Author Topic: ΠΑΟΚ και οι ένδοξοι βετεράνοι - παλαιμαχοι του...  (Read 24102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Kαι 'συ που μιλάς με στοιχεία η απόδειξή σου ποιά είναι, το 3.04 που στο γκολ δίνει το χέρι του στον Στέφενς?
Και άντε τον θεωρείς ανίκανο για τη θέση και θεωρείς τον Λεοντιάδη ικανό, δικαίωμά σου.
Το ότι τα 'χουμε μηδενίσει όλα δεν σ'ενδιαφέρει και λες έχεις σημαία τον Βίλι τον Λέανδρο τον Κου'ι'ρουκίδη και τον Garcia.
Είσαι σίγουρος ότι αυτοί αν είχαν προτάσεις από ΠΟΚ στα καλά τους δεν θα πήγαιναν? ή ο Λεοντιάδης?
Αν ο -κάθε- Λεοντιάδης βρισκόταν στη ίδια θέση για τόσα χρόνια και αυτόν γλύφτη μπινέ θα τον ανεβοκατέβαζες να είσαι σίγουρος.
Και επειδή μας κάνεις και μαθήματα ήθους για χρήματα,συναισθήματα κλπ. Το 90% αυτών που βρίζουν τον άμπαλο κοντό για τα λεφτά θα πουλούσαν και τη μάνα τους για 10 ευρώ παραπάνω αλλά άλλο θέμα αυτό, άστο.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Υποθετικά με το αν είχαν προτάσεις θα μιλάμε;
Αν αυριο ο Garcia πάει στον Ολυμιακό θα ακούσει αυτά που πρέπει, μέχρι τότε το βουλώνω και υποκλίνομαι.
Όσο για τις αποδείξεις δεν το κατάλαβα αυτό που λες.
Εσύ δηλαδή τι θέλεις; Kάθε φορά που γράφει κάποιος κάτι εδώ να στο αποδεικνύει κιόλας;
Τι να κάνω δηλαδή; Να σου ανεβάσω ηχητικά ντοκουμέντα ή βιντεάκι τη στιγμή που του τρέχουν τα σάλια;
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης που ζηλεύεις στο γαύρο ε?

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Φιλε δεν μπορουμε να συνενοηθουμε,αστο καλυτερα.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
χαιδευω τη βάλανό μου σαν τον Αλ Μπάντι
δακρισα μλκς :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Εισπράκτορα..... α συγνώμη proktoriane  ήθελα να πω κοίτα να δείς...εγώ όταν έχω να πω κάτι σε κάποιον του το λέω στα ίσια όπως τα έχω πεί και στον Ιωσηφίδη και στον κοντό και σε πολλούς άλλους και δεν ανεβάζω οικογενειακές φωτογραφίες αφήνοντας υπονοούμενα για κερατα και ελάφια.
Εσύ λοιπόν παντογνώστη που δεν περιπέζεις τη βάλανό σου αλλά όχι γιατί δεν θέλεις, μπορείς να έχεις για σημαία σου τον Ορφανό τον Ιωσηφίδη τον Γούναρη και τον Αχιλλέα Ασλανίδη.
Εγώ για σημαία μου έχω τον Βίλι τον Λέανδρο τον Κουρουκίδη και τον Garcia.

Αυτο με τον πρωκτορίνο και τον εισπράκτορα ήταν πολύ αστείο, θα γελάω για μέρες, μόνος το σκέφθηκες, ήταν πολύ ευρηματικό, δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι αντίστοιχα έξυπνο για το δικό σου νικ-νέιμ.

Στην οικογενειακή φωτογραφία που παράθεσα δεν άφησα κανένα υπονοούμενο, ίσα-ίσα που ήμουν πολυ σαφής.
Λάσπες, γενικόλογα, αερολογίες άφησες εσύ για τον Ιωσηφίδη, κάν´το λίγο πιο λιανά
να μαθαίνουμε και εμεις οι υπόλοιποι και άμαθοι.

Πήγαινε και σε παλιότερα ποστς μου, όχι μόνο στα πολύ πρόσφατα να διαβάσεις πράγματα για τις δικες σου σημαίες,
έχω δημοσιεύσει πολλά χωρίς την παραμικρή έπαρση και με αγάπη προς όλους όσους ζουν για τα τέσσερα γράμματα,
αν και για Βίλυ , όπως ισχυρίζεσαι, βαριά-βαριά για καναν Βίλυ Βάρνερ σε κόβω
(πες μου την αλήθεια, τώρα, σε έκανα και εγώ τώρα να γελάσεις, σωστά;  )

Offline t.b

• Αλλαγή
Αλλά ακόμη και εδώ μέσα να το δούμε,αμφισβητείς ότι υπάρχουν οι κολοτούμπες που έβριζαν τη μάνα του κοντού και τώρα τον χειροκροτάν;

Ναι. Δεν υπαρχει τετοιο μελλος εδω σιγουρα.

