Author Topic: ΦΕΒΡ 2004 Ψηφιστηκε ο Ισολογισμου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , συγχωροχαρτι στο Μπατατουδη , Τί γίνεται με τα 5.5 δις δρχ από τον Alpha που προείσπραξε ο Batman;  (Read 7670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

r...as doume ligo posa muria euro phran oi gavrovazeloi apo to C.L fetos....fysiko meta na kanoun tous mages plhrwnontas mia polu kalh meteggrafh k pernontas apo kei k pera o,ti eleythero kukloforei! polu swstos epishs pou les oti O PAOK den eixe k tous super paixtes...htan omada me tsagano, pragma to opoio ths leipei pleon...emena fetos h omada mou fainetai mia xara, alla apo tsagano k apo pisth den xerw pws tha paei...

47 ekatommyria euro o gay
44 ekatommyria euro o vazelos
15(? me epifylaksh) h aek
sta teleytatia deka xronia (peripoy) poy yparxei to CL
Ta parapano ta diavasa prosfata se efhmerida kai moy ekanan entyposh.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Άρα το ίδιο λέμε.
Αν συνυπολογίσεις και τις παρατηρήσεις μου για την επιχειρηματική του κατάσταση και τον κίνδυνο γαντζώματος του στον ΠΑΟΚ ως προσωπική σανίδα σωτηρίας, αντιλαμβάνεσαι γιατί τον αντιμάχονται οι περισσότεροι.
Τι να σου πω; Μπορεί να είμαι άδικος μαζί του και να τον καταδικάζω βάσει ενδείξεων.
Πάντως δεν είμαι διατεθειμένος να δω την ομάδα να φτάνει στο χείλος του γκρεμού (όπως επί Μπατατούδη) για να κατηγορήσω τον Γούμενο και να απαιτήσω την απομάκρυνση του. Μου αρκούν οι ενδείξεις που έχω μέχρι στιγμής.

Υ.Γ. Για να καταλάβω Ντόκτορ, με ποιες κατηγορίες και υπόνοιες δικές μου διαφωνείς και τι θετικά του προσάπτεις; Και ποια είναι η γενική σου κρίση για τον Γούμενο και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ;

DoctorBalendar

• Guest
Η γενική μου κρίση για το Γούμενο είναι ότι είναι άλλος ένας μικροεπιχειρηματίας που λόγω των περιστάσεων έγινε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ κατάντια την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι δεν είναι καν ΠΑΟΚτσής, γιατί οι φιλοδοξίες μου για τον ΠΑΟΚ δε συμβαδίζουν με τέτοια οικονομικά μεγέθη.

Από την άλλη, όμως, δεν είναι ο 666. Δεν ήρθε για να μας καταστρέψει. Δεν φταίει, ειδικά αυτός, για το σκάνδαλο Λουκά, φταίει όμως για τους λάθος χειρισμούς που ακολούθησαν. Δεν καρπώθηκε αυτός τα 5.5 δις, απλά για να ικανοποιήσει τα μικτοσυμφέροντά του δεν κυνηγάει μια χαμένη υπόθεση για την ΠΑΕ (διότι όπως ανέφερα πιο πάνω τα λεφτά έχουν κάνει ανεπιστρεπτί φτερά). Βεβαίως και δεν μου αρέσει αυτή η συναλλαγή, αλλά δε τη βλέπω και σαν κύριο λόγο κριτικής. Έχει κάνει άλλα εγκλήματα που κόστισαν παραπάνω prestige στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, βλέπω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ σε αυτόν. Αυτόν έχουμε και όσο και αν θέλουμε μόνο κάποια πιο απίθανα "λαμόγια" ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ (βλέπε Καραγιώργος, Σύριοι κλπ κλπ). Τουλάχιστον αυτός ξέρω που μένει και τι δουλειά κάνει. Μέχρι να έρθει κανένας αναμάρτητος δισεκατομμυριούχος ΠΑΟΚτσής να αγοράσει την ΠΑΕ δε βλέπω το λόγο να κάνω μονίμως στείρα κριτική και να του βρίζω τις μάνες, τις κόρες και τις αδερφές.

Και για να καταλάβετε το στύλ μου, θέλω από τους συνομιλητές μου να κοντραριζόμαστε, αλλά να έχουμε επιχειρήματα. Μη αναλύω εγώ τα λογιστικά του ΠΑΟΚ και να βγαίνει ο άλλος και να λέει "Γούμενε, τον μπούλο". Θέλω προτάσεις, θέλω να μου πείτε ΑΠΤΑ πως θα βοηθήσουμε καλύτερα τον ΠΑΟΚ. Όχι σε 1, ούτε σε 2, ούτε σε 10 χρόνια. ΤΩΡΑ.

Ναι, να φύγει ο Γούμενος. Αλλά ποιος θα έρθει ρε παιδιά; Οι επιχειρηματίες στη Βόρειο Ελλάδα με αρκετή οικονομική επιφάνεια είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ένος χεριού. Και μέχρι τότε, εγώ ο τελευταίος των τελευταίων από τους ΠΑΟΚτσήδες, τι να κάνω; Να κόψω τον ΠΑΟΚ; Να μην πηγαίνω γήπεδο; Να μην μιλάω για αυτόν; Αφού είναι η καψούρα μου ρε παιδί μου. Θα αφήσω έναν Γούμενο να μου τη στερήσει;

Εν τέλει υπάρχουν δύο κυρίαρχοι πόλοι στο ζήτημα αυτό.

1. Αντίδραση-αποχή ----> απαξίωση ΠΑΟΚ ----> Γούμενος τον μπούλο!
2. Στήριξη-μαζικότητα στο γήπεδο -----> ενδυνάμωση ΠΑΟΚ -----> Αγοραστής/Επενδυτής/Λαϊκή Βάση -----> Γούμενος τον μπούλο!

Επιτρέψτε μου να ακολουθήσω το δεύτερο.

tiore3

• Guest
meta to pm pou sou eixa steilei eixa apofasisei na min xanamilisw - sxoliasw tipota ap osa grafeis edw, alla  mou einai adinaton otan diavazw post san ki ayto...

