Αρχικά ζητώ συγγνώμη για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ post μου.
Το ξέρω ότι θα φάω κράξιμο, αλλά θα διαφοροποιηθώ από την πλειοψηφία.
Αρχικά να αναφέρω οτι σαν ΠΑΟΚτσής ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε μου αρέσει να χάνω, ακόμα και στο κρυφτό.
Αλλά....
Από τους 3 διεκδικητές, κατά την γνώμη μου, η ομαδα που θα με ενοχλούσε λιγότερο αν πάρει το πρωτάθλημα είναι ο Βάζελος.
Βάσει της ατόπου έχουμε και λέμε:
Έξω ο Γκέι γιατί εδώ και 8 χρόνια, όποτε παίζω μαζί του, τα νεύρα μου γίνονται κρόσια (Αναφέρω χαρακτηριστικά διαιτησίες στυλ Παπαπέτρου, Ζωγράφου, Κασναφέρη κλπ. Επίσης τα άπειρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πέναλτι που έχουνε σφυρίξει εναντίον μου, άδικες κόκκινες που εχω δεχτεί (βλέπε Γ.Χ., Ζήσης, κλπ), κόκκινες που ΔΕΝ έχω πάρει (ορισμός κόκκινης του καρατέκα Ζε Ελίας), ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ αποφάσεις Αθλητικής Δικαιοσύνης (μπουκέτα Καρεμπέ). Και δεν αναφέρομαι καν στα όσα άλλα έχουν υποστεί άλλες ομάδες. Επίσης η συγκεκριμένη "ομάδα" μου έχει πάρει μια ντουζίνα παίχτες (Βενετίδης, ΓΧ, Καφέ, ακόμα και Οκκά μέσω των Χανουμιών).
Έξω και το "αδερφικό" και "ορθόδοξο" σωματείο. 1ον και κύριον γιατί αυτή η αδερφή που αποφάσισε να γράψει στο εξώφυλλο της Σκατοφυλλάδας του το "ΓΑΒΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ" θέλω να τον δω να την βάζει στον κώλο του. Επίσης το σωματείο του ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "κυρίου" Βανδή και του ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ "κυρίου" Ίβιτς, έχει φάει το σπρώξιμο της χιλιετίας. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος: υπαγωγή στο άρθρο 44, 1 κερδισμένο πέναλτυ ανά αγώνα, κόκκινη στον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος χτύπησε αντίπαλο, και τελικά τιμωρία 1 αγωνιστικής στον Λυμπερόπουλο και 2 στον Ζωγραφάκη και άλλα πολλά. Και στην τελική δεν γουστάρω κωλόφαρδες ομάδες (όποιος έχει το κουράγιο ας κάτσει να μετρήσει πόσα γκολ έχουνε βάλει μετά το 80!!!)
Θα μου πείτε ο Βάζελος λίγα έχει κάνει? Θα σας απαντήσω ότι τον ΠΑΟΚ δεν τον έχει ενοχλήσει και πολύ τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια (εξαιρουμένων των καρτών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (Triantafyllopoulo's Tapes)). Και θα έλεγα απο πάνω ότι έχω ευνοηθεί (2-2 μέσα στην Τουμπα, 1-2 με Κωνσταντινίδη στη Λεωφόρο).
Και στην τελική ανάλυση γιατί να ξεσκιστεί ο κάθε παίχτης του ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Βάζελο? Για να πάρει το πριμ νίκης?
Ο βάζελος έχει καλύτερη ομάδα, έχει ΜΕΓΙΣΤΟ κίνητρο. Το παιχνίδι αν το δείτε ψύχραιμα είναι αρχικά διπλό, με κάποιες πιθανότητες Χ, και ελάχιστες άσσου. Και μην παραξενευτείτε αν δείτε στο στοίχημα το διπλό να πληρώνει κανένα 1,30 με 1,50!!!
Όπως έχετε όλοι διαβάσει τα οικονομικά της ομάδας πρέπει να είναι στο χειρότερο σημείο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Χρωστάμε σε: Άγγελο, Καφέ, Κούτση, Ατματζίδη, Φρίγκερ, Μάρκο, Βόκολο, Σικαμπάλα, ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τωρινούς παίχτες. Και σίγουρα έχω ξεχάσει και πολλούς άλλους.
2 οι λύσεις:
Α) Μαζική αποχή από τα 2 υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι ώστε να εξωθήσουμε τα λαμόγια να την κάνουνε μια ώρα γρηγορότερα (ως γνωστόν ο Γουμενός περιμένει σαν μάννα εξ ουρανού τις εισπράξεις του αγώνα. Βέβαια και με sold out τα λεφτά δεν φτάνουνε ούτε για ζήτώ).
Β) Συμπαράσταση οικονομική στην ομάδα, μήπως περισώσουμε και τίποτα, και ιδίως τον Σικαμπάλα. Και απο εκεί και πέρα ακόμα δυναμικότεροι αγώνες για να ξεκουμπιστούνε οι άφραγκοι as soon as possible!!! Και άν θέλει ο Χοντρός ας το στήσει το παιχνιδάκι για να πάρει κανένα πακέτο. Και αν είναι λίγο έξυπνοι και οι 2 τους, τότε μπορει να στηθεί χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανένας. Βάλε έναν παίχτη να φάει κόκκινη, είτε σαν τελευταίος παίχτης σε φάουλ, έιτε γιατι τάχα μου εκνευρίστηκε και χτύπησε αντίπαλο, ή μέσω διαιτησίας. Απλά πραγματάκια!
Και για να είναι απόλυτα ειλικρινής, δε μου καίγεται καρφί για το τι σκατά θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι, οπως και στα υπόλοιπα 2 με Καλαμαριά και Αιγάλεω. Γιατι αφενός είμαι αδιάφορος και επίσης έχω "βοηθήσει" με την ανυπαρξία της φετινής μου ομάδας όλες τις υπόλοιπες ομάδες που έχουνε τους ίδιους στόχους (Για τις ομάδες που πάνε για τίτλο: Χ με χανούμια και θρήνο εντός, 5άρα στο Καραισκάκη, για τις ομάδες του ΟΥΕΦΑ: Ήττες εκτός από Γριες και Χαλκηδόνα, για τις ομάδες που πέφτουνε Χ με Ρούλη εντος, για το κύπελο αποκλείστηκα από Αιγάλεω με αποτέλεσμα να πάει η Ξάνθη τελικό. Και επίσης δεν έχω πάρει διπλό στο Λεκανοπέδιο). Άρα το φιλανθρωπο σωματείο ΠΑΟΚ, έχει βοηθήσει άπαντες. Ο λίγο παραπάνω αλτρουισμός θα μας πειράξει?? Αφετέρου έχω ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Έχω ανύπαρκτη διοίκηση, χρωστάω ΠΑΝΤΟΥ, χάνω φιλάθλους καθημερινά, δεν έχω γήπεδο, κινδυνεύω ΑΜΕΣΑ να αποκλειστώ από τις Ευρωπαϊκές διοργανωσεις.... ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ?!?!?!
Ας έρθει το παιχνίδι με τον βάζελο 7-0, ας έρθει και 1-3.... Εδώ ο κόσμος καίγεται και το.....
Όση ώρα έγραφα τα παραπάνω με έπιασε μια απελπισία. Νοιώθω να πνίγομαι. Και δεν βλέπω και καμιά λύση. Και είναι κρίμα και άδικο για τον υπέροχο και αυτοκρατορικό λαό μας. Μόνο ένα πράγμα μου δίνει κάποιες αμυδρές ελπίδες: ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ - ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ!
ΑΝΤΕ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