Author Topic: ΠΑΟΚ και οι ένδοξοι βετεράνοι - παλαιμαχοι του...  (Read 24459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εις οιωνός Αρίστος: αμύνεσθαι περί ΠΑΟΚ.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καλό ταξίδι στον ίδιο.
Σε ευχαριστούμε Ψυχάρα Αρίστο και δε θα σε λησμονήσουμε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Τιμή και δόξα στο αιώνιο παλληκάρι..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
R.I.P    :(  :(  :( :(
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
Niente incontri....Solo scontri

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Αντίο κύριε Αρίστο .
« Last Edit: July 09, 2007, 17:10:03 by Ãßíå_ÌÝëïò »

goudas4

• Guest
Kalo taksidi Aristarxe kai se euxaristoume oloi gia tis megales xares
pou xarises ston Lao tou PAOK!!!

O S.F. PAOK PARADEISOU megalwnei...

CLUB LARISA

• Guest
Καλά και ασπρόμαυρα πανιά στο ταξίδι σου μεγάλε Αρίστο. Έφυγες ξαφνικά παικταρά και αφήνεις πίσω σου μια χούφτα συμπαίκτες σου που σε πονάν, που γνώρισαν την παοκτσήδικη παλλικαριά σου να σε θυμούνται. Σ ευχαριστούμε τανκ του Δικεφάλου για τις ασπρόμαυρες αναμνήσεις που μας προσέφερες, για τη λεβεντιά σου απέναντι στα λιμά των ΑθηναιοΤιράνων, απέναντι στην κοκκινοσκουφίτσα του 6ου στόλου, σ΄ευχαριστούμε που έβγαλες γούστα με τις τάπες σου πάνω στο παιδί της τρούμπας πουτανάκο Πολυχρονίου, σ΄ευχαριστούμε προ πάντων όμως πόντιε αδερφέ μας γιατί ποτέ δεν πήρες μια δεκάρα απο τον ΠΑΟΚ σου, απο τον ΠΑΟΚ μας, σε αντίθεση με κάτι άλλους "μπουκλωτούς" που κάθε μέρα που περνά πέφτουν στα μάτια μας. Θυμάμαι τον Παρίδη να βουρκώνει για σένα ρε παιχταρά, σ ευγνωμονούμε για το πρωτάθλημα που τόσο έντιμα και όμορφα σήκωσες, θα σε θυμόμαστε πάντα με ατέλειωτη αγάπη για όσα έκανες για το μεγαλείο του Δικεφάλου.
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ......................     

Offline blue_eyes

• Βασικός
Καλο ταξιδι..δεν σε προλαβαμε αλλα ακουσαμε τοσα για σενα παλληκαρε

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Kαλο Παραδεισο Κυριε Αριστο!

Απο οτι μου λενε οι παλιοι εκει ανηκεις...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Athinaios--4

• Guest
Mporei pote na min se eida na paizeis mpalla mias kai eimai 27 xronon alla exo akousei tosa polla gia sena kyrios apo ton patera mou.
Kalo taxidi kai as einai elafry to xoma pou se skepazei.
Ta sylipitiria mou stin oikogeneia sou

Offline agraf

• Αλλαγή
Sigoura apo tous sovarous pou asholithikan me tadioikitika tis pae PAOK, makari aftoi pou sinergastikan mazi tou kai kseroun apo prwto heri tis katastaseis na thimountai san hrisimo stelehos.

Pantws i ananewsi fainetai na pigainei se vathos kai afto kalo einai.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=A85E59732DB966DC2F5B85AF0ED8B089?newsCode=20070723153138015

P.S. Me ton Sarafi ti tha ginei? Poso akoma tha trwme sti mapa to arhi-lamogio?

Offline bozik

• Αλλαγή
αντε ενας ενας το μπουλο απο αυτους που εδωσαν το 67% στον κλεφτη....αρπαχτακηδες
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
Πιστεύω και το θεωρώ πολύ σημαντικό ότι είναι καλό μετά τη ρύθμιση και ενόψει της παρουσίας επενδυτών, είναι καλό να συσχετιστεί έτσι ώστε καταβάλλοντας κάποιος τα χρήματα στη τράπεζα να μην μπορεί να πάρει πάνω από το 51%. Είναι καλό να υπάρχει ένα ποσοστό στον ΠΑΟΚ που να μην επιτρέπει το 66,6% να παίρνει όλες τις αποφάσεις»  http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=88190                                             στον κλεφτη τα δωσατε ομως ανετα ολα.......δεν το ξεχναμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=39791

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007, 20:54
Γράφει: Στρατής Παλαιοκρασσάς
Αποστολίδης: Είναι απαραίτητο να γίνει η ρύθμιση, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει

