Pros imago:
Mou arese epishs h eikona tou telous pou efyge mazi me ton
toxou agkalia
file mou, h "maimou" einai o telika opws fenete apo tous pio parexigimenous paiktes pou exoun perasei apo ton PAOK.\
exei akousei kai egw den xerw ti tosa xronia, ton ehoune xeytilisei me tin simperifora tous ouk oliges fores o kosmos, oi dioikountes kai kiriws proponites... (xmm twra edw o plithintikos den mou kolaei alla den to lew giati yparxei logokrisia, uponooumeno kai eirwnia einai ayto, min psahneste pali).
ti mono tou ton vazane na kanei proetimasia, ti na psaexnei omada... tripios, axristos, "maimou" - etsi ton apokalw ki egw dioti peftei san paimou kai einai epidixiomanis termatofilakas, san ton mpaia ton portogalo kai ton bartez... genika oi kontoi termatofilakes to exoun ayto...
to palikari pote den poulise paoktsidiliki, pote den eipe kouventa se aytous pou ton xleuazane, panta tapeinos kai me metrhmena logia, ap oso gnwrizw einai apo tous haraktires pou dimiourgoun ayto pou leme euxaristo klima se mia omada ,einai i psihi twn apoditiriwn, prosfere poly parapanw apo ayta pou ki o idios mporouse simfwna me tis dinatototes tou.
kai se teliki an analogistoume ti amyna kai genika ti paiktes exei o PAOK ola ayta ta xronia o toxou den tha eprepe na mas xalaei katholou.
itan ontws poly wraia skinh ayth pou fygane agalia mazi, bravo tou...