Author Topic: www.goalnews.gr Εφημερίδα GOALnews stellas@pegasus.gr Σχόλια-Κριτική  (Read 31616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
oxi kai antikeimenikos o skountis pou mas e8ave sunexeia 8umamai to lektiko pesimo pou eixe faei otan pigename me to roz tsarter stin oukrania na peksoume me tin kiev basket eixe asprisei apo ton fovo tou kai zitise kai signomi

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Ποιας θύρας 4 ρε βαζιβουζούκε. Ηλίθιε. Στα ρχίδια μας το γράφουμε το ρούλη, καθόλου αντίστροφα δεν υπάρχει η προσήλωση εκ μέρους των σκουλικιών. Τους δικούς σου θέλουμε να φάμε ρε βλογιοκομμενε. 26000 να ναι οι ώρες σου όρνιο. Ακου 26000. Μην τρώτε γλύψιμο απ τους άσχετους ρε μυρίστηκαν χαρά κ ξεκίνησαν να αποθεώνουν και αυτοί.

Offline dave

• Αλλαγή
Ολόκληρος λαός να ζει για μια ομάδα
ΑΥΤΑ που λέγαμε όλες αυτές τις μέρες για τη Θεσσαλονίκη. Δέκα χιλιάδες εισιτήρια πήρε ο ΠΑΟΚ για το ματς με την Καλαμαριά και δεν του φτάνουνε. Αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ ήτανε δεύτερος ή τρίτος και πήγαινε για πρωτάθλημα, τι θα γινότανε; Θα γεμίζανε το Καυτανζόγλειο κι άλλοι τόσοι θα ήτανε έξω από το γήπεδο. Ετσι πάει. Οταν μια ομάδα είναι όγδοη στη βαθμολογία κι αρκεί ένα παιχνίδι και μόνο με τον Αρη για να την αναστήσει και να τη σηκώσει όρθια, τα λέει όλα. Πώς να κρατηθούνε μετά οι ΠΑΟΚτσήδες; Αυτό το τρία-μηδέν του έδωσε δέκα χρόνια ζωής. Και τους έρχονται τα ματς το ένα μετά το άλλο. Την άλλη Κυριακή περιμένουνε στην Τούμπα τον Ολυμπιακό. Γενιές και γενιές ΠΑΟΚτσήδων έχουνε γαλουχηθεί με τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Από τη δεκαετία του '60 με την αρπαγή του Κούδα, μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ολόκληρος λαός να ζει για μία ομάδα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&tag=8019&pubid=806127

αρθρο του καισαρη. δε συμφωνω ακριβως αλλα τουλαχιστο τονιζει την ουσια και την ομορφια του αθληματος του ποδοσφαιρου και πως αυτες βρισκονται στην ομαδα και το λαο του ΠΑΟΚ.
δεν υπαρχει αθηναιος που να μην καθησε να χαζεψει τις εικονες απο την Τουμπα την Κυριακη...τυφλος δεν ειναι κανεις, σε ολους αρεσουν αυτες οι εικονες. φυσικα ομως αντι να μας απασχολησουν αυτες αυτη τη βδομαδα φροντισαν καποιοι να μας βαλουν στο κλιμα της μιζεριας, της ρουφιανιας κλπ....αυτο ηθελα να δω γραμμενο απο καποιον αλλα εστω και αυτο που λεει ο καισαρης ειναι κατι...

Offline bozik

• Αλλαγή
o ΠΑΟΚ εχει μ.ο εσιτηριων 10.620 με τα 12.200 διαρκειας παμε στα 22.820...αν βγαλουμε γυρο στα 4000 απο τα διαρκειας,που και αυτα τα βαζει μεσα στα εισιτηρια η παε(μετα απο μπραουδακιδες-σκατορουφιανους)και βασικα μετα την συνεντευξη που εδωσε η παε....παμε στα 18.820....αν βγαλουμε αλλα 3000 για να κανουμε το χατιρι στους κομπλεξικους που θα μας πουν οτι τα διαρκειας δεν πανε σε ολα τα ματς...παμε στα 15.520....τη θελω να πω με αυτο...... ??? βγηκε αυτος ο μαλακος που το παιζει δημοσιογραφος,να μας πει οτι επειδη κερδισαμε το σκουληκι...θα παμε στο καυτατζογλειο και οτι επειδη ειμαστε κομπλεξικοι με το gay-ro θα παμε και εκει...αντε ρε γαμησου ρε βλακα-καθημερινα το κομπλεξ σας με κανει και σταζω απο τη χαρα μου...που εχετε αρχισει και τρεμετε τη καθιμερινη γιγαντωση μου(προσεχτε τους κολους σας).
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dave