Ο Κούλης Αποστολίδης που αποτελεί παρελθόν από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για την προσφορά του στην ομάδα για την περίοδο που προσέφερε τις υπηρεσίες του στην διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» της συγκεκριμένης πόλης, εξέφρασε την άποψη πως είναι απαραίτητο να γίνει η ρύθμιση, τόνισε ότι είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δικαιολόγησε την «βαριά» ήττα από την Μπράουνσβαϊγκ, εξέφρασε την άποψη ότι ο Κώστας Αλεξάκης είναι μία σοβαρή λύση για τον Δικέφαλο του Βορρά και κατέθεσε την άποψη του για το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ που είχε στην κατοχή του ο Γιάννης Γούμενος.

«Η απόφαση μου έχει σχέση με το γεγονός πως με την ανάληψη των καθηκόντων από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, διαπίστωσα ότι οι αρμοδιότητες που είχα με την διοίκηση του κυρίου Βεζυρτζή πλέον τις έχουν αναλάβει άλλοι άνθρωποι. Άλλωστε ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει εδώ και καιρό» ανέφερε αρχικά ο Κούλης Αποστολίδης και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπράουνσβαϊγκ:

«Το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα, ήταν πάρα πολύ βαρύ, αλλά είναι κάτι που θα ξεπεράσει η ομάδα πάρα πολύ γρήγορα. Ίσως μας βγει σε καλό. Δέκα φορές να ξαναγίνει το ματς δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ήταν αρκετοί οι λόγοι.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε αμέσως μετά την άφιξη ήταν ένας σημαντικό λόγος. Αν είχαμε μία καλύτερη οικονομική κατάσταση δεν θα γινόταν αυτό το φιλικό τόσο γρήγορα. Πολύ βαρύ σκορ το 7-0, αλλά από κάθε κακό βγαίνει και κάτι καλό. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί η ομάδα είναι στο στάδιο αρχικής προετοιμασίας, αλλά και για το έργο της διοίκησης».

«Πλεονέκτημα που ο Ζαγοράκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου»

Για την τωρινή διοίκηση του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είναι άνθρωποι τεχνοκράτες, έχουν κάνει ένα σωστό καταμερισμό των αρμοδιοτήτων, είναι άνθρωποι που δουλεύουν ώρες. Το πράγμα πηγαίνει πολύ καλά».

Για την ρύθμιση των χρεών δήλωσε: «Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να γίνει η ρύθμιση, άσχετα αν αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για δέκα χρόνια. Πέρα από την ρύθμιση για να βρεθεί μια μόνιμη λύση, θα πρέπει να βρεθεί ένα επενδυτικός φορέας, ένα επενδυτικό σχήμα, δυνατό οικονομικά και να έχει λόγους συγκεκριμένους που αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Νομίζω και πιστεύω ότι μετά από αυτό θα πρέπει να μείνει στην προεδρία του συλλόγου ο Θοδωρής Ζαγοράκης».

«Σοβαρή λύση του κ. Αλεξάκη»

Για την περίπτωση του επιχειρηματία Κώστα Αλεξάκη και της πιθανής εμπλοκής του στα διοικητικά της ΠΑΕ ανέφερε: «Επειδή η περίπτωση του κυρίου Αλεξάκη είναι σε εξέλιξη, θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ σε αυτό. Κατά την άποψη μου, η λύση του γκρουπ του κυρίου Αλεξάκη είναι μία σοβαρή λύση και έχει ακολουθήσει και μία σοβαρή προσέγγιση στο θέμα ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε στην κατοχή του ο Γιάννης Γούμενος της τάξης του 38,5% που αργότερα διαχωρίστηκε στα μέλη της προηγούμενης διοίκησης, δήλωσε: «Το πακέτο των μετοχών το έχουν 7 ξεχωριστοί άνθρωποι και δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους που ο καθένας θέλει να τις δώσει ή να μην τις δώσει. Πιστεύω ότι αυτές οι μετοχές δεν είναι δικές μου, άρα δεν έχω αντίρρηση να τις παραδώσω στο Α.Σ.

Πιστεύω και το θεωρώ πολύ σημαντικό ότι είναι καλό μετά τη ρύθμιση και ενόψει της παρουσίας επενδυτών, είναι καλό να συσχετιστεί έτσι ώστε καταβάλλοντας κάποιος τα χρήματα στη τράπεζα να μην μπορεί να πάρει πάνω από το 51%. Είναι καλό να υπάρχει ένα ποσοστό στον ΠΑΟΚ που να μην επιτρέπει το 66,6% να παίρνει όλες τις αποφάσεις».

