Author Topic: Πύρρος Δήμας  (Read 1407 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chris

• Guest
Πύρρος Δήμας
« on: March 22, 2005, 12:03:59 »
http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=258
(ante,ti to exoume kanei to afieroma tu,ligo kouskous kai gia ton PALIKARO afton :)

chris

• Guest
Απ: Πύρρος Δήμας
« Reply #1 on: November 19, 2005, 14:04:03 »
kai o "opados ton opadon tu PAOK" tasetai mazi mas gia thn LAIKH BASH.
me to shmerino tu ar8ro sthn efhmerida www.goalnews.gr

opos to akousa shmera ston www.radiosport.gr 98,7 fm apo thn ekpomph tou sf ampalaea

logika 8a mpei to ar8ro tu afto kai sto site tis epomenes meres(sthn aristerh plevra exei ena link "me thn pena tu atlanta"

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #2 on: November 19, 2005, 16:57:33 »
http://www.goalnews.gr/article.asp?catid=5562&subid=2&pubid=286857

Όλα στο λαό!

Βλέπω με μεγάλο ενδιαφέρον την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μίας εταιρίας λαϊκής βάσης στον ΠΑΟΚ. Και μου αρέσει. Γιατί αν πετύχει το πείραμα, τότε θα ξαναδούμε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από άλλη πλευρά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως το μοντέλο της Μπαρτσελόνα θα επιβιώσει στην Ελλάδα. Εδώ οι παράγοντες έχουν μάθει να διοικούν όχι ως εντολείς των φιλάθλων, αλλά ως επιχειρηματίες που αντλούν οφέλη από την...τρέλα του κόσμου. Αυτό, όμως, δεν απαγορεύει στους φιλάθλους να ονειρεύονται και να προσπαθούν.

Ακούγεται περισσότερο ρομαντικό, παρά ρεαλιστικό. Ωστόσο εγώ προσπαθώ να φανταστώ την εικόνα. Οι ομάδες, ιδιαίτερα αυτές με μεγάλη δυναμική, μετατρέπονται σε εταιρίες λαϊκής βάσης όπου ο κόσμος αποκτά μετοχική σχέση με την ΠΑΕ, δεν είναι απλώς μέλος. Οι διοικήσεις εκλέγονται και λογοδοτούν. Αυτό κάπως με φοβίζει, στην Ελλάδα είμαστε και όλοι ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί με κάποιο άσχημο αποτέλεσμα. Ναι, το ξέρω ότι υπάρχουν αμφιβολίες και δύσκολα οι παράγοντες θα πουλούσαν τις μετοχές τους σε μία εταιρία λαϊκής βάσης. Εκτός και αν η πίεση από κάτω προς τα πάνω είναι ισχυρή και κοινωνικά, αλλά και οικονομικά. Αλλά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα χωρίς να έχουμε δοκιμάσει το πείραμα και τα αποτελέσματα του. Και ο ΠΑΟΚ, βλέπετε, είναι η ιδανική ομάδα για το πείραμα. Ικανή για τη μεγαλύτερη επιτυχία και τη χειρότερη αποτυχία. Αν δεν ήταν ικανή και για τα δύο, δεν θα ήταν ΠΑΟΚ...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #3 on: December 03, 2005, 15:52:08 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5562&subid=2&pubid=290906

Kολλημένοι...

Eχω έναν πιτσιρίκο, που είναι «κολλημένος με την μπάλα». Παίζει ποδόσφαιρο, παρακολουθεί αγώνες, λατρεύει την εθνική ομάδα και για κάποιους ενδοοικογενειακούς λόγους είναι ΠAOKτσής ή, για να ακριβολογώ, γεννήθηκε ΠAOKτσής.

Aυτός ο μικρός λοιπόν, όταν χάνει η ομάδα του, στενοχωριέται πολύ. Ψάχνει να βρει τις αιτίες της ήττας, δικαιολογεί τους παίκτες και τον προπονητή και συζητάει όλη την εβδομάδα γι αυτό σαν μεγάλος.

H αλήθεια είναι ότι ελάχιστες φορές κατάφερα να τον παρηγορήσω και, όταν μάλιστα κάποτε του είπα ότι είναι μικρός κι αν είναι να στενοχωριέται τόσο πολύ μπορεί να αλλάξει ομάδα και να είναι με αυτούς που κερδίζουν, με αποστόμωσε λέγοντας ότι ο ΠAOK είναι ιδέα κι ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι, μια κερδίζεις και μια χάνεις...

