Author Topic: Amir Azmy Megahed  (Read 7843 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Απ: Amir Azmy Megahed
« Reply #80 on: December 06, 2005, 15:25:17 »
Mia Aigyptiakh shmaia se emfanes shmeio (opws palia epi Magdi kai Hasan bros)
einai arketh.

egw pantws tha prospa8hsw na vrw mia MEGALH aiguptiakh shmaia.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #81 on: December 06, 2005, 15:31:55 »
 :devil: :thumbok:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #82 on: December 06, 2005, 15:36:34 »
exw thn "adeia" sas na parw tel thn aiguptiakh presveia na zhthsw mia megalh shmaia?

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #83 on: December 06, 2005, 15:53:15 »
Den xerw posoi apo sas to piran grammi alla diavaza prin ena mina (tote me ta mpounidia pou erixe ston maser mas) oti o Megahead einai i aitia pou o sika den paizei mpala.Sygkekrimena anaferthike oti megahead kai sikambala den miliontoysan stin palia toys omada.Kai kathomai kai lew ti papa trwme kathe mera (polles fores to lew ayto twra teleytaia) giati sto goal toy sika agkaliasmenoi itane.Ante palikari mou kane ESY tin revolution sou mesa sta apodytiria.

P.S. Posoi thymountai tin antidrasi toy meta to match me ton Atromito ?Pou ta fwta kleinane kai aytos eixe meinei monos toy mesa sto gipedo?

Panoramix

• Guest
« Reply #84 on: December 06, 2005, 15:58:46 »
Kati eixe akoustei oti o megahead einai o gios tou idioktiti tis proin omadas tou kai genika oti itan poli kaloma8imenos.

Kai na pw kai to allo. Afou dh8en olh h istoria ginetai gia to poios exei thn
eu8unh sto goal, giati kaneis den milaei gia ton karypidh pou KAI STA DYO
goal ths aek den pairnei thn kefalia sto prwto dokari?

apo sportline: Φραστικό επεισόδιο Χασιώτη - Ουντέζε και Μίετσελ - Καρυπίδη.
Opote kati tou epsale tou karipidi o mietchel .

Alla genika to na rixneis eu8ines stous allous einai to pio eukolo pragma. Kairos einai na analavei kai o ka8enas tis dikes tou eu8ines ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #85 on: December 06, 2005, 16:04:46 »
loipon paides! me th shmaia sxedon exei taktopoh8ei...otan thn parw me to kalo tha prosfer8ei kapoios na tou thn dwsw na thn kremasei? twra gia pio mats den xerw! ti prohgeitai? h ren h' o ofh?

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #86 on: December 06, 2005, 16:16:16 »
loipon paides! me th shmaia sxedon exei taktopoh8ei...otan thn parw me to kalo tha prosfer8ei kapoios na tou thn dwsw na thn kremasei? twra gia pio mats den xerw! ti prohgeitai? h ren h' o ofh?

Maria-mtb, egrapses! Htes imoun m'enan filo mou edw sto Monaho kai girizame tin poli gia Aigiptiaki simaia alla den vrikame. Aftos simera me to kalo tha einai Salonica kai an thes mporw na ton rwtisw pws tha ginei na vretheitai gia na tin kremasei aftos? EInai poli ksigimenos anthrwpos, tha ta vreite amesws!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #87 on: December 06, 2005, 16:19:16 »

Maria-mtb, egrapses! Htes imoun m'enan filo mou edw sto Monaho kai girizame tin poli gia Aigiptiaki simaia alla den vrikame. Aftos simera me to kalo tha einai Salonica kai an thes mporw na ton rwtisw pws tha ginei na vretheitai gia na tin kremasei aftos? EInai poli ksigimenos anthrwpos, tha ta vreite amesws!

kanena provlhma agraf...na thn parw me to kalo sta xeria (pithanon na einai arketa megalh) k tote tha epanel8oume sto thema.