Η γενική μου κρίση για το Γούμενο είναι ότι είναι άλλος ένας μικροεπιχειρηματίας που λόγω των περιστάσεων έγινε πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ κατάντια την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι δεν είναι καν ΠΑΟΚτσής, γιατί οι φιλοδοξίες μου για τον ΠΑΟΚ δε συμβαδίζουν με τέτοια οικονομικά μεγέθη.

xekinas swsta

Από την άλλη, όμως, δεν είναι ο 666. Δεν ήρθε για να μας καταστρέψει. Δεν φταίει, ειδικά αυτός, για το σκάνδαλο Λουκά, φταίει όμως για τους λάθος χειρισμούς που ακολούθησαν. Δεν καρπώθηκε αυτός τα 5.5 δις, απλά για να ικανοποιήσει τα μικτοσυμφέροντά του δεν κυνηγάει μια χαμένη υπόθεση για την ΠΑΕ (διότι όπως ανέφερα πιο πάνω τα λεφτά έχουν κάνει ανεπιστρεπτί φτερά). Βεβαίως και δεν μου αρέσει αυτή η συναλλαγή, αλλά δε τη βλέπω και σαν κύριο λόγο κριτικής. Έχει κάνει άλλα εγκλήματα που κόστισαν παραπάνω prestige στον ΠΑΟΚ

malista, diladh einai megalos malakas alla den einai o megaliteros pou iparxei, exei kai xeirotera opote ayto mas kanei na ton anehomaste pros to paron.
den arkei na peis pios den ftaiei kata thn gnwmh sou sto skandalo louka, prepei na peis kai pios ftaiei... h ellh ftaiei pou xehase na to paradwsei h  mhpws h marika pou enw xeskonize to grafeio to perase gia axristo kai to petaxe sta skoupidia? perimenw apanthsh gia ayto...

5.5 dis... einai pola ta lefta gia ton PAOK, para pola gia na to afhneis etsi to thema, kai mono to gegonos tis apokripshs tou / sigalipshs apo ta mme ths polhs tha eprepe na se eixe kanei ligo kaxipopto. hameno nomika ap pou kai ws pou? den isxuei kati tetoio, kai an einai hameno twra pou kai pali ap oso to ehw psaxei to thema nomika me dikhgorous pou milisame gia ayto den einai, sigoura den tha htan hameno prin 2 xronia otan irthe ston PAOK o goumenos, prosexe ligo edw aderfe , h gramh tote htna pws ta 5.5 dis kai h pwlhsh twn 3 paiktwn htane to timima gia na fygei o batman, kai malista hairotane gia ayto oi perisoteroi, twra leme alla....

Από εκεί και πέρα, βλέπω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ σε αυτόν. Αυτόν έχουμε και όσο και αν θέλουμε μόνο κάποια πιο απίθανα "λαμόγια" ενδιαφέρονται για τον ΠΑΟΚ (βλέπε Καραγιώργος, Σύριοι κλπ κλπ). Τουλάχιστον αυτός ξέρω που μένει και τι δουλειά κάνει. Μέχρι να έρθει κανένας αναμάρτητος δισεκατομμυριούχος ΠΑΟΚτσής να αγοράσει την ΠΑΕ δε βλέπω το λόγο να κάνω μονίμως στείρα κριτική και να του βρίζω τις μάνες, τις κόρες και τις αδερφές.

sorry alla edw  poly amfivalw an exeis idea ti esti goumenos, kai epeidh egw gnwriza ti esti poly prin erthei ston PAOK kai ginei gnwstos, se prokalw na mas peis ti douleia kanei an einai xrewmenos, pou einai xrewmenos, ti prooptikes exei h douleia pou les oti kanei. oso gia ton anamarthto disekatomiriouxo den yparxei tetoio pragma sto kosmo, opote ti les , na meinoume me to goumeno?

Ναι, να φύγει ο Γούμενος. Αλλά ποιος θα έρθει ρε παιδιά; Οι επιχειρηματίες στη Βόρειο Ελλάδα με αρκετή οικονομική επιφάνεια είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ένος χεριού. Και μέχρι τότε, εγώ ο τελευταίος των τελευταίων από τους ΠΑΟΚτσήδες, τι να κάνω; Να κόψω τον ΠΑΟΚ; Να μην πηγαίνω γήπεδο; Να μην μιλάω για αυτόν; Αφού είναι η καψούρα μου ρε παιδί μου. Θα αφήσω έναν Γούμενο να μου τη στερήσει;

vre as pei prwta  aytos oti  feugw xwris na zhtaei 20 ek eurw pou leei oti efage...e sorry evale ithela na pw, as afhsei to magazi opws toulaxiston to vrhke , an kai san exigianths pou mas autosistithike tha eprepe na to exei lampiko, kai meta to sizitame pios tha erthei... e oxi re si balander na leme kai pios meta to goumeno, eleos diladh, mexri ekei ftasame?
egw den pisteuw oti exeis kamia ysterovoulia se ayta pou les, h kapsoura sou ta kanei opws kai esy les ola... prosehe tin , einai kakos simvoulos, ayth thn kapsoura ekmetaleuontai panta kai exoune kanei ton PAOK paixnidaki.

Εν τέλει υπάρχουν δύο κυρίαρχοι πόλοι στο ζήτημα αυτό.