• Αλλαγή
γιαυτο ειπα οτι δε συμφωνω με το αρθρο.
αυτο που σχολιαζω ειναι οτι ασχολειται με την ουσια του ποδοσφαιρου, την ομορφια του αθληματος που τρελαινει τον κοσμο. αυτο συμβαινει σημερα μονο με το λαο του ΠΑΟΚ!
ακομα κ αν δε το χει πιασει το νοημα, καλυτερα να μιλανε για τη τρελα του ΠΑΟΚτση παρα να ασχολουνται με ανακοινωσεις ΠΑΕ με σκοπο να βαζουν συνεχως τρικλοποδιες.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
αυτο το ειδε κανεις?αν γινει καλη φαση.ΠΑΟΚ.ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10669&subid=2&tag=8103&pubid=874042

Νερό ΠΑΟΚ;
< p>< p>< p>< p>< p>< p>

Γνωστή εταιρεία εμφιαλωμένου νερού έχει ήδη καταθέσει πρόταση στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συνεργασία τα επόμενα τρία χρόνια.

Η σκέψη-πρόταση που έχει κατατεθεί κάνει λόγο για «Νερό ΠΑΟΚ», όπως ακριβώς έχει συμβεί και στο παρελθόν με το κρασί ΠΑΟΚ. Η εταιρεία αυτή, που είναι στην κορυφή από πλευράς πωλήσεων, θέλει με αυτό τον τρόπο να διευρύνει τη δραστηριότητά της και θεωρεί πως ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι ο ιδανικός για να το κάνει. Και η απλή σκέψη που έχει κάνει το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας είναι πως οι ποσότητες νερού και μόνο που καταναλώνονται στα γήπεδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος ενός αγώνα είναι τεράστιες. Επομένως, εάν έχει και την αποκλειστικότητα σε ένα γήπεδο θα της αποφέρει σημαντικά κέρδη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το σκέφτεται και μάλιστα το σκέφτεται σοβαρά και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε συμφωνία.

Offline maria-mtb

• Βασικός
daskale to pio kalo post ths hmeras!!

wstoso mesa sto ghpedo egw nero den vlepw k auto einai toulaxiston apan8rwpo en eth 2008...

p.s pame gia neo sold out aderfia...as to paroume xampari! EMEIS KLEINOUME TiS XORHGIES-sumfwnies!!  ;D :P
« Last Edit: March 17, 2008, 15:53:26 by maria-mtb »

GeorgT

• Guest
Το γκολ σημερα:

Αμφίβολος ο Σερραίος
Την ώρα που ο Φερνάντο Σάντος είχε χωρίσει τους παίκτες σε τρεις οκτάδες, οι οποίες παίζανε μεταξύ τους, ο νεαρός μπακ σταμάτησε και αποσύρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, φωνάζοντας αμέσως τους φυσιοθεραπευτές. Η πρώτη διάγνωση έδειξε ένα ελαφράς μορφής διάστρεμμα, το οποίο έδιωξε αρχικά τη μεγάλη ανησυχία που δημιουργήθηκε. Η χρονική στιγμή όμως κατά την οποία ήρθε ο τραυματισμός (72 ώρες πριν από τον αγώνα) αλλά και το πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ελληνας διεθνής προβληματίζουν τον Πορτογάλο τεχνικό. Τα πάντα ουσιαστικά θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας και στην οποία θα φάνει αν ο Μελίσσης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι των δύο «δικέφαλων» την Κυριακή.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=951982

η αληθεια ομως ειναι:

Ο Χρήστος Μελίσσης είναι διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως κεντρικός αμυντικός και πλάγιο μπακ. Γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1982 στην Έδεσσα και έχει ύψος 184 εκατοστά και ζυγίζει 72 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στη Νάουσα, μεταγράφηκε το 2001 στον Πανσερραϊκό και απο το καλοκαίρι του 2006 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82

stelukos

• Guest
Η φωτογραφία με το το κωλοδάκτυλο είναι η απάντηση στο άρθρο...

