Author Topic: Kazza , DC , eMULE , Donkee & alla programs antalaghs arxeion  (Read 454 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
Re: Kazza , DC , eMULE , Donkee & alla programs antalaghs arxeion
« Reply #20 on: November 25, 2003, 21:07:30 »
ΤΡΟΠΟΣ  Νο 2

17)EPISHS exw ftiaksei ena site stin akolouthi diefthinsi i opoia filoksenei ta videos PRWSORINA kai einai i ...
http://paokvideos.250free.com  apo tin opoia mporeite na ta katebasete KAI apo ekei se ZIP morfi

mesa se miamisi wra...epese h selida logw badwitch

An katalava kala den iparxei periptwsi na katevasoume ta videos apo tin pio panw selida pleon??
Oute ego mporo na vro ta videos sto kazaa!  >:(

chris

• Guest
« Reply #21 on: November 25, 2003, 21:34:26 »
mages na boh8hsoume OLOI MAS ton dhmhtrh/devil4 apo to ADERFO paok-athens kai h kataplhktikh afth duleia pou ekane na ftasei PANTOY.
apo shmera kai gia oso xreiastei 8a eimai ON LINE sto www.kazaa.com apo to brady mexri thn allh mera to prwi-sta @@ mu kai o logariasmos tu ote,dekembrios erxetai kai 8a parw dwro xristugenwn apo thn duleia mu-na paei na gamh8ei,aksizei to timhma-

ta exw katebasei ola..eimai sto kazaa san chris_paokworld@kazaa

ALEX

• Guest
« Reply #22 on: November 25, 2003, 21:56:40 »
vasika exo katevasi mexri tora ena kai tora katevazo apo ton chris (a re chris mono 24 bandwitch dinis  :) ) tha eimai kai ego oso perisotero online mporo eite tis kathimerines eite ta savatokiriaka.

Taseos

• Guest
« Reply #23 on: November 25, 2003, 21:56:48 »
elpizw se liges meres afou broume akrh... na exw dimiourgisei...enan ftp server 24ores... na mporeite na katebazete thn katapliktikh douleia tou dimitrh..kai genika oti iliko paoktsidiko iparxei

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #24 on: November 25, 2003, 22:37:25 »
Re paidia to Kazaa ehei dinatotita na vriskei hristes?
Diladi na patiso to onoma tou Chris kai na mou deixi ta arheia tou?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

PAOKI-4-

• Guest
« Reply #25 on: November 25, 2003, 23:21:30 »
EXO KAI EGO POLLA PRAGMATA TOU PAOK MESA STO KAZAA TO USERNAME MOU KAI EKEI EINAI ÐÁÏÊôóáêé-4-

pireas

• Guest
« Reply #26 on: November 25, 2003, 23:51:42 »
paides anexartita apo ta mikro problimata nomizw pws genika h douleia tou mitsou (devil) alla kai o kopos tou na koubalaei  kameres kai loipo exoplismo kathe fora axizei mprabo asxeta me to apotelesma pou einai koryfaio!!!  a re skinotheta!!!!

Devil_4

• Guest
« Reply #27 on: November 26, 2003, 00:00:33 »
nai re peiraia alla an den pesei paradaki ti fatsa sou den ti pairnw !!! na sai kala. Loipon mexri to prwi ki egw mesa. Ante leme ... kai tha tin vroume tin akri me ta kolosite ... gamw to bandwitch gamw ...

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: November 26, 2003, 02:15:13 »
tha ta kanw share kai gw kai malista skeftomoun oti isws einai pio kalo na ta kanoume share me vash ta hash keys gia osous kseroun. Kathe arxeio exei ena monadiko hash key kai etsi mporeis eykola na to vreis (px osoi lene oti de ta vriskoun de tha eixan ayto to provlima me ta hash keys..)
Gia to kazaa den kserw pws akrivws doulevei (kserw gia eMule/eDonkey an xrisimopoiei kosmos na ta valw kai ekei) alla mporw na to psaksw kai na sas pw. Me to hash key to programma vriskei amesws to arxeio xwris na xreiazetai na psakei olo to diktio. Malista, mporoun na ginoun ta hash keys posted edw sto forum kai ta vazete sto programma kai katevainei to arxeio.

Episis, gia ti sizitisi peri kazaa kai kazaa lite tha sinistousa se olous na xrisimopoioun to kazaa lite giati to kazaa einai gemato spyware.. To kazaa lite den exei diafora apo to kazaa opote sigoura de ftaiei ayto pou kapoioi de vriskoun ta arxeia.

Exw cable modem spiti 24 wres online me 128K upload.

voutou

• Guest
« Reply #29 on: November 26, 2003, 02:35:07 »
Den ksero re paidia alla psaxno san trellos sto kazaa alla den ta vrisko ta video pouthena...
Isos afti i idea me to ftp server na einai kalyteri lysi an pragmatopioithei...

Aponos

• Guest
« Reply #30 on: November 26, 2003, 13:56:00 »
Re paidia....gia twra kalo einai to kazaa, alla kata thn gnwmh mou prepei na katebasoume oloi to "dc++" kai na kanoume ekei ena hub.

