Εδώ είμαι και γω... Εστω και καθυστερημένα.

Με συγκινήσατε ρε σεις...
Διάβασα τα posts σας και το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτα που γραφετε αποτελουν την καλύτερη ανταμοιβη για το τρέξιμο, το ξενυχτι, τον χρονο και το χρημα που σπαταλησαμε εγω και καποια αλλα παιδια για αυτη τη σελίδα.
Με χαρα ομως βλεπω οτι η δουλεια που εχουν κανει τα παιδια στο paokworld ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ (και λιγο λεω).
Επισης να σας πω οτι εχουμε μιλησει με τον chris (ακομα περιμενω απαντηση στην προταση που σου εκανα!), του εχω δεσμευτει οτι ΟΛΟ το υλικο του paok.de θα το παρει απο τα χερια μου σε ενα cd (ειναι καμια 200 Mbyte κοψε-ραψε) και ας το κανει ο,τι θελει. Και βεβαια τις υποσχεσεις μου τις κραταω. Εγω θα ημουν πολυ περηφανος αν το εβλεπα σε αυτο εδω το site. Χρηστο οπως σου ειπα το cd το εχω ετοιμο και σε περιμενει.
Οι λογοι που εκλεισε το paok.de δεν εχουν σημασια, ηταν μια συλλογικη αποφαση απο ολα τα παιδια, το site το ειχα ξεκινησει και το συντηρουσα για μεγαλο χρονικο διαστημα μονος μου (με την πολυτιμη βοηθεια του Αποστολη) και οταν πλεον μαζευτηκαμε αρκετοι επρεπε φυσικα να παρω και τη γνωμη τους. Ηταν συλλογικη αποφαση και οι αιτιες δεν αφορουν κανεναν εκτος απο εμας τους ιδιους οπως εγραψε και ο Τασος (χαιρετισματα και φιλακια).
Οσο για αυτα που διαβασα πιο πανω για εξαγορα του domain απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να 'στε καλα, με κανατε και γελασα. Φυσικα και δεν υπηρξε ΠΟΤΕ καμια τετοια κινηση και ουτε υπηρχε ποτε περιπτωση να υπαρξει, ουτε το θελησαμε ποτε και παω στοιχημα ουτε κι αυτοι θα το ηθελαν (χεστηκα βεβαια, το τι θα ηθελαν). Δεν μπορω να ξερω γιατι το ειπατε αυτο, δεν εχω πληροφορηση οτι το site εκανε ποτε forward στο site της ΠΑΕ. Το site μετα απο την παρατεταμενη ακινησια του αποφασιστηκε να γινεται forward στο site της Θυρας 4, και αυτο το επελεξε ο ιδιοκτητης του domain (που μας το εκανε δωρο και πληρωνε απο την τσεπη του επι 6 συναπτα ετη) ο Βασιλης απο τη Γερμανια, να 'ναι καλα το παιδι.
Αυτα ειχα να πω και στη διαθεση σας για οτιδηποτε θελησετε.
wrangler@paok.gr
ΥΓ. Κουραγιο παληκαρια, συσπειρωση και δυναμη, τα καλυτερα θα ερθουν!!!!