Author Topic: Οκκάς και Γεωργιάδης & epistrofh georgiadh?!?  (Read 3007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Re: Οκκάς και Γεωργιάδης & epistrofh georgiadh?!?
« Reply #160 on: May 24, 2005, 14:27:41 »
egw ti gomena pou an kai mou ekane trela gousta pige kai pidixtike me ton exthro mou den tin dexomai pisw tin kargiola.to poios einai i gomena,o exthros ktl ta symperasmata dika sas...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: May 25, 2005, 13:17:20 »
Tiga, νομίζω ατυχής ο παραλληλισμός σου... Και καταλαβαίνεις γιατί, έτσι? Ο άλλος είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δε ζούμε στην εποχή Κούδα που έπαιζαν 30 χρόνια για τη φανέλα. Και εμένα ενδόμυχα με πειράζει γαμώτο ο στυγνός επαγγελαμτισμός. Δεν μπορούμε όμως σήμερα να απαιτούμε αυτό που γράφεις. Άλλωστε, αυτά έχει ο επαγγελματισμός, ενώ η γκόμενά σου -χωρίς ειρωνική διάθεση- δε νομίζω να είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #162 on: May 25, 2005, 13:32:36 »
ok τοτε παρτο ποδοσφαιρικα.τι θα προσφερει ο τελειωμενος γ.χ στον παοκ?αντε ενα χρονο μπαλας το πολυ..το πολυ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #163 on: May 25, 2005, 14:57:11 »
Εντάξει, άλλου παπά ευαγγέλιο αυτό. Μπορεί και να έχεις δίκιο. Σκέψου όμως ότι και τέτοιες -ποδοσφαιρικά- προσωπικότητες δεν περισσεύουν σήμερα στην ομάδα. Και έχει αποδείξει τουλάχιστον στο παρελθόν ότι έχει @@ στο γήπεδο. Εγώ απόλυτος, όπως βλέπω εσένα, δεν μπορώ να είμαι ότι δεν μπορεί να προσφέρει πλέον. Αναρωτιέμαι, όμως, αν θα επανέλθει στα ίδια επίπεδα μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό και αν θα έχει όρεξη να δουλέψει για να επανακάμψει σε υψηλό επίπεδο, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί κορεσμένος από τίτλους και καριέρες σε μεγάλες ομάδες. Γιατί αν με κάποιο τρόπο μπορούσα να είμαι βέβαιος ότι παίρνω φέτος τον Γ.Χ. του επιπέδου απόδοσης του 2000 δε θα με πείραζε καθόλου, και ας "γαμιόταν" πριν σε ξένα σπίτια. Πάντως, δεν ξέρω, με προβληματίζουν κι εμένα τέτοιες μεταγραφικές κινήσεις, είναι σίγουρα ποικίλα τα ρίσκα, αλλά όχι για λόγους προδοσίας.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #164 on: May 27, 2005, 10:08:29 »
to grafw edw epeidh exoume grapsei k gia ton kafe edw mesa. gia phgainete sto contra.gr k sto fotoreportaz apo ta panhgyria tou gay mesa sto aeroplano na deite ton "paokara" kafe na tragoudaei ta tragoudakia tou lympiakou!

alessandro4

• Guest
« Reply #165 on: May 27, 2005, 10:57:32 »
ma ti pas kai blepeis ta trabelia na panygirizoyn. Oyte to reportaz den diabazo gia toys blakes toy peiraia. to xeirotero einai oti den katalaban oti den to pire o kalyteros, alla o ligotero xeiroteros

:lol:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #166 on: May 27, 2005, 13:37:49 »
το θεμα ειναι οτι το πηρε αυτος που τρωει καθε χρονο πουτσο στην ευρωπη...καθε χρονο πεο...και τους δινουν το πρωταθλημα τους ξεφτιλες για να ξεχνανε και του χρονου παλι τα ιδια.γι αυτο ειμαι παοκ και γελαω με τους γραφικους του αντε γεια..