σωστός φίλε GeorgT

Offline dave

• Αλλαγή
Οποιος μπορεί τρώει τον άλλον

ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ, λοιπόν, στον Ολυμπιακό ότι προχθές ο Πιτσίλκας με τον Μουζάκη τους φάγανε. Δεν έχω άποψη, αλλά ας δεχτούμε ότι έτσι είναι. Και τι έγινε όμως; Ετσι είναι αυτά: Μία σου και μία μου. Οποιος μπορεί τρώει τον άλλον. Οπως στο ποδόσφαιρο το πάνω χέρι το έχει ο Ολυμπιακός, έτσι στο μπάσκετ το πάνω χέρι το έχει ο Παναθηναϊκός. Και στο μπάσκετ όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει λίγα. Πριν ο Ιωαννίδης γίνει υπουργός και πριν αρχίσει τις επισκέψεις στο Αγιον Ορος και στους πνευματικούς για να συχωρεθούνε οι αμαρτίες του, αν ήξερε για το μπάσκετ δέκα για τη διαιτησία ήξερε εκατό. Αν μπορεί, λοιπόν, μια ομάδα να φωνάζει για τη διαιτησία στο μπάσκετ, αυτή είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και καμία άλλη. Και ο Αρης τον έτρωγε λάχανο και η Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ και έχει χάσει πρωτάθλημα από τη διαιτησία και δεν έχει πάρει κανένα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&tag=8019&pubid=1084060

οχι και να τον ευχαριστησουμε τον καισαρη που το γραφει απλα μου θυμησε την ομαδα μπασκετ 90-95 και τι τραβαγαμε...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ

ive4

• Guest
αφού τα γράφει γαύρος αυτά, καταλαβαίνουμε τι γινόταν όσο ήταν προπονητής ο ξανθός στον γαύρο

Offline dave

• Αλλαγή
φιλε ive4 δε χρειαζεται να μας τα πει κανενας τα ειδαμε με τα ματια μας, τι να πρωτοθυμηθεις...λογικα το πρωταθλημα που λεει οτι χασαμε ειναι ο περιφημος τελικος του 94 με τα 5'' του σαβιτς και τους ξεκαλτσωτους παιχτες μας

giannis80

• Guest
Δεν είναι μόνο του Σάβιτς.Είναι και τα νταλαβέρια του φασούλα με τον ξανθό το 93, είναι και την εποχή που τα έπαιρνε ο άρις και αλλάζανε οι κανονισμοί εν μέσω της χρονιάς.Κέρδιζε ο άρις και τους 2 αγώνες της κανονικής διάρκειας, μετρούσαν οι νίκες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στα playoffs.Την επόμενη χρονιά κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τον έναν αγώνα της κανονικής διάρκειας κι ενώ όλη την χρονιά ίσχυε το περσινό οτι μετράνε οι νίκες της κανονικής διάρκειας,ξαφνικά πριν αρχίσουν τα playoffs άλλαζε ο κανονισμός και δεν μετρούσαν οι νίκες στην κανονική διάρκεια και τα playoffs από την αρχή.Αλλά φταίνε κι οι δικοί μας.Τελοσπάντων.Η πιο αδικημένη ομάδα μπάσκετ στον πλανήτη.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
oxi kai gayros o kaisarhs...
malaka peite ton apodythriakia peite ton alla gayros den einai

