tora edaxei pistevo kathe sovari kinisi k oxi tipou lesxis i ditikids attikis pou oloi xeroume pioi tis anoixan
Φιλαρακι Batistuta ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι τι θελεις να πεις!Εγω θα μιλησω μονο για την Λεσχη που ξερω ποιος την ανοιξε και γιατι!Κατ'αρχην την εποχη εκεινη κατεβηκα στην Αθηνα για δουλεια και αφου βρηκα σπιτι το δευτερο πραγμα που εκανα ηταν να παω στον Πανελληνιο και να γινω ενεργο μελος.Εκει λοιπον αδελφε στην Χωματιανου αν θυμαμαι καλα βρημα μια κατασταση λιγο απ'ολα!!!Τι εννοω;Ο ηδη μεγαλος σε ηλικια προεδρος δεν μπορει να ελεγχει την κατασταση και δεν μπορει πλεον εκ των πραγματων να λειτουργησει σωστα ο Συνδεσμος.Η αποκορυφωση για μενα ηρθε οταν βρηκα αλλοθρησκους να την ''πινουν'' εκει μεσα.!!!!!
Την περιοδο εκεινη ειχε κατεβει και ο μασκοφορος στην Αθηνα που ειδε και αυτος οτι υπαρχει κενο.Ηαποψη μου για τον Τασο δεν παιζει ρολο,καθως ηδη υπαρχει θεμα στο forum αλλα σε γενικες γραμμες πιστευω οτι εχει κανει λαθη που δεν τουν στερουν ομως και τους αγωνες που εχει κανει.Anyway συνεχιζω.Αφου λοιπον ενημερωσε τον πραγματικα μεγαλο και σεβαστοτατο προεδρο απο ολους οτι πρεπει σιγα σιγα να μπουν νεοι ανθρωποι και ναγινει επιτιμος προεδρος εκεινος αρνηθηκε πισμωτικα.Ετσι λοιπον ξεκινησε η ιδεα της Λεσχης.
Σε πληροφορω λοιπον αδελφε οτι σκοπος μας δεν ηταν να διαλυσουμε τον Πανελληνιο και το αποδειξαμε οταν συνεχισαμε να μαζευομαστε στον Πανελληνιο πριν απο καθε ματσ και δεν πηγαιναμε ξεχωριστα.Σε μια αδεια μου οταν ανεβηκα στην Σαλονικη με πηρε τηλ. ο Ζοζε και μου ειπε οτι πρεπει να βγω στην εκπομπη του και να εξηγεισω τη γινετε στην Αθηνα.Αφου λοιπον πηρα το οκ απο την Λεσχη (οπως θα επρεπε να κανει ο καθε σοβαρος συνδεσμιτης πριν βγει και μιλησει εξ'ονοματος του Συνδεσμου)πηγα και εξηγεισα αυτο που θα σου πω και΄σενα τωρα.
Ο λογος που εγεινε η Λεσχη ειναι ξεκαθαρος,υπηρχε διαφορα φιλοσοφιας στον τροπο που πρεπει να λειτουργει ενας συνδεσμος και την συγκεκριμενη περιοδο νομιζω πως ηταν επιτακτικη η δημιουργεια της.
Ας μην ξεχνας φιλαρακι οτι οταν εκλεισε ο Πανελληνιος ηρθε στα γραφεια της Λεσχης οπου βρισκεται εως και σημερα αν δεν κανω λαθος και οταν τα παιδια της Λεσχης αντιληφθηκανε οτι δεν υπαρχει λογος υπαρξης σταματησαν την λειτουργεια της Λεσχης πολυ σωστα και ξαναγιναμε ενα.
Αυτα λοιπον για την Λεσχη και sorry αν σας κουρασα αλλα ενοιωσα οτι θιγομαι ως ενα απο τα αρχικα και οχι ιδρυτικα μελη της Λεσχης