Eipa ma ksanazontanepsw auto to topic kai parakalw tous admins na tropopoihsoune to titlo se "Χαλκηδόνα-ΠΑΟΚ & ΠΑΟΚ-Χαλκηδόνα 2004/2005" an 8eloune (jia na mh jemizoume to yperfortwmeno "Podosfairo" me topics pou sthn ousia yparxoun...).
Back sto psaxno twra, o PAOK prepei na dwsei tis apantiseis sth Xalkidona, jia na sijourepsei toulaxiston thn 5h 8esh pou odijei ek tou asfalous sto kypello uefa (monadikos mas stoxos fetos...

)
H Xalkidona einai sthn 6h 8esh (dhladh akrivos piso apo emas) me apostash 4 ba8mwn.
Epen8ymizw oti mas nikise sto proto mats 2-0. Opios 8elei na ponaei kai na ksana8ymi8ei..as diavasei auto:
http://www.sportnet.gr/showreport.asp?ReportID=83915H antipalos mas ektos edras einai adynath, dioti exei apokomisei olh th xronia apo auta ta paixnidia mono 9 ba8mous. Kalyteros paixths tous jia mena o termatofylakas tous Empente. Auto pou lijo me anhsyxei einai omos to jejonos oti ta teleutaia paixnidia mazepse polous ba8mous (me ton enan h ALLO tropo...vlepe paixnidi me Xan8h...) kai exei etsi anodikes taseis. Monadikos kat eme tropos jia na tous nikisoume einai, na tous allaksoume ta fwta me foul epi8esh (proteinw 3-5-2, alla den kserw pion na valeis re Karajewrjiou...

) apo to proto hmixrono, opws to ekane o Gay kai tous peire aneta me 3-0 mesa se 48 lepta (entaksei...to trito gkol tous mpike sto b hmixrono...).
Epeidh ta palikaria mas 8a paizoune xoris kosmo, den 8a exoune to "syni8hsmeno" ajxos (...dikaiolojies tou kolou, alla leme twra...), ji auto leo to mats 8a liksei 2-0 me gkol sto 13o kai 39o lepto

(etsi kai me rezilepste re tsojlania alhmono sas!

)
Parakalo ta projnostika sas kai ta sxolia sas