Bayern4

• Guest
..........
« Reply #614 on: May 31, 2008, 23:44:55 »
για μενα ειναι μακραν ο κορυφαιος αθλητικογραφος και αρθρογραφος.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Eνας διαφορετικός «Tεό»
Mε υποδέχεται στο γραφείο του. Tο δείχνει, αλλά φαίνεται κιόλας. Nιώθει άβολα. Eίναι σφιγμένος και νιώθει αμηχανία. Mε ρωτάει: «Eνα νεράκι, έναν καφέ να κεράσω;». Kαι του λέω: «Oχι, πρόεδρε, δεν θέλω να σε απασχολήσω πολύ. Προτιμώ να ξεκινήσουμε». Xαμογελάει, με κοιτάει με απορία αρχικά και με τσατίλα στη συνέχεια και μου λέει: «Tι πρόεδρε και μαλακίες μου λες, ρε Περικλή. Eσύ με ξέρεις από πιτσιρικά. Aπό την πρώτη μέρα που ήρθα στη Θεσσαλονίκη».

Tου ζητάω να κάνουμε πρώτα τη φωτογράφηση και μετά τη συνέντευξη. Aγριεύει και μου λέει: «Eγώ δεν ξέρω τη δουλειά σου και άλλωστε ποτέ δεν είχα καλή σχέση με τα μέσα ενημέρωσης, αλλά μπορείς να μου κάνεις μια χάρη;». «Nα ακούσω» του λέω. «Δεν θέλω να βγάλουμε φωτογραφίες». «Δεν γίνεται» του λέω. «Πρόκειται για μια συνέντευξη με αφορμή το Euro και δεν γίνεται». «Kάνε μου τη χάρη και στο λέω γιατί έχω το λόγο μου. Θα τη διαβάσω τη συνέντευξη στο "Goal". Aλλά θα γούσταρα να έβαζες φωτογραφίες από τότε. Θα με έφτιαχναν πιο πολύ από ό,τι να βγάλουμε κάποιες εδώ ψυχρές στο γραφείο μου. Kαι να σου πω κάτι; Eάν δω στη συνέντευξη αυτή τη φωτογραφία που είμαι τυλιγμένος με την ελληνική σημαία, θα συγκινηθώ και θα γουστάρω».

Oμολογώ πως κάτι τέτοιο δεν το περίμενα. Δεν το είχα φανταστεί καν. Aλλά με αυτά που μου είπε με έπεισε. Kαι στη σκέψη αυτή άρχισα (επιτρέψτε μου) να γουστάρω και εγώ. Kαι λέω ευγενικά στο φωτογράφο να φύγει και να μας αφήσει. Kαι βάζω αμέσως το μαγνητόφωνο να γράφει. Kαι ειλικρινά σας λέω ότι έχω πάθει πλάκα με τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου. Aνακουφισμένος από την αποχώρηση του φωτογράφου, βυθίζεται στην προεδρική πολυθρόνα, κλείνει το κινητό του τηλέφωνο και ανοίγει τη καρδιά του. Oπως δεν τον είχα δει ποτέ μου. Ποτέ σας λέω. Oύτε και μετά το 1-1 του Xάιμπουρι, όπου ο ΠAOK απέκλεισε την Aρσεναλ. Eνα ματς που του άλλαξε τη μοίρα. Διότι η απόδοσή του σε εκείνο το παιχνίδι οδήγησε τη Λέστερ λίγους μήνες αργότερα να τον αγοράσει από τον ΠAOK. Aλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Kαι, πιστέψτε με, δεν πρόλαβα να του κάνω ούτε μία ερώτηση. Bυθισμένος στην προεδρική καρέκλα, ξετύλιξε από μόνος του το κουβάρι των αναμνήσεων και άρχισε να μιλάει χωρίς διακοπή. Kαι να μου αποκαλύπτει γεγονότα που δεν είχε πει ποτέ. Tο έβλεπα στο βλέμμα του, το ύφος του, στη συμπεριφορά του και στον τρόπο που μου αποκάλυπτε άγνωστα περιστατικά του Euro 2004.

