ακούστε την αλήθεια.
Δεν ήταν 7000 αιγαλαιώτες που κατούρησαν στον Λευκό Πύργο.
Ηταν 1970. 13.500 άρρωστοι και φανατισμένοι οπαδοί του Αστέρα Μάνης. Ηρθαν παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με ελικόπτερα και έπεσαν στην Θύρα 8 με αλεξίπτοτα. Κάνανε ντού στα ματ και στους σεκιουριτάδες και ξυλώσανε το πανό εγνατία όχι στη βία.
Μετά το νικηφόρο γι αυτούς μάτς με 0-5 με χατ τρίκ του Ελληνιάδη (είχε και δοκάρι), πήρανε το μετρό Τούμπα - Λευκός Πύργος και κάτσανε για φαι στα Γκούντις. Μετά έσπασαν το περίπτερο του Λευκού Πύργου, πήρανε όλες τις μπύρες και μεθυσμένοι γκρέμησαν τον Λευκό Πύργο και έχτισαν έναν μαύρο.
Φεύγοντας χρησιμοποίησαν την υποθαλάσσια αρτηρία για να βγούνε εθνική, μεταφέροντας στην Μάνη το μήνυμα της επιβλητικής νίκης.
Ετσι έγιναν, έχω και φωτογραφίες.

Τώρα το πήρα πρέφα το συγκεκριμένο topic. Το διάβασα από την αρχή και λέω δεν μπορεί, θα μου έκατσε βαρύ το αρνί.
Λοιπόν θα πω εγώ την αλήθεια. ive4 είσαι σκέτη παραπληροφόρηση.
Το 1974 ήταν που ήρθαν 25.000 οπαδοί του Θρασύβουλου Φυλής. Κατέβηκαν στον Λευκό Πύργο και κάνανε το ψιλό και το χοντρό τους σε όλη τη γύρω περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος που βρωμάει σκατίλα ο Θερμαϊκός.
Στη συνέχεια πήγανε με πορεία στην Τούμπα και μπήκαν στην 4α και κάνανε κερκίδα από εκεί!
Το παιχνίδι έληξε 0-2 και ο διαιτητής ακύρωσε άλλα 2 κανονικά γκολ του Θρασύβουλ
α. Όλοι το ξέρουν ότι έτσι έγινε. Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Μίλτος ο Φαλτσέτας και άλλοι ιστορικοί.
Πάντως και χωρίς πλάκα, μπορεί η ιστορία με το κατούρημα μπορεί να έχει μία τζούρα αλήθειας, ως εξής: να πήγαν κάποιοι για τουρισμό στην παραλία μετά το ματς, να κατούρησαν στις ιστορικές πλέον τουαλέτες του Λευκού Πύργου και να το διηγήθηκαν στα παιδιά τους και τους φίλους τους, όχι ως μαγκιά οπαδική αλλά ως γνήσιοι καράβλαχοι που δεν είχαν ξαναδεί δημόσιες τουαλέτες, γιατί στην γειτονιά τους εκεί χάμω, όταν βρισκόταν σε δημόσιο χώρο και τους ερχόταν η ανάγκη, την πετούσαν επί τόπου σε καμιά γωνία σαν τους σκύλους. Τους έκανε εντύπωση ότι στη Θεσσαλονίκη δεν κατουράν στους δρόμους και πέρασε στη μυθολογία τους. Όσο για τους 7.000, αν ήτανε σε περίοδο Δ.Ε.Θ. μπορεί να μαζεύτηκαν μαζί με τίποτα αγρότες και να πήγαν με τα τρακτέρ να δουν και την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου. Μετά πήγανε και στις κούνιες. Μεγαλεία!