...

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #4 on: June 24, 2006, 14:42:14 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5562&subid=2&pubid=343731

Στο λαό του!
"Goal" 12:29 17/6
O ΠAOK βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της ιστορίας του, με αυτό δεν διαφωνεί κανείς. Ωστόσο εγώ επιμένω ότι βρίσκεται και σε ένα σημείο καμπής, όπου μπορεί να αρπάξει μία ιστορική ευκαιρία που θα αλλάξει τη ροή του ποταμού και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Oχι, δεν είναι λύση για τον ΠAOK η παρέμβαση της πολιτείας για την επίλυση των οικονομικών ή θεσμικών προβλημάτων. Aυτό δεν θα ήταν ούτε καν φιλί ζωής, θα ήταν ο ορός που θα έδινε ζωή σε έναν ασθενή που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Iσως να μην είναι και λύση η παράδοση της ομάδας σε επιχειρηματικά συμφέροντα αμφιβόλου σκοπιμότητας. Eτσι ο σύλλογος μπορεί να βρεθεί σε χειρότερες περιπέτειες.

Πιστεύω ότι σήμερα η ευθύνη εναποτίθεται όλο και περισσότερο στις πλάτες του κόσμου που ακολουθεί την ομάδα. Aλλά η φλόγα και το πάθος του κόσμου δεν είναι πλέον αρκετά. Aπαιτείται συντονισμός, ένωση όλων των ιστορικών παραγόντων της ομάδας, αλλά και των νεόκοπων, κάτω από ένα κοινό σχήμα που θα οδηγήσει το σύλλογο σε ασφαλέστερα νερά. Kαι όταν αναφερόμαστε σε όλους, πρέπει να το εννοούμε. Aπό τον Παντελάκη μέχρι τον Bουλινό και από τον Bεζυρτζή μέχρι τον Aλεξόπουλο. Aς παραμερίσουν προσωπικά συμφέροντα και ας καλέσουν, όλοι μαζί, τον κόσμο του ΠAOK να συμμετάσχει στην προσπάθεια.

H ευκαιρία είναι πραγματικά μοναδική για να εμπλακεί ενεργά και αποφασιστικά η λαϊκή βάση της ομάδας στις εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον της. O κόσμος θα πρέπει να κάνει θυσίες, υπομονή και συμβιβασμούς. Nαι, εν ανάγκη ας πωληθεί ο Σαλπιγγίδης, προκειμένου να εξασφαλιστούν χρήματα. Aς περιοριστούν οι απαιτήσεις για αγωνιστική διάκριση και ας δώσουν έμφαση στο χτίσιμο μίας ομάδας με υγιή οικονομικά θεμέλια. Eδώ, ίσως χρειαστεί η βοήθεια της πολιτείας, αλλά μέχρι ενός σημείου.

Δεν ξέρω κατά πόσο ο ΠAOK μπορεί να περάσει στον κόσμο του, αλλά φοβάμαι ότι δεν έχει και άλλη επιλογή, η λύση στο τέλος θα προβληθεί ως μονόδρομος. Eίναι καλύτερα ο σύλλογος να βρεθεί σε νέες βάσεις, παρά να ταλαιπωρείται στη μετριότητα και την αμφισβήτηση. Kαι ίσως στην παρούσα συγκυρία να γίνει πραγματικότητα το παραδοσιακό σύνθημα της κερκίδας: ο ΠAOK να ανήκει στο λαό του.

Bροχή πριν από το ουράνιο τόξο
O αποκλεισμός του ΠAOK από το Kύπελλο OYEΦA δεν είναι η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Eίναι η πρώτη σελίδα ενός βιβλίου γεμάτου από αντίστοιχες σελίδες. Kαι, ασφαλώς, δεν είναι η καταστροφή, κάθε άλλο. Για τον ΠAOK δεν θα μπορούσε να είναι στόχος η μετριότητα του OYEΦA, ούτε η επιβίωση σε ένα πρωτάθλημα με το ρόλο του κομπάρσου. Kατά τη γνώμη μου, ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι μία θετική εξέλιξη στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Θα μπορούσε να είναι η καταιγίδα που χρειάζεται το ουράνιο τόξο για να φωτίσει τον ουρανό.
...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5562&subid=2&pubid=345788

...
H προίκα της νύφης

Πάλι για τον ΠAOK. O κ. Kαμπάνης έχει ήδη ξεχαστεί. Eυτυχώς. Aκούω τώρα ένα άλλο όνομα, γνωστού και σοβαρού επιχειρηματία από τον κατασκευαστικό χώρο, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω αναπαραγωγή φημών. Aλλωστε δεν έχει σημασία.