Υπάρχουν κάποιοι λίγοι οι οποίοι τον έβριζαν μετά ήταν υπέρ της επιστροφής του και τώρα τον ξαναβριζουν μόνο και μόνο γιατι αποδείχθηκε αυτό που ειναι, παλτουδια.

Ο gew με κάλυψε στο θέμα που σας απασχολεί απο χθες.

Offline bane

• Αλλαγή
φιλε νεαπολιτη το προβλημα παντα σε εμας ειναι οτι  κραζουμε για τα παντα,γξρινιαζουμε για τα παντα,κατηγορουμε τα παντα, εχουμε ολοι στοιχεια , ο ταδε και ο δεινα ειναι ικανοι για τον ΠΑΟΚ συμφωνα με τα δικα μας κριτηρια (με αποδειξεις  ή χωρις ),ολοι τα παιρνουν ,σαλια και ξερω εγω ,λες και αν καποιος τα εδινε ο αλλος δεν θα τα επαιρνε(μην διαβασω δεν ξερω εσυ αλλα εγω οχι ),επαγγελματικος αθλητισμος με ρομαντισμο στην κερκιδα,ποτε δεν βαζουμε τον εαυτο μας στη θεση του αλλου γιατι δεν ξερουμε το αποτελεσμα της συγκρισης,και γενικα μπορω να γραψω πολλα αλλα δεν εχει νοημα.
αυτο που θελω να σου πω ομως και το εχω γραψει και παλαιοτερα ειναι οτι ΕΜΕΙΣ φταιμε που η ομαδα δεν εχει 15 τιτλους παραπανω λογω της νοοτροπιας μας στα περισσοτερα θεματα.αυτη η γαμημενη νοοτροπια κραταει δεμενη την ομαδα τοσα χρονια.κοντα ειμαι στο να πιστεψω αυτο που ειχε πει ο αναστασιαδης οτι πρεπει να αλλαξει πολη η ομαδα .νοοτροπια χωριου εχουμε.
για μενα τα περισσοτερα κατερευσαν οταν οσοι ητανε στην καλαμαρια πανηγυριζανε τα γκολ του απολλωνα(δεν ξερω και ποσοι απο τα ραδια την τιβι και τα σπιτια τους) ,βριζανε τον μιετσελ ,για να κανουνε το κομματι στο χωριο τους(και καποια ακομα με τον κοντο και παικτη του βαζελου αρχες του 10)
ισοπεδωση των παντων, παντα ετσι ητανε ,οταν το κανει ο κοσμος μπορει σιγουρα να το κανει και ο παικτης.πρεπει να καταλαβεις οτι δεν μπορεις να εχεις λογο στα παντα (σε αρκετα ναι),δεν ειναι αυτη η θεση σου ακομα και 50 χρονια να εισαι στα τσιμεντα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
η νοοτροπια μετα τον ζαγορακη εχει μεταλλαχτει στο χαμηλα την μπαλα,ρεαλισμος,ωχαδερφισμος,καμια αλληλεγγυη μεταξυ μας,μεροκαματα και ουτω καθεξης

κανεις δεν μπορει να συγκριθει και ας εχει κανει τα παντα για αυτη την ομαδα κι ας εχει σηκωσει και κουπες κι ας εχει τρεξει γαυρους στην αλαμανα οταν παιρνει μεροκαματο απο τον ΠΑΟΚ

με αυτους που το μονο που κανανε η κανουν ηταν να χανουν τα μαλλια τους την ηρεμια τους και τα φραγκα τους για αυτη την ομαδα

στα παπαρια μου ολοι οποιοι κι αν ειναι κι οπως κι αν λεγονται μπροστα στο οποιο αγνο ΠΑΟΚτσακι χαραμιζει τα παντα χωρις κανενα ανταλλαγμα εστω και για μια φορα στην ζωη του

κι αυτο που λεει κανε καθυστερησεις στο μπολ μποι ειναι αλλαγη νοοτροπιας και δειχνει οτι ο ΠΑΟΚ που μαθαμε πεθαινει.δεν μπορεις να πας μπροστα σαν ΠΑΟΚ με νοοτροπια γειτονιας...