northeagle_4

• Guest
« Reply #167 on: May 27, 2005, 13:47:39 »
venetidis na girisi,prepi na ligi ke to simvoleo tou. didtichos ke i dikes mas pories teleftea stin evropi ine akros apagoiteftikes.... :21:no pay ,no play opos elege ke o theos Berry

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #168 on: May 28, 2005, 10:54:02 »
I FIFA epidikase 873.000 € ston Okka...kai kaleitai na ta plirwsei fysika i AEK
O Okkas re pousti mou mesw FIFA exei kanei perousia...oti zitaei to pairnei..
Pare mou tsimpouki AEK...i FIFA apofasizei i AEK na parei tsimpouki ton Iwanni Okka... :P

anestis

• Guest
« Reply #169 on: June 13, 2005, 13:40:16 »
venetidis na girisi,prepi na ligi ke to simvoleo tou. didtichos ke i dikes mas pories teleftea stin evropi ine akros apagoiteftikes.... :21:no pay ,no play opos elege ke o theos Berry

να μην ξεχναμε οτι ειναι ο μονος που εφυγε με μεταγραφη και πηραμε 700 εκατ δρχ....
αλλα πρεπει να εχει ανανεωσει με τους γκευ..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #170 on: June 13, 2005, 15:36:53 »
ananewse

anestis

• Guest
« Reply #171 on: June 13, 2005, 20:48:34 »
γεωργιαδη κουκλιτσα μου ελα στον ΠΑΟΚ
αγαπουλα μου, θα σου φερθουμε τρυφερα...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #172 on: June 27, 2005, 09:04:15 »
oxi vre, se poion PAOK? sthn " HRAKLARA " tha kleisei to paidi...
g.x. afou eniwses th thermh tou yperlaou tou gay, twra phgaine ne niwseis k ton palmo tou asygritou laou twn 3 - 4wn atomwn ths grias! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
apo super lao pas se super^2 lao! tyxereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :spray: :spray: :spray: :spray: :spray: :spray:

Diego-4

• Guest
« Reply #173 on: June 27, 2005, 09:30:38 »
Tiga, νομίζω ατυχής ο παραλληλισμός σου... Και καταλαβαίνεις γιατί, έτσι? Ο άλλος είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και δε ζούμε στην εποχή Κούδα που έπαιζαν 30 χρόνια για τη φανέλα. Και εμένα ενδόμυχα με πειράζει γαμώτο ο στυγνός επαγγελαμτισμός. Δεν μπορούμε όμως σήμερα να απαιτούμε αυτό που γράφεις. Άλλωστε, αυτά έχει ο επαγγελματισμός, ενώ η γκόμενά σου -χωρίς ειρωνική διάθεση- δε νομίζω να είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει...

Αυτά που είπε όμως αδελφέ δεν είναι χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού του...."Εγώ ποτέ δεν θα παίξω σε Ολυμπιακό " , "Σε κανένα γήπεδο δεν έχει ακουστεί το όνομα μου , όσο στο Καραισκάκη"...Αρα λοιπόν το
πρόβλημα δεν είναι το αν φέρθηκε σαν επαγγελματίας , το πρόβλημα είναι οτι ξέχασε εύκολα και αυτός....

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #174 on: June 27, 2005, 12:15:24 »

Αυτά που είπε όμως αδελφέ δεν είναι χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού του...."Εγώ ποτέ δεν θα παίξω σε Ολυμπιακό " , "Σε κανένα γήπεδο δεν έχει ακουστεί το όνομα μου , όσο στο Καραισκάκη"...Αρα λοιπόν το
πρόβλημα δεν είναι το αν φέρθηκε σαν επαγγελματίας , το πρόβλημα είναι οτι ξέχασε εύκολα και αυτός....