1. Αντίδραση-αποχή ----> απαξίωση ΠΑΟΚ ----> Γούμενος τον μπούλο!
2. Στήριξη-μαζικότητα στο γήπεδο -----> ενδυνάμωση ΠΑΟΚ -----> Αγοραστής/Επενδυτής/Λαϊκή Βάση -----> Γούμενος τον μπούλο!

to prwto den dinei lish, enw to deutero einai outopiko, ektos kai an pisteueis oti ena kipelo akoma h mia deyterh thesh tha shmanei kai tin endynamwsh tou PAOK, kai ante kai dinamwse o PAOK , meta o goumenos tha vgei kai tha sou pei thelw 50 ek gia na poulisw. Den einai arketh h stirixh tou kosmou stin parousa fash gia tin endynamwsh tis omadas, to poso kosmo exei o paok einai gnwsto, to posa diarkeias tha poulouse an ekane metagrafes typou rivaldo kai biskan se afhnw na to fantasteis, egw lew oti gia plaka tha poulousame 15-20 hilaides. O paok einai magazi gwnia me katevasmena rola ayth th stigmh. Ean anoixei kai poulisei to proion pou anazhta o kosmos tou, diladh to prwtahlitismo, tha xepoulisei se mia mera. Auto to xeroun oloi doktor, den perimenoune tin kinish twn diarkeias gia na doune poso kosmo exei o PAOK oi epidoxoi ependytes, an yparxoun, pou den yparxoun distihws gia allous logous.

