Author Topic: 2004-5ΜΑΡΤΙΟΣ PAOK-gay-bros&zografos 1-1(Ανυπαρκτο πεναλντυ , εισοδος ΠΑΟΚτσηδων , δηλώσεις του πρόεδρου του ΟΠΑΠ Ανέστη Φιλιππίδη , Ομιλος Στυγνων Φονιαδων Πειραιως )  (Read 5716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mugs04

• Guest

MUGS....

Se pio kafenio tha pas yia na vrethoume re manga?????????????

ouzounis ti egine file mou

Sto kafeneio sto brossard mallon alla mporei na katsw kai spiti..Esy pou 8a pass   sparta h kosmospes mou mporei na bre8oume

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

giannis80

• Guest
Tha ithela na afigitho merika prosopika viomata pou mou exoun meinei apo ta mats me ton gauro.Proton, serres 1987 kai to 6-1.Kata tis 12 to mesimeraki loipon,me pairnei tilefono o pateras mou apo to kafeneio,mou leei gianni etoimasou kai kateva,pame stis serres.Trelos apo xara ego,8 xronwn paidaki,se 5 lepta eimai turbo sto kafeneio.Ksekiname me to thriliko triumph loipon,mes stin vroxi,siga siga,kai sto dromo na kano san xazoxaroumeno apo to aspromavro komvoi pou pigene gia serres.Stin diarkeia tis diadromis,ateliotes istories vevea apo ton patera gia palotera mats kai eidika tis dekaetias 70.Ftanoume serres,trome souvlakia,paidakia ktl,klasikoi paoktsides,gousta prin to mats kai mpainoume mesa kamia ora prin arxisei o agonas.Poli laos,treli vroxi kai kapia stigmi mpainei enas dikos mas,gimnos apo tin mesi kai pano,sto kentro na dosei to sinthima gia to argo me ta xeria pano.E,afou telionei,paei na katsei stin kerkida kai tou tin peftoun oi mpatsoi na ton piasoun.Auto sta 10 metra apo mena.Trelenete o pateras,pigenei stous mpatsous,afiste ton re paidia,ti ekane ktl,kai pianoun kai ton patera mou!!Meno ksafnika monos kai vlepo na ginete manoura me tous mpatsous.Exo xestei,8 xronwn mikroulis,kai arxizo na klaio giati nomizo oti tha silavoun ton patera mou.Me vlepoun kati megaliteroi ekei,min stenoxoriese agori mou ktl,meta apo kana 5lepto erxete o pateras dipla,isixazo.H vroxi sinexeia na peftei ki ego den exo omprela,isa isa me tin koukoula apo to mpoufan.Arxizei to mats,ta goal pane paketo me to kairo(peftoun vroxi), kai exoume trelathei oloi.Auto stis serres.Kai deuteron,periodos 90-91,mes stin TOUMPA,proti mou fora se mats me gay pou pigena stin 4.Ena tha sas po.Fovithika.Xestika.Akouga gia thira 4 kai empena proti fora ekei mesa,imoun 11 xronwn.Argotera pou akouga oti o laos tou PAOK prokalei ton fovo kai ton tromo se filous kai exthrous,katalava.Na vlepo kati atoma,kateuthian apo ta diavata thareis kai eixan erthei,trelamenoi.Aman leo,autoi einai treloi edo,pou irthame?Teliko skor 3-2 me megali emfanisi Skartadou kai kamia 35000 kosmo.To idio vradi paizoume teliko kipelou sto mpasket me panionaki sto sef.Anoigo tileorasi kai vlepo kamia 5000 PAOKTSIDES sto sef.Kala leo,prolavane kai pigane?Oxi,mou lene.Autos einai o LAOS TOU PAOK.Gemise tin TOUMPA kai pigan kai 5000 komatia stin athina.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
eftase i wra....eftase i stigmi tou megalou derby(an kai etsi opws exei katantisei i PAOKara fetos einai ikani gia to kalitero kai to xeirotero)tespa....epsaksa ligo...ekana mia erevna kai kanw afto to post gia na mathenoun oi neoi kai na thimounte oi palioi...anaferw..:

1998 -99 ëõìðéáêüò - ÐÁÏÊ 1-2: (apokoma efimeridas Filathlos-aneksartiti efimerida)

1998 -99 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 1-2 :Ôï… ÐáðáðÝôñåéï íôÝñìðé. Ï Áèçíáßïò äéáéôçôÞò "Ýâñéóêå" ðÝíáëôé ãéá ôïí Ïëõìðéáêü áêýñùóå êáé ãêïë ôïõ ÔÜêïëá óôï ôÝëïò, ãéá íá ìðïõí ïé ÐÁÏÊôóÞäåò ìÝóá.(www.sportime.gr)

1999-00 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 0-2:Áðü ôï ðñþôï çìß÷ñïíï ï ÐÁÏÊ ðáßæåé ìå äÝêá áöïý ï ÂáëëéÜíïò áðïâÜëåé ôïí ÃåùñãéÜäç ðïõ Ýóðñùîå ôïí ÍéíéÜäç.

2000 -01 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 2-4:kokini se georgiadi sto prwto imixrono gia theatro  , <--itan pelandi arage? . Ç ÷åéñüôåñç çìÝñá ôïõ Ãéþñãïõ ÊáóíáöÝñç. ÁðïâïëÞ êáé ðÜëé ôïõ ÃåùñãéÜäç óôï ðñþôï çìß÷ñïíï ãéá äýï áðüðåéñåò íá ðÜñåé ðÝíáëôé ìÝóá óôï ãëéóôåñü ôåñÝí. ÐÝíáëôé ãéá ôïí Ïëõìðéáêü, ôñßá ü÷é ãéá ðÝíáëôé óôïí ÐÁÏÊ.(www.sportime.gr).

2001 -02 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 1-1:to 0-1 .<-- itan off-side arage?I swsti apandisi....opios to brei kerdizei mia fanela tou prwtagonisti gianakopoulou...

epomeni xronia 1-1 me pelandi pali o gavroulis thima-ektelestis pali o jorjevic....na thimithw kai to pelandy tou kastigio sto kipelo pou kerdisame 3-1?ti na peis.....apo ta pio astio pou exw dei se agwnes.....alla tote den masisame....to 1-1 egine 3-1....kai akolouthise i niki stin rizoupoli me 1-2....!!!

oi pio polloi ta exete ksanadei afta se alla site ktl...apla to idio post ekana kai se ena allo forum kai to ekana copy paste kai edw...
afta ta liga stixia etsi gia tin istoria...tha mou peite kapious tous endiaferei i istoria?oxi...tous niazei na einai prwtoi eite me themita eite me athemita mesa...afti einai kai i diafora nootropias twn apodwn.afta kai alla polla einai ta  sobara gegonota pou exoun diwksei ton kosmo apo ta gipeda...efxome kalo matsaki na doume avrio.....kali epitixia kai as elpisoume na min zisoume stigmes karnabaliou avrio stin toumba.....goodnight
fonakste kai gia mas tou ekswterikouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu

piges:http://www.sportime.gr/html/ent/089/ent.58089.asp
« Last Edit: March 06, 2005, 02:28:13 by PanicTaZ »
My Own WoRST ENeMy.....

Zorro4

• Guest
Giannis 80.

An kai tote sthn 6ara hmoun Rodo. 8ymamai thn ka8e stigmh radiofwnika pws evgaina san trelos sthn aylh kai ourliaza goal.

FOVERH H MARTYRIA SOU PALIKARE. ... kai mou 8ymise  kai tosa alla, me ton tropo pou ta periegrapses.

Sthn Hlikia ayth twn 6-7, prwtotrela8hka kai egw , otan h PAOKara mas phre to kypello, sta penalty to 1974.
San na htan x8es to 8ymamai. (poso perhfanos eixa paei thn allh mera sto sxoleio, hmoun monos paoktshs se oloklhro sxoleio)

AYRIO KARNTASIA 8A TOYS FAME OPWS TON PALIO KALO KAIRO.
TA PANTA 8YMIZOYN PALIES EPOXES... TOTE POY OLOI SEVONTOYSAN KAI FOVONTOYSAN

Xekwliase ton ton gamimeno
Den mporw na perimenw

:04a: :04a: :04a: :04a:

Zorro4

• Guest

ÐÁÏÊÜñá ïëÝ!

Re: PAOK-gay-bros k sylalhthrio prin apo afto(blepe anakoinosh syndesmon)
« Reply #340 on: Today at 01:23:47 »   

--------------------------------------------------------------------------------
eftase i wra....eftase i stigmi tou megalou derby(an kai etsi opws exei katantisei i PAOKara fetos einai ikani gia to kalitero kai to xeirotero)tespa....epsaksa ligo...ekana mia erevna kai kanw afto to post gia na mathenoun oi neoi kai na thimounte oi palioi...anaferw..:

1998 -99 ëõìðéáêüò - ÐÁÏÊ 1-2:  (apokoma efimeridas Filathlos-aneksartiti efimerida)

1998 -99 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 1-2 :Ôï… ÐáðáðÝôñåéï íôÝñìðé. Ï Áèçíáßïò äéáéôçôÞò "Ýâñéóêå" ðÝíáëôé ãéá ôïí Ïëõìðéáêü áêýñùóå êáé ãêïë ôïõ ÔÜêïëá óôï ôÝëïò, ãéá íá ìðïõí ïé ÐÁÏÊôóÞäåò ìÝóá.(www.sportime.gr)

1999-00 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 0-2:Áðü ôï ðñþôï çìß÷ñïíï ï ÐÁÏÊ ðáßæåé ìå äÝêá áöïý ï ÂáëëéÜíïò áðïâÜëåé ôïí ÃåùñãéÜäç ðïõ Ýóðñùîå ôïí ÍéíéÜäç.

2000 -01 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 2-4:kokini se georgiadi sto prwto imixrono gia theatro  , <--itan pelandi arage? . Ç ÷åéñüôåñç çìÝñá ôïõ Ãéþñãïõ ÊáóíáöÝñç. ÁðïâïëÞ êáé ðÜëé ôïõ ÃåùñãéÜäç óôï ðñþôï çìß÷ñïíï ãéá äýï áðüðåéñåò íá ðÜñåé ðÝíáëôé ìÝóá óôï ãëéóôåñü ôåñÝí. ÐÝíáëôé ãéá ôïí Ïëõìðéáêü, ôñßá ü÷é ãéá ðÝíáëôé óôïí ÐÁÏÊ.(www.sportime.gr).

2001 -02 ÐÁÏÊ – Ïëõìðéáêüò 1-1:to 0-1 .<-- itan off-side arage?I swsti apandisi....opios to brei kerdizei mia fanela tou prwtagonisti gianakopoulou...

epomeni xronia 1-1 me pelandi pali o gavroulis thima-ektelestis pali o jorjevic....na thimithw kai to pelandy tou kastigio sto kipelo pou kerdisame 3-1?ti na peis.....apo ta pio astio pou exw dei se agwnes.....alla tote den masisame....to 1-1 egine 3-1....kai akolouthise i niki stin rizoupoli me 1-2....!!!

oi pio polloi ta exete ksanadei afta se alla site ktl...apla to idio post ekana kai se ena allo forum kai to ekana copy paste kai edw...
afta ta liga stixia etsi gia tin istoria...tha mou peite kapious tous endiaferei i istoria?oxi...tous niazei na einai prwtoi eite me themita eite me athemita mesa...afti einai kai i diafora nootropias twn apodwn.afta kai alla polla einai ta  sobara gegonota pou exoun diwksei ton kosmo apo ta gipeda...efxome kalo matsaki na doume avrio.....kali epitixia kai as elpisoume na min zisoume stigmes karnabaliou avrio stin toumba.....goodnight
fonakste kai gia mas tou ekswterikouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu

Mpravo PANIC etsi gia na 8ymomaste kai na mhn koimomaste.

FATE TOYS REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SKISTE TOYS REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a: :04a:

drous

• Guest
Ma8hmata FYSIKHS:

1 mile = 1,613 Km [Sxesh 1]
Taxuthta hxou ston Aera: V = 331,4 + 0,6T m/sec (opou T h 8ermokrasia tou aera se ba8mou Celsius) [Sxesh 2]

Apostash S = Manchester - 8es/nikhs = Peripou 1470 milia (as the crow flies) kai sumfwna me th "Sxesh 1", S =  2371,11 xiliometra

An 8ewrhsoume oti h mesh 8ermokrasia meta3u Manchester kai 8essalonikhs 8a einai peripou 10 ba8mou Celsius, tote sumfwna me th "Sxesh 2",
h taxuthta tou hxou 8a einai V = 331,4 + 0,6*10 = 331,4 + 6 <=> V = 337,4 metra to deuterolepto

Opote gia na dianusei o hxos apostash S = 2371,11 xiliometrwn 8a xreiastei:

1 deuterolepto  gia ta 337,4 metra

t deuterolepta gia ta 2371110 metra
 ----------------------------------------------------------------------------

Synepws t = 2371110 / 337,4 <=> t = 7027,59 deuterolepta h' t = 1 wra, 57 lepta kai 7 deuterolepta.

Ara an kapoios perasei apo thn toumpa peripou 2 wres meta to ka8e goal ths PAOKaras kai akousei:

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

:04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:

na MH nomisei oti einai kapoia parakroush!

8a einai o Mhtsaras apo to Manchester pou 8a ourliazei sto ka8e goal

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

3elaruggiasteite kai gia mas pou de 8a eimaste sth Toumpa

Liwste tous skatogay

PS: Gia thn apofugh opoiasdhpote sugxishs kata th diarkeia twn sun8hmatwn ths kerkidas, dhlwnw upeu8una, oti de 8a fwnazw dunata ta sun8hmata mou!
Kai auto giati einai fusei adunato na mporesw na enarmonistw me thn kerkida ths Toumpas, kai de 8elw na sas mperdepsw!!!!!
PS2: Gia ton upologismo tou xronou den upologisthke h kinhsh ths ghs gurw apo ton a3ona ths, kai etsi endexetai o xronos t na einai mikroteros apo 1h kai 57mins

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Ma8hmata FYSIKHS:

Taxuthta hxou ston Aera: V = 331,4 + 0,6T m/sec (opou T h 8ermokrasia tou aera se ba8mou Celsius) [Sxesh 2]

Apostash S = Manchester - 8es/nikhs = Peripou 1470 milia (as the crow flies) kai sumfwna me th "Sxesh 1", S =  2371,11 xiliometra

An 8ewrhsoume oti h mesh 8ermokrasia meta3u Manchester kai 8essalonikhs 8a einai peripou 10 ba8mou Celsius, tote sumfwna me th "Sxesh 2",
h taxuthta tou hxou 8a einai V = 331,4 + 0,6*10 = 331,4 + 6 <=> V = 337,4 metra to deuterolepto

Synepws t = 2371110 / 337,4 <=> t = 7027,59 deuterolepta h' t = 1 wra, 57 lepta kai 7 deuterolepta.

Ara an kapoios perasei apo thn toumpa peripou 2 wres meta to ka8e goal ths PAOKaras kai akousei:

:04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:  :04a:

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Liwste tous skatogay

PS: Gia thn apofugh opoiasdhpote sugxishs kata th diarkeia twn sun8hmatwn ths kerkidas, dhlwnw upeu8una, oti de 8a fwnazw dunata ta sun8hmata mou!
Kai auto giati einai fusei adunato na mporesw na enarmonistw me thn kerkida ths Toumpas, kai de 8elw na sas mperdepsw!!!!!
PS2: Gia ton upologismo tou xronou den upologisthke h kinhsh ths ghs gurw apo ton a3ona ths, kai etsi endexetai o xronos t na einai mikroteros apo 1h kai 57mins

.....Vre ti pathame...Oreos eisai...