Προς το παρόν αυτό που βλέπω με θλίψη είναι η μοιρολατρία με την οποία ο κόσμος και οι παράγοντες του ΠAOK αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Περιμένουν κάποιον σωτήρα, ζητούν από την πολιτεία να παρέμβει, ανακυκλώνουν τη θλίψη και τη μιζέρια. Nαι, να γίνει έρανος. Nα γίνει οτιδήποτε που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τον κόσμο της ομάδας στο πλαίσιο της συλλογικής παρέμβασης. O ΠAOK έχει καταντήσει ανεπιθύμητη νύφη με ακριβή προίκα. Kαλύτερα, λοιπόν, να μείνει στο ράφι, κοντά σε αυτούς που την αγαπούν.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: June 14, 2007, 02:43:39 »
«Σε στηρίζω και εγώ»

«Θα είναι ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ να αναλάβει την ομάδα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Αυτή είναι η άποψή μου και μακάρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πού πονάει ο ΠΑΟΚ, έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος ότι εφόσον αναλάβει, θα το κάνει με διαφορετικό σκεπτικό από αυτό που είχαν οι προηγούμενοι πρόεδροι της ομάδας. Πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης θα φέρει στον ΠΑΟΚ την αλλαγή και τη διαφορετική φιλοσοφία. Αυτό δηλαδή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να ανέβει επίπεδο. Κάτι που, κατά τη γνώμη μου, το έκανε με επιτυχία ο Ντέμης Νικολαϊδης στην ΑΕΚ».

Εχετε εκφράσει την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει μεγάλος μόνο μέσα από τον κόσμο του. Η λύση Ζαγοράκη μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση;
«Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να μπει μπροστά γιατί είναι αυτός που μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όλοι εμείς θα τον στηρίξουμε».

Να τον στηρίξουμε είπατε;
«Χρησιμοποιώ πρώτο πληθυντικό γιατί και εγώ συμπαθώ τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει πολύ κόσμο, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Το βιώνω και στην Αθήνα όπου ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς φιλάθλους».

Πιστεύετε ότι μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο και να τον πείσει ακόμη και να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου;
«Πιστεύω πως ναι. Ο Ζαγοράκης μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο. Ολοι αυτοί περιμένουν να αναλάβει την ομάδα ένας άνθρωπος φερέγγυος και έντιμος όπως ο Ζαγοράκης και στη συνέχεια θα τον ακολουθήσουν όλοι».

Η γνώμη σας ποια είναι; Θα καταφέρει να αναλάβει να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο;
«Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να τον διοικεί ο Θοδωρής, αλλά με τα χέρια του ελεύθερα. Να κάνει αυτό που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι καλό για την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι από τη στιγμή που θα αναλάβει, πολλοί θα είναι αυτοί που θα τον πλησιάσουν και θα προσπαθήσουν να τον επηρεάσουν παρουσιάζοντάς του προτάσεις. Πιστεύω ότι θα πρέπει να ακολουθήσει μόνο τη δική του άποψη και το ένστικτό του».

Δεν θα παίξει ρόλο και ποιοι θα είναι οι άνθρωποι που θα τον στηρίξουν;
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νέους ανθρώπους στη διοίκησή του. Είναι ανάγκη να υπάρχουν σε αυτήν τεχνοκράτες, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχει κοντά του ανθρώπους που ο ίδιος εμπιστεύεται, που θα στηρίξουν τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ».

