θρήνος ΕΣΤΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό και τόσα άλλα συνθήματα είναι κρίμα να πάνε χαμενα!!! Πρέπει πάση θυσία μάγκες να υπάρχει οργάνωση στην κερκίδα!!!!
Εγώ πάω μονίμως 4Α και δεν υπάρχει συννενόηση ρε παιδιά!!! Ήμουν μια 7ετία έξω και η κερκίδα μας νομίζω πάει από το κακό στο χειρότερο!!!! Δεν γίνετε οι οργανωτές της κερκίδας να συννενοηθούν πριν από το ματς για να βγει μια καλή κερκίδα? Ελπίζω να μην είμαστε πάλι σκορποχώρι!!!
Το κακό είναι πως το τελευταίο ΠΑΟΚ - κράτος που πήγα, ήταν το ΄97. Και κακά τα ψέμματα η τότε με την τώρα κερκίδα δεν έχουν καμία σχέση!
Ας καθήσουν όσοι θα είναι στα τύμπανα μαζί και ας κάνουν μια οργανωμένη κίνηση να τους κάνουμε όλους να χαζέψουνε!!!!
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ Ε Α Ε, Α ΕΕ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ολυμπιακέ!!!!!!
Με τρέλλα όλοι Τούμπα την Κυριακή!!!! ΟΛΟΙ Τούμπα και όλοι να φωνάζουμε!!! Όποιος δεν θέλει να φωνάξει ας κάτσει σπίτι του για να έρθουν μόνο οι τρελλαμένοι!!!!

ΥΓ: Αα, και για να μην ξεχνιόμαστε
ρούλη ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ !!!!!!!!!!!
ΥΓ2
Nomizw pantws pws to sunthima pou mas anatarazei olous kai mporei na kseshkwsei olo to ghpedo einai to :
Kathe olumpiakos einai kai poutanas gios gennithike ston peiraia ton paliopousataraaaa
ta bradua pou koimotane h mana tou gamiotaneeeeeeeee
mes sths troumpas ta stenaaaaaaaaaaaa
gamwwwww ton peiraiaaaaaaaaaaaaaaa
Απολύτως σωστή!!!!!