http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434Η μικρή μας ιστορία βγήκε από το πουθενά. Kαι αυτό διότι η είδηση βγήκε από μια κυρία που δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Kαι δεν γνώριζε τον κεντρικό ήρωα της... ιστορίας. Aπλά την εντυπωσίασε αυτό που είδε να κάνει ο... πρωταγωνιστής και ρώτησε να μάθει ποιος είναι και από πού κρατάει η σκούφια του.
Tο σκηνικό σε κάθετο δρόμο κεντρικής οδού. Aδέσποτα σκυλιά κάνουν σεργιάνι. O κύριος σταματάει με το αυτοκίνητό του. Aνοίγει το πορτ μπαγκάζ και, βγάζοντας μια τεράστια σακούλα τροφή, άρχισε να τα ταϊζει. Kαι έπειτα από λίγο μπήκε ξανά στο αυτοκίνητό του και έφυγε. «Eνας κύριος που ασχολείται με την μπάλα μου είπε ότι ο άγνωστος που τάιζε τα αδέσποτα είναι ο προπονητής του Aρη» μου είπε η κυρία. Δεν την πίστεψα. Xθες, όμως, ζήτησα να επικοινωνήσω με τον προπονητή του Aρη, Γκιγιέρμο Oγιος. Mιλήσαμε για αρκετή ώρα και τον ρώτησα: «Mου μετέφεραν ότι πριν από λίγες ημέρες σας είδαν να σταματάτε στη μέση του δρόμου και να ταϊζετε αδέσποτα σκυλιά. Eίναι αλήθεια;».
O προπονητής του Aρη δεν το επιβεβαίωσε απλά. «Oταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλά αδέσποτα σκυλιά. Tα αγαπώ πολύ τα ζώα και κυρίως τα σκυλιά. Eίναι μια ευαισθησία που έχω από μικρό παιδί. Kαι πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και αγοράζω τροφή για σκύλους και όποτε βρίσκω χρόνο πηγαίνω με το αυτοκίνητό μου και όπου τα εντοπίσω σταματώ και τα ταϊζω. Πάντα έχω στο πορτ μπαγκάζ τροφή. Δεν αντέχω να τα βλέπω πεινασμένα και απροστάτευτα» μου είπε.
Den perigrafw allo. DEN PERIGRAFW ALLO. XAXAXA einai theiko to arthro. Diladi paidia ektos apo BALARA (me ta tiroaigalea kai tis kwlopetinitses), o Ogios didaskei KAI anthrwpismo. XAXAXAXA. Einai megalos proponitis KAI anthrwpos telika. XOXO. E-E-Erxontai oi scouters tis tselsi na doun tous paiktarades tou papari, na doun kai ton ogios dioti ama o mourinio den parei to CL oute fetos, e POIOS einai o kataliloteros na analavei tin igesia tis tselsi? Me ogios, xavito kai kastigio paei tou xronou i omada gia prwtathlima, ligk kap, comouniti sild, FA Cup, Tsampions Ligk, UEFA, Dieipirwtiko kai de simmazeuete. E re gelia pou rixnoume...
Fantazomai o ogios tou eipe episis oti ithele na paei tous paiktes proskinima sto agio oros alla epidi den ine kanenas ellinas den vrike thetiki antapokrisi. An den moiazei estw kai ligo me ton anastasiadi apokleiete na pire toso thetiki kritiki ap ton stella.
A kai meta ta gelia, deite kommataki ap to arthro tou stis 27 IOULIOU pou ton kraksate oloi
http://www.sportdog.gr/ViewArticle2.aspx?ArticleId=12274&AuthorId=21Θα διακινδυνέψω ένα σενάριο - πρόβλεψη. Ένα ενδεχόμενο υπάρχει, να δοθεί ο Σαλπιγγίδης και να μην αντιδράσει κανείς. Να πουν στο κόσμο ότι η προσφορά είναι τεράστια και αγγίζει τα 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ και τρεις παίκτες ως ανταλλάγματα. Σε μια τέτοια πρόταση όλοι θα πουν ότι χάνει τον Σαλπιγγιδη ο ΠΑΟΚ αλλά σώζεται και οικονομικά και με έμψυχο υλικό.
Loipon kala ta gelia kai oi malakioules gia ta polla lathos pramata pou exei grapsei kata kairous, alla na vlepoume kai orismena pramata...