Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας και αρχίσουμε να αποθεώνουμε τον Ζωγραφάκη κάθε φορά που δημιουργεί ιστορίες, επειδή δήθεν είναι ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ και ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ και έλειπε από τον ΠΑΟΚ ένας τέτοιος παίκτης και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο θα διαβάσουμε...!!!! Θα παρανοήσουμε στο τέλος εδώ μέσα. Είναι Μαλάκας με το Μ κεφαλαίο, όποιος πουλάει μαγκιά και ΑΝΑΙΤΙΑ αφήνει την ομάδα με δέκα...Τελεία και παύλα... Άντε να πω ότι και οι παίκτες την ώρα του ματς πεντακόσιους σφυγμούς έχουνε, τα νεύρα είναι τεντωμένα και μπορεί να συγχωρεθεί να χάσεις καμιά φορά τον έλεγχο και να αποβληθείς... Άντε να πω ότι μπορεί και να αποβληθείς στην καριέρα σου και κάποια φορά άδικα ή να είναι πολύ τραβηγμένο... Ο Ζωγραφάκης ήρθε προχθές στον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω ποιος τον έχρισε πρώτο ΜΑΓΚΑ και συμπεριφέρεται έτσι... Μήπως είδε κανείς τον Λυμπερόπουλο τι είπε στη συνέντευξη τύπου? Ζήτησε δημόσια συγγνώμη που άφησε την ομάδα με 10, και ενώ τον ρωτούσαν επίμονα τι έγινε και κάλλιστα θα μπορούσε να ρίξει το φταίξιμο στον Ζωγραφάκη, προτίμησε να πει ΠΩΣ Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ, ΗΔΗ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ -ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΤΣΙ... Αυτός όντως την πάτησε σαν πρωτάρης και βγήκε να ζητήσει αμέσως συγγνώμη από τον κόσμο...Ο Ζωγραφάκης ούτε καν τη μπάλα που ξέρει ο Λυμπερόπουλος ξέρει για να το παίζει και βεντέτα και να έχει ΤΌΟΟΣΑ νεύρα, ούτε σέβεται τον κόσμο και τους συμπαίκτες του όταν προκαλεί αποβολές. Είπαμε στον Ανατολάκη έκανε ένα μίνι-τσαμπουκά και άρεσε... Ήταν μετρημένη κίνηση και έληξε εκεί...Στη συνέντευξη τύπου με τον Ολυμπιακό είπε πέντε μετρημένες κουβέντες... Εντάξει. Εχθές όμως?!? Εχθές έτρεχε μπροστά στα μάτια του διαιτητή για να πιάσει τον Λυμπερόπουλο και να πουλήσει τσαμπουκά... Η ισορροπία σε αυτού του είδους τις μαγκιές στο γήπεδο μπορεί να ανατραπεί τόσο εύκολα και ξαφνικά να αποβληθείς, ακόμα ακόμα -ας το ξανατονίσω- και χωρίς να φταις... Και εχθές ο Ζωγραφάκης σίγουρα ξεπέρασε τα όρια κυνηγώντας τον Λυμπερόπουλο... Τέτοιους τσαμπουκάδες δε θέλω στον ΠΑΟΚ...Να μου λέιπουνε... Ή να το θέσω κι αλλιώς: Ο τσαμπουκάς στο γήπεδο θέλει εξυπνάδα. Όλοι μας έχουμε παίξει ποδόσφαιρο και το ξέρουμε. Αν μπορείς να πουλήσεις -ας πω-"εξυπνάδα" σε αντίπαλο και να τον εκνευρίσεις έχει καλώς... Προσεκτικά όμως, με μέτρο και χωρίς να σε αντιληφθεί ο διαιτητής. Αν και είμαι αρνητικός και σε αυτές τις πονηρές πρακτικές, είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτό στο ποδόσφαιρο... Ως εδώ όμως. Αν είσαι αμετροεπής, μην πουλάς μαγκιά, "παίξε την μπαλίτσα σου καλύτερα". Ο Ζωγραφάκης καλά θα κάνει να παίξει όση μπαλά μπορεί στον ΠΑΟΚ -γιατί δεν μπορεί και πολύ- να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι προσέφερε-προσφέρει αρκετά στον ΠΑΟΚ, ότι είναι ΠΟΛΎΤΙΜΗ μονάδα, και τότε μπορώ να του συγχωρέσω και ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ... Ας ελπίσουμε να τον νουθετήσει κανείς και να μην επαναληφθεί...