jackba

• Guest
« Reply #88 on: December 06, 2005, 16:21:32 »
Και για όσους όψιμα μιλάνε για δυσκολία προσαρμογής και το ότι "είναι ακόμη παιδί" ας θυμηθούνε ότι πέρσι ήρθε στον 2ο γύρο και ήταν από τους 2-3 καλύτερους παίκτες της ομάδας μέχρι το τέλος τους πρωταθλήματος και έδεσε άψογα σε μια ομάδα που δεν την ήξερε καθόλου. Πως προέκυψε ξαφνικά φέτος μετά από 9-10 μήνες το πρόβλημα προσαρμογής?? Ήρθε αναδρομικά μαζί με τα χρωστούμενα για το ΛΑΦΚΑ ??  Κάτι δεν πάει καλά με το θέμα αυτό και κάποιοι δεν μας τα λένε καλά.....
Το παιδί είναι και παικταράς και φαίνεται καλός χαρακτήρας (πρώτη εντύπωση από μια συνάντηση που είχα μαζί του) και θα είναι κρίμα να χαθεί και να τον θαυμάζουμε με την επόμενη ομάδα του....

kostas4

• Guest
« Reply #89 on: December 06, 2005, 16:29:28 »
maria tin simaia pou tin vrikes telika??xilia bravo pantws :) tha mporousa na tin parw egw gia na tin kremasw alla twra me to spasmeno mou podi den eimai kai poly gia na skarfalwnw.

PS. Asxeto me to topic alla vlepw oti siga siga to forum mas arxizei kai drastiriopoieitai.kordeles gia to mats me tin stutt,aigyptiakes simaies twra kai paei legontas.proteinw na anoixei ena topic me idees pou mporoun na ylopoiountai apo melh tou forum afou apo idees kai fantasia pame kala edw mesa!oi kiniseis mas tha mporousan na einai apo organwsh kerkideas mexri antidrash se paneloudh k aigyptiakes shmaies!idees na yparxoun..

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #90 on: December 06, 2005, 16:37:08 »
maria tin simaia pou tin vrikes telika??xilia bravo pantws :) tha mporousa na tin parw egw gia na tin kremasw alla twra me to spasmeno mou podi den eimai kai poly gia na skarfalwnw.

PS. Asxeto me to topic alla vlepw oti siga siga to forum mas arxizei kai drastiriopoieitai.kordeles gia to mats me tin stutt,aigyptiakes simaies twra kai paei legontas.proteinw na anoixei ena topic me idees pou mporoun na ylopoiountai apo melh tou forum afou apo idees kai fantasia pame kala edw mesa!oi kiniseis mas tha mporousan na einai apo organwsh kerkideas mexri antidrash se paneloudh k aigyptiakes shmaies!idees na yparxoun..

1. kalh h idea sou sto p.s.
2. oi presveies den einai mono gia na tis petame molotof! exoun k alles xrhsimothtes! ;)...h apanthsh sthn erwthsh sou!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #91 on: December 06, 2005, 16:55:40 »
exw thn "adeia" sas na parw tel thn aiguptiakh presveia na zhthsw mia megalh shmaia?

Re 8hrio apo thn presveia thn vrhkes telika thn shmaia?

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #92 on: December 06, 2005, 16:59:03 »

agaphte Capricon,
 otan eisai gunaika, ola einai pio eulkola! :icon23: :icon23:
egw to lew pws o PAOK mono me gunaika proedro tha vrei to dromo tou, eseis de me akoute!!  ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #93 on: December 06, 2005, 17:13:40 »
ola wraia kai kala filoi mou,
kalh fash kai ayth me tis shmaies,
kalh fash kai gia oti exei na ginei akoma apo to paokworld.....
Eilikrina den 8elw na sas kopsw thn ore3h alla

nomizw se as to pw "organotiko tomea" pws FIRST PRIORITY,
exei to 8ema moirasmatos twn fylladiwn me to ar8ro tou HOMOPAOKUS gia to ghpedo......
blepe ---> http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4208.40.html

