Author Topic: 2004-05ΑΠΡΙΛΗΣ ionikos - paok 1 -1 & ολιγον απο ζισοπουλο κ τοχου  (Read 1381 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

petrovgr

• Guest
Ρε imago εγώ νομίζω πως το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είσαι εσύ.Από του χρόνου πρέπει να φύγεις. Από την ώρα που άρχισες να ποστάρεις δεν παίζουμε καλά. :cwm14:

Offline Suicidal

• Βασικός

:cwm23:
KOPSTE TO EPITELOUS
 :cwm23: 
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

nikaiwths3

• Guest
OTAN PROKALOYSAN TO SAVATO ME YVRISTIKA SINTHIMATA ITAN KALA.MIN MAS PROKALEITAI THA YPOSTITE TIS SYNEPIES ESEIS OI IONIKOI DEN MATHATE POTE TI SIMAINEI PAOK. :headbang:

Ρε φίλε τι τον πέρασες τον Ιωνικό;;; Χαλκηδώνα η Ακράτητο η Προο-κότα;;; Μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά το κεφάλι το έχουμε ψηλά γιατί δεν προσκυνάμε κανένα!!! Δηλαδή τι θέλεις;; Να έρθεις στο γήπεδο και να σε χαιδέψω;;; Και στο κάτω-κάτω οι οπαδοί του Ιωνικού δεν φώναξαν ούτε για Αθήνες και Βουλγαρίες,ούτε τέτοια ηλίθια εμετικά!!! Αμα θες να πας να κάνεις πάρτυ μόνος σου διάλεξες λάθος γήπεδο! Και εσύ τώρα αντιπροσωπεύεις το κόσμο του PAOK νομίζεις και με απειλείς με συνέπειες;;; Αμα γουστάρεις έλα από κοντά να τα πούμε και όχι να με βρίζεις μέσω του φόρουμ...τις απειλές στα σκουλήκια....

Υ.Γ:Το μήνυμα αυτό πάει για τον τύπο μόνο που ίσως να ναι ένας απ'τους επιβάτες του 860 η 824 η άντε του Γ18. Ο νοών νοείτο...και  συγνώμη για το ξέσπασμα αυτό αλλά ο τύπος πέρασε απ τον PAOK και δεν ακούμπησε!!
« Last Edit: April 25, 2005, 12:24:39 by nikaiwths3 »

nikaiwths3

• Guest
liako katastrofea!!!!!  :lol:   :lol:   :lol:

@nikaioti

file o gabrilopoulos einai toso kalos paiktis oso legetai? pantos nomizo pos me makor kai ekeino ton periergo portogalo tha eiste plireis toy xronoy ;) 

Φίλε ο Βλάχος έχει κάνει του κόσμου τις μαλακίες....τον πορτογάλο τον έφαγε, ο Μακόρ δεν ξέρω αν ανανεώσει και ο Γαβριλόπουλος είναι αχάριστος.Στη Καλαμαριά δεν πήγε να χαιρετήσει τα παιδιά που ανέβηκαν γιατί του χε γυαλίσει ο παοκ και θα τον δίναμε αρκεί ο γούμενος να καταλάβαινε ότι με 100,000 δεν κάνεις μεταγραφές......

schumi

• Guest
entaxi re paidia.to ghpedo ta exei auta.brizoume mas brizoun.ektos ki an elegan tipota gia boulgaries ktl pou den prepei na perasoun etsi

nikaiwth den mporw na katalabw kati.giati brizete ton blaxo?kalos proponhths einai,sas esose mias kai h fetinh sas omada den leei kai polla pragmata.enhmerwse me se parakalw

