Μην ξανακούσω ΠΑΟΚΤΣΗ να λέει ή να γράφει οτι απο τους 3 προτιμάει την ομάδα του Βανδή. Απο την αρχή της χρονιάς η αεκ είναι η πιο ευνοημένη ομάδα και όχι μόνο διαιτητικά. Χάρισμα 100 εκατομμύρια ευρώ χρέη, μεταγραφές την ώρα που εμείς πουλούσαμε όλη την αφρόκρεμα, το καλύτερο γήπεδο της χώρας για να παίζει ο μπούρμπος και ο μάλμπασα. Όσο για σπρώξιμο απο διαιτητές, μπορώ να βρω φετινούς αγώνες που βάζελος και γαύρος έχουν αδικηθεί, αλλά ούτε ένα άδικο σφύριγμα για την ομάδα του κοντοπούτανου. Στον αγώνα της Κυριακής έπρεπε να παίζουν με 10 απο το 3 και διαμαρτύρονται επειδή αντί ο διαιτητής να δείξει κίτρινη στον Πέτκοφ έδειξε σε κάποιον άλλο που τώρα χάνει τους επόμενους αγώνες, ξεχνάνε όμως τα χανούμια πως αν την έπαιρνε ο Πέτκοφ θα είχε αποβληθεί και θα παίζαν με 9, κι ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί αποβλήθηκε ο Ζωγραφάκης. Ουσιαστικά στο παιχνίδι με το αεκάκι αδικηθήκαμε περισσότερο απο το παιχνίδι με τον γαύρο στην Τούμπα και κανείς δεν διαμαρτύρεται, οπότε καλά κάνουν οι γαύροι και μας λένε κομπλεξικούς με την ομάδα τους. Τέλος την φετινή προπαγάνδα υπερ της αεκ και του κιτρινιάρικου λαού δεν την έχω δει ούτε επί παντοδυναμίας γαύρου. Μας πρήζουν τ΄αρχίδια με τον λαό που γεμίζει το ΟΑΚΑ και ένας μπινές δεν λέει οτι ο ΠΑΟΚ χωρίς στόχους κατέβασε στην Αθήνα 2.000 κόσμο, μας λένε για το θαύμα της αεκ που όλα της χαρίστηκαν φέτος, ενώ πέρσυ όλοι πούστηδες για την ανάλογη πορεία του ΠΑΟΚ λέγανε οτι είναι πεθαμένη η αεκ, μας κάνουν τα αρχίδια τσουρέκια με τον βανδή που πήρε τα εισιτήρια απο μερικούς μαλάκες που πετάξανε μπουκάλια και κανείς ρουφιάνος δεν θυμίζει ποιος έστελνε τα χανούμια να σπάνε αυτοκίνητα παιχτών που δεν δεχόταν να χαρίσουν στον βανδή τα λεφτά τους. Στην πόυτσα μου ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αφού δεν το παίρνει ο ΠΑΟΚ και κόφτε τις μαλακίες οτι απο τους άλλους δύο προτιμάμε την αεκ διότι και το χανούμι θέλει να γίνει γαύρος και βάζελος στην θέση τους και μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει.