Posted by: imago
Insert Quote
<<Η Μακάμπι δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Αν δεις στην τηλεόραση το ματς θα έπρεπε να είναι 8-1 υπέρ μας>>
τα συμπερασματα δικα σας...
APO OLH THN SYNENTEYKSH,... 8 SELIDES,... AYTO SE PEIRAKSE RE MEGALE? TO 8-1? PLAKA MAS KANEIS?
KAI STO FINALE XASAME 2-3 KALES EYKAIREIES POU AN TIS KANAME GOAL ME THN MACAMPI, 8A HTAN DIAFORETIKA TA PRAGMATA.
Alla to na ka8esai panw se mia ataka pou h shmasia ths einai, apla METAFORIKH, ... ti na pw re megale,... KAI AYTA POU EIPA POLLA EINAI.
Οχι πείτε μου τι θα γινότανε αν ΟΝΤΩΣ ΕΛΗΓΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 8-1!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ
Βεβαια ίσως κάτι τέτοιο θα ήθελε ο γούμενος μια και δε θα έμενε τούβλο όρθιο στην Τούμπα.
Δεν ξέρω γιατί οι συνδεσμίτες και οι δημοσιογράφοι δεν πάνε τον Άγγελο!
Δεν ξέρω...
Όλοι έχουνε ελαττώματα
Και πείτε μου ρε παιδιά... Από όσους πέρασαν ποιον θα προτμούσατε σαν προπονητή του ΠΑΟΚ?
Ποιος τόσα χρόνια μας άρεσε??
Και μια ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ οτι φώναζαν το "ΝΤΟΥΣΑΝ - ΝΤΟΥΣΑΝ - ΝΤΟΥΣΑΝ" στο 0-4 του κυπέλλου με την ΑΕΚ (στο οποίο ήμουν μέσα), ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ??? ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ
Πόσες φορές στηρίξαμε τον Αγγελο?
Που αν δεν ήταν αυτός θα είχε διαλυθεί η ομάδα?
ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΓΑΜΩΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ?
Χάρησε λεφτά ο Αγγελος στην ομάδα?
Την βοήθησε?
Ηταν καλός προπονητής?
Τι άλλο θέλουμε?
Οσο για την ερώτηση του Bill για τις μηνύσεις, δε θυμαμαι και πολλά αλλά νομίζω ότι είχε γίνει ψιλοχοντρή μανούρα....
και στην τελική κανένας δεν έχει το αλάθητο και το ακαταλόγιστο...
Οι συνδεσμοι έχουνε κρατησει τον ΠΑΟΚ ζωντανό, αλλά απο την άλλη έχουνε κάνει και λάθη!
Μακάρι ο Καραγεωργίου να είναι εξ ίσου καλός προπονητής με τον Άγγελο (γιατί για ολα κατηγορειστε τον Άγγελο, αλλά όχι για την αξία του σαν προπονητή).
Μπορεί κάποιοι να ξέρετε παραπάνω από εμένα, αλλά γενικά από οσα έχω δει, εγω τον ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΝ ΠΑΩ!
Για μένα πότε δε θα είναι εκτός ομάδας, και πάντα θα έχει το δικαίωμα να κάνεις δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ, αρκεί να μην τις κάνει κακόβουλα
Όπως θα είχε πάντα το δικαίωμα να μιλάει για την ΝΔ ο Κων/νος Καραμανλής και για το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Και τη μαλακία που έκανε να καλύψει τους μπάσταρδους της διοίκησης το καλοκαίρι, την οποία και πλήρωσε μια και οι μαλακίες ΠΡΕΠΕΙ να πληρώνονται, πιστευω την έκάνε γιατί θεώρησε ότι την έκανε για το καλό της ομάδας...
Και όντως, ο Τσάρτας όλο το Φθινόπωρο, ελεύθερος δεν ήτανε? Γιατί κατέληξε στην Κολονία
Τέλος έχω ακούσει αρκετούς να τον κατηγορούνε ότι έδιωξε πολλά μικρά παιδιά απο την όμαδα, οι οποίοι τώρα αλωνίζουνε στην Β' Εθνικη (Κισκαμπανης, νομίζω Ελευθεριάδης, καποια παιδια που παίζουνε στη Λαρισα που δεν τα θυμαμαι κλπ) 'Οποιος ξερει κάτι παραπάνω ας μας πει.
Και αυτοκρατορικέ λαέ του ΠΑΟΚ (όπως πολύ σωστά το έθεσε ο Μέγας Ζουράρις), ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΤΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, και έρθει επιτέλους ένας σοβαρός επενδυτής, θέλω νέες αποδείξεις. Αν δεν αγοράσουμε 20.000 διαρκείας, τότε καλύτερα να μην ξαναμιλήσουμε ποτέ
ps: και όπως έιναι ελάχιστοι μουσικοί που τους ξερεις με το μικρό τους όνομα όπως ο Ozzy (αν και το πραγματικό του όνομα ειναι John) και ο Lemmy (Ian) έτσι είναι ελάχιστοι και οι προπονητές που τους ξεχωρίζεις με το μικρό τους!