Author Topic: www.paok.de εκλεισε?  (Read 1240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Re: www.paok.de εκλεισε?
« Reply #20 on: February 24, 2005, 17:41:19 »
ktypa thn selida www.archive.com

Meta ktypa mesa sto search ths www.paok.de

8a sou anoi3ei thn selida kai apo ekei psaxe na breis ayto pou 8es. prin 3 meres mphka kai anoi3an ola ta link kanonika, aplws prepei na petyxeis thn swsth hmeromhnia.

schumi

• Guest
« Reply #21 on: February 24, 2005, 23:03:37 »
mphka kai den to brhka.euxaristo pantos aderfe.paidia opoios kserei pou mporo na bro kana afieroma gia ton nao as mou to pei

apaoki13

• Guest
« Reply #22 on: February 25, 2005, 00:55:26 »
ekana kai ena la8os bebaia giati einai www.archive.org

pantws an 8ymamai kala kai o paokg4.org eixe grapsei kapoia wraia pragmata gia ton nao alla den htan kai tosa polla.

Apo ekei kai pera yparxoyn kati site tou typoy stadia k.lp. alla den grafoun kai polla pragmata mesa.

alessandro4

• Guest
« Reply #23 on: February 25, 2005, 01:17:11 »
na sai kala aderfe apaoki. poly risimo to tripaki

wrangler

• Guest
Απ: www.paok.de εκλεισε?
« Reply #24 on: December 03, 2006, 23:53:39 »
Εδώ είμαι και γω... Εστω και καθυστερημένα. :-\
Με συγκινήσατε ρε σεις...
Διάβασα τα posts σας και το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτα που γραφετε αποτελουν την καλύτερη ανταμοιβη για το τρέξιμο, το ξενυχτι, τον χρονο και το χρημα που σπαταλησαμε εγω και καποια αλλα παιδια για αυτη τη σελίδα.
Με χαρα ομως βλεπω οτι η δουλεια που εχουν κανει τα παιδια στο paokworld ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ (και λιγο λεω).

Επισης να σας πω οτι εχουμε μιλησει με τον chris (ακομα περιμενω απαντηση στην προταση που σου εκανα!), του εχω δεσμευτει οτι ΟΛΟ το υλικο του paok.de θα το παρει απο τα χερια μου σε ενα cd (ειναι καμια 200 Mbyte κοψε-ραψε) και ας το κανει ο,τι θελει. Και βεβαια τις υποσχεσεις μου τις κραταω. Εγω θα ημουν πολυ περηφανος αν το εβλεπα σε αυτο εδω το site. Χρηστο οπως σου ειπα το cd το εχω ετοιμο και σε περιμενει.

Οι λογοι που εκλεισε το paok.de δεν εχουν σημασια, ηταν μια συλλογικη αποφαση απο ολα τα παιδια, το site το ειχα ξεκινησει και το συντηρουσα για μεγαλο χρονικο διαστημα μονος μου (με την πολυτιμη βοηθεια του Αποστολη) και οταν πλεον μαζευτηκαμε αρκετοι επρεπε φυσικα να παρω και τη γνωμη τους. Ηταν συλλογικη αποφαση και οι αιτιες δεν αφορουν κανεναν εκτος απο εμας τους ιδιους οπως εγραψε και ο Τασος (χαιρετισματα και φιλακια).

Οσο για αυτα που διαβασα πιο πανω για εξαγορα του domain απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να 'στε καλα, με κανατε και γελασα. Φυσικα και δεν υπηρξε ΠΟΤΕ καμια τετοια κινηση και ουτε υπηρχε ποτε περιπτωση να υπαρξει, ουτε το θελησαμε ποτε και παω στοιχημα ουτε κι αυτοι θα το ηθελαν (χεστηκα βεβαια, το τι θα ηθελαν). Δεν μπορω να ξερω γιατι το ειπατε αυτο, δεν εχω πληροφορηση οτι το site εκανε ποτε forward στο site της ΠΑΕ. Το site μετα απο την παρατεταμενη ακινησια του αποφασιστηκε να γινεται forward στο site της Θυρας 4, και αυτο το επελεξε ο ιδιοκτητης του domain (που μας το εκανε δωρο και πληρωνε απο την τσεπη του επι 6 συναπτα ετη) ο Βασιλης απο τη Γερμανια, να 'ναι καλα το παιδι.