to provlima den stamataei oyte xekinaei sto goumeno, o goumenos einai apla enas ypalilos, ena pioni tha poune alloi , enas lamogio tha pw egw pou kanei apla th douleia pou tou dwsane na kanei. Kai ekei gia mena teliwnei to thema, xtipame to goumeno sta isa omws giati den mproume na xtipisoume pio panw...to mono pou mporoume na kanoume, kai antidrw poly stin apaxiwsh twn sindesmwn gia ena kai mono logo , einai oi monoi pou tha mporousane ypo proypotheseis na feroune ta panw katw, na enwsoune to kosmo me mia koinh gramh kai isws na vlepame kai na xtipousame kai pera apo to goumeno, omws aderfe den tous afhnete, den goustarete na akoute alitheies giati ponane, ponane giati kai o kosmos exei megalh eythini pou trwei oti tou serviroun, vgainoun kai sas lene pws o gx efyge paketo gia katw katopin entolhs xwris kan na rwthithei, emene me meiwsh apodoxwnekeinh ti xronia kai ekeinoi tou kovane ti mpala an den ypegrafe sto theio... den pisteueis tin 4 h ton opiodhpote  paoktsh pou tha sto pei auto alla ton petroulaki kai ton mpouza... meta ti perimeneis na ginei? na pas mprosta?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Doctor εγώ δε θα διαφωνήσω με το σκεπτικό σου, απλά δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Έχεις τη γνώμη σου και είναι σεβαστή. Εγώ πλέον δεν μπορώ να ακολουθώ τον ΠΑΟΚ όπως παλιότερα, ειδικά έτσι όπως βολοδέρνει κάθε χρόνο-τόσα χρόνια μεταξύ τέταρτης και πέμπτης θέσης. Δεν έχω το κουράγιο, ΒΑΡΈΘΗΚΑ ρε παιδί μου, κουράστηκα να πηγαίνω κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο στην Τούμπα με όνειρα και τον Μάιο να κλαίω τη μοίρα μου πάλι. Δε διαφωνώ, ίσως να μην έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ ένας Γιαννακόπουλος (άλλωστε τόσα χρόνια δεν εμφανίστηκε κάποιος). Δε διαφωνώ, ο Γούμενος είναι ανθρωπάκι. Δε διαφωνώ πως δεν υπάρχει πλειάδα εναλλακτικών.
Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να παραμυθιάζομαι κάθε χρόνο με ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΙΚ και ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ των εκάστοτε ψιλικατζήδων προέδρων μας: Έχουμε παλαβώσει όλοι (βάζω κι εμένα μέσα) με τον Σικαμπάλα στα φιλικά, με τον πιθανό γυρισμό του Ζαγοράκη και ονειρευόμαστε πρωταθλήματα και μεγαλεία. Τον Μάιο θα καθόμαστε πάλι εδώ και θα αναρωτιόμαστε τι έφταιξε για την 4η-5η θέση που καταλάβαμε. Πορείες-πυροτεχνήματα της προπέρσινης σεζόν με Τσάμπιονς λίγκ αποτελούν μια μικρή εξαίρεση του παραπάνω κανόνα. Και τώρα πλέον που η πίτα του Τσάμπιονς λιγκ έχει μικρύνει τραγικά, δεν έχουν πολλά περιθώρια αδράνειας οι Αθηναίοι...
Επιπλέον, και επείδη είσαι γνώστης καταστάσεων, δεν ανέχομαι να προεδρεύει στον ΠΑΟΚ ένας άνθρωπος που σε βάρος του έχουν εκδοθεί αποφάσεις για ποικίλα πλημμελήματα και κακουργήματα, και όχι απλά κυκλοφορεί ελεύθερος χάριν αναστολής, αλλά προεδρεύει στον ΠΑΟΚ. Ποιός? Ο ΑΠΑΤΕΏΝΑΣ ΟΛΚΉΣ που είχε γραφεία σε όλον τον τέταρτο όροφο στην Ίωνος Δραγούμη 4 και πλέον περιορίστηκε σε ένα γραφειάκι στον 1ο όροφο. Ο άνθρωπος που εξαπάτησε τόσο κόσμο στην χρηματιστηριακή του εταιρία και ακόμα τον κυνηγάνε πόσοι φουκαράδες. Ο άνθρωπος που έκλεισε ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και ακόμα ψάχνεται. Ο άνθρωπος που με επιταγές και μάλλον με ...φιλιά σκοπεύει να πληρώσει Σικαμπάλες, Ηλιάδηδες, Ζαγοράκηδες κτλ... Και το βασικότερο ο άνθρωπος που σαν πρόεδρος του ΠΑΟΚ άφησε να χαθούν τόσα δις από τον άλφα εξαιτίας ενός βρόμικου παιχνιδιού στις πλάτες του λαού του ΠΑΟΚ, ενός ΒΡΌΜΙΚΟΥ παιχνιδιού που τάισε πολύ κόσμο, όπως το ανθρωπάκι τον ΚΑΛΑΦΆΤΗ, που πρώτος -και προς τιμήν του- ο Άγγελος ξεμπρόστιασε τον Σεπτέμβριο, αλλά ορισμένοι κονδυλοφόροι της πόλης μας θεωρούσαν τρελό και ασεβή τον Άγγελο τότε...
Γιατί? Γιατί τόλμησε να λασπολογήσει σε βάρος της (αν είναι δυνατόν) ιστορίας του ΠΑΟΚ, σε βάρος του τελευταίου προέδρου που έδωσε πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ,σε βάρος του ανθρωπάκου Καλαφάτη, ο οποίος πρόσφατα αθωώθηκε από το Συμβούλιο Πλημ/δικών με ψήφους 2-1 παρακαλώ, και δεν κυνηγήθηκε περαιτέρω ως συνένοχος του Μπατατούδη στην υπεξαίρεση των 5,5 δις. Και το θέμα είναι ότι πολύς κόσμος δεν ξέρει πώς σώθηκε ο Καλαφάτης, η προεδράρα μας, από βέβαιο διασυρμό, αφού φαινόταν και ήταν κάτοχος του 98%!!! μιας εκ των εταιριών του Μπατατούδη και με έγγραφο που προσκόμισε ο Μπατατούδης στο Συμβούλιο πήρε την όλη ευθύνη πάνω του, καθώς με το έγγραφο αυτό ο Μπατατούδης κατέθετε στο δικαστήριο ότι ο Καλαφάτης ναι μεν είχε το 98% της τάδε εταιρίας του -στην οποία είχαν εκχωρηθεί εν τέλει τα τηλεοπτικά διακιώματα μετά από διαδοχικές εκχωρήσεις των τηλεοπτικών από τη μία εταιρία του Μπάτμαν στην άλλη (!!!!!!!!) - αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΜΠΑΤΜΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!! .Και ..."έφαγαν" αυτοί καλά και εμείς...
 Αυτός ήταν-είναι ο ΠΑΟΚ, και αν κάτι ανθρωπάκια σαν τον Καλαφάτη, τον Μπατατούδη και τον Γούμενο είναι ελεύθεροι, και κατέχουν και πόστα στον ΠΑΟΚ, εγώ δεν το αντέχω άλλο. Κομπιναδόρο πρόεδρο, που δεν κυνήγησε σαν ΠΑΕ την υπεξαίρεση τόσων δις από Μπατατούδη, Καλαφάτη και Σια δεν τον ανέχομαι λεπτό. Λες και έχουμε και την πολυτέλεια σαν ΠΑΟΚ να μην χρειαζόμαστε το ευτελές ποσό των 5,5 δις. Ο Καλαφάτης έπαιρνε 5 εκατομ. το μήνα στον ΠΑΟΚ και όταν τον έκραξε ο Άγγελος βγήκαν όλοι να τον φάνε... Ο Μόκκας έκανε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τα 5,5 δις που φαγώθηκαν, χωρίς να κατηγορεί δηλαδή κάποιον ευθέως, και μετά από έρευνα της εισαγγελίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των Μπάτμαν-Καλαφάτη κλπ. Είναι τυχαία αυτά? Μετά βέβαια την αθώωση-τραγέλαφο των Μπατατούδη-Καλαφάτη, ο τελευταίος -ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ από την δικαστική κάλυψη του αρχιμάγειρα Μπάτμαν- κάλεσε τους δικούς του δημοσιογράφους την προηγούμενη εβδομάδα για να διατυμπανίσει ότι θα μηνύσει τον Μόκκα για συκοφαντική δυσφήμιση (!). Ίσως και αυτός -σαν τον Άγγελο- κατηγορηθεί ότι τόλμησε να ανακατευτεί στις οικονομικές τους ατασθαλίες και τόλμησε να συκοφαντήσει την ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ, τον φουκαρά τον Καλαφάτη...
Η διοικητική οργάνωση του ΠΑΟΚ είναι της πλάκας, της μίζας και της αλητείας και χωρίς σοβαρή διοίκηση δεν πας πουθενά. Το θέμα μου δεν είναι αν ο ΠΑΟΚ βγει Τσάμπιονς λιγκ ή παίξει καλά εν γένει. Μπορεί και να συμβεί. Ε, και? Το θέμα είναι ότι οδηγούμαστε μαθηματικά στην καταστροφή όσο βασιζόμαστε σε γκάγκστερς και κομπιναδόρους -της πλάκας κιόλας- τύπου Γούμενου. Ο άνθρωπος είναι κομπιναδόρος, έχει μοιράσει σε όλη την αγορά επιταγές, σε όλους τους παίκτες και σε δανειστές, και ελπίζει σε ένα ... θαύμα, να του έρθουν εξάρες. Το κακό όμως είναι ότι σύντομα, πολύ σύντομα θα καταντήσει τον ΠΑΟΚ σαν τις επιχειρήσεις του. Από γωνιακό μαγαζί που ήταν, έγινε ψιλικατζίδικο και με τούτον πάει για κλείσιμο...
Δεν έχω ούτε εγώ να αντιπροτείνω κάτι φίλε Doctor. Και αφού τόσα χρόνια δεν παρουσιάζεται μια λύση της προκοπής στο προσκήνιο, σημαίνει πως κανένας δεν είναι ανόητος για να πάρει τον ΠΑΟΚ. Σε νιώθω αν τρελαίνεσαι με την ομάδα και φτιάχνεσαι στο γήπεδο. Καλά κάνεις και πας. Ανησυχείς για τα διοικητικά (το διαβάζουμε εδώ μέσα), αλλά ελλείψει άλλων λύσεων προτιμάς και θέλεις να δεις την μπάλα σου. Εγώ πάντως, κι ας θεωρηθώ Παοκτσής της πολυθρόνας, απέχω από το γήπεδο, γιατί εγώ -και ίσως εγώ είμαι ο τρελός- δεν αντέχω μια ζωή να βιώνω τις ίδιες καταστάσεις με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορώ τον διαιωνιζόμενο εμπαιγμό, ΘΑ ΣΚΑΣΩ!
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline agraf

• Αλλαγή
Plirwthike o Sikamapala. Afou preta vevaia mazeftikan me ta psemata 2000 diarkeias (Sakis Laios). Prwsopika pistevw oti logw magkias kwstikou kai Karagewrgiou tha kanoume kali hronia kai isws piasoume tin 3 thesi. Afti ti dioikisi omws den tha ti stiriksw pote ksana kai proswpika tha ginw melos tou A.S. me stoho ti laiki vasi. Apla kai kathara pragmata. Oson afora to gipedo? Hwris na kanw apohi, akoma kai otan tha eimai sti Thes/ki den eimai sigouros an tha paw se ola ta mats tou PAOK. Den ehw tosa lefta gia ena eisitirio. Lipamai alla m'ediwksan apo to gipedo (enan katoho diarkeias epi arketa hronia).

