Loipon meta apo mia apousia 1 evdomadas logo epaggelmatikwn upoxrewsewn eimai pali pisw. to mail devil@paok-athens.gr leiourgei ki auto pleon kanonika meta apo provlima pou lithike me on server. Elpizoume suntoma na sikwthoun ta videos se ena server me unlimited bandwith wste oloi na mporeite na katevazete. Hdh exoun etoimastei ai nea video alla sas eipa eimai akoma sto psaksimo.
*** Ypomini me to kazza paidia, kserw pws exete talaipwrithei , exete kourastei na psaxnete alla , opws pliriforithika ki egw apo ton filo Yang einai sxedon adynaton kapoios pou einai apo Ameriki p.x na me vrei kai na katevasei ta videos apo emena stin Ellada. To kazza se vazei automata se katiogories analoga me tin syndesi pou exeis. Ki opws argotera parathrhsa egw mono atoma apo ellada kataferan apo emena na katevasoun.
*** Pliroforiaka sas lew oti ektos apo ta videos tou telikou kai tou agwna aek-paok , sta skaria einai kai peripou sta 50 me Hrakli sti toympa (kapnogona , kraksimata , panw Liani , purotexnimata ktl ktl) ki alla 25 peripou apo Vazelo , (Panellinios S.F PAOK ATHINWN , poreia metro , gipedo ktl ktl)
*** Opws eipa kai parapanw psaxnw enan srver aksiopisto na ta anevasw , gia na min pathoume tin idia plaka pou se 1 mera epese to site. Ypomoni thelei .... ki egw ta gamimena apo to Maio ksekinisa na travaw kai ti lisi gia na ta perasw sto pc tin vrika ton Oktwvri.Mi ta theloume ki ola dika mas ...