Kαι -από τις λίγες φορές τη διαδρομής μου- δεν τον διέκοψα, παρά μόνο τρεις-τέσσερις φορές. Tον άφησα να αφηγείται, να εξομολογείται, να αποκαλύπτει και να συγκινείται. Tον είδα να κάνει προσπάθεια να συγκρατήσει και να απαγορέψει στο δάκρυ να κυλήσει. Kαι το κατάφερε, όπως τα πάντα στην καριέρα του. Mε τη μόνη διαφορά. Oτι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρυφτεί. Tον απόλαυσα και πιστεύω ότι θα τον απολαύσετε και εσείς. Eιλικρινά, Θοδωρή, σε ευχαριστώ από καρδιάς για τούτη τη συνέντευξη.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10669&subid=2&tag=8019&pubid=1086006
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Είναι λάθος

Εάν ο ΠΑΟΚ είχε διοίκηση τον Βγενόπουλο, θα τον πουλούσε τον Χριστοδουλόπουλο; Οχι. Εάν ο ΠΑΟΚ είχε διοίκηση τον Κόκκαλη, θα τον πουλούσε τον Χριστοδουλόπουλο; Οχι. Εάν ο ΠΑΟΚ είχε διοίκηση τον Μελισσανίδη, θα τον πουλούσε τον Χριστοδουλόπουλο;

Οχι. Τι θα έκαναν όλοι αυτοί εάν ήταν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ;

Οχι μόνο δεν θα πουλούσαν τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά θα αγόραζαν άλλους τρεις της ίδιας κλάσης, ηλικίας και του ταλέντου του για να τον πλαισιώσουν.

Και η περίπτωση των Χριστοδουλόπουλου και Αβραάμ Παπαδόπουλου αποδεικνύει περίτρανα την επιτακτική ανάγκη των ομάδων της Θεσσαλονίκης να αναζητήσουν και να προσεγγίσουν επιχειρηματίες οικονομικά ισχυρούς.

Διότι έτσι, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, είτε ενοχλεί είτε όχι, μόνο θα ξεπουλάνε κάθε έξι μήνες και θα είναι από την τρίτη θέση και κάτω. Ετσι κι αλλιώς η πώληση του Χριστοδουλόπουλου είναι ένα τεράστιο λάθος που κάνει ο ΠΑΟΚ.

Δείτε την ωμή πραγματικότητα

Ολοι στη Θεσσαλονίκη είμαστε στο πλευρό και του Ζαγοράκη και του Σκόρδα και του Ρέμου.

Και πράγματι έκαναν συγκινητική προσπάθεια να σώσουν τις ομάδες της πόλης. Ομως, κύριοι, οι διοικήσεις αυτές μόνο μεταβατικές μπορεί να είναι. Κύριοι, με αυτές τις διοικήσεις οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν ταβάνι.

Και το ταβάνι αυτό είναι πολύ χαμηλό. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν ανταγωνιστικές. Οχι γιατί ο Σκόρδας δεν είναι καλός παράγοντας. Ισα ίσα. Οχι διότι ο Ζαγοράκης δεν είναι καλός πρόεδρος. Ισα ίσα. Οχι διότι ο Ρέμος δεν έχει πείρα. Κάθε άλλο μάλιστα.

Αλλά διότι εκ των πραγμάτων οι διοικήσεις των ομάδων της Θεσσαλονίκης εν έτει 2008 δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ανταγωνιστικές τις ομάδες που διοικούν. Αυτή είναι η ωμή και σκληρή πραγματικότητα. Και κάθε χρόνο αναγκαστικά θα ξεπουλάνε τα ταλέντα τους και θα τα αντικαθιστούν με 30άρηδες. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή. Και με αυτό τον τρόπο ουδέποτε δεν θα ανταποκριθούν στις δίκαιες προσδοκίες και δίκαιες απαιτήσεις των οπαδών των ομάδων της Θεσσαλονίκης αλλά και της ιστορίας των ομάδων.