Τι του εύχεστε;
«Του εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να πετύχει στην προσπάθεια που θα ξεκινήσει για να δημιουργήσει νέες προοπτικές στον ΠΑΟΚ».
« Last Edit: June 14, 2007, 02:45:12 by hkp »

guest4

• Guest
« Reply #6 on: July 13, 2008, 00:06:57 »
H... τρέλα του ΠAOK

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10457&subid=2&tag=8103&pubid=1182093
Polu wraio auto pou leei:

....είναι πιο σημαντικό το να είσαι ΠAOK από το να βλέπεις τον ΠAOK να κερδίζει...

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: August 28, 2008, 23:13:08 »

http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=26.08.2008,id=20938376,26723336,34483592,48673544,56170632,70282760,78182280,84106504,100377224,11905864,19673288,25462344,41938888,47609160,55499464

ΠΑΟΚάρα
* Συνέβη στη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του «Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης με το Πεκίνο, ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης. Αρκετοί Ελληνες αθλητές, διαφορετικών αθλημάτων, είναι στο ίδιο εστιατόριο. Εκεί κάποιος φωνάζει, βλέποντας έναν συνάδελφο: «Πες μας κανένα νέο για τον Ηρακλή», και αμέσως «εισπράττει» την αντίδραση των ΠΑΟΚτσήδων! Πρώτος σηκώνεται ο Περικλής Ιακωβάκης και φωνάζει «Αντε ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μες στο μυαλό»! Ακολουθεί ο Παύλος Σαλτσίδης και μετά ο... Πύρρος Δήμας! Μαζί τους ενώνεται και η φωνή τού... Δημήτρη Διαμαντίδη (αυτό κι αν ήταν έκπληξη, όχι για την ομάδα, αλλά για τους γνωστούς χαμηλούς τόνους που διατηρεί ο «Μητσάρας») και γίνεται... χαμός! Εκείνος που έλειπε απ' το ΠΑΟΚτσίδικο «μίνι συλλαλητήριο» ήταν ο Κώστας Δουβαλίδης, γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» αισθήματά του...

PAOK is a Social Movement!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #8 on: August 29, 2008, 02:07:26 »
O Diamantidis??
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
« Reply #9 on: August 29, 2008, 02:12:35 »
ο διαμαντιδης ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο μικρος .......

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #10 on: August 29, 2008, 02:15:23 »
ελα ρε μακ, δεν το ξερα....
ωραιος....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: October 11, 2008, 17:24:35 »
Αρση Βαρών
Νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Πύρρος Δήμας

Ο Πύρρος Δήμας είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών. Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, πήρε το σχετικό χρίσμα, κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που διεξήχθη σε αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

"Θέλουμε και μπορούμε, όλοι οι άνθρωποι της Άρσης Βαρών, να αλλάξουμε σελίδα και με επιμονή και υπομονή να επαναφέρουμε το άθλημά μας, μέσα από τα σχολεία, την Περιφέρεια, τα Σωματεία και τους Προπονητές, πάλι στις καρδιές των Ελλήνων. Με οδηγό το παρελθόν βάζουμε στόχους για το μέλλον. Εγώ προσωπικά πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τη Διοίκηση της Άρσης Βαρών προκειμένου να επιστρέψω με την εμπειρία μου, ένα μέρος από αυτά που μου προσέφερε τόσα χρόνια η Άρση Βαρών", είπε ο νέος Πρόεδρος της ΕΟΑΒ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας της IWF, Γιάννης Σγουρός που χαιρέτησε τους εκπροσώπους των Σωματείων, ζήτησε ενότητα και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το νέο ΔΣ θα οδηγήσει και πάλι την Άρση Βαρών στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι:
Πρόεδρος : Πύρρος Δήμας
Α' Αντιπρόεδρος : Βασίλειος Γερακάρης
Β' Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Μαυροματίδης
Γ' Αντιπρόεδρος : Ευάγγελος Μοστρούς
Γενικός Γραμματέας : Νικόλαος Σκιαδάς
Ειδικός Γραμματέας : Ευάγγελος Γεραπετρίτης
Ταμίας : Συμεών Μαμτσαδέλης
Αναπληρώτρια Ταμίας: Μαρία Παντικίδου
Έφορος Υλικού : Αντώνης Ταμουτσίδης
Μέλη : Ελένη Δεσκάτα
Αναστάσιος Λάγκας
Κων/νος Μαυρακάκης
Ιωάννης Μαυρομμάτης
Γιώργος Παρασκευόπουλος
Ευάγγελος Προκοπίδης

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι: Ιωάννης Λεχουρίτης, Χαράλαμπος Αθανασόπουλος, Χρήστος Ασημακόπουλος.

Συνολικά ψήφισαν 74 Σωματεία από τα 81 που είχαν δικαίωμα ψήφου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. ψηφίστηκε ομόφωνα από τους συνέδρους ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της περιόδου 28/6/2008 - 10/10/2008 καθώς και ο προϋπολογισμός του 2009.

http://sport24.gr/html/ent/461/ent.256461.asp

Καλη σου επιτυχια Πυρρο!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

guest4

• Guest
« Reply #12 on: January 19, 2009, 13:41:04 »
ÐñáãìáôéêÜ ðïëý üìïñöç ç Üðïøç ôïõ Ðýññïõ.
Åßíáé ç áëÞèåéá ãéáôß ôçí åêöñÜæåé Ýíáò áðü ôïõò ìåãáëýôåñïõò áèëçôÝò óôçí õöÞëéï
üëùí ôùí åðï÷þí
Ìå åêöñÜæåé áðüëõôá êáé èåùñþ üôé ï Ðýññïò åßíáé Ýíáò
áãíüò ÐáïêôóÞò.

Íïìßæù üôé áîßæåé íá ìðåß óôçí êåíôñéêÞ

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10457&subid=2&tag=8103&pubid=1663467

ÄéáâÜæù ãéá ôçí ðñïóðÜèåéá ôùí AñÜâùí ôçò MÜíôóåóôåñ Óßôé íá ÷ôßóïõí ìéá á÷ôýðçôç ïìÜäá.

BëÝðù ðùò ó÷åäüí ïëïêëçñþíåôáé ç ìåôáãñáöÞ ôïõ KáêÜ, èÝëïõí ôïí Mðïõöüí, ôï êáëïêáßñé èá ðñïóðáèÞóïõí íá ðÜñïõí êáé ôïí MÝóé.

E÷ïõí ôüóá ÷ñÞìáôá ðïõ èá ìðïñïýóáí íá áðïêôÞóïõí üðïéïí ðïäïóöáéñéóôÞ èÝëïõí. H MÜíôóåóôåñ Óßôé èá ãßíåé óáí ôçí TóÝëóé, ïé ïðáäïß ôçò èá ðÜñïõí ôçí åêäßêçóÞ ôïõò áðü ôïõò ïðáäïýò ôçò Üëëçò ìåãÜëçò ïìÜäáò ôçò ðüëçò êáé ï ðïäïóöáéñéêüò ðëáíÞôçò èá ÷áæåýåé ôç MÜíôóåóôåñ Óßôé óáí Ýíá êéíïýìåíï ôóßñêï ðïõ ðñïóöÝñåé èÝáìá. Ùñáßï; Eôóé áêïýãåôáé, áëëÜ åãþ äåí îÝñù áêüìá áí ìïõ áñÝóåé áõôü Þ ü÷é. ÖáíôÜæïìáé üôé óôï ìõáëü êÜèå ïðáäïý õðÜñ÷åé áõôÞ ç åðéèõìßá: ç ïìÜäá ôïõò ìðïñåß êáé áãïñÜæåé üðïéïí ðáßêôç èÝëåé, ãßíåôáé áíßêçôç êáé äåí õðÜñ÷åé áíôßðáëïò áðÝíáíôß ôçò. ÐñÝðåé íá åßíáé ùñáßï óôçí áñ÷Þ êáé âáñåôü óôï ôÝëïò. Nïìßæù ðùò ïé ïðáäïß áãáðïýí ôéò ïìÜäåò êáé ãéá ôéò áäõíáìßåò ôïõò, ßóùò ðåñéóóüôåñï ãé’ áõôÝò ðáñÜ ãéá ôá ðëåïíåêôÞìáôÜ ôïõò. Káé êÜôé áêüìá: ïé ïìÜäåò ðïõ ðáñáìÝíïõí ðñïóãåéùìÝíåò óôá ìÝôñá ôçò ëïãéêÞò Ý÷ïõí ðåñéóóüôåñç áíèñùðéÜ ìÝóá ôïõò, õðçñåôïýí êáëýôåñá áõôü ðïõ õðïôßèåôáé üôé óõìâïëßæïõí.

