twra pou eriksa ena mati sto
www.paoknews.com kai epitelous katalaba 5 pragmata mporw ARXIKA na parw mia 8esh:
8etika kai arnhtika:
8ETIKA:
8-1) to oti to site einai AGORASTO.dhladh kai to domain/onoma kai o xwros einai AGORASTOI.(metaksy mas exoun pesei TOSO MA TOSO POLY OI TIMES! pou gia na agoraseis ena domain/onoma 8eleis kapou sta 15-20euro MONO! to xrono ,enw gia ena xwro ,as poume 100mb 8eleis de 8eleis 100euro-ainte 30.000 me 40.000xiliades drx to xrono MONO!
kai TROPOI PLHRWMHS panefkoloi:8es me pistwtikh karta,8es mesw trapezikou logariasmou?omorfa,wraia k efkola
8-2)to oti ftiaxnetai me ena programma web desigh-ths geocities pou eipe o @petrovgr- to opoio DEN EINAI to "pagebuilder" ths geocities OPOU EISAI ANAGASMENOS NA FTIAXNEIS TO SITE SU O-N L-I-N-E kai aplws na bazeis koutakia kai shmatakia-gia mena kati san ena "keimenografo san to word"..ALLA ME ENA PROGRAMMA POU KAAATIII EXEI APO ENA FRONTPAGE H ENA DREAMWEAVER..me programma dhladh pou ME THN HSYXIA SU ftiaxneis to site STON HPOLOGISTH SU kai meta me ENAN AFTOMATOPOIHMENO TROPO "to shkwneis",me FTP dhladh.
8-3)deixnei oti einai prwtotupo oson afora thn emfanish.milaw gia to TEMPLATE=thn morfh dhladh me thn opoia einai ftiagmenh h selida
ARNHTIKA
ENA KAI MONO ENA:APLA @PETROVGR TO PAOKNEWS EINAI 1.000.000.000% KATADIKASMENO NA APOTYXEI META APO ELAXISTES BDOMADES LEITOURGIAS TU.
kserw se stenaxwrw,se prosgeiwnw isws ANWMALA,ALLA AFTH EINAI H ALH8EIA.
olo to BAROS tu ylikou exei pesei STHN YPOTI8EMENH ENHMERWSH.
poia omws enhmerwsh AFOU "SHKWNETAI" apo thn martyrikh megalonhso-kalos tourkos o nekros turkos,na mhn ksexniomaste-
poia enhmerwsh afou oi ypoti8emenes eidhseis tu EINAI STIGNO COPY PASTE apo ta 10des a8lhtika portals/site pou "bri8oun" pleon sto internet(mialw gia metrosport.gr,contra.gr,sportnet.gr,ktl ktl ktl)
poia ka8hmerinh enhmerwsh palikareeee mu loipon?
THN PSAXNW H ARXISA MALLON NA THN PSAXNW ME TO KWLOINTERNET APO TO 2000 K META,XRONIA POU TELEIWSA TIS STRATIWTIKES MU YPOXREWSEIS.
polles tetoies prospa8eies exoun KSANAginei.kai OLES exoun apotyxei PATAGWDWS.
O PAOKTSHS pleon kserei ti zhtaei,ti 8elei,ti perimenei apo ena PAOKtshdiko SITE.
O SALONIKIOS,ANTE AS POUME O BOREIOLADITHS PAOKTSHS exei thn megalyterh enhmerwsh afou efhmerides+radia+ekpompes sta topika kanalia EINAI OLA EFKOLOTATA PROSBASIMA se afton
O NOTIOELLADITHS MAZI ME TON PAOKTSH TU EKSWTERIKOU sigoura den exei ta parapanw,omws OPOIOS NOTIOELLADITHS H TU EKSWTERIKOU EXEI INTERNET pleon exei ta INTERNET RADIO tu-la-xi-ston opou AKOUEI-MA8AINEI osa perisotera k egyrotera mporei IDIWS apo tis syndesmitikes ekpompes MESA APO TA HXEIA TU PC TU.
KAI SIGOURA-den einai psema- exei TO PAOKWORLD alla kai ston ba8mo pou mporei se afton ton tomea KAI TO PAOK-ATHENS afou KYRIWS 8A ELEGA ME TO FORUM TU alla kai tis ANANEWSEIS o-tan kai o-pou xreiazetai sthn kentrikh selida EXEI ENHMERWSH APO THN PHGH TWN GEGONOTWN!
*eite apo emas pou pame se tumpa-palataki ktl
*eite apo emas otan katebainume kamia ekdromoula
(to 1000epanalambanw=8ewrw YSTATH KSEFTILA na 8ewrhsw oti paw EKDROMH sthn ksan8h!eleos!)
*to akribws antristrofo me ta paidia

tu paok-athens
*eite APO ESAS!NAI NAI E-S-A-S pou kanete ta idia h se mats evrwphs METAFERETE TA NEA apo THN PHGH!
apo ta tsimenta,apo ta leoforeia,apo ta stena.
EPILOGOS=me apla logia k kleinontas afto to 8ema O PAOKTSHS K IDIAETERA A-F-T-O-S pou MONO apo to internet MPOREI NA PLHROFORH8EI-PORW8EI-MA8EI gia ton PAOK....prwta exei kanei "internet-o-tsarka" se OLA ta a8lhtika portals/site....meta exei AKOUSEI tis ARKETES-doksa ton 8eo pleon-INTERNETIKES EKPOMPES(blepe enothta tu paokworld=PAOK LIVE)....kai meta "skaei" se paokworld & paok-athens.gr,ainte kai to paok-hellas....
TI loipon 8a tu prosferei ena site san to paoknews.com OTAN 8A MPAINEI K 8A DIABAZEI kai 8a anarwtietai-sympairenei:<<ma afta pou ta exw KSANAdiabasei?ma afta POU ta exw ksanadei?>>
LOGIKOTATES OI ERWTHSEIS MU DEN BRISKETE ?
ka8e arh omws k dyskolh,mh se parw kai apo ta aftia..