Ti emeine ap to mats telika?
Mia akoma sfagh synexeia twn teleftaiwn tetwn....gia thn psyxikh mas ygeia mallon einai protimotero na pame s ola ta ypoloipa mats olo to xrono EKTOS ap afto!
H prospatheia na kalyftei to gegonos me to lathos kata tou gayrou (sto b hmixrono) alla akoma kai tote , ta anapoda foul,ta offside, oi kathysterhseis pou den krathse giati....vgainame sthn kontra kai tosa alla. Alhtheia se kapoia fash o zografos edwse yper mas foul sto kentro, o anatolakis pire th mpala kai to ektelese aftos, kai to koraki den tolmise na tou pei tipota alla synexise to paixnidi kanonika!! To pirate prefa afto??
O kosmos pou htan POLY psyxraimos, den epese sthn pagida(oxi mono gia thn omada alla giati pleon kati tetoia timwrountai me fylakh anef anastolis kai de leei kanenas aderfos na kanei tetoia zhmia ston eafto tou. Allwste me to na mpainoun 5-10 de ginetai tipota.....h lysh einai kapoia stigmh na poume..."magges fetos an ginoun ta idia, mpoukaroume mesa 10.000 kleinoume eksodous, afhnoume ston topo ta 3 entetalmena korakia kai teleiwnei to paramythi....twra me tis pinakides pou riksan oute egine kati alla kai timwrioula tha tsimpisoume)
H kerkida pou symfwnw me ton chris....katholou xalia den htan an skeftoume pws pige to mats....goustara atmosfaira, goustara organwsh kerkidas sthn thyra 7 me TYMPANO, plakat xartakia kordelles stis 5-6, goustara pou sthn 8 pou eimoun egw fwnazan oloi eite yper P.A.O.K. eite kata okka!! An twra sthn 4 den ypirxe toso pathos....e, an kapoios erxetai pia sthn Toumba 1 fora to xrono kai gia na mpei niwthei oti prepei na roufhksei oles tis retsines ths proodeftikhs pou exase sta proigoumena mats, e pou na vrei larygki meta?

Gia ton polyxroniou de tha prepe n asxoloumaste....alla to @@ o Gounaris pou emfanistike se alli ekpompi to pirate prefa? Dynatos o gayros, adikhse k tis 2 omades h diaithsia kai alla polla pou den thymamai. Thn pire prefa oti edw den exei na faei allo pia, k eipe na glypsei ligo k parapera sthn alli omada pou doksasthke! Re swkrati, mia thesi proponhth sta tsiko gia ton kokkino giannh!! To aksize....
O dusan apla ekane afto pou tou pe aftos pou krata th xatzara panw ap to kefali tou kai einai toso kairo etoimos na thn katevasei sto epomeno asxhmo apotelesma. Th thesi tou koitaei to vatraxaki, siga mhn iksere kan gia to prwtoselido twn spor edw ki ena mhna!! Allwste an tous pirakse afto giati den ekanan apoxh dilwsewn ap tous thessalonikeis dimosiografous meta to mats me ton ari pou mesolavise? K thymithikan twra pou den eixe pali ti na pei gia ta sfyrigmata?
O mavrogennidis einai alli mia apodeiksi poso xalaei ton anthrwpo to xrhma....voreioelladiths anthrwpos, den ntrapike na parei thesi kai na pei eirwnika "kserw kala ti klima ftiaxnous edw se tetoia mats....". Exei o kairos gyrismata dimitraki, exei o kairos....
Gia to zwgrafaki.......agorina mou, den trellathika otan se pirame, antitheta malista, alla m afta pou mou deixneis mesa sto ghpedo, exw allaksei pia gia ta kala gnwmh! Mporei na mhn einai o paixtaras alla toso pathos thelw na vlepw ap olous osous foran to dikefalo sto stithos! Kai malista s ola ta mats.....Gia tis dilwseis tou meta? OLA TA LEFTA!! "NA KOITAKSOUN TA XALIA TOUS ME TIS EKPOMPES TOUS POU PROOTHOUN TH VIA!! DEN THA KANOUME PANTA EMEIS TOUS HRWES!!!!" 1.000.000 MPRAVO MHTSARA!
O giannhs trivei ta xeria tou shmera....opoios pistevei oti ta lefta tha meinoun sthn omada einai gelasmenos! Alla poios asxoleitai m afta?
* MPRAVO sta paidia pou kanan tosi douleia me ta xartakia.....@ Logotheti, ama goustaroun tha poun oi idioi poioi htan!