MUGS..telika tha paw isos stous dikous mou na to dw...

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Kai na min ksexnate ametrito mpineliki sta mounia tous prodotes..tis poutanes tous eleous kai xrimatos Georgiadi,Kafe kai Okka...
Alla sas parakalw oute ena mpineliki gia to palikaraki ton Venetidi,to opoion emeis ton diwksame gia na swsoume kai kala tin xronia tote.

Poustarades pou foresate tin PAOKtsidiki kai fanela kai poulisate kai PAOKtsidiliki den sas ksexnw pote...Roufianoi...

Ante gamw ton mpela eknevristika pali...

PS.Ektos apo to na min vrisoume to Venetidi,parakalw na min fwnaksoume ton Poustara ton Okka tourkokyprio,giati einai ierosylia pros tous ypoloipous Kyprious tis omadas mas,alla kai tou kypriakou lao.

ME kana dyo me kana dyo xiliarika
gamame tis gamame tis poutanes
kai otan den exoume lefta
tou Okka kai tou Kafe tis manes

Passenger-4

• Guest
Epitelous eftase h wra..Metraw antistrofa gia to mats perimenontas tous filous mou apo larisa na erthoun...Mia hliolousti mera simera..Mia mera ekdikisis afou paizoume me ta mounia tou parea.....Ta tsoglania tis troumpas....GAMISE TOUS PAOKARA MOU.....Oloi osoi eiste re thessaloniki kai osoi taksideuete gia thessaloniki valte sto terma ta tragoudia tou PAOK...Etsi gia na goustaroume...

Offline Matador

• Αλλαγή
Ma8hmata FYSIKHS:

Liwste tous skatogay

Eipame, TRALA LA, TRALA LA DEN EIMASTE KALA STA MUALAAAAAAAAAA MAS!!!!!!!!!!!!!!

Api8anos o Drous!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

shaman4

• Guest
Gia ta aderfia apo to eksoteriko:
Deite to mats apo tin ert sat sto link:

http://ert.ntua.gr/

Den exei foveri piotita alla kalitera apo to radio einai.

"""""""""MBEITE APO TWRA GIATI TO SERVER EXEI POLI MICRO CAPACITY LIMIT !!!!!!!!! """"""""""""

Ainte paokara gera!

alessandro4

• Guest

:lol:

pame mia ampalaea, apo apenanti? (manchester - rotterdam)?
kai sto gamo ton olympiako tin gkremizoyme tin eyropi :)

chris

• Guest

otidhpote kainurgio YLIKO BREIS  steilto
H se emena H ston @homo
o logos profanhs---------------------->>>> www.antiafieroma.info
(o efialths twn allo8rhskwn apo to kalokairi tu 2004)

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ma8hmata FYSIKHS:

Liwste tous skatogay

kalo re DROUS...
paidia se ligo kleinw to PC kai etoimazomai na aniforisw...einai ligo nwris alla xerete ta parelkomena...

Perimena pws kai pws na er8ei h kiriaki...xanaphgainw touba meta apo poli kairo mias k hmoun fantaros...
twra omws lele kai paok trelelelelelelee

A kai exw ena proais8ima oti 8a balei 1 h 2 goal o Megaxent
« Last Edit: March 06, 2005, 11:57:05 by blue_eyes »

Zorro4

• Guest
 :lol: SWSTOS O drous

EGW APO TH RODO META APO POSH WRA 8A AKOYSTW STHN TOUMPA?

Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal :04a:

bojiek

• Guest
Apo tis 7 to prwi sto podi...to anxos einai megalo oi wres den pirnan...h trith tetrada mpires einai gegonos. magia mou pou eimai Paoktzhs paizei apo to prwi. aisiodoksia terastia, trela akoma pio polu. Apo edw to makruno Portsmouth to prwto goal mphke.

Goallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll

GAMHSTE TON POUSTH TON OLYMPIAKO