Αυτα ειχα να πω και στη διαθεση σας για οτιδηποτε θελησετε.
wrangler@paok.gr
ΥΓ. Κουραγιο παληκαρια, συσπειρωση και δυναμη, τα καλυτερα θα ερθουν!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: December 04, 2006, 00:01:46 »
Τι να πω φιλε 1000 μπραβο!
Φοβερη ηταν η σελιδα σας το ευαγγελιο του ΠΑΟΚτση στο ιντερνετ εκεινη την εποχη...
Καταπληκτικα τα αρθρα σας μετα απο καθε αγωνα...
Να ξερεις οτι κανατε πολλα Παοκτσακια πολυ πιο φανατικα για την ιδεα που λεγεται ΠΑΟΚ(και αυτο ισως ειναι το σημαντικοτερο και πρεπει να καμαρωνετε γι αυτο)
ΠΑΟΚ G4Α

chris

• Guest
« Reply #26 on: December 04, 2006, 00:39:33 »
WRANGLER PALIKARE MOU SE  :prosk: :prosk: :prosk:

ena terastio EFXARISTO apo ta ba8h ths kardias mou gia oti exeis kanei esy kai ola ta ypoloipa tsakalia tou FANTASTIKA POROTIKOU paok.de kai opos ta eipame kai apo konta OTI GOUSTAREIS kai OPOS GOUSTAREIS 8a ginei.

oti peis kai oti epi8ymeis gia to yliko 8a ginei.

Y.G.ksero se ksexasa alla gamo tis douleies mas :(

Y.G.2.welcome palikare :aktion031:

Y.G.3.diabase tous kanones tou forum kai bale to location  ;D

wrangler

• Guest
« Reply #27 on: December 04, 2006, 00:57:23 »
@ katz Σε ευχαριστω φιλε μου  ;) Αν βοηθησαμε στη δημιουργια εστω και ενος ΠΑΟΚτση, τοτε τα λογια περιττευουν, πραγματικα ειμαστε περηφανοι!
@ chris Περιμενω να με ειδοποιησεις οποτε μπορεις να βρεθουμε (πλεον εχω σταθερο τοπο συναντησεις με οποιον θελει να με βρει --- θα σου πω απο κοντα). Προσθεσα το location στο προφιλ, ΟΚ.

Argonath4

• Guest
« Reply #28 on: December 04, 2006, 02:00:28 »
respect ki apo mena @wrangler  :proskino: :thumbok:

Se dyskoles epoxes krathsate ton PAOK psila meso tou internet...To prwto pragmatika <<gemato>> PAOKtsidiko site kai ena apo ta kalytera pou eginan pote...

Akoma thymamai to trello welcome pou eixate stous allothriskous sto guestbook  ;D... opws episis kai to afierwma sthn istoria tis Toumpa pou exei anadhmosieuth dekades fores apo alla PAOK sites kai oxi mono... Diaxroniko yliko pou prepei na ksana-anevei me kathe tropo  ;)

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: December 04, 2006, 09:38:24 »
respect kai apo mena,

itan to site pou mou kratise apistyti syntrofia sta prota hronia mou stin agglia, kai i poio aythentiki mou epafi me ton paok, mias kai stin arhi den ypirhe oute nova gia eikona, oute internet radio gia iho. Na eiste kala paidia gia tin douleia pou kanate.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #30 on: December 04, 2006, 11:11:03 »
Respect kai welcome kai apo mena aderfe.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

wrangler

• Guest
« Reply #31 on: December 04, 2006, 11:57:02 »
Thanks guys!

Να σας πω και ενα αστειο περιστατικο που ειχε γινει εκεινη την εποχη τα bandwidth γενικα ηταν πολυ περιορισμενα σε σχεση με σημερα (χαρακτηριστικο οτι μετα την Αρσεναλ ειχαμε 5000 hits σε 15 λεπτα !!! και φυσικα επεσε ο server!!).
Οταν ειχαμε ξεκινησει το "Τσακαλι" ειχε μεγαλη απηχηση γενικα και απο ενα σημειο και μετα καθε βδομαδα που ανεβαινε η στηλη με επαιρναν τηλ. απο τη Γερμανια και μου ελεγαν "τι σκατα κανετε και κρεμαει ο server καθε Παρασκευη?" ..
Αλλες εποχες...

apaoki13

• Guest
« Reply #32 on: December 05, 2006, 01:58:06 »
terastio respect ki apo mena file wrangler. Htan h ka8hmerinh mou mania ayto to site gia polla xronia. Mazi me to yliko pou 8a dwseis ston chris kane pasa kai to palio to guestbook. Prepei na exei trelo gelio na to diavasoume twra. (plaka kanw, makari na ginotane alla tha axize na to xanadiavazame).

