Phgh:
http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=27334Για δηλώσεις του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του, τοποθετήθηκε μέσω του Αθλητικού Metropolis ο Σάκης Λάιος. Ο γενικός διευθυντής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ τόνισε ότι ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου είναι παραπληροφορημένος, ενώ για το θέμα Λουκά επισήμανε πως υπεύθυνοι είναι αυτοί που έχουν το ποινολόγιο και όχι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. "Το φαξ της ΦΙΦΑ και 20 φορές να ερχότανε, πάλι το ίδιο λάθος θα γινόταν. Ήταν παράβλεψη, δεν ελέγχθηκε ένας ποδοσφαιριστής, που ήρθε στoν ΠΑΟΚ, αν ήταν τιμωρημένος από την προηγούμενη του ομάδα" πρόσθεσε ο κ. Λάιος.
Ο κ. Λάιος αναλυτικά δήλωσε: "Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ο κ. Αναστασιάδης μου είπε μακριά από το αγωνιστικό, δεν έχεις σχέση με τους παίκτες, δεν θέλω να ασχολείσαι με την ομάδα. Εγώ στενοχωρέθηκα. Δεν μπορούσα να παρακολουθήσω ούτε προπόνηση. Το θέμα της ΦΙΦΑ, ναι, ασχολιόμουν με κάποια έγγραφα. Αλλά για τις τιμωρίες, που έχει ακουστεί ότι έχει υπευθυνότητα ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων; Υπεύθυνοι είναι οι προπονητές, ο γενικός αρχηγός, το τεχνικό τιμ. Ποιός είναι υπεύθυνος για το ποινολόγιο; Μια που είναι στην Κύπρο ο κ. Αναστασιάδης, ας ρωτήσει εκεί για το ποιος είναι ο Λάιος. Συνεργάστηκα στον ΑΠΟΕΛ με τους κ.κ. Γκέραρντ, Λεμονή, όπου δίπλα τους έμαθα πολλά. Είναι παραπληροφορημένος, λέει για ΦΙΦΑ, Καυτανζόγλειο, για μισθούς. Ναι ήμουν στο "Αθήνα 2004", αλλά ήμουνα υπεύθυνος του γηπέδου της Τούμπας. Παίρνω σαφώς λιγότερα απ' όσα έπαιρνε ο Διονύσης Γιαννόπουλος. Ό,τι είχε να κάνει με το αγωνιστικό, είχε την ευθύνη ο Γιαννόπουλος. Να πούμε την αλήθεια, τα φαξ δεν έρχονται κατευθείαν σε πρόσωπο. Όμως, το φαξ και 20 φορές να ερχότανε, πάλι το ίδιο λάθος θα γινόταν. Ήταν παράβλεψη, δεν ελέγχθηκε ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα, αν ήταν τιμωρημένος από την προηγούμενη του ομάδα. Το διάβασε, δεν το διάβασε, το πήρε, δεν το πήρε, δεν έχει σημασία, πάλι λάθος είναι. Για τον Λουκά, η συμμετοχή μετράει, αν έμενε στον πάγκο, δεν θα μηδενιζόταν η ομάδα. Δεν ξέρω αν η ΠΑΕ βγάλει ανακοίνωση σχετικά. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μιλάει σχεδόν κάθε μήνα, ενώ η ομάδα προσπαθεί να βρει το δρόμο της. Είπε ότι θα μιλήσει στο τέλος της χρονιάς, αλλά κάθε τόσο κάτι υπάρχει. Μπορεί βεβαίως να λέει την άποψή του, αλλά άλλο να αναφέρει ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν. Βγαίνω από τα ρούχα μου".
To paradexomai
EGW FTAIW GIA TO FAX ME TON LOUKA.
HR8E STO SPITI MOY ALLA PAREBLEPSA NA TO ANAKOINWSW STON ANASTASIADH.
Elpizw na me sugxwresei o laos tou PAOK...

RE PLAKA SPATE? THN KOLOK8IA 8A PAI3OYME?

Ka8iste ligo giati 8a paranohsw...
Loipon... O Laios phre th 8esh tou Giannopoulou....
O opoios Laios leei oti den htan upeu8unos gia to fax. Einai leei gia upeu8unos eggrafa apo thn FIFA, alla oxi gia ta agwnistika... Poios sto diaolo einai?!!??! Ara hr8e to fax... Kapoios to diabase... Pou skata to prow8hse? Ston Laio o opoios eipe oti den einai au8unh mou? Kai poiamou einai re Laie?
O Aggelos leei oti apo thn stigmh pou diw3ane ton Giannopoulo apo to posto tou, autos den eixe prosbash sto fax kai par'olo pou phge 100 fores kai rwthse, tou eipane oti den exei er8ei tipota.
Telika to marmaro to plhrwse o Giannopoulos... me poia idiothta omws?
Kai na rwthsw kati sxetiko me nomika...
1on: Den ginetai na kinh8oume dikastika kata tou Goumenou kai twn upoloipwn? O tupos xrwstaei sto sumpan... Pws einai dunaton na kanei akoma koumanto... Pes lamogia einai, 8a broune thn akrh
2on: Kapoios den prepei na plhrwsei gia to 8ema tou Louka? 3erw egw... gia diafugonta kerdh klp?
Ante giati exei ginei gargara to 8ema
Kai telos, kurie Laie, thn omada thn katanthsate na mhn exei stoxous fetos kai mou gkriniazeis gia tis dhlwseis tou Aggelou?
PLAKA SPAS?
POIO EINAI XEIROTERO? NA KANEI DHLWSEIS O AGGELOS H OTI EXETE APLHRWTOYS TOYS PAIKTES KAI TOYS BAZETE KAI XERI APO PANW EPEIDH KANOYNE APERGIA?!?!?!

Den tous mporw allo re!!!
DEN TOYS ANTEXW!