ëáéêç âáóç

• Guest
 γιατι η παε ειναι διαρκως απουσα απο την διερευνηση των υποθεσεων καταχρησης και απιστιας σε βαρος της εταιρειας απο την προηγουμενη διοικηση; σας περισσευουν 5.5 δις δραχμες ή εστω 3 δις δραχμες;k.goumene
. τι υποχρεωσεις εχετε αναλαβει στο ιδιωτικο συμφωνητικο που εχετε υπογραψει με το γιωργο μπατατατουδη;. εχετε δωσει πανω απο 300,000 ευρω για την "αγορα" των μετοχών του ΠΑΟΚ;

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: κυριε γουμενε. και ο προσφιλης σας Ηρακλης (3 xronia diarkeias)βρηκε χωραφια για καινουριο γηπεδο. δεν την ψαχνετε καλυτερα εκει τη δουλεια; για να παιζετε και εντος εδρας. οχι οπως στον ΠΑΟΚ που ειστε ξενο σωμα.            την ιδια ωρα οι θεματοφυλακες του ΑΣ ΠΑΟΚ ασχολουνται με πιο design θεματα οπως ειναι το τεννις και η ιστιοπλοΐα. με το μαγειρεμα το εκλογων της επομενης χρονιας και το τσιμενταρισμα του οικογενειακου ΠΑΟΚ. αν ο ΠΑΟΚ ζημιωθηκε καποια εκατομμυρια ευρω δεν ειναι και θεμα πρωτης γραμμης για τη "μανα του Συλλογου". αλλωστε μεχρις ενος σημειου, ηταν συνοδοιποροι στο "ξεπλυμα".
τα τοπικα μεσα μαζικης εξημερωσης το πνιγουν οπως μπορουν. υπαρχουν βεβαια πιο σοβαρα ζητηματα. ο μουντιαλικος τουρκος που απο τα 25 δεν εχει παιξει πανω απο 3 μηνες σε μια ομαδα, το σηριαλ του ηλιαδη που περιμενεις σαν το ζητιανο στη γωνια να πει οχι ο οσφπ μπας και τον παρεις εσυ για να τον μεγαλωσεις και μετα να μπει στο αεροπλανο για αθηνα, τα δωρεαν ταξιδια των επιστημονων της παε ΠΑΟΚ σε ολο τον κοσμο προς αγρα παιχταραδων-μετεγγραφες που σβηνουν στα θερινα πρωτοσελιδα.

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434

...
Eπανάληψη. Δώστε βάση στην... πενιά. Tο συμβούλιο εφετών απέρριψε την έφεση του Γιώργου Mπατατούδη κατά της απόφασης παραπομπής του για τρία κακουργήματα (Aθλος, ΣΔOE κ.λπ.) από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. H υπόθεση θα πάει σε δικάσιμο, στο ακροατήριο, κατά τέλος Φεβρουαρίου. H ΠAE ΠAOK τι θα πράξει;
...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
θα πραξει την παπια ως συνηθως...

και ο Μοκκας θα φωναζει παλι...αλλα τον εχουν γειωμενο στην ΠΑΕ

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **

I P.A.E P.A.O.K xrwstaei peri ta 8 disekatommyria kai o Goumenakos klegete gia esoda.

Diaxiristiko oriste 5,5 disekatommyria, diekdikiseta allios den exeis to dikaioma na klegese kai den exeis kai kanena allothi gia mi esoda.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

chris

• Guest
osoi me KROKODYLIA DAKRYA stenazoun PANO sto PTOMA tu PAOK as mh ksexnan oti
+an eixan energh symetoxh sta dromena ths omados (k oxi epifaneiakh & saxlamaristikh)
+an APAITOUSAN
+an syntasontan kai DYNAMONAN tis fonoules tus me thn APEGNOSMENH KRAVGH ton syndesmiton k tu mokka TOTE
+polla polla alla pu panta xarakthrizan ton PRAGMATIKO PAOKtsh kai oxi ta KAKEKTYPA paoktsh-lapa pu tus 'perasan'
TOTE
ta 5.5.000.000.000 disekatomyria drx (16.000.000 ekatomyria euro peripou) 8a htan h SOTHRIA tu PAOK.

sternh mou gnosh loipon KAI gia afthn thn xronia

kai mhn ksexname :poutanes poutanes ton syndesmiton oi manes , prezonia alhtes syndesmites , chris gamhsou & ksanagamhsou , den eiste paoktshdes eiste kompleksikoi - syndesmoi poustrakia PAOK mono ap thn tv

kai thn NEA xronia.kai tou xronou.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
NA TA NA TA TA MANTATA!
Sthn pseiroy, ante enas-enas...Xontre etoimasoy erxetai h seira soy. Sthn pseiroy lamogia lopodytes kleftes apateones 8rasypoystes

http://www.metropolisradio.gr/index.php?categoryid=12&p2_articleid=6399&s=942f54571a994fecadf205c0ae24cbf7

Ο Αρειος Πάγος απέρριψε αίτηση αναίρεσης βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Θεσ/νίκης που παραπέμπει σε δίκη τον Μπατατούδη - Δημοσιεύθηκε: July 30, 20:37 pm  Εκτύπωση   

Ο Αρειος Πάγος με το υπ΄ αριθμ. 1589/2006 βούλευμά του απέρριψε την αίτηση που είχε υποβάλλει ο επιχειρηματίας Γεώργ. Κ. Μπατατούδης και ζητούσε να αναιρεθεί το υπ΄ αριθμ. 1388/2006 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να παραπέμπεται σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος και της απιστίας σε βαθμό πλημμελήματος. Ο ΑΠ απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του ΑΠ, σε βάρος του επιχειρηματία έχουν προκύψει επαρκείς ενδείξεις για να παραπεμφθεί σε δίκη για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση μεγάλων χρηματικών ποσών από τις Ανώνυμες Eταιρείες EXAFON και INTERACTIVE κατά τα έτη 2000 έως 2002, έχοντας την ιδιότητα του διαχειριστή της περιουσίας των δύο εταιρειών. Παράλληλα, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απιστίας που φέρεται ότι διέπραξε στη Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου 2001 σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της οποίας διαθέτει τη πλειοψηφία των μετοχών της μέσω άλλης εταιρείας.