IronEagle

• Guest
« Reply #33 on: December 05, 2006, 02:16:58 »
File mou, ena megalo Mprabo kai ena teratsio Respect kai apo mena !!!
Os katoikos Germanias mexri prin ligo kairo, eimastan me tin parea mou, Yperifanoi gia tin yparksei aytou to Site !!! Kai fisika ena oplo os pros tous alo8riskous tou eksoterikou, efoson ekeino ton kairo DEN ypirxe kati paromoio me kataliksei .de apo autous , kai etsi to paok.de (to 8imamai san na'tan xtes), itan to meso enimerosis gia tin agapimeni mas omada alla tautoxrona kai odigos sta prota mas bimata sto internet !!!!!

Kai pali ena "Respekt" kai "Danke Schoen mein Freund" !!!
« Last Edit: December 05, 2006, 02:19:44 by IronEagle »

chris

• Guest
« Reply #34 on: December 05, 2006, 08:21:26 »
Mazi me to yliko pou 8a dwseis ston chris kane pasa kai to palio to guestbook. Prepei na exei trelo gelio na to diavasoume twra. (plaka kanw, makari na ginotane alla tha axize na to xanadiavazame).

po po , akoma 8ymamai ekeinon ton gay-bro ton "kserete poios eimai" pou mas eixe spasei ta @@  ;D

wrangler

• Guest
« Reply #35 on: December 06, 2006, 02:48:38 »
Thanks guyz, μαζι με το υλικο φυσικα ο chris θα παρει και ΟΛΟ το guestbook (αλησμονητες οι ατακες του αποστόλη!!!)

wrangler

• Guest
« Reply #36 on: May 11, 2007, 19:49:30 »
Μου μπαινουν σκεψεις, μου μπαινουν σκεψεις, τι σκεψεις μου μπαινουν?
Οποιος το βρει κερδιζει!!
Κατσε να δω που εχω το mail του Βασιλη απο τη Γερμανια...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #37 on: November 12, 2011, 21:12:33 »
κάθεστε και ασχολήστε με κωλοσελίδες, paparomania ktl,  που έχουν σκοπό μόνο το όφελος και τίποτα άλλο. αυτοί δεν είναι Π.Α.Ο.Κ. ζούνε από τον Π.Α.Ο.Κ. και πάντα θα πηγαίνουν σύμφωνα με το ρεύμα γιατί εκεί έχει πιο πολλούς πελάτες.
 Επειδή σήμερα τα πάντα μπορούν να γίνουν και επειδή εκατό φορές του έχω πει του wrangler, δώσε ρε μαλακα το αρχείο, όπως και ο homo κάποιες φορές και μας έγραψε (αν έχεις πρόβλημα κομμένη η ρετσίνα ;D) λίγη τσακαλωσύνη και είναι μπροστά μας. Για να δουν, αν θέλουν ας μην μάθουν, κάποιοι νεότεροι αλλά και να θυμηθούμε εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι πως έπρεπ να λειτουργεί πάνω κάτω το πράγμα. http://web.archive.org/web/19980627160809/http://www.paok.de/ . Φυσικά τα πάντα δεν ανοίγουν αλλά είναι αρκετό το υλικό.

υγ άσχετο. κρίμα που το το καλύτερο domain http://www.paok.gr/ μένει ανενργό επειδή κάποιοι σκέφτονται μόνο το κέρδος...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #38 on: November 14, 2011, 09:36:19 »
ωωωωωωω ρε ηρωικό guestbook το  .de , γαμω τις φασεις ητανε χαχαχαχαχαχα

ποιος ειπαμε κραταει το domain paok.gr ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #39 on: November 14, 2011, 10:37:08 »
Απ ότι μου είπε ο ένας που γνωρίζω, 4 άτομα το έχουν τα οποία μου είναι άγνωστα. Παραπάνω δεν ξέρω....