«Δεν ήμουν ενήμερος για τον Ελ Ταϊέφ»

Πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση ερωτήθηκε για την περίπτωση της απόκτησης του διεθνή Τυνήσιου επιθετικού Ταμίν Ελ Ταϊέφ, απαντώντας: «Το αν αποκτηθεί ο Ελ Ταϊέφ έχει σχέση με το αν θα παραχωρηθεί ο Τόργκελε, για να ελευθερωθεί μία θέση στην επίθεση. Προσωπικά δεν ήμουν ενήμερος για τον παίκτη και για κάποιες κινήσεις το τελευταίο καιρό, που είχαν να κάνουν τις αρμοδιότητες μου».

O Κούλης Αποστολίδης αμέσως μετά την απόφαση του να παραιτηθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά από 8 μήνες ενασχόλησής μου με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (7 μήνες με τη Διοίκηση Ν. Βεζυρτζή - Α. Οικονομίδη και 1 μήνα με αυτήν του Θ. Ζαγοράκη), έκρινα ότι δεν είναι πλέον απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή μου. Με δεδομένο ότι δεν ήταν, αλλά ούτε και είναι στις προθέσεις μου η καριέρα στο χώρο αυτόν, αποφάσισα να αποχωρήσω. Εύχομαι και πιστεύω ότι ο Θ. Ζαγοράκης και το Διοικητικό του Συμβούλιο, με την καθολική στήριξή τους από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα φέρουν την ΠΑΕ στη μόνιμη και οριστική λύση ανάπτυξής της. Παραμένοντας στη διάθεση του ΠΑΟΚ, αλλά και προσωπικά του Θ. Ζαγοράκη, θέλω να ευχαριστήσω όλους με τους οποίους συνεργάστηκα στο διάστημα αυτό».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

fatal_invasion

• Guest
aderfabika sto contra.gr kao eoda ta exofilla.Kala re paidia ti malakies petaxe o apostolidis stin athl.makedonias thrakis??Trelathika.

den peaxame leei me tin verder giati exase 4-1 apo tin bayern kai fovomastan min ksespasei pano mas.

PAEI KALA???

Offline nf

• Αποστολή
  • **
dikio exei, apla auta den ta lene
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

kostas4

• Guest
me ton sarafh ti ginetai?gia mena einai o prwtos pou tha eprepe na fygei apo tin omada.megalos karkinos.na'nai kala o lagwnidis pou symmazeuei ligo ta pragmata

Offline nf

• Αποστολή
  • **
na fygei o KAISARAS? autos o vrahos, o stilovatis, o tenxokratis, o adesmeytos???
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
oxi aytos re...
ton sarafi leei  :D
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline bane

• Αλλαγή
μονο που ο τεο ειναι πνευματικο παιδι του σαραφη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι ο πρόεδρος Ζαγοράκης ήταν μέχρι πριν δύο μήνες ποδοσφαιριστής της ομάδας και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα σας το τι ρόλο έπαιζε ο καθένας στον ΠΑΟΚ, άρα γνωρίζει ποιός πρέπει και γιατί να απομακρυνθεί από το τμήμα.

Γνωρίζω ότι πολλοί είστε κάθετα αρνητικοί απέναντι στο πρόσωπο του Σταύρου Σαράφη. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε από τα δημοσιεύματα που είχε βγάλει ο Κώστας Λασκαρέλιας (σκύλος του Βουλινού) εναντίον του Σαράφη, κατηγορώντας τον εσκεμμένα για την μη απόκτηση του Ντέμη Νικολαϊδη, με σκοπό να στρέψει αλλού τις ευθύνες που αποκλειστικά είχε ο Βουλινός στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Στην συνέχεια έπεσε και άλλη λάσπη, πάλι από τον ίδιο τον Λασκαρέλια, για μίζες που έπαιρνε ο Σαράφης από νεαρούς ποδοσφαιριστής με σκοπό να τους προωθήσει στην πρώτη ομάδα. Ορισμένοι είπαν και άλλα. Για όλα αυτά έχω αναφερθεί παλιότερα και δεν θέλω να το ξανακάνω.

Προσωπικά, όρκο δεν μπορώ να πάρω για κανενός την τιμιότητα, παρά μόνο για τον εαυτό μου. Αλλά το ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης πιστεύει, θαυμάζει και έχει τον Σαράφη σαν δεύτερο πατέρα του, κάτι μου λέει. Αν δεν λέει κάτι σε εσάς και συνεχίζετε να θεωρείτε τον Σαράφη λαμόγιο, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε.

gdaou
"γάβροι=κότες"