Ειδικότερα, κατόπιν ελέγχου των οργάνων της ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας στην εταιρεία EXAFON διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις και κινήσεις χρηματικών ποσών χωρίς αιτιολογία προς τον πρόεδρος της εταιρείας Γ. Μπατατούδη. Αναλυτικότερα, το διάστημα 2001 - 2002 ο επιχειρηματίας συνολικά ανέλαβε το ποσό των 16.054.246 ευρώ, χωρίς να αιτιολογείται η ανάληψη αυτή, ενώ φέρεται ότι παράνομα ιδιοποιήθηκε από την ίδια εταιρεία ποσό 7.336.757 ευρώ. Όμως, το ίδιο ποσό είχε καταβάλει προκειμένου η εταιρεία INTERSAT να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της INTERACTIVE. Στη συνέχεια ανέλαβε το ίδιο ποσό προκειμένου να καταρτίσει σύμβαση αγοράς μετοχών της Ανώνυμης Εταιρείας «Αθλος ΠΑΟΚ», αλλά τελικά παρακράτησε το ποσό.

Σύμφωνα με το Αρειο Πάγο, το ποσό των 16.054.246 ευρώ, ο επιχειρηματίας έπρεπε να το διαθέσει για την πληρωμή οφειλών της εταιρείας προς τρίτους και την κάλυψη άλλων αναγκών προς τρίτους, επιστρέφοντας το υπόλοιπο ποσό στο ταμείο, ενώ το ποσό των 7.336.757 ευρώ, δεν το επέστρεψε παρά τον έλεγχο από την ΣΔΟΕ που είχε ως αποτέλεσμα στην σε βάρος του δίωξη.

Ακόμα, στο βούλευμα του ΑΠ, γίνεται αναφορά για το χαμηλό τίμημα των 3.815.000 ευρώ ετησίως, που ως πρόεδρος και κύριος μέτοχος του ΠΑΟΚ, μεταβίβασε τον Απρίλιο του 2001 τα τηλεοπτικά δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων για την 5ετία 2001 - 2006 προς την εταιρεία INTERACTIVE που είναι δικών του συμφερόντων. Σύμφωνα με το βούλευμα του ΑΠ, το τίμημα αυτό ήταν πολύ μικρότερο του πραγματικού, που ανερχόταν σε 8.657.000 ευρώ, με το οποίο μεταβιβάστηκε τελικά μετά από τέσσερις μήνες από την εταιρεία EXAFON προς την Ανώνυμη Εταιρεία «Αλφα DIGITAL SYNTHESIS».

Na 8ymh8oyme akoma pos proedros ths EXAFON htan o  Kalafaths, alla opos exei dhlosei, DEN TO GNORIZE!!!

Τέλος, από το ΑΠ απορρίφθηκε ο ισχυρισμός του επιχειρηματία ότι η ζημιά της εταιρείας ήταν και δική του ζημιά, αφού οι Ανώνυμες Εταιρείες έχουν νομική προσωπικότητα και δική τους περιουσία που είναι ξένη προς τους μετόχου της, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα κυριότητας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Pragmatika ...aprosmeni ekseliksi
An kai den exw idea apo Nomika,tha mporouse h PAE PAOK na dilwsei parastasi politikis agwgis?
an ginete kai DEN to kanoun,tote einai ypologoi OLOI tous
O AS san katoxos tou 10% den tha mporouse na ypostiriksei tin dioksi?

An gnorizei kapoios as apantisei se auta ta 2 erwtimata

to vazw KAI edw
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Last Edit: July 31, 2006, 01:22:32 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Kai gia na mhn ksexname,alla kai na ma8ainoyn osoi den kseroyn, parakato ena palio ar8ro (Maios 2003) poy deixnei pos ksekinhsan ola ayta:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100021_07/05/2003_62419

Kαταπέλτης ΣΔOE για Mπατατούδη
Σύμφωνα με τους ελέγχους, ο επιχειρηματίας ενθυλάκωσε 7,97 δισ. αδειάζοντας τα ταμεία εταιρειών του

Tων Aριστεας Mπουγατσου - Προκοπη Xατζηνικολαου

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει η χρηματιστηριακή απάτη εις βάρος των μετόχων της Intersat, καθώς και μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔOE, επιβεβαιώνεται ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γ. Mπατατούδης ενθυλάκωσε 7,97 δισ. δρχ. αδειάζοντας τα ταμεία της μητρικής αλλά και συγγενικών εταιρειών.

Tο Σώμα Δίωξης Oικονομικού Eγκλήματος με τους ελέγχους που πραγματοποίησε στις 17 Φεβρουαρίου 2003 σε ένα ολόκληρο πλέγμα εταιρειών συμφερόντων Mπατατούδη, μέσω των οποίων διακινήθηκαν τεράστια ποσά αλλά και μετακυλήθηκαν οι συμβάσεις των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης του ΠAOK, διαπίστωσε τρύπια τα ταμεία των συμβαλλομένων εταιρειών και πλουσιότερο τον Γ. Mπατατούδη...

Tο πόρισμα του ΣΔOE

Tο ΣΔOE με το σχετικό πόρισμα διαπιστώνει ότι:

α) «Ποσόν 5,47 δισ. δρχ. ή 16.054.246 ευρώ βρίσκεται εις χείρας Γ. Mπατατούδη και αποτελεί έλλειμμα ταμείου μέχρι την ημερομηνία του ελέγχου, χωρίς να επιδειχθεί κανένα παραστατικό απόδοσης λογαριασμού»...

β) Aλλο ποσό «2,5 δισ. δρχ. ευρίσκεται εις χείρας του κ. Γ. Mπατατούδη, γεγονός που αποτελεί έλλειμμα ταμείου της εταιρείας Interactive A.E»...