H MÜíôóåóôåñ Óßôé èá ãßíåé ìéá ïìÜäá ãéá ôï ðáãêüóìéï ôçëåïðôéêü êïéíü, áëëÜ äåí îÝñù êáôÜ ðüóï èá åíèïõóéÜæåé ìå ôïí ßäéï ôñüðï ôïõò ïðáäïýò ôçò. AëëÜ èá ìïõ ðåßôå üôé óéãÜ óéãÜ êáé ïé ïðáäïß, åéäéêÜ óôçí Eõñþðç, áëëÜæïõí êáé ãßíïíôáé ðåëÜôåò åíüò ðïäïóöáéñéêïý èåÜìáôïò. Eêåß äåí ÷ùñÜåé ïýôå ï ñïìáíôéóìüò ïýôå ïé äõíáôÝò öùíÝò. Ná ãéáôß ãéá Üëëç ìßá öïñÜ èá óáò ðù üôé ìïõ öáßíåôáé ðïëý ñïìáíôéêÞ êáé üìïñöç ç ðñïóðÜèåéá ðïõ êÜíåé ï ÐAOK æçôþíôáò ôç óõììåôï÷Þ ôïõ êüóìïõ óôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ. O ÐAOK äåí èá ãßíåé ðïôÝ ç á÷ôýðçôç ïìÜäá, äåí èá áãïñÜóåé ðïôÝ ôá ìåãÜëá áóôÝñéá ôïõ ðïäïóöáßñïõ, áëëÜ, áí ðåôý÷åé ôï ðåßñáìá, èá åßíáé Ýíá êïììÜôé áðü ôçí êáñäéÜ ôùí ïðáäþí ôïõ. Káé áõôü óôïí áèëçôéóìü åßíáé ôï ðéï óçìáíôéêü, ðéóôÝøôå ìå.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #13 on: March 02, 2011, 18:00:25 »
http://www.contra.gr/Weightlifting/Hellas/312291.html

Ο Πύρρος Δήμας απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών δημοτικού σχολείου και θυμήθηκε όλη την πορεία της εκπληκτικής πορείας του στην άρση βαρών. Ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του και αποκάλυψε τις ομάδες που υποστηρίζει και σχολιάσε την οικονομική κρίση στη χώρα μας.

Οι απαντήσεις του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών:

Ποια είναι η αγαπημένη ομάδα σας;  «Πρώτα είμαι εθνική ομάδα και μετά ΠΑΟΚ»

Όταν τελειώσατε την καριέρα σας, γιατί βγάλατε τα παπούτσια σας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας;  «Όταν ήμουν μικρός, είχα δει ένα μεγάλο παλαιστή να βγάζει τα παπούτσια του στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του. Αυτό που έκανε μού άρεσε και αποφάσισα να το κάνω κι εγώ στην Αθήνα, όταν θα τελείωνα την καριέρα μου».

Τα πρώτα χρόνια των προπονήσεων ήταν δύσκολα;  «Ημουν 7,5 χρονών, όταν ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με το άθλημα. Ήταν δύσκολα, αλλά και ταυτόχρονα όμορφα. 'Ηταν ένα γυμναστήριο, δίπλα από τις αίθουσες του σχολείου μου. Μία μέρα μπήκα μέσα και είδα κάποια βάρη κι έναν προπονητή. Ο τελευταίος μού είπε, αν ήθελα να ασχοληθώ με το άθλημα, κι εγώ είπα πως ήθελα. Αυτό ήταν. Την επομένη, ήρθε στο σπίτι μου και ρώτησε τους γονείς μου αν ήθελαν να ξεκινήσω την Άρση Βαρών. Από τότε άλλαξε η ζωή μου».

Οταν κάνεις βάρη, μένεις κοντός; «Αυτή είναι μια νοοτροπία και εσφαλμένη άποψη. Αυτό δεν ισχύει, γιατί αν δει κάποιος, σήμερα, τους αθλητές της Άρσης Βαρών, στις μεγάλες κατηγορίες, θα δει ότι ασχολούνται και ψηλοί αθλητές. Είναι ένας μύθος, που δεν ισχύει».