Οι ατυχείς δηλώσεις αποτελούν ίδιον του 95% των Ελλήνων ποδοσφαιριστών... Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Εμένα ωστόσο με ενδιαφέρει ο επαγγελματισμός που δείχνει κάποιος ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Οι δηλώσεις τέτοιου είδους είναι για κατανάλωση (μην πω για κλάματα) και εφόσον γίνονται, δικαίως ΑΠΟ-χαρακτηρίζουν έναν ποδοσφαιριστή... Πόσοι και πόσοι ήρθαν και μας είπαν "από κούνια ΠΑΟΚ" ή εγώ δεν πάω στην Αθήνα, δεν πάω γάβρο, δεν πάω στον ρούλη... Τους είδαμε όλους... Εύκολα ξεχνάς. Σε μεθάει ο κόσμος, οι τίτλοι, τα χρήματα... Αυτές οι δηλώσεις σε γελοιοποιούν. Εγώ πάντως δεν τις παίρνω τοις μετρητοίς.

THYRA4 XIOS

• Guest
« Reply #175 on: June 27, 2005, 15:23:19 »
 Πάντως μάγκες ο Γ.Χ. επαιξε και έχασε τελικά.Πήγε για τα πολλά έφυγε από εκεί που τον είχαν σαν βασιλιά για ένα χρόνο μίζερης μπάλας όπου πήρε βέβαια ένα τίτλο μόνο που ήταν κομπάρσος.Φεύγει απαρατήρητος.Ενω το 2001 είμαι σίγουρος οτι θα του μείνει πιο πολύ στο μυαλό.Τώρα Γ.Χ τράβα να πάρεις το ΕΦΑΠΑΞ σου στις διάφορες ομαδούλες και να σε βρίζουν τα χωριά όπως τον Αλεξανδρή.Μακριά από τηνΤούμπα μόνο.Κυρίως όταν σταματήσεις τη μπάλα.Κάποτε ήσουν πρώτος μάγκας αλλά όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα

Χίος 4

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #176 on: June 27, 2005, 15:45:22 »
33 προς 34 χιαστούς (όσοι έχουν υπάρξει αθλητές γνωρίζουν και ειδικά στα τριάντα φεύγα τι σημαίνει) κανά οκτάμηνο χωρίς μπάλα,κόκκινη κάρτα από το λαό του ΠΑΟΚ, κλοτσιά από το γαύρο, ο μπάγιεβιτς χωρίς ομάδα,που να βρώ τώρα πόλη για να μείνω,που είναι το σπίτι μου,τι θα κάνω στα γεράματα, δεν σε θέλει πια κανένας και ψάχνεις ομάδα... ε ρε γυρίσματα που ΄χει η ζωή α, ρε στερνή μου γνώση να σ΄ειχα πρώτα,κι΄αυτό το στομα μου τι θέλω και τ΄ανοίγω :'(
Γιωργάκη άντε γειά ρε άντε γειά
Η κύπρος πως σου φαίνεται αλήθεια?το νεκροταφείο των ελλήνων ποδοσφαιριστών?
Δεν είναι καθόλου άσχημα γιωργάκη :21:
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

shaman4

• Guest
« Reply #177 on: June 27, 2005, 16:59:49 »
Simfono apoluta.
O GX prosfere alla paixtis pou efige ston gavro eno o laos tou paok ton parakalouse na meinei den prepei na ksanarthei.
Den ton katigoro, alla tora den mporei kai den prepei na ksanagirusei !!
Ase pou  tora einai kai kamenos pia...

PA0Kian-4

• Guest
« Reply #178 on: June 27, 2005, 17:53:00 »
Opou Ki an PAO(K) ola ta spao
tous prodo tous prodotes tous kremao

FYGE TORA MALAKA HRTHE H WRA
POUTANA POUTANA TOU GOUMENOU H MANA

kostas4

• Guest
« Reply #179 on: June 27, 2005, 19:13:48 »
tous prodotes den xexnaw eprepe na itan to synthima sou PAOKian.oi hgetes sta dyskola fainontai giwrgaki kai esy sta dyskola protimises ton poustrolimano me to opoio panigirizes.ade kala na pernas twra kai makria apo ton PAOK.