georgeT,
από που ξέρεις τι πολιτική είχε η Γιουγκοσλαβία απέναντι στις μειονότητες; Ο Τίτο δημιούργησε μέχρι και δικιά του εθνότητα για να ενσωματώσει Βουλγαροσλάβους στη χώρα του. Ξέρεις ότι έδωσε αυτονομία στο Κοσσυφοπέδιο η Γιουγκοσλαβία; Ξέρεις ότι μετά την πήρε πίσω; Ξέρεις ότι επέτρεψε την γκετοποίηση του Κοσσυφοπεδίου χωρίς επενδύσεις, χωρίς μέλλον για τους Σέρβους, τους Αλβανους και τους Ρομ εκεί; Αποτέλεσμα; Οι Σέρβοι έγιναν μειονότητα στην ίδια τους την κοιτίδα, γιατί όλοι έφυγαν για τις περιοχές που είχαν δουλειά και μέλλον.
Δεν συγκρίνεται η Ελλάδα με τη Γιουγκοσλαβία, γιατί ποτέ η Ελλάδα δεν είχε την απομόνωση της. Ούτε δημιουργήθηκε ως συνοθύλευμα εθνών... Ούτε... Ούτε... Ούτε... Και δεν υποστηρίζω ότι θα μας σώσουν οι συμμαχίες με στρατούς και τανκς. Ξέρω αρκετή ιστορία για να μην ελπίζω. Αλλά οι ευρωπαϊκοί θεσμοί δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουν γιουγκοσλαβοποίηση της Ελλάδας, γιατί απλά δεν γίνεται...
Όσο για τον CLA (Cameria Liberation Army και λοιπες μαλακίες) έχω να πω ότι με αυτή τη λογική πρέπει να μετρήσουμε και τις οργανώσεις των Ποντίων για αλυτρωτικές και να βάλουμε τους Ε σε λίστα εξτρεμιστικών οργανώσεων. Το ότι μαζεύονται κάποιοι και ονειρεύονται κάτι, δε σημαίνει ότι μπορούν και να το επιτύχουν.
Στο χέρι μας είναι να μην έχουμε άλλα Ίμια, άλλη Σμύρνη. Και δε με πειράζει αν η κόρη μου μου φέρει έναν Αχμέτ για γαμπρό, γιατί και εγώ Αιμίλιος είμαι στη Γερμανία και όχι Emil.
Και όσο εγώ είμαι στην ξενιτιά και αγαπώ την Ελλάδα, αγαπάτε εσείς την Ελλάδα σας και κυνηγάτε Αλβανούς στους δρόμους... Αλλά μην ξανακούσω για τους κακούς νεοναζί που χάραξαν σβάστικες στα μέτωπα Ελλήνων στο Wuppertal...
PS: Έξω οι παράνομοι, εγκληματίες μετανάστες. Έξω οι πατριδοκάπηλοι.