Author Topic: Δημήτρης Ζωγραφάκης  (Read 2056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Δημήτρης Ζωγραφάκης
« Reply #100 on: March 15, 2006, 15:14:40 »
συμφωνω οτι ο φιλος σου ο Μητσος ηταν δηλωμενος Παοκτζης αλλα δεν εκανε για τον ΠΑΟΚ αετοπουλε...
ειναι η αληθεια. Μακαρι ολοι οι παικτες του ΠΑΟΚ να ειχαν τετοιο τσαμπουκα και αγαπη στο σωματειο αλλα δεν φτανει μονο αυτο.

Θελει να εχεις και προσοντα. Αν ηταν ετσι εβαζα στον ΠΑΟΚ και τον φιλο μου τον @northeagle_4 που ειναι τρελο παοκι αλλα δεν ξερει ποσες γωνιες εχει η μπαλα κ δεν εχει κλωτσησει ποτε το τοπι κ ειναι και ασχετος τελειως και οποτε θελει τον παιζω μια μπαλιτσα...
κρυψου κοτα κρυψου...θα σου μαθω μπαλα μια μερα...πως παιζουνε στο κεντρο ---εχω ξεφυγει--

northeagle_4

• Guest
« Reply #101 on: March 16, 2006, 21:07:48 »
 oreos o zogragfakis  ande na vali kana aftogoal mipos paroume kana diplo,gia chari tis paokaras reeeeeee !!!!
  milise tora o blue_eyes  o anthropos me podia san potistika beck,klotsia ke katagma ine :P
alla fenete oti xechases pos aftotravmatistikes otan sou eskasa tin driblla,to myalo prothimo men alla i sarka den akolouthuse :P

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #102 on: March 16, 2006, 21:15:13 »
φιλε μπροστα σου ο Ζωγραφακης ειναι Μαραντονα...λευκε Οκουεμαχα.
Κλαδευτηρι μονο με κλαδεμα μπορουσες να με σταματησεις και υπερηφανευεσαι κιολας....
σταματαω γιατι εχουμε ξεφυγει ειμαστε οφ-τοπικ τελειως
ΑΣΧΕΤΕ

aetopoulo

• Guest
« Reply #103 on: March 30, 2006, 12:36:13 »
συμφωνω οτι ο φιλος σου ο Μητσος ηταν δηλωμενος ΠΑΟΚτσής αλλα δεν εκανε για τον ΠΑΟΚ αετοπουλε...
ειναι η αληθεια. Μακαρι ολοι οι παικτες του ΠΑΟΚ να ειχαν τετοιο τσαμπουκα και αγαπη στο σωματειο αλλα δεν φτανει μονο αυτο.

Θελει να εχεις και προσοντα. Αν ηταν ετσι εβαζα στον ΠΑΟΚ και τον φιλο μου τον @northeagle_4 που ειναι τρελο παοκι αλλα δεν ξερει ποσες γωνιες εχει η μπαλα κ δεν εχει κλωτσησει ποτε το τοπι κ ειναι και ασχετος τελειως και οποτε θελει τον παιζω μια μπαλιτσα...
κρυψου κοτα κρυψου...θα σου μαθω μπαλα μια μερα...πως παιζουνε στο κεντρο ---εχω ξεφυγει--

an arxiso file mou kai grafo pioi apithanoi perasan apo ton paok ta teleutaia xronia tha kano emeto.edo pezei o anatolakis stin europa me ton gavro
kai emeis milame gia zografaki? lupame alla tha diafoniso katakratos mazi sou.kratisane kati xasiotides,karipidides futsinides maladenides pou sigoura mono gia ton paok den kanoun,
kai dioksane ton zografaki. den einai o pextaras den leo alla einai statheros kai palikaras kai tetious pextes exoun oles oi omades,giati xreiazonte kai autoi gia tin vromodoulia mesa sto gipedo.
filika aetopoulo

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #104 on: March 30, 2006, 19:05:59 »
δεν διαφωνω για αυτους που λες...και αυτοι δεν ξερουν μπαλα...μερικοι ειναι και χειροτεροι του ζωγραφακη.
Αλλα το δεδομενο αντικειμενικα δεν αλλαζει.
Δεν ξερει μπαλα, ουτε αυτος ουτε οι αλλοι, τοση ωστε να παιζει στον ΠΑΟΚ που θελουμε ολοι.
Δεν εχω τιποτα με τον Ζω, αλιμονο αλλα ειναι η αληθεια.