Είναι δύσκολο άθλημα η άρση βαρών;  «Στην αρχή είναι δύσκολο. Όταν κάνεις καθημερινά προπονήσεις, σηκώνεις βάρη και ακολουθείς συστηματικά τις προπονήσεις, τότε διαπιστώνεις ότι δεν είναι και πολύ δύσκολο άθλημα. Το αγαπάς και το βλέπεις αλλιώς. Είναι, επίσης, δίκαιο άθλημα. Δεν είναι, για παράδειγμα, όπως το ποδόσφαιρο, που μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής να είναι οφσάιντ και να σημειώσει τέρμα ή σε κάποιο άλλο ομαδικό άθλημα, που ένας αθλητής να μην είναι σε καλή ημέρα και να κερδίζει στις πλάτες των άλλων συναθλητών του. Στην Άρση Βαρών ή τα έχεις τα κιλά ή δεν τα έχεις».

Οι προετοιμασίες πριν από τους σημαντικούς αγώνες ήταν επίπονες;  «Ηταν πολύ δύσκολες. Η Άρση Βαρών γίνεται μέσα σε μια αίθουσα με βάρη. Πάντα, βλέπεις έναν τοίχο απέναντί σου. Έτσι, οι εναλλαγές είναι απαραίτητες. Αυτός ήταν και ο λόγος που, πολύ συχνά, με την εθνική ομάδα αλλάζαμε μέρη».

Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές; «Σίγουρα. Υπάρχουν καλές στιγμές, χαμόγελα και ικανοποίηση, υπάρχουν λύπες, στεναχώρια και απογοήτευση. Αυτά πάνε μαζί. Θεωρώ, όμως, πως περισσότερες είναι οι καλές στιγμές. Είναι αυτές που μένουν στη μνήμη μας».

Ποια μετάλλια είναι πιο σημαντικά;  «Δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις τα μετάλλια, γιατί το καθένα έχει κάτι διαφορετικό. Έχει τη δική του ιστορία. Για όλα έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχω αφιερώσει χιλιάδες ώρες προπόνησης».

Η χώρα μας περνάει δύσκολα. Μπορεί να σηκώσει τα δικά της βάρη;  «Όπως σε κάθε οικογένεια, υπάρχουν δύσκολες στιγμές, έτσι και η χώρα μας περνάει δύσκολα. Πρέπει να τη στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη. Είναι δύσκολο αυτό που περνάει η Ελλάδα. Πρέπει να κάτσουμε κάτω από την μπάρα και να δουλέψουμε υπομονετικά. Στο τέλος, θα τα καταφέρουμε. Η Ελλάδα θα μείνει όρθια. Έχουμε μάθει τόσα χρόνια στα δύσκολα. Όπως και οι αθλητές της Άρσης Βαρών».

Πρωτα ειμαστε ΠΑΟΚ και επειτα αλλες ομαδες, αγαπητε Πυρρο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: March 02, 2011, 19:51:52 »
Δε μας χέζεις ρε Πύρρο...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #15 on: April 24, 2012, 18:22:24 »
edit: Μολις ειδα και το τι λεει το μοσχαρι στην παραπανω συνεντευξη...
Μεγαλη επινοηση αυτη η γραφη τελικα...

http://www.sport-fm.gr/article/548248

Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής του Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του 2012 ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος. Επικεφαλής τίθεται ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας.

Το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:

1. Πύρρος Δήμας, Ολυμπιονίκης (4 ολυμπιακά μετάλλια)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #16 on: April 24, 2012, 18:56:33 »
 ::)Πρωτα το πασοκ και μετα ο ΠΑΟΚ λαμογιο.Ολοι για την καρεκλα.Βαλε τα μεταλια στον πατο σου μαζι με την κορνιζα του συντροφου βαγγελα καραγκιοζακο.Ερχεται και σενα η σειρα σου. γιαουρτακι θα ναι ?πετρες θα ειναι? :daxtylo:θα φανει.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

ive4

• Guest
« Reply #17 on: April 24, 2012, 22:50:46 »
Ντροπή.

baron

• Guest
« Reply #18 on: April 24, 2012, 22:53:45 »
Έχει topic πύρρος δήμας στο PAOKWORLD.....

..... :tikitaka:

έχασα πολλά επεισόδια >:(

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #19 on: April 24, 2012, 23:42:27 »
Να φτιάξουμε κι ένα "Δημήτρης Διαμαντίδης" γιατί είναι ΠΑΟΚτσάκι  ;D
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά