To pano "Ellines eiste ki faineste" einai sigoura akraio kai provokatoriko alla aftos itan ki o skopos tou: na thiksei oti toulahiston ena kommati tis koinonias then ekfrazetai apo to stereotipo tou simerinou Ellina. Malista periehei kai megali thosi pikras giati i simerini koinonia ton Ellinon haraktirizetai apo athikia, forothiafigi, kakos askoumeni kai ennooumeni magkia kai polla alla. To oti enohlise simainei oti periehei megales thoseis alitheias (thistihos...) mesa stin akraia ekfrasi tou.
I eksathliosi tis prosopikis aksioprepeias kai tis thiathesis gia sineiparksi (se sinthiasmo me poli variestimara) othigoun se sholia tou tipou: "Emeis (poioi ?) eimaste to avrio, eseis (poioi?) eiste to hthes". Perastika.
enas noimon anthropos pote den tha skeftotane vlepontas auto to pano oti esi ennoeis auto to pragma...ego prosopika an evlepa auto to pano pou eutixos den to eida tha nomiza oti autoi oi anthropoi den einai Ellines i den theloun na einai Ellines...anaferthike apo kapoion i ilikia mou dld an imoun 35 xronon den tha etrexe tpt tora pou eimai neos einai katakriteo.. dimokratia den exoume? ego allaksa to avatar mou giati mporei na enoxlei kapoious kai oute tha leo 100% auta pou thelo afou enoxloun kapoious..thelete na xaideuoume ta autia merikon..pos tha paei mprosta i omada me tetoies energeies? alla sas eroto an anti gia ta legomena "akrodeksia simvola" evaza san avatar "akroaristera simvola" i to sima tou kke(sfirodrepano) tha mou zitousate na to allakso? tote giati forum milame otan mia merida tou Paok den mporei na ekfrastei eleuthera giati vlepo kai alla atoma pou exoun apopseis idies me tis dikes mou(edo exei olokliros sindesmos)...stamatao giati eimai PAOK kai agapao autin tin omada ksero tin istoria tis tin timo,ksero poioi itane oi progonoi mou,kai ti rolo paizei i omada mou kalo tha itane na asxoloumaste oxi mono me to agonistiko kommati tou Paok alla kai ta themata giro apo auton giati mpala mporei na paiksoun oles oi omades omos o Paok diaferei se auto...o Paok den exei istoria? giati kapoioi tin ksexnane? me tis prakseis pou kanoune mono ton Paok rezileuoune..kai sto kato kato ego den ekana auto to thema..na vreite auton pou to arxise kai pou to ksekinise mono kai mono gia na me katigorisei kai na katigorisei auto pou pisteuo..e loipon merikoi min eiste ratsistes me autous pou apokaleitai ratsistes... PAOK GIA MIA ZOI!!
Δεν γράφω συχνά εδώ μέσα. Αλλά εσύ με έβγαλες από τα ρούχα μου!!!! Αν ήμουν διαχειριστής του σάιτ δεν θα σε έδιωχνα απλά θα σε άφηνα να γελοιοποιηθείς.
Καταρχήν ποτέ στην ιστορία του ο αγαπημένος μας ΠΑΟΚ δνε εξέφραζε την ιδεολογία των Ναζί. Επειδή τυχάνει να έχω χάσει έναν φίλο από τα φιλαράκια σου τους Ναζί έχω να σου πως ότι απλά
xxxxx και εσύ και οι φίλοι σου.
xxxxx όχι επειδή υποστηρίζεις αυτήν την ιδέα. Κάνε ότι θες! Αλλά επειδή μπλέκεις τον τρόπο ζωής μου, τον ΠΑΟΚ δηλαδή, με αυτήν την μέγιστη και απαισια βλακεία.
Guter Turke derTode Turke, Scheiss Griechen και άλλες τέτοιες μαλακίες έχω ακούσει χιλιάδες φορές στην Γερμανία και ακόμη χειρότερα
Αλλά θα έπρεπε να μιλήσεις εσύ στην μάνα του φίλου μου στο Μόναχο που ήταν και PAOKtshs!!! Και ποιος σου είπε εσένα ρε
xxxxx ότι οι Γερμανοί είναι Άρειοι; Τα αρχίδια μου είναι. Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο από την καταγωγή του ή από το χρώμα του, όπως ούτε και από την ομάδα του.
Υπάρχουν σωστοί παοκτσήδες υπάρχουν και βιαστές, ανώμαλοι, δολοφόνοι, κλέφτες παοκτσήδες. Αλλά αυτούς δεν τους θέλουμε. Όπως και δεν θέλουμε Ναζί. Και αν είσαι Ναζί τότε κράτα το για το σπίτι σου!
Όσο αυτά τα περί δημοκρατίας να τα αφήσετε στην άκρη. Τι δημοκρατία;;;;;; Δηλαδή να αφήσουμε και τους γαύρους μέσα στην 4.... Δημοκρατία έτσι; Μετά αν τους σπάσουμε στο ξύλο, θα πούμε δημοκρατία έχουμε!!
Δεν μπορείς λοιπόν να έρχεσαι στην Τούμπα με κανένα άλλο σύμβολο παρά μόνο του ΠΑΟΚ. Αν έρχεσαι με άλλο σύμβολο, τότε αυτό σε εκφράζει περιισσότερο.Άρα καταβάθος δεν είσαι ΠΑΟΚ. Γιατί ΠΑΟΚ είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής... Καταλάβες
xxxxx; Αν βάζεις την φασιστική ιδεολογία σου πάνω από τον ΠΑΟΚ πήγαινε σε καμιά συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στην Αθήνα και πάρε μαζί σου κανά πανό του ΠΑΟΚ που θα γράφει γαμιέται ο θρύλος και ο Πειραιάς, να δούμε μετά τι έχει να γίνει!
Το Ελλάς Ελλά η χώρα της πουστιάς, εκφράζει μία άποψη που έχουν πολλοί Έλληνες. Είναι κάτι που μας έχει πονέσει, γιατί αν στην χώρα μας δεν υπερτερούσαν πάντα τα λαμόγια θα είχαμε μία καλύτερη ζωή και φυσικά τον ΠΑΟΚ ψηλότερα. Αλλά το αν κάποιος είναι μαύρος και δνε τον γουστάρω, δεν έχει καμιά σχέση με τον ΠΑΟΚ. Αν νομίζεις ότι έχει πήγαινε στον...Σικαμπάλα και πές του το. Πες στον 18χρόνο Σικαμπάλα να μην ξανα παίξει με τον ΠΑΟΚ γιατί είναι μαύρος και κατώτερος.. Όσο για το γαμιέται ο θρύλος και η Ελλάδα: Είναι μία απάντηση ειρωνική σε αυτούς που μας λένε Βούλγαρους αλλά θέλουμε να δείξουμε ότι έχουν κάνει την Ελλάδα να υποκλείνεται στον πούστη γαύρο Κόκκαλη. Άσχετα αν συμφωνών με αυτά τα συνθήματα, είναι επαναστατικά και εκφράζουν την ιδεολογία του ΠΑΟΚ. Όπως αυτό και με την Ολυμπιάδα. Τώραπ ληρώνουμε τα σπασμένα της Ολυμπιάδας. Και αυτά στα λέω εγώ που μένω Αθήνα. (Ίσως το γαμημένη Αθήνα, να μην έπρεπε να γραφτεί, ωστόσο πάλαι εκφράζει την Αθήνα του κατεστημένουκ αι όχι του απολού πολίτη της Αθήνας και όλοι το ξέρουμε αυτό).
Λοιπόν totentkop απλά πιστεύω ότι το kopf σου ( το κεφάλισου δηλαδή), είναι τοτ (νεκρό) και καλά θα κάνεις να διαβάσεις περισσότερο τόσο για την παγκόσμια ιστορία όσο και για την ιστορία του λαού του ΠΑΟΚ.
Edit Billys: parakalw poly na mhn mpenilikonoume epi tou prosopikou.
Eyxaristw.