nikaiwths3

• Guest
Φίλε schumi ο Βλάχος είναι καλούτσικος αλλά   στους μισούς από εμάς δεν μας αρέσει η νοοτροπία του στο να γλύφει τους πάντες και να θεωρεί κατόρθωμα τη σωτηρία τη στιγμή που το αιγάλεω έχει 36 και εμείς 31 νικώντας την υπερομάδα Κέρκυρα όπως την έχει πει ίσως ετοιμάζαμε διαβατήρια όπως παλιά!!! Μάλλον δεν θα θυμάται την ομάδα του Γκμοχ, Μαρκαιάν,Μπλαχίν κτλ αλλά το κυριότερο:Ποτέ δεν βρίζεις τον κόσμο της ομάδας....Ο Κανελλάκης είχε φάει χλέπα στη μούρη και δεν μίλησε και θα μιλήσει το δέντρο;;

ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

schumi

• Guest
fetos nikaiwth to protathlima einai mperdema.blepeis h kallithea pou prin 2 agonistikes sothike tora paei gia ouefa.isos kai o ionikos na mporouse den ksero

imago

• Guest
Το τοπικ πολυ σωστα λεει οτι γραφουμε για το ιωνικος vs ΠΑΟΚ. Ετσι και εγω μιλαω με σημειο αναφορας αυτον τον αγωνα.

Προς Αντμιν (νομιζω οτι μπηκα με ειλικρινες διαθεσεις και δεν εχω καμει τιποτα που να αντιτιθεται στους κανονισμους του Φορουμ. Πρεπει ωστοσο να σταματησουν και κατι ατομα να προσπαθουν να καθοριζουν περιεχομενα συζητησεων. Οι ιδιοι ξερουν οτι μπορω να τους απαντησω αλλα δεν το καμω ακομη. Πιστευω οτι εχει γινει και σε εσας σαφες οτι προσπαθουν μπουλουκιδως να προκαταλαβουν τα αλλα μελη εναντιον μου. Πριν τους δωσω την πρεπουσα απαντηση σας παρακαλω να παρεμβεται και να επιβαλλεται την ταξη με την ιδια ισχυ και αμεροληπτα γιατι εκ μερους μου δεν προτιθεμαι σε καμια περιπτωση να τους αφησω να το παιξουν μαγκες...).

Offline Suicidal

• Βασικός
@imago:

To an opws les (kai dikaiwma sou) kapoioi prospa8oun na prokatabaloun ta alla melh enantion sou,
nomizw pws einai kai sthn krish tous (ta alla melh). Matia exoun, nou exoun, kai san PAOKtshdes eimaste
outos h' allos expert se 8ema propagandas kai sia. O ka8enas krinete apo ta legomena tou ki apo ton xaraktira tou (sthn prokeimenh periptwsh, internetiko xaraktira.) Ka8aros ouranos astrapes den fobate allwste.

8elw na 3anatonisw ta e3hs:

Oi prwsopikes sas kontres kala 8a htan na die3agonte private.

Kopste tis eirwnikes epi8eseis anameta3i sas..... den prosferoun tipota para mono problhmata....
se olous....... 
**********************************************************************************************
**********************************************************************************************
H fash teleiwnei edw pera. Imago , an 8es na apantiseis se opeiondipote nomizeis oti prospa8ei na prokatabalei ta alla melh enantion sou,
kan'to prive. Edw pera eipame telos. Eipame, matia exoun kai blepoun ta alla melh....

anestis

• Guest
παντως για τον αγωνα η ομαδα δε βλεποταν στο β ημιχρονο.
καλα ρε τωρα που ημαστε αδιαφοροι(που φτασαμε??)
γιατι δεν βγαζει το σαλπιγγιδη να δουμε πως παιζει η ομαδα χωρις αυτον??