Η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να καταλάβει ότι η ψαλίδα με την Αθήνα έχει ανοίξει τόσο πολύ που υπερβαίνει πλέον την απόσταση των 500 χιλιομέτρων που χωρίζει τις δύο πόλεις. Οταν ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός βάζει με το καλημέρα 50 εκατομμύρια ευρώ ως αρχή για τις μεταγραφές και εσύ αναγκάζεσαι να πουλήσεις το μεγαλύτερο ταλέντο σου, προκειμένου να πάρεις 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να βγάλεις τη χρονιά, και κυνηγάς τον Νουαφόρ (παρεμπιπτόντως, κατέληξε κάπου στην Κύπρο σας θυμίζω), μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φτηνός λαϊκισμός σε αυτή την πόλη θα συνεχιστεί. Θα βγουν αύριο και θα αποκαλούν μάγκα τον Ζαγοράκη που τον πούλησε και γίγαντα τον Σκόρδα που είχε τη μαγκιά να πει «όχι» στον Ολυμπιακό και πήρε 2 εκατομμύρια από τους Ουκρανούς και τους κάθε Ουκρανούς. Και σας θυμίζω ότι στο περήφανο ξεπούλημα του Γιαννάκη του Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό από τη διοίκηση Ρέμου επικράτησε ο νόμος της σιωπής. Λες και δεν έγινε τίποτε. Ισα ίσα. Είπαν ότι ο Ηρακλής είχε και τεράστιο κέρδος που κατάφερε να πάρει 800.000 ευρώ για ένα πιτσιρικά που δεν έχει δείξει ακόμη το ταλέντο του. Και αν μιλήσω πάλι για τον Θεοδωρίδη, θα γίνω γραφικός; Που πούλησε τον Κωφίδη με 3,5 εκατομμύρια ευρώ σημερινά λεφτά και θα τον κρεμούσαν παραλίγο στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται.

Αλήθεια, μπορεί κάποιος εκπρόσωπος των διοικήσεων να δώσει μία απάντηση στο ερώτημα: Γιατί δεν προσεγγίζετε επιχειρηματίες; Μην περιμένετε απάντηση. Εδώ ακόμη και σε εκείνους που υπάρχουν τους έδειξαν τα απαυτά τους και τον ποπό τους σε γενική συνέλευση και τους πετούσαν καφέδες στα μούτρα για να τους αναγκάσουν να φύγουν. Και αυτά, βέβαια, έχουν το κόστος τους. Και αυτό το κόστος θα το νιώσουν πικρά και σκληρά στο πετσί τους οι ομάδες της Θεσσαλονίκης. Εδώ είμαστε και θα δείτε. Διότι η συμμετοχή σε έναν τελικό ή ακόμη και ένα Κύπελλο είναι σαν πετάς στο ζητιάνο ένα ξεροκόμματο. Αυτά.

Πηγή: http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10669&subid=2&tag=8103&pubid=1142105

Αγαπητέ Κύριε Στέλλα, δύο μόνο πραγματάκια με όλη τη καλή θέληση:
1- Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και για πρώτη φορά στα χρονικά αυτή είναι ανοιχτή σε όλον τον κόσμο. Τώρα εάν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι οποιοσδήποτε επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να έρθει μπορεί να έρθει άμεσα και να γίνει αφεντικό στην ΠΑΕ τί να σε κάνουμε... Αγγελία στο Goal για να "προσεγγίσουμε επενδυτή" δε θα βάλουμε πάντως.
2- Το να προσπαθείς να εξισώσεις τον ΠΑΟΚ με τις άλλες ομάδες της πόλης καταντάει γελοίο.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

LoGotHeTiS

• Guest
Πω πω χαμένα τα χει ο καημένος o Στέλλας..Εκτός πραγματικότητας..Περαστικά του γιατί δεν τον βλέπω καλά..

(Όχι δεν υπάρχουν επιχειρήματα να απαντήσεις..Τον τρελό του λες απλά ότι έχει δίκιο)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Edit Δικέφαλος:
φίλε ΔΑΣΚΑΛΕ μη διπλο-ποστάρεις σε δύο διαφορετικά τόπικ.
Το κείμενο ταιριάζει πιο πολύ στα διαρκείας οπότε το αφήνω εκεί
« Last Edit: June 21, 2008, 18:09:29 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Κάθε του άρθρο και μία (ακόμη..) επιβεβαίωση της γελοιότητας του

Keep walking
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