αν λοιπον εμεις φταιμε ειναι γιατι παντοτε τρωγαμε το κουτοχορτο για τις "αγνες" προθεσεις ολων.μεχρι και για συνοπαδων μας ακομα.ολοι "αγνες" προθεσεις εχουμε.τον ΠΑΟΚ τον αγαπαμε;

« Last Edit: January 15, 2014, 12:12:31 by gianniwths4 »

Offline pks

• Αποστολή
  • **
την ιστορία των 4 ιερών γραμμάτων Π.Α.Ο.Κ. δεν τη γράφουν μόνο οι πολύ σπουδαίες ποδοσφαιρικές μορφές που έχουμε να θυμόμαστε και να περηφανευόμαστε...

την ιστορία των 4 ιερών γραμμάτων Π.Α.Ο.Κ. την γράφουν πολλοί περισσότεροι... οπαδοί για παράδειγμα, εντός ή εκτός κερκίδων και πετάλων σε όλο τον πλανήτη (και πλέον στα ιντερνέτια και τα φόρα)...

δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε από τους ελάχιστους ίσως στον πλανήτη που γεννάμε διαχρονικά οπαδούς από τους οπαδούς μας...

λίγο περισσότερο respect σε τέτοιες μορφές που έχουμε την τιμή να διαβάζουμε και εδώ μέσα δεν θα έβλαπτε...

το να βάζει κάποιος μπρος τη μηχανή του κιμά και να αλέθει σκατά και μυρωδικά, δείχνει τουλάχιστον ασέβεια προς οποιοδήποτε κομμάτι της ιστορίας (μας)

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ïé ñåôñü äéçãÞóåéò ôïõ Íüôç Ôóßíôïãëïõ [video]

áíáñôÞèçêå óôéò 06/02/2014, 17:32

ÅðÝóôñåøå óôçí Ôïýìðá Ýðåéôá áðü ðïëëÜ ÷ñüíéá êáé äåí ìðïñïýóå íá êñýøåé ôç óõãêßíçóÞ ôïõ. Ï Íüôçò Ôóßíôïãëïõ Ýíáò áðü ôïõò ìåãÜëïõò ðñùôáãùíéóôÝò ôïõ ÐÁÏÊ óôç äåêáåôßá ôïõ ’50 âñáâåýôçêå áðü ôçí ÐÁÅ ãéá ôçí ðñïóöïñÜ ôïõ óôï óýëëïãï êé Ýäùóå ìéá áðïêëåéóôéêÞ óõíÝíôåõîç óôï PAOK TV.

Äåßôå ôïí íá áöçãåßôáé ôéò ñïìáíôéêÝò äéçãÞóåéò ôïõ áðü ôçí åðï÷Þ ðïõ ï ÐÁÏÊ Ýðáéæå óôï ãÞðåäï ôïõ Óéíôñéâáíßïõ, ôéò áíáìíÞóåéò ôïõ áðü ôçí Ôïýìðá, áíÝêäïôåò éóôïñßåò êáé áêïýóôå ôéò åìðåéñßåò ôïõ áðü ìéá åíôåëþò äéáöïñåôéêÞ åðï÷Þ.

http://www.paokfc.gr/news-el/%CE%BF%CE%B9-%CF%81%CE%B5%CF%84%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B7%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF/

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 Λεοντιάδης: «Εγώ δεν θα ξεκινούσα Μαντούρο, Σκόνδρα, Σαλπιγγίδη»

Γράφτηκε από τον  PAOKweb
    0 σχόλια

Λεοντιάδης: «Εγώ δεν θα ξεκινούσα Μαντούρο, Σκόνδρα, Σαλπιγγίδη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, σε δηλώσεις του στον Arena FM 89,4 έριξε ευθύνες στον Χουμπ Στέφενς, για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό:

"Μπήκαμε νωθρά και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύτηκε. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί και αλλού θέλω να σταθώ. Ο προπονητής δεν βλέπει τι παίκτες έχει; Έμεινα άφωνος με την ενδεκάδα χτες. Έχεις Λούκας και μου βάζεις Νίνη; Ο Νίνης ούτε γρήγορος είναι ούτε πάθος έχει. Πως θα παίξει χαφ; Το χαφ πρέπει να είναι ταχύτατο! Ο Στοχ μπορεί να είναι ντεφορμέ όμως με μια κίνηση μπορεί να σου βγάλει γκολ. Ο γρήγορος ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει μέσα. Πως είχε έξω και τον Λούκας; Ο προπονητής φταίει 100% για την ήττα. Μου βάζει και Μαντούρο ο αυτή την στιγμή δεν μπορεί να παίξει και είναι υπέρβαρος. Για άρση βαρών είναι όχι για ποδόσφαιρο".