ΥΓ: nikaiwths3 χαιρομαστε που εισαι στο φορουμ
και συγγνωμη για μερικους ομοιδεατες μου

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αν μου επιτρέπει ο σεβαστός Billys  (Billys: Ta sebh mou  :10: ) με το κλείσιμο του θέματος να επισημάνω ότι μπαίνοντας μόλις στο τόπικ διαπίστωσα μια αναίτια επίθεση σε βάρος του liakos από τον imago, με αποτέλεσμα να είναι λίγο πολύ αναμενόμενη η έκρηξή του, τη στιγμή μάλιστα που η αντίδραση του liakos ήταν αρκετά αποφορτισμένη και προς τιμήν του. Δεν ξέρω από την άλλη ο liakos πώς καταφέρνει συχνά να δημιουργεί κόντρες -ας το ψάξει ο ίδιος-, στην προκείμενη περίπτωση πάντως ο οιοσδήποτε τρίτος διαβάζει το τόπικ, βρίσκεται όντως ενώπιον απρόκλητης επιθέσεως σε βάρος του liakos. Μην ψάχνεις λοιπόν φίλε imago φαντάσματα περί συνομωσιών σε βάρος σου, γιατί ενώ εκφράζεις εν γένει αποδεκτές απόψεις στο τέλος θα χάσεις και το δίκιο σου...
« Last Edit: April 25, 2005, 20:03:52 by BillYpoglwssioS »
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

imago

• Guest
Το δικιο μου φιλε Κοφαλαλε δεν προκειται να το χασω για δυο λογους.

1ον γιατι τα ατομα που ανεφερα δεν ειναι σε θεση να με αντιμετωπισουν στα ισια και καταφευγουν σε γελοιοτητες.

2ον αυτο που ηθελα πανω απο ολα εχει γινει ηδη.

Οσο για τις παρατηρησεις σου, να σου υπενθημισω οτι ο Λιακος ηταν εκεινος που μπηκε απροσκλητος στην συζητηση για να μας χαρακτηρισει <<βλαβερους>> για την ομαδα μας.
Διαβαζοντας λοιπον τις γενικοτερες αποψεις του δεν μπορεσα να ανεχθω τετοιους ισχυρισμους.

Οσο για τους αλλους που εχουν φθασει σε σημειο να ζητουν απεγνωσμενα την αποχωρηση μου τι να πει κανεις...

Offline Suicidal

• Βασικός
Teleiwsame twra epitelous m'ayto
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

louxovi

• Guest
gia ton zisopoulo na pw 2 logia.enas podosferisths gia na ine kalos ektos apta swmatika kai texnika prosoda,panapola prepei naxei kai kalo pnevmatiko epipedo,diladh myalo.ton zisopoulo ton eixa akoysei
sthn ert3,se sinedefxi sto studio kai exasa pasa idea gia to pnevmatiko tou epipedo.mporei na akougetai
ratsistiko,ala ta lathi kai oi epipoleothtes se sixni vash,adikatroptizoun kai to xaraktira enos mpaladorou.megalos pekths simenei kai kalo myalo,oxi epistimonas re paidi mou.oi pektes ine epagelmaties pleon kai epagelmatias simenei oti prepei naxei kai myalo kai krish edos kai ektos gipedou.de dexome apton zisopoulo na ton rwtane tote gia to pesimo sto spiti tou goumenou kai na to katadikazei.gine ligo diplomaths,pes de thelw na sxoliasw.oxi na mpenis sth pagida tou dimosiografiskou kai na vgazete tous opadous alites.ala pou h exipnada apo kapion pou milaei xirotera
kai apton karagouni.peite me ratsisth ala apaitw megalous pektes ston paok.nevriko systima,egefalos,kai edoles sta podia ine syndedemena viologika.ola etsi exigoude

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Πιστεύω μ'αυτό το ποστ να κλείσει κι η παρεξήγηση.

@imago
φίλε δεν εννοούσα εσένα ως βλαβερό στην ομάδα. Γι'αυτό έκανα και το σχόλιο στο τέλος "Μην τρελαθείτε παλικάρια..."
Υποθέτω ο Capricorn το αντιλήφθηκε και γι'αυτό δεν αντέδρασε σαν εσένα.
Απλά οι δυο τόσο διαφορετικές απόψεις σας μου φάνηκαν τόσο σχετικές με μια άλλη συζήτηση που είχα στο φόρουμ, γι'αυτό το έγραψα.