Loipon to dc++ einai kaaaati peripou san to kazaa...alla polu kalutero! Prepei na organosoume kati gia na kanoume ena diko mas hub...kai meta tha deite taxithtes pou tha poianete. Episis den xreiazete na breiskete users...tha mbenete sto sugkekrimeno hub/dwmatio kai tha blepete pios einai mesa kai tha katebazete apo auton. Einai para polu kalo.

Peigenete na to deite ligo...dokimaste to..kai peste mou thn gnwmh sas. Meta mboroume na arxisoume na organonoume auto to hub pou sas elega. Sthn arxh mborei na sas fanei ligo parakseno...alla otan asxoleitheite ligaki mazi tou...den tha katebazete apo pouthena allou.

Loipon opws eipame... dc++ legetai. Tha to breite edw: http://dcplusplus.sourceforge.net/

Ta leme.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #31 on: November 26, 2003, 14:15:17 »
Ontos kalo to dc++ alla exei ena megalo meionektima.....

An arxiseis ena download den mporeis na to afiseis sthn mesh kai na kaneis shut down to pc sou, xanete oti file exeis idh katebasei , diladh ftou ki ap'thn arxh .....

Oson afora ta split videakia tou  :evil: mias kai einai polla alla mikra , me tis taxitites tou dc++ den nomizw na yparksei problima ...... diladh na meinei kapoio download sthn mesh gia thn epomenh mera h an gia opeiodipote logo prepei na ginei download....

Me liga logia kapoios prepei na ta anebasei sto dc++ ....
 poios ?  ???
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #32 on: November 26, 2003, 15:12:54 »
...h an gia opeiodipote logo prepei na ginei download....

...*Shut down*  ennousa bebaia...  :-[
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Aponos

• Guest
« Reply #33 on: November 26, 2003, 16:36:56 »
oxi re sy... egw to exw kanei auto. Katebaza kati...ekleisa to dc++...ekleisa ton computer mou...kai thn epomenh mera to sunexisa kanonikotata. Apla prepei na einai to idio file alliws sou to bgazei san kainourgio. Periergo mou fenetai auto pantws.

Episis to dc++ exei to pleonekthma..na mboreis na kratas sta favorites "users". ara breiskeis kateuthian twn user pou theleis.

Oso to pios tha ta anebasei...den xreiazete kai polla. Aplws autoi pou ta exoune, na mbenoun sto dc++...na kseroume to ip tous...kai meta download  ;D

Exei douleia den lew....alla me ligh organwsh kati tha kataferoume  ;)

GAVROFONIAS

• Guest
« Reply #34 on: November 26, 2003, 17:36:07 »
i idea me to dc++ kali. prosopika den ksero na anebazo/ftiaxno hub.   to programma auto an to sinithiseis einai gamato epeidi mporeis na breis xristes me kali sindesi.

episis opos leei o Aponos uparxei tropos na sunexiseis ta downloads tous. nomizo oti apla prepei na exei to breis pali to idio file. an exei diaforetiko onoma tote allazeis to onoma tou file to opoio exeis arxisei na katebazeis oste na einai to idio me to allo.
kserei kaneis edo pera na organonei hub sto dc/dc++ ?

nomercy4

• Guest
« Reply #35 on: November 26, 2003, 19:07:41 »
kai egw psaxnw sinexeia vazw kai ta usernames twn paidiwn alla de vriskei tpt.
vrika kati san telikos 2003 alla o username einai asxetos kai den katevainoun me tpt.mono apo ena katevase kapoia kb kai apo kei kai pera tpt.
pantws an kserei kapoios kai mporei na kanei ena server nomizw pws tha voithisei tous pantes kai tha einai kai eukolotero gia olous.

Devil_4

• Guest
« Reply #36 on: November 26, 2003, 22:09:09 »
To katevasa to DC++. kalo fainetai ! :) Pes mas kai pws leitourgei! Pws ftiaxneis diko sou hub ktl ktl ... ola ta xrisima . Perimenoume ... na sai kala

xaros

• Guest
« Reply #37 on: November 27, 2003, 15:26:43 »
lOIPON PALIKARIA EGW 6 VIDEAKIA KATAFERA NA KATEBASW APO TO GAMW KAZAA!
oPIOSTHELEI NA TA KATEBASEI AS PAEI SE MIA SELIDA POU EFTIAKSA KAI NA TA KATEBASEI!
dEKSI KLIK STO ARXEIO KAI SAVE TARGET AS!

As bgaloume o kathenas apo 6 videakia pou exoume se mia selida mpas kai ta katebasoume oloi mas!

http://www.geocities.com/papadopoulosmakis/temporarypreviewfile.html?1069939106721

apaoki13

• Guest
« Reply #38 on: November 27, 2003, 15:30:11 »
Exw kai egw mia erwthsh kai opoios 3erei apantaei. Gia na mou bgalei apotelesmata to Kazaa prepei o katoxos twn video na einai on-line;

DEVIL xilia bravo ek twn proterwn. :D

xaros

• Guest
« Reply #39 on: November 27, 2003, 15:39:57 »
apaoki13 : NAI THA PREPEI NA EINAI ONLINE AUTOS POU EXEI TA VIDEO, alla to problhma einai oti an den einai polu users den prokeite na to brei!
An theleis na pareis mia idea apo ta videakia mpes sto site na katebaseis ta 6 pou mporesa kai katebasa!