Author Topic: Οκκάς και Γεωργιάδης & epistrofh georgiadh?!?  (Read 3051 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Re: Οκκάς και Γεωργιάδης & epistrofh georgiadh?!?
« Reply #180 on: June 27, 2005, 23:58:48 »
Magkes,simfono me auta pou lete gia ton georgiadi,alla nomizo oti eiste ligo ipervolikoi.Den xreiazete na diaolostelnoume,na vrizoume ktl.Einai enas paiktis pou prosfere ston PAOK,eite ligo eite poli,apofasise na figei apo tin omada mas,terma.Adiaforia.As kanei oti thelei,as paei opou thelei.Emeis adiaforoume.Einai paiktis pou prosfere,pou eixe tsampouka(stin karatia tou ze elias ston okka stin rizoupoli,mono autos ormaei),alla dialekse lathos prin 2 xronia.Nomizo oti prepei na adiaforisoume kai na min arxisoume ta ...i mana sou ktl otan erthei antipalos stin TOUMPA.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #182 on: June 29, 2005, 02:55:51 »
oti prosfere sthn omada den nomizo na to amfisfitei kaneis kai tha einai ontos megalh malakia an ton brisoume otan erthei sthn touba
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

sick-4-

• Guest
« Reply #183 on: June 30, 2005, 17:01:52 »

Δεiτε δηλώσεις Γεωργιαδη με bold γραμματα......

Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του Γεωργιάδη, είναι ο Ηρακλής, όπως δήλωσε ο ίδιος στο ραδιοφωνικό σταθμό «SUPERΣΠΟΡ FM». Ο
πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος είπε πως σε δύο χρόνια, όσο και το συμβόλαιο του με τον Γηραιό, θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ ελπίζει να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής, αν προκριθεί στο Μουντιάλ.

«Ο Ηρακλής είναι μια καινούργια ομάδα για μένα. Έχει καλούς νεαρούς παίκτες και με την εμπειρία μου θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσω να κάνουμε μια καλή ομάδα. Πιο πολύ συζήτησα με τον Σάββα Κωφίδη. Είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτά που σκέφτεται για την ομάδα. Τα οικονομικά είναι στριμωγμένα, δεν είμαστε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστιόμαστε όλοι. Ο κ. Κωφίδης είναι άνθρωπος εκτός ελληνικής πραγματικότητας, με την καλή έννοια. Θέλει να παίζουμε τη μπάλα μας επιθετικά και να προσπαθούμε πολύ.

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Προπονούμαι κανονικά. Πιστεύω ότι με το ξεκίνημα των υποχρεώσεων θα είμαι 100% έτοιμος. Έρχομαι να παίξω και όχι για να κάνω αποθεραπεία. Νομίζω πως θα πάνε όλα καλά. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές καθώς τελείωνε το συμβόλαιό μου και τραυματίστηκα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ηρακλή που με πίστεψαν και θα τους ανταποδώσω. Αυτό είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Θέλω να παίξω δύο χρόνια καλό ποδόσφαιρο και μετά θα αποσυρθώ».

Αναφερόμενος στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή που έπαιξα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με τον περισσότερο κόσμο. Νομίζω ότι έκανα πολλούς φίλους και έχω πολλές καλές αναμνήσεις».

Και για την εθνική ομάδα: «Τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχω χάσει αποστολή της εθνικής. Ο τραυματισμός μου με έφερε πίσω. Ελπίζω να είμαι καλά και να παίζω και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει ο κ. Ρεχάγκελ για το αν έχω θέση στην ομάδα. Η πρόκριση στο Μουντιάλ θα κριθεί στο παιχνίδι με την Δανία. Πιστεύω στην ομάδα και εκείνη την ημέρα θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών νομίζω πως δεν υπήρχε κίνητρο, γι' αυτό δεν υπήρχε καλή απόδοση. Τα κρίσιμα παιχνίδια έρχονται στη συνέχεια και σε αυτά πρέπει να δώσουμε βάρος».
(29/6 18:12)

Μηπως χρειαζοταν να πει κατι τετοιο ;  Aυτος μας δινει το δικαιωμα να τον πουμε γενιτσαρο.....
« Last Edit: June 30, 2005, 17:15:59 by sick-4- »

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
« Reply #184 on: June 30, 2005, 17:35:55 »

Αναφερόμενος στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη τιμή που έπαιξα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με τον περισσότερο κόσμο. Νομίζω ότι έκανα πολλούς φίλους και έχω πολλές καλές αναμνήσεις».

mporei kanenas na epivevaiwsei ta lejomena tou sick? Ta diavazw kai den mporw (/den 8elw...) na ta pistepsw.
Ante mprizw8hkame pali...
kai meta sou lene kapioi alloi, na er8ei sto PAOK kai arjotera na jinei kai stelexos ...  :turn:

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #185 on: June 30, 2005, 19:30:03 »

mporei kanenas na epivevaiwsei ta lejomena tou sick? Ta diavazw kai den mporw (/den 8elw...) na ta pistepsw.
Ante mprizw8hkame pali...
kai meta sou lene kapioi alloi, na er8ei sto PAOK kai arjotera na jinei kai stelexos ...  :turn:

Conan, μη τρελαίνεσαι, αυτές οι δηλώσεις είναι στερεότυπες και τετριμμένες. Τι θα έλεγε δηλαδή? Φωτιά στο μπουρδέλο το Καραϊσκάκη? Κρατάει γέφυρες με όλους και καλά κάνει, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Το ότι είναι Παοκτσής είναι αναμφισβήτητο.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #186 on: June 30, 2005, 19:33:22 »
Conan, μη τρελαίνεσαι, αυτές οι δηλώσεις είναι στερεότυπες και τετριμμένες. Τι θα έλεγε δηλαδή? Φωτιά στο μπουρδέλο το Καραϊσκάκη? Κρατάει γέφυρες με όλους και καλά κάνει, δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Το ότι είναι PAOKtshs είναι αναμφισβήτητο.

sta @@ mou file pou einai ÐÁÏÊôóçò (an einai), podosfairistes einai. kai emeis ÐÁÏÊôóÞäåò mexri to kokalo eimaste, na pao tin paraskeui sti sigkentrosi na paiksoume mpala???
oooooooo PAOKara exo trela...