Για τον Κατσουράνη:

"Ο Κατσουράνης δεν είναι γρήγορος και αν του βγει ένας γρήγορος τελείωσε. Τα έλεγα και παλαιότερα. Δεν έχει την ταχύτητα".

Για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε Σκόνδρας αντί του Κίτσιου:

"Έπρεπε να παίξει ο Σκόνδρας; Θα πάνε το φάνε το παιδάκι; Προσωπική μου γνώμη είναι πως ο Κίτσιου και πιο δυνατός ένιαι και πιο γρήγορος και πιο καλός. Μέρα με την νύχτα είναι αυτοί οι δύο. Δεν ξέρω γιατί κάνει αλχημείες ο προπονητής. Μόνο ο Τζαβέλλας έπαιζε δυνατά και είχε πάθος. Ο προπονητής πρέπει να κάνει τακτική για να φτιάξει σύνολο. Παίκτες υπάρχουν".

Φραντζέσκος: «Δεν ήταν ντέρμπι», διαβάστε ΕΔΩ

Για τις δηλώσεις του Στέφενς πως πήρε τον Ινσαουράλδε επειδή ήταν ελεύθερος:

"Εγώ και η γιαγιά μου ελεύθεροι είμαστε. Δεν γίνεται να παίρνει παίκτες με τέτοια λογική. Όποιον είναι ελεύθερος θα τον παίρνει ο ΠΑΟΚ";

Ποιους παίκτες θεωρεί που δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν στην βασική ενδεκάδα:

"Εγώ δεν θα ξεκινούσα ούτε Μαντούρο, ούτε Σκόνδρα, ούτε Σαλπιγγίδη και ας διαφωνούν κάποιοι μαζί μου. Πρέπει να παίζει πιο γρήγορα ο ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης δεν μπορεί. Πρέπει να τον βάλει στον πάγκο να ξεκουραστεί και να βάλει το νέο φορ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται. Έδειξε το νέο παιδί πως μπορεί και πως έχει τα στοιχεία".

Για την δύσκολη συνέχεια:

"Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και δεν υπάρχουν δύσκολα για αυτόν. Έχει καλούς παίκτες και με τον ΟΦΗ που έπαιξαν είδαμε μπαλάρα. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σε περιορίζει έτσι, δεν είναι τόσο καλή ομάδα. Υπάρχουν προσόντα να παίξουν και εντός και εκτός. Όμως η ομάδα δέχεται πολύ εύκολα γκολ και πάντα κυνηγάει να ισοφαρίσει. Τρώει ο ΠΑΟΚ γκολ και εντός και εκτός έδρας. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό".

Για τον Τζαβέλα στη θέση του στόπερ:

"Ο Τζαβέλας μου αρέσει ως στόπερ. Είναι δυνατός και παλίκαρος. Όμως όταν δεχόμαστε συνέχεια γκολ είναι δεδομένο πως υπάρχει τρύπα".

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα:

"Σίγουρα είναι διαφορετικά παιχνίδια και οι παίκτες θα δείξουν άλλον εαυτό. Θα δούμε έναν άλλο ΠΑΟΚ και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Για 90 λεπτά θα τρέχουν και θα κάνουν τάκλιν. Έτσι είναι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια".

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

"Αν πιάσει ο ΠΑΟΚ καλή απόδοση δεν γλυτώνει καμιά ομάδα. Μπορεί να κερδίσει και τον Ολυμπιακό. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα αλλά κανείς δεν μπορεί να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ σε καλή απόδοση. Είναι απλά τα πράγματα".
paokweb

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δαμανακης respect
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

http://postimg.org/image/kmtmw9f93/

'Ηταν ένας από τους πιο δυναμικούς μέσους της εποχής του.
Διεθνής.
Ήξερε μπάλα όσο λίγοι.
Από πνευμόνια, μην την ψάχνετε, έβγαζε ίσα με 3 παιχνίδια στην καθισιά.
Ανταποκρινόταν απόλυτα για όποιον ρόλο τού ζητούσαν.
Βίδωνε όποιον αντίπαλο τού κολλούσες και τού κολλούσε.
Πατούσε και περιοχή (άλα της!)
Ενίοτε σκόραρε.