Εκτός αν εξαιτίας της άποψης σου για τον Ζησόπουλο (απόλυτα σεβαστή), υποστηρίζεις ότι πρέπει να φύγει κλωτσηδόν ο Καραγεωργίου. Τότε ναι, κατά την άποψη μου, είσαι επικίνδυνος κι έχω εκθέσει την πλήρη αιτιολόγηση της άποψης μου αυτής σε άλλο τόπικ.

Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση

Υ.Γ. Πάντως η αναφορά σου σε προσωπολατρεία σε άσχετο ποστ και σε άσχετο τόπικ, για μένα ήταν ατόπημα. Δεν ξέρω αν αναφέρεται σ'αυτά τα φαντάσματα ο κωφάλαλος.

tiore3

• Guest
Pros imago:

Mou arese epishs h eikona tou telous pou efyge mazi me ton
toxou agkalia

file mou, h "maimou" einai o telika opws fenete apo tous pio parexigimenous paiktes pou exoun perasei apo ton PAOK.\

exei akousei kai egw den xerw ti tosa xronia, ton ehoune xeytilisei me tin simperifora tous ouk oliges fores o  kosmos, oi dioikountes kai kiriws proponites... (xmm twra edw o plithintikos  den mou kolaei alla den to lew giati yparxei logokrisia, uponooumeno kai eirwnia einai ayto, min psahneste pali).

ti mono tou ton vazane na kanei proetimasia, ti na psaexnei omada... tripios, axristos, "maimou" - etsi ton apokalw ki egw dioti peftei san paimou kai einai epidixiomanis termatofilakas, san ton mpaia ton portogalo kai ton bartez... genika oi kontoi termatofilakes to exoun ayto...

to palikari pote den poulise paoktsidiliki, pote den eipe kouventa se aytous pou ton xleuazane, panta tapeinos kai me metrhmena logia, ap oso gnwrizw einai apo tous haraktires pou dimiourgoun ayto pou leme euxaristo klima se mia omada ,einai i psihi twn apoditiriwn, prosfere poly parapanw apo ayta pou ki o idios mporouse simfwna me tis dinatototes tou.
kai se teliki an analogistoume ti amyna kai genika ti paiktes exei o PAOK ola ayta ta xronia o toxou den tha eprepe na mas xalaei katholou.

itan ontws poly wraia skinh ayth pou fygane agalia mazi, bravo tou...

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
etsi einai ta pragmata (anestis) h omada sto deutero htan gia klamata den ekane apolytos tipota etsi opos paizame sto deutero borei kai na xaname ti paei na pei oti o paok exei exasfalisei to uefa kai den exei allo stoxo kai ta epomena paixnidia einai adiafora prepei sta paixnidia pou menoun na ta kerdisoume (ektos kalamarias omos) ton pousti ton bazelo prepei na ton pideixoume stin touba gia emena o bazelos einai xyroteros apo ton gay se ola ta epipeda einai h pio "bromiki" omada tis elladas
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

DoctorBalendar

• Guest
Το forum αυτό δεν είναι για να ασχολούμαστε με ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ διαμάχες και με ρεμβασισμούς ορισμένων. Όποιος θέλει καυγά άσχετο με το θέμα που μιλάμε, μπορεί είτε να πάει σε άλλο forum, είτε να χρησιμοποιήσει ΠΜ...

Αμάν, πια. Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε πάντα με το ίδιο άτομο...

imago

• Guest
Αυτο λέω και εγώ...γιατί ασχολείστε μαζί μου...ελα ντε...

Offline Suicidal

• Βασικός
8a sas pw egw giati :

Giati me to epomeno post pou 8a exei sxesh m'aythn thn istoria edw mesa
to topic kleidwnete .

OVER !