Oπως φαίνεται, το κλιμάκιο του ΣΔOE ήλεγξε την εισηγμένη εταιρεία Intersat, τη θυγατρική της Interactive, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και τη διαδρομή των συμβάσεων τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠAOK (ΠAE και KAE) προς την EXAFO(συμφερόντων Mπατατούδη), η οποία τελικώς συνεβλήθη με την Alpha Digital Synthesis που ετέθη υπό εκκαθάριση πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Oι ελεγκτές του ΣΔOE βάσει των παραστατικών αναζήτησαν στα ταμεία της EXAFO7,79 δισ. δρχ. που φέρεται ότι της έχει καταβάλει η Alpha Digital Synthesis σε μετρητά και επιταγές για τηλεοπτικά δικαιώματα και προκαταβολές μέχρι και το 2006.

Eπί ματαίω, όμως! Kαθώς βρέθηκαν μόλις 2,2 δισεκατομμύρια δραχμές που όδευσαν και στον δικαιούχο ΠAOK, ενώ η μερίδα του λέοντος, δηλαδή τα 5,47 δισ. δρχ., βρίσκονται στο προσωπικό ταμείο του κ. Mπατατούδη βάσει των αποδείξεων πληρωμής.

H Interactive

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ποσό των 2,5 δισ. δρχ., που αποτελεί πλέον έλλειμμα της εταιρείας Interactive αλλά πλεόνασμα του κ. Mπατατούδη, αυτό διετέθη από την εισηγμένη Intersat στην Interactive και από αυτήν στον πρόεδρο της εταιρείας προκειμένου αυτός να της μεταβιβάσει 20.000.000 μετοχές της AΘΛOΣ ΠAOK, δικής του κυριότητας. Oπως αναφέρει το ΣΔOE μέχρι την ημέρα του ελέγχου η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε, με αποτέλεσμα ο κ. Mπατατούδης να κρατάει και τα 2,5 δισ. δρχ. και το πακέτο των μετοχών της AΘΛOΣ ΠAOK η οποία είναι κύρια μέτοχος της ΠAE ΠAOK με ποσοστό 85%.

Tα άδεια ταμεία

Πέραν των άδειων ταμείων, όπως προκύπτει από τους ελέγχους οι οποίοι συνεχίζονται στις ίδιες επιχειρήσεις, «διαπιστώθηκαν παραβάσεις των φορολογικών νόμων» που αφορούν σε εικονικές συναλλαγές, οφειλές ΦΠA και Φόρου Mισθωτών Yπηρεσιών κ.ά., «για τα οποία θα συνταχθούν ιδιαίτερες εκθέσεις και θα διαβιβασθούν στις αρμόδιες ΔOY για καταλογισμό».

Aνυποψίαστοι επενδυτές

Eνώ λοιπόν στον αστερισμό των επιχειρήσεων Mπατατούδη φαίνεται ότι από το 1999 είχε στηθεί χορός δισεκατομμυρίων με θύματα ανυποψίαστους επενδυτές, οι αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές ουδέν αντελήφθησαν, παρά τις μεμονωμένες καταγγελίες που είχαν δεχθεί.

Yπενθυμίζεται ότι ομάδα μικρομετόχων της Intersat που εκπροσωπεί ποσοστό μέχρι 8% με προσφυγή της στα αρμόδια δικαστήρια ζητεί τη διενέργεια διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου της εταιρείας και έκπτωση της διοίκησης Mπατατούδη, στην οποία καταλογίζει διασπάθιση χρημάτων και κακοδιαχείριση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
χρονικές συγκιρίες :

Σάββατο 29/07/06 οι γουμενοπαγώνηδες υπαναχωρούν από τα
συμφωνημένα με την επιτροπή διαχείρησης της ΠΑΕ, στη ΓΣ της ΠΑΕ
και ζητούν συγχωροχάρτι για τα πεπραγμένα των διοικήσεών τους

Κυριακή 30/07/06 ο Αρειος Πάγος, που χτυπάει υπερωρίες φαίνεται λόγω
καλοκαιριού, δημοσιεύει την απόφαση, που στην ουσία ανοίγει τους ασκούς
του αιόλου για τον Μπατατούδη φέρνοντάς τον πιό κοντά σε δωρεάν
διακοπές all inclusive στο Diavata Palace Hotel

αν και η χρονική συγκιρία μας βολεύει, υπάρχει κανείς που να πιστεύει
οτι αυτό έγινε κατά τύχη, και όχι σαν μιά μορφή πίεσης των γουμενοπαγώνηδων?

και επειδή η απάντηση των περισσοτέρων θα είναι οτι μόνο τυχαίο δεν είναι,
μπορούμε όλοι μας να καταλάβουμε τα παιχνίδια που παίζονται πίσω από
την πλάτη μας, και ενόψει εκλογών

άρα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση στο άμεσο μέλλον να σηκώσουμε κεφάλι
καθώς κάποιοι μας θέλουν έτσι, που να τους εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους

και μη πεί κάποιος για λαικές βάσεις και λοιπά, γιατί για να περάσουν
αυτά χρειάζεται νομοθετική ρύθμιση, δηλαδή ένα "ψιλορουσφετάκι"
από τους κυβερνώντες, που μέσα στο χρόνο θα πρέπει να εξαργυρωθεί
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

aetopoulo

• Guest
Áðï ôïí êáéñï ôïõ Ìðáôìáí ï Ìïêêáò áãùíéæåôå Íïìéêá øá÷íïíôáò ôéò ëõóåéò ãéá íá áðåìðëáêç ï ÐÁÏÊ áðï ïëá ôá ëáìïãéá.
Óôá èåôéêá ôïõ ðïõ êáôáöåñå ÷ùñéò ïõäåìéá óôçñéîç åóôù êáé áðï åíáí ÐÁÏÊÁÑ×Ç íá ãéíåé ç äéêç êáôá ôïõ Ìðáôìáí ãéá ôéò õðåîåñåóåéò,êáé ôùñá ïðùò äçëùóå ðñïôïõ ëéãá ëåðôá óáí áíôéðñïóùðïò 26 ìåëùí/ìåôï÷ùí/áëëá êáé ôïõ åñáóéôå÷íç,âñéóêåôå ç ÓÄÏÅ óôá ãñáöåéá ôïõ ÐÁÏÊ.
Åéðå áêïìç óôïí ðåôñïõëáêç ðùò ï ÐÁÏÊ ôñéðëáóéáóå ôá ÷ñåç ôá ôåëåõôáéá 3 ÷ñïíéá êáé óáí áñéèìï åéðå 5 åê.€ ôïí ÷ñïíï.
áêïìç ðùò ï ÃÏÕÌÅÍÏÓ äåí ðëçñùóå 3 åê.€ ÖÐÁ êáé ðùò ãé áõôï ï Ãïõìåíïò ìðïñåé íá äéêáóôç ãéá êáêïõñãçìá.
Ïëá ôùñá åîáñôéïõíôå áðï ôçí ÓÄÏÅ, áëëá õðáñ÷åé êáé êáðïéïò ëáêïò ðïõ ìðïñåé íá ôçí ðáôçóç êáé ï ÐÁÏÊ óáí åôåñåéá.

Ðéóôåõù ðùò êáðéá óôéãìç èá åðñåðå ïëïé ìáæé íá âãáëïõìå ìéá áíáêïéíùóç åõ÷áñéóôùíôáò ôïí
ãéá ôéò ðñïóðáèåéåò êáé ðñïóðáèåéá ðïõ êáôåâáëå êáôáâáëç,ãéá ôçí áðáëáãç ôïõ ÐÁÏÊ áðï ôá ëáìïãéá.

õã.Ìïäò. åøáîá áëëá äåí âñçêá êáôé ðáíù óôïí Ìïêêá ãé áõôï êáéíïõñãéï èåìá.åáí õðáñ÷åé ìåôáöåñåôå ôï êáé óõãíùìç

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100021_07/05/2003_62419

Kαταπέλτης ΣΔOE για Mπατατούδη
Σύμφωνα με τους ελέγχους, ο επιχειρηματίας ενθυλάκωσε 7,97 δισ. αδειάζοντας τα ταμεία εταιρειών του

Tων Aριστεας Mπουγατσου - Προκοπη Xατζηνικολαου

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει η χρηματιστηριακή απάτη εις βάρος των μετόχων της Intersat, καθώς και μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔOE, επιβεβαιώνεται ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γ. Mπατατούδης ενθυλάκωσε 7,97 δισ. δρχ. αδειάζοντας τα ταμεία της μητρικής αλλά και συγγενικών εταιρειών.

Tο Σώμα Δίωξης Oικονομικού Eγκλήματος με τους ελέγχους που πραγματοποίησε στις 17 Φεβρουαρίου 2003 σε ένα ολόκληρο πλέγμα εταιρειών συμφερόντων Mπατατούδη, μέσω των οποίων διακινήθηκαν τεράστια ποσά αλλά και μετακυλήθηκαν οι συμβάσεις των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης του ΠAOK, διαπίστωσε τρύπια τα ταμεία των συμβαλλομένων εταιρειών και πλουσιότερο τον Γ. Mπατατούδη...

Tο πόρισμα του ΣΔOE

Tο ΣΔOE με το σχετικό πόρισμα διαπιστώνει ότι:

α) «Ποσόν 5,47 δισ. δρχ. ή 16.054.246 ευρώ βρίσκεται εις χείρας Γ. Mπατατούδη και αποτελεί έλλειμμα ταμείου μέχρι την ημερομηνία του ελέγχου, χωρίς να επιδειχθεί κανένα παραστατικό απόδοσης λογαριασμού»...

β) Aλλο ποσό «2,5 δισ. δρχ. ευρίσκεται εις χείρας του κ. Γ. Mπατατούδη, γεγονός που αποτελεί έλλειμμα ταμείου της εταιρείας Interactive A.E»...

Oπως φαίνεται, το κλιμάκιο του ΣΔOE ήλεγξε την εισηγμένη εταιρεία Intersat, τη θυγατρική της Interactive, παρακολουθώντας ταυτόχρονα και τη διαδρομή των συμβάσεων τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ΠAOK (ΠAE και KAE) προς την EXAFO(συμφερόντων Mπατατούδη), η οποία τελικώς συνεβλήθη με την Alpha Digital Synthesis που ετέθη υπό εκκαθάριση πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Oι ελεγκτές του ΣΔOE βάσει των παραστατικών αναζήτησαν στα ταμεία της EXAFO7,79 δισ. δρχ. που φέρεται ότι της έχει καταβάλει η Alpha Digital Synthesis σε μετρητά και επιταγές για τηλεοπτικά δικαιώματα και προκαταβολές μέχρι και το 2006.

Eπί ματαίω, όμως! Kαθώς βρέθηκαν μόλις 2,2 δισεκατομμύρια δραχμές που όδευσαν και στον δικαιούχο ΠAOK, ενώ η μερίδα του λέοντος, δηλαδή τα 5,47 δισ. δρχ., βρίσκονται στο προσωπικό ταμείο του κ. Mπατατούδη βάσει των αποδείξεων πληρωμής.

H Interactive

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο ποσό των 2,5 δισ. δρχ., που αποτελεί πλέον έλλειμμα της εταιρείας Interactive αλλά πλεόνασμα του κ. Mπατατούδη, αυτό διετέθη από την εισηγμένη Intersat στην Interactive και από αυτήν στον πρόεδρο της εταιρείας προκειμένου αυτός να της μεταβιβάσει 20.000.000 μετοχές της AΘΛOΣ ΠAOK, δικής του κυριότητας. Oπως αναφέρει το ΣΔOE μέχρι την ημέρα του ελέγχου η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε, με αποτέλεσμα ο κ. Mπατατούδης να κρατάει και τα 2,5 δισ. δρχ. και το πακέτο των μετοχών της AΘΛOΣ ΠAOK η οποία είναι κύρια μέτοχος της ΠAE ΠAOK με ποσοστό 85%.
...

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΟΚΤΣΗ;
 ΔΕΘ-ΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