisai vazelos...min xexnate oti oi typoi de mporousan na mas kanoun ntou sti lewfloro pou eimastan 300 atoma.tha erthoun twra epanw gia magies?mono ayto na doume,na trelathoume.pantws makari na erthoun....as tous dwsoume emeis 300 eisitiria kai as boume stin 8 dipla dipla mas. ;)

chris

• Guest
ela re paidia entaxei,sto polo giname roba,

e entaksei mhn ta paraleme kiolas..[ta grapsame allwste sto antistoixo topic].
den bariesai.. TOTE PU se KARA-ASXETA mats gia ton PAOK opos:

>se mats HRAKLH-OSFP phgainame kai ta kaname poutana

>se mats PANSERAIKOU-OSFP ksekinusame me leoforeia gia serres

>se final4 basket sth salonika to 97-8 metaksy arh-osfp-aek-vazelos pu STHNOMASTAN SKOPIA! se olh thn polh

>sto final4 euroleage 2000 opou tsimiskh kai vazelo-lagoi to idio k to afto

(ta parapano einai aplos ENDEIKTIKA.yparxoun apeira paradeigmata.arketa apo afta kai sto en logo site,sto OLAOSTOYPAOK)
TOTE loipon htan pu EKANES LAO (K-A-I) apo ta parapano.

TWRA?twra prepei arketoi apo mas na ma8oun prwta thn PARAPANO opadikh-paoktshdikh-istoria MAS sthn opoia gnorizoun apo elaxista eos KA8OLOU dysthxos.kai h opoia einai poly baria.
(ante psyloksefyga.sorry)

lastk_33

• Guest
Chris sumfwnw apoluta mazi sou!

Ektos omws apo tin istoria tou laou mas
o kosmos - ta nea paidia ennow - tha prepei
na SYNEIDHTOPOIHSOYN to MEGALEIO tou sullogou mas.
Tin koultoura kai tin ideologia pou presbeuei.
Kai nasai sigouros oti ean to suneiditopoiisoun
tha stamatisoun na asxolountai me TIS KOLOOMADES tou kentrou.
Kai gia na epanelthw sto thema:

Polloi tha to gnwrizoun-Kapote prin apo agwna PAOK-pao bgainei ena ntereki
me kaskol tou bazelou kai arxizei na xoropidaei se kentriko
simeio tis Thessalonikis fwnazontas: panathinaike, panathinaike bla bla..
En ripi ofthalmou mazeytikane perastikoi kai trexoune gia fapes.
Nasou omws ksepetagontai apo ta stena oi dikoi mas kai fwnazoune:
Oxi re paidia, TO DOLWMA, min to barate to dolwma...

Tote bebaia gemize apo to prwi oli i poli me straties apo eparxia
giati i omada mas edine ORAMA.

schumi

• Guest
h teleutaia sou paragrafos ta leei ola gia th shmerinh katastash

PA0Kian-4

• Guest
Ksana sta opla
Epeidh h fetinh xronia htan an oxi h xeiroterh mia apo tis xeiroteres gia ton PAOK agonistika kai opadika (oloi gnorizoume giati) prepei na toubeskiastoume oloi na organothoume  kai na vgoume apo thn idea eimaste oi gamame kai dernoume stirizomenoi sthn stratia tou 70 80 me ton strathgo ths kekrkidas MANABH.Sto mats me ton vazelo gia to agonistiko den boroume na kanoume kati alla gia to eksoagonistiko,thn perhfaneia mas,ton egoismo mas thn trella mas gia thn opoia giname PAOKktzides boroume na kanoume polla ksana sta opla loipon gia na akoustei kai pali to istoriko 1 2 3 thn TOUBA tha thn vlepete mono fotografia

drous

• Guest
Xa8hke ligo so nohma apo auta pou exw pei...
As ta parw me th seira...

FETOS MONO exasa fila8lous giati apokleisthka me 2 httes apo th Maccabbi, gia to fax me ton Louka, giati apokliesthnka apo thn Alkmaar me 2 httes, giati de mporesa na kerdisw sthn edra mou Roulh, 8rhno kai AEK, giati de mporesa na parw ena diplo sthn Xabouza, giati de mporesa na kerdisw MEXRI STIGMHS kanenan tou POK, giati efaga PENTARA apo ton Gay, giati apokleisthka apo th sunoikia tou Aigalew sto kupello, giati exw aplhrwtous nun kai prwhn paiktes, prwn proponhtes kai alla ametrhta.

Epishs kapoioi isws epikentrw8hkate sto 1o meros opou arxika anelusa oti san Dhmhtrhs 8a me enoxlouse ligotero na dw ton Bazelo na panhgurizei prwta8lhma kai na nomizoune oi alloi 2 (AEK kai Gabros) oti to xasane e3aitias mou. Kai lew nomizoune, giati oloi exoune pesei fetos, opws kai perusi panw ston PAOK logw xronikhs stigmhs tou paixnidiou. To giati de 8elw na panhgurisoune oi alloi 2 to eipa, kai tonisa to TELEYTAIA gia na mhn anafer8oume sthn epoxh "Kapetaniou". Na to parafrasw mhpws? Goustarw na dw na klaine ta xanoumia kai oi gabroi kai tous logous pou eipa. Sto telos bebaia anefera oti DE ME NOIAZEI poios 8a to parei, oxi giati de mporw na to parw egw, alla giati me thn parousa katastash, DEN PROKEITAI NA TO PARW GIA TA EPOMENA 20 XRONIA, an den alla3ei kati TWRA.