Και το πιο βασικό:
Αυτός ο ανεπανάληπτος Κρητίκαρος, στόμα είχε και μιλιά δεν είχε!
Μεγάλος αγωνιστής, σεμνός και σπουδαίος, μπαλαδόρος και ταπεινός.

http://postimg.org/image/cx0s0i23z/

Ειλικρινά, όσο αγωνιζόταν, δεν είχα ακούσει πουθενά τη φωνή του.
Αντιδημοσιογραφικός, μετρημένος, τα κατάφερνε μια χαρά με την ποδοσφαιρική του αξία και μόνο.
Δεν είχε ανάγκη από καμιά δημοσιογραφική αβάντα,
ναι, συνέβαιναν και τότε αυτά,
έπαιζε μπάλα με την ψυχή του, το μυαλό του και τα, όχι και τόσο γενναιόδωρα από τη φύση, σωματικά του προσόντα.

Ισως να ήταν και ο λόγος, τώρα που έχει αποσυρθεί στη μακρινή -από τη Θεσσαλονίκη- γενέτειρά του, που ψάχναμε με το σταγονόμετρο για κάποια νέα του.
Ισως γιατί το καρνέ του δεν είχε ποτέ τηλέφωνα δημοσιογραφιάδων και εκείνοι με τη σειρά τους δεν είχαν ποτέ το δικό του.

Offline t.b

• Αλλαγή

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ευχαριστούμε για το μικρό αλλά μεστό αφιέρωμα Πρακτορίνε!
Στην τελευταία του χρονιά πρόλαβε να σηκώσει και το πρωτάθλημα ε;

http://www.youtube.com/watch?v=textdhYRmas (Embedding disabled, limit reached)

Από τις καλύτερες πρωτοβουλίες της παε μαζί με την προσφορά μέρους των εισπράξεων από τα εισιτήρια σε κάποιους που το χουν ανάγκη και μπράβο! τα καλά θα τα λέμε!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Παρακαλώ, disorder.
Συνεχίζω για να μην γκρινιάζεις για το μέγεθος τού αφιερώματος.  :-[

http://postimg.org/image/ez62kqg1l/

Πρωτομαγιά τού 1977, μία από τις Top-10 σφαγές στην ιστορία του συλλόγου.
Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ χάνει 1-0 από την αεκ στην Αθήνα (για τα μάτια τού βάζελου),
σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη διαιτησία τού "κουρέα της Λαμίας" Τσουκαλαδέλη
που μέτρησε το κάλπικο γκολ, ακύρωσε πεντακάθαρο τού Σαράφη
και απέβαλε με αστεία κάρτα το Δαμανάκη
ο οποίος αποχωρεί απαρηγόρητος κατά το στιγμιότυπο.

http://postimg.org/image/vxzd1qeun/

Φθινόπωρο τού 1983, ο ΠΑΟΚ διασύρει με 4-0 τους απόγονους τού στόλου, στας Σσέρρασς.
Ο Δαμανάκης (που εκείνη τη μέρα γοήτευσε ως δεξί μπακ) σπεύδει να συγχαρεί τον Κούδα
για τον διαστημικό τρόπο που έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό.

http://postimg.org/image/445arfg8r/

Πρεμιέρα της περιόδου 1984-85 και η καλή μέρα που φάνηκε από το πρωί.
Διπλό επί τού Απόλλωνα στη (μακαρίτισσα, πια) Νέα Φιλαδέλφεια με 1-3.
Δύο γκολ από το Γιάννη Δαμανάκη.

http://postimg.org/image/v1n9bk5al/

Αίσιο φινάλε τής ίδιας περιόδου και απονομή τού τίτλου
που έκτοτε όχι μόνο αγνοούμε αλλά σπανίως διεκδικούμε.
Δίπλα του, οι Καρασαββίδης και Βασιλάκος.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

Συνεχίζω για να μην γκρινιάζεις για το μέγεθος τού αφιερώματος.  :-[

ωχ σα γκρίνια ¨ακούστηκε¨ το μικρό; ούτε καν! Πιο πολύ το μεστό ήθελα να τονίσω,ότι δλδ με λίγες γραμμές μας περιγράφεις τί εστί Δαμανάκης σαν ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας για όσους δε γνωρίζαμε. το σώσα;   ::)  :D

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος