Author Topic: 2004-5ΜΑΡΤΙΟΣ PAOK-gay-bros&zografos 1-1(Ανυπαρκτο πεναλντυ , εισοδος ΠΑΟΚτσηδων , δηλώσεις του πρόεδρου του ΟΠΑΠ Ανέστη Φιλιππίδη , Ομιλος Στυγνων Φονιαδων Πειραιως )  (Read 5596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chris

• Guest

Mallon la8os katalaves Chris. O Logothetis anaferontan toys gay (Tsoykalas-Kokkalis). Etsi katalava ego, gia ksanadesto please...

ok bre @homo.gia na to les etsi 8a einai opote teleiwse.

ZHTW SYGNWMH APO TON @LOGOTHETI ENWPION TWN MELWN TU FORUM
kai to "ban grapsimatos" den ysxeiei pleon.

Offline cure

• Αλλαγή
Και τώρα μουνόπανα η σειρά σας. Ο μαλάκας ο ρ(οχαλ)ιβάλντο, ο (κου)σούρερ και τα σερβάκια σας θα δουν κάτι που δεν το έχουν φανταστεί.
Κι η Τούμπα πάλι θα' ναι καζάνι γαμώ τον κόκκαλη και το πασαλιμάνι. Ο "όχι γιάννης-γιαννάκης" ξέρει και άρχισε να κάνει τον τραυματία. Γιατί ρε πουστράκι; Έλα από δω!
Στ'αρχίδια μου αν δεν έχουμε στόχους. Ο στόχος είναι να χτίσουμε μία μεγαλύτερη παράδοση κατά του κράτους. Μετά το συλλαλητήριο που θα μας φουντώσει καλά-καλά με τον πουτάνας γιο, θα έχουμε κάτι από τα παλιά. Μετά το ορεκτικό (αηδιάζω που σκέφτομαι σκουλήκι για ορεκτικό), έρχεται το κυρίως πιάτο. Γαύρο όπως πάντα. Γιατί
το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό, στ'αρχίδια μου να γράφω τον ολυμπιακό. Γαμώ τον πειραιά σας και το μουνί της μάνας σας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
Τώρα που ανέφερε o blue eyes τα εισιτήρια θυμήθηκα και κάτι άλλο. Σε κάτι ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι ο πουτάνας γιος λέει σε όσους χρωστάει να περάσουν μετά το ματς με τον gay. Κάτι μου λέει πως ο μπούλης έχει σκοπό να κάνει γερή μπάζα και προβλέπω υψηλές τιμές στα εισιτήρια. Σιγά μην χάσει την ευκαιρία να εκμεταλευτεί την τρέλα του κόσμου από τη νίκη με το ρούλη.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Passenger-4

• Guest
Den nomizw na tolmisei....Oi times tha einai kanonikes....

Egw lew na paw amesws molis kykloforisoun na ta parw giati thelw na parw kai fanela..Kai lew auti tou amir azmy....Trelo onoma gia fanela..xexe

Goustarw (an kai einai krima auto na ginei mono to Savvato)) pou thagemisei fetos gia prwti (isws deuteri fora) h Toumpa...Anamenetai poly pathos stin kerkida..Elpizw kai mes sto gipedo

Offline toy

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Zorro4

• Guest
KAI META TA WRAIA GOYSTA TOY PRWTOY HMIXRONOY ME TON ROYLH
EFTASE H WRA TOY THS OMADAS, TOY ELLHNIKOY DHMOSIOY.
(EYXOMAI KAI STA 2 HMIXRONA)

AINTE PAOKARA GIATREPSE THN PLHGWMENH FETINH PERHFANEIA MAS.

Zorro4
www.paokrhodes.com

TOUTZAS

• Guest
 O0 PAME RE PAOKARA,GAMHSE K TON GAY NA GOUSTAROUME PIO POLY!!!!!!!!
OOOO EEEE ERXONTAI OI SKATOGAYROI NA TOUS GAMHSOUME !!!!!!!!!!!1
lamia -4-

glykeria4

• Guest
Wraia kai twra irthe h seira tou gay ....
Terma gia mas to mats me ta skoulhkia koitame mprosta ws ofeiloume!
H omada ekane to xreos ths kai kerdise to roulh twra exoume mprosta mas enan
antipalo pou exei allous stoxous kai alles prooptikes opote prepei na doume to mats
me thn deousa sobarothta! Apo oti akousa tha ekdothoun peripou 24000 eishthria ( kai 4000 ta diarkeias)
na frontisoume na ta eksantlhsoume kai na dhmiourghsoume mia wraia atmosfaira
kai na smprwksoume thn omada akoma kai se nikh..
Mia shmeiwsh edw ... o megahead mou aresei polu telika san paikths..edwse kala deigmata me thn gria
an kai den epaize sthn kateksoxhn tou thesh kai xthes me ton roulh htan epishs kalos..
O miechel epishs pera apo to goal xthes edeikse pws anakamptei siga siga kai o toxou ekane kai 2 kales sxetika
apokrouseis.. o zwgrafakhs mou arese epishs kai genika olh h omada atoma kai san sunolo edwse kala deigmata gia thn sunexeia..
Tha mou peite htan kai to gegonos pws oi alloi htan pethamenoi..auto shmainei pws tha prepei na paiksoume me ton
gauro me thn idia sobarothta kai apofasistikothta kai panw apo ola me pathos!

rantebou to sabbato loipon :)

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
ante as ksipnisoun oi thessalonikeis,ta karntasia ektos polis sigoura tha briskonte sto gipedo!!!!krima pou den eimai ellada na pigeno sto gipedo...
PAOK PANTOU AKOMA KAI AMBERSA
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline toy

• Αλλαγή
Γιαννάκη γιαννάκη γιαννάκη κανε μια πίπα να γουστάρουμε λιγάκι :12:
και τι καλά που θά ναι ρε γιαννάκη να σου γαμώ τη μάνα το παιδάκι :12:
Πλησιάζει η μέρα επιτέλους ! έρχεται η ώρα που όλοι περιμέναμε!!!
η ώρα να Νιώσουν την ΠΑΟΚτήσδικη φιλοξενεία το κρατικό σωματείο του πρωθυπουργού της ελλάδος.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline toy

• Αλλαγή
Παρατηρήσατε την διαφήμιση του αγώνα πολύ γέλιο? δείχνει τον gay , έτσι και αλλιώς και ανάποδα και όρθια και την πορεία και τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του και λέει διάφορα για τον ευρωπαϊκό θρήνο κλπ, σταματά και λέει καλά όλα αυτά όμως την κυριάκή έχει .....  (παύση) δείχνει την τρομπέτα (κλαρίνο) και την τούμπα :05: :05a:
Αυτό τώρα ή κατα λάθος το κάνανε ή κανένας εκεί στο μοντάζ είναι τρελλό ΠΑΟΚτσάκι :cwm12:
 :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
οχι ρε παιδια οχι σαββατο!γαμωτο τα νευρα μου :( :( :( :(,τοσο καιρο περιμενω αυτο το ματσακι για να γουσταρω και εχω μια υποχρεωση το σαββατο!!Πειτε μου οτι ειναι κυριακη!τρεξτε να παρετε εισιτιρια γιατι βλεπω να εξαντλουνται απο παρασκευη!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline alexisv

• Αλλαγή
οχι ρε παιδια οχι σαββατο!γαμωτο τα νευρα μου :( :( :( :(,τοσο καιρο περιμενω αυτο το ματσακι για να γουσταρω και εχω μια υποχρεωση το σαββατο!!Πειτε μου οτι ειναι κυριακη!τρεξτε να παρετε εισιτιρια γιατι βλεπω να εξαντλουνται απο παρασκευη!

re file pou akouses sabbato??
oles oi diafimisis lene kiriaki!!!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!