Pantos BRAVO Maria gia thn shmaia , opws kai na'xei........
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #94 on: December 06, 2005, 17:41:55 »
ola wraia kai kala filoi mou,
kalh fash kai ayth me tis shmaies,
kalh fash kai gia oti exei na ginei akoma apo to paokworld.....
Eilikrina den 8elw na sas kopsw thn ore3h alla

nomizw se as to pw "organotiko tomea" pws FIRST PRIORITY,
exei to 8ema moirasmatos twn fylladiwn me to ar8ro tou HOMOPAOKUS gia to ghpedo......
blepe ---> http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4208.40.html

Pantos BRAVO Maria gia thn shmaia , opws kai na'xei........

Swstos o Billys

agaphte Capricon,
egw to lew pws o PAOK mono me gunaika proedro tha vrei to dromo tou, eseis de me akoute!! ;)

Agaphth Maria sumfwnw kai epauksanw....

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #95 on: December 07, 2005, 08:52:11 »
ante na xupname siga siga...kalhmera! exw euxarista nea: shmera to meshmeraki tha exw th shmaia ths aigyptou h opoia pithanon na einai arketa megalh, kapou sta 1,50m x 2,00m...opws k na xei h mia diastash ths tha einai sigoura 1,50m :bwflag: :bwflag:
kai to kalutero einai oti pithanon na exw k 2 shmaies!
:P

AMIR do not hear them, do not fear them!
« Last Edit: December 07, 2005, 08:54:20 by maria-mtb »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #96 on: December 07, 2005, 09:37:39 »

Kala tha itan kati s auto to styl na to grafame se ena pano sto gipedo.
Ena sentoni kai mia metafrasi apo to proxenio einai oli i doulia k mazi me tin simaia tha itan loukoumi. Mono ta klamata pou den tha ebaze o megahed otan to eblepe k oso gia tin psihologia tou ama xerei oti o laos einai mazi tou....sta ipsi!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #97 on: December 07, 2005, 09:48:11 »

Kala tha itan kati s auto to styl na to grafame se ena pano sto gipedo.
Ena sentoni kai mia metafrasi apo to proxenio einai oli i doulia k mazi me tin simaia tha itan loukoumi. Mono ta klamata pou den tha ebaze o megahed otan to eblepe k oso gia tin psihologia tou ama xerei oti o laos einai mazi tou....sta ipsi!

auto to skefthka xthes k gw gia pano, h metafrash sta aigyptika einai to eukolo kommati, to thema tou pano einai pio duskolo...egw goustarw na valei kanena goal na erthei sth shmaia tou na panhgyrisei.k isws to swsto tha htan na elege:
AMIR - SIKABALA do not hear them, do not fear them!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #98 on: December 07, 2005, 10:58:53 »
h shmaia einai sta xeria mou k einai MEGALH...! :headbang: ena siderwma thelei k einai etoimh gia anarthsh!

xerate eseis oti h aigyptiakh shmaia exei panw aeto? telika oso zeis, mathaineis!
na k h "istoria" ths shmaias, epeidh anekathen pisteya oti h shmaia kathe kratous, den einai paixnidi sta xeria mas k poso mallon mias aigyptou h opoia exei entonotato to ellhniko stoixeio!
 "The red, white and black horizontal three color was introduced in Egypt after the revolution of 1953.  The central white stripe was charged with two green stars form 1958 to 1972, and with the hawk of Quraish from 1972 to 1984.  In 1984 it was replaced by the eagle of Saladin, standing on a panel that carries the name of the country.  The eagle bears on its breast a shield, sometimes in the national colors."

« Last Edit: December 07, 2005, 11:08:35 by maria-mtb »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #99 on: December 07, 2005, 11:08:34 »

agaphte Capricon,
egw to lew pws o PAOK mono me gunaika proedro tha vrei to dromo tou, eseis de me akoute!!  ;)

MAPIA FOR PRESIDENT :prosk:
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