Author Topic: Σ. Φ. ΠΑΟΚ Μαλγάρων - Κυμίνων  (Read 2606 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Σ. Φ. ΠΑΟΚ Μαλγάρων - Κυμίνων
« Reply #40 on: September 08, 2013, 23:33:32 »
Αρα εσυ εισαι με τους αλλους  ;D   8) :o....ας αρχισουμε να μετραμε ποσοι ειμαστε σε καθε πλευρα καλου κακου...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #41 on: September 09, 2013, 00:21:20 »
Εγώ είμαι μας σένα. Ποιοι είπαμε είμαστε;

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #42 on: September 09, 2013, 01:17:44 »
εμεις ειμαστε αυτοι που δεν ειναι με τους αλλους.. ???

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: September 09, 2013, 01:19:57 »
Εγλω δεν ξλερω με ποιους είστε άλλα πάντα είμαι με τους άλλους.....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #44 on: September 09, 2013, 11:14:28 »
απ οτι βλεπω παμε για εμφυλιο μεταξυ των συνδεσμων και του λαου γενικοτερα..

συμφωνω με την ανακοινωση των Μαλγαρων
Για να υπάρχει εμφύλιος, πρέπει να υπάρχουν δύο αντίθετα κομμάτια από την ίδια πλευρά. Εγώ βλέπω δύο άσχετες μεταξύ τους ομάδες ανθρώπων να αντιμάχονται. Τους ΠΑΟΚτσήδες και τους χρυσαυγίτες. Δηλαδή αυτός ο Μάστορας (το όνομα του τύπου που υπέγραψε τις ανακοινώσεις τους ενάντια σε κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ) έχει λόγο ή παρουσία στα του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να τον πάρουμε και σαν ισότιμο μέλος της οικογένειάς μας;

Μεγάλη ήττα, από τη στιγμή που πέρασε το Σ/Κ και τα γραφεία τους σ' όλη την Β. Ελλάδα δεν έχουν γίνει στάχτη και μπούρμπερη. Τίποτα άλλο. Τα περί εμφυλίου είναι κατά τ' άλλα αστεία...

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #45 on: April 16, 2016, 22:39:58 »
Ìðñáâï óôçí ïìáäá ôïõ óõíäåóìïõ !!
Êáé óôïí ðñïåäñï  :05a: áíôå ôïõ ÷ñïíïõ óôçí ã åèíéêç  :devil:

ÐñùôáèëçôÞò ï ÐÁÏÊ Êõìßíùí ÌáëãÜñùí! – «ÊÜçêáí» ôá Êýìéíá êáé ÌÜëãáñá! (pics)

Ãñáöåß éóôïñßá ï ÐÁÏÊ Êõìßíùí ÌáëãÜñùí, ï ïðïßïò 11 ÷ñüíéá ìåôÜ ôçí ßäñõóç ôïõ, èá óõììåôÜó÷åé ãéá ðñþôç ôïõ öïñÜ óôçí Á1.

Óôï ôåëåõôáßï ðáé÷íßäé ôçò ÷ñïíéÜò ìÝóá óôï ¢äåíäñï, ïé ðáßêôåò ôïõ Ãéþñãïõ Áâñáìßäç åðéêñÜôçóáí ìå 0-2 ôçò Äüîáò ÁäÝíäñïõ êáé óôÝöèçêáí ðñùôáèëçôÝò! Ìå ôá ãêïë ôïõ Êëüíôé êáé ôïõ ÌðáîéâÜíç áëëÜ êáé ìå äéøÞöéï áñéèìü êëáóóéêþí åõêáéñéþí, ï ÐÁÏÊ ðÞñå äßêáéá ôç íßêç óå Ýíá ìáôò üðïõ ôïí áêïëïýèçóå êáé ï êüóìïò ôïõ.

Ôï ôåëåõôáßï óöýñéãìá ôïõ ÓôÜèç Ãêïñôóßëá Þôáí ôï… åíáñêôÞñéï ëÜêôéóìá ãéá ðáíçãõñéóìïýò. Ìå ìðëïõæÜêéá ðñùôáèëçôþí, ìå ìðüëéêç óáìðÜíéá, ìå ðõñóïýò áëëÜ êáé áóôáìÜôçôï ôñáãïýäé, ðáßêôåò, ðñïðïíçôÞò êáé äéïßêçóç Ýãéíáí Ýíá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, ðáíçãõñßæïíôáò ôçí êáôÜêôçóç ôïõ ôßôëïõ.

Ìáæß ìå ôïí êüóìï ðïõ âñÝèçêå óôï ¢äåíäñï, áêïëïýèçóå ìéá áõôïêéíçôïðïìðÞ ðñïò ôá Êýìéíá êáé ôá ÌÜëãáñá, üðïõ Ýãéíå êõñéïëåêôéêÜ ÷áìüò. Ìå êüñíåò, ôñáãïýäé êáé ðõñóïýò, ç ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ ãéüñôáóå ôçí êáôÜêôçóç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò, óå ìéá ãéïñôÞ üðïõ âñÝèçêå êáé ç ôïðéêÞ áõôïäéïßêçóç ìå ôïí äÞìáñ÷ï Ìßìç Öùôüðïõëï.

Ôï ãëÝíôé äå óôáìáôÜåé åäþ ãéá ôïõò «áóðñüìáõñïõò», ïé ïðïßïé óÞìåñá ôï âñÜäõ èá ãéïñôÜóïõí ôçí êáôÜêôçóç ôïõ ôßôëïõ óå íõ÷ôåñéíü ìáãáæß ôçò Èåóóáëïíßêçò, ýóôåñá áðü ôçí õðüó÷åóç ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ ÷ùñéïý,

http://www.epsm24.gr/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B3%CE%AC%CF%81%CF%89%CE%BD/

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #46 on: April 17, 2016, 00:59:37 »
προεδρε σε παρακαλω μια χορηγια να παω συρο  :'(

μπραβο στην ομαδαρα

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #47 on: April 17, 2016, 18:08:26 »
Μπράβο στην ομαδάρα!

Συγχαρητήρια στην Προεδράρα!