Epishs kata th gnwmh mou na dexesai thn TROMOKRATIA SE KANEI MIKRH OMADA. Den to katalaba auto re seis magkes! Gia na mhn ta akousw 8a kanw oti mou lene oi alloi? Kai se auto ton paradexomai ton Karagewrgiou giati katebazei omada pou xtupaei OLA ta paixnidia mexri stigmhs. Epai3e gera me thn AEK kai xasame adika, eri3e 5ara ston OFH pou kaigotane. Kai to idio 8a kanei kai me ton Bazelo. Alla gia na 8ewreisai megalh omada 8a prepei na kaneis oti goustareis esy!

Telos pali 8a ta akousw. PERASMENA MEGALEIA KAI DIHGONTAS TA NA KLAIS. Isws kapoioi na zoune akoma stis palies kales epoxes ths toumpas, alla ta pragmata exoune alla3ei. Kai malista anepistrepti! Kapoioi exoume thn autapath oti kanontas episodia h spazontas ta kefalia allwn opadwn SHMERA, 8a kerdisoume kati.
De mou lete..... Pes oti pernousame sta group Champions League, kai 1o paixnidi entos paizeis me Liverpool. Kai oi opadoi ths einai sthn 8, me mia seira astunomikous na tous xwrizei apo thn 7 kai thn 1. Sas rwtaw, 8a ginotane KATI? 8a ginotane kanena ntou gia na tous spasoume ta kefalia?
Egw lew OYTE ME SFAIRES. Tote o laos tou PAOK 8a htan 3eftulismenos? 8a anoigame kanena neo topic gia na anapoloume tis epoxes tou Manabh? Alla3ane oi kairoi magkes... Alla3ane....

Kai na to pw giati me trwei kairo twra. AN 8ELEIS NA 8EWREISAI TERASTIOS LAOS, GEMIZE TO GHPEDO SOY SE KA8E PAIXNIDI, ANE3AIRERTWS POSO KALA PAEI H OMADA KAI 3ELARYGGIASOY SE OLON TON AGWNA. Me tsampoukades PLEON den kerdizeis tipota. Oi aggloi ths Arsenal pa8ane plaka oxi giati tous eri3es 954902852 petres kai esteiles olous tous opadous tous sto nosokomeio, alla giati KAI OI 35000 pou eimastan mesa sto ghpedo xorophdousame kai fwnazame gia 3 wres.

Kai to shmantiko sto paixnidi me ton bazelo den einai h nikh, alla oti 8a exete thn eukairia OSOI PATE, na enhmerw8eite kai na ginete melh

Dhmhtrhs

GINE MELOS - DWSE TELOS

Zorro4

• Guest
Diavasa diafora, peri PAOK-vazelaki:

Ena 8a pw...

O PAOK PAIZEI MONO GIA THN ISTORIA TOY   ... kai oxi gia thn istoria twn allwn.

Twra an me rwthsete poia omada 8elw na parei to prwta8lhma,... AYTH EINAI ... O PAOK.

meta erxetai to CHAOS

kostas4

• Guest
xerei kaneis na mou pei an vgei o roulis uefa mesw kypellou kai o PAOK 5os,vgainoume uefa?

Offline Ziaka

• Αποστολή
  • **
    • Greek Soccer TV Schedules

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
xerei kaneis na mou pei an vgei o roulis uefa mesw kypellou kai o PAOK 5os,vgainoume uefa?

YPARXEI ENOTHTA:
 Γενικού Περιεχομένου>
            Γενικό Forum - General Forum>
                               Anekdota....GIATI TO GELIO MAS LEIPEI>    :lol:

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline arwstos

• Αλλαγή

Kai to shmantiko sto paixnidi me ton bazelo den einai h nikh, alla oti 8a exete thn eukairia OSOI PATE, na enhmerw8eite kai na ginete melh

:05a: :05a: :05a: :05a: :05a:
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

kostas4

• Guest

YPARXEI ENOTHTA:
 Γενικού Περιεχομένου>
            Γενικό Forum - General Forum>
                               Anekdota....GIATI TO GELIO MAS LEIPEI>    :lol:

ti ennoeis giati i den se pianw i lathos kaneis

anestis

• Guest
απλα γελασε που ρωτησες αν βγαινουμε uefa!
χαλαρωστε 4ος θα βγει ο παοκ οπως
παντα...

kostas4

• Guest
apla den imoun sigouros posoi vgainoune.alla min eisai kai toso sigouros oti tha vgoume 4oi

chris

• Guest

apla ta pragmata einai:h ellada dikaioutai
2 omades sto cl
4 sto ouefa(EITE o 3os,4os,5os,6os EITE o 3os,4os,5os+o kypelouxos)

an sto teliko kypelou h MIA apo tis omades BGAINEI ETSI KAI ALLIWS STHN EVRWPH(ck H? ouefa) tote bgainei o finalist)

ara TWRA evrwph bgainun APO TO PRW-TA-8LH-MA mexri KAI ton 5o

Y.G.opa.misa kai misokoutela ta eipa:nai men ysxioun ta parapanw ws exoun alla:
>an o skolikas parei to kypelo :P TOTE oi prwtoi 5 bgainun evrwph(ara mexri KAI o 5os)
>an o gay parei to kypelo kai bgei eite 1os eite 2os sto prwta8lhma TOTE oi prwtoi 5 bgainun evrwph(ara mexri KAI o 5os)
>an o gay parei to kypelo kai bgei 3os sto prwta8lhma TOTE oi prwtoi 6 bgainun evrwph(ara mexri KAI o 6os)
« Last Edit: April 28, 2005, 09:24:44 by chris »