re ta pistevete afta pou lete..i paramithiazomaste metaxi mas?pios gavros fovate?mipws den eimastan prin liga xronia pou dothike akiro penalnti ston gabro(den ta paw kala me tis imerominies)kai eimastan emeis kai petousame petres sta mat...kai stin diakopi kanan kai kerkida kai gia na ta mazepsoume ligo(ta amazefta)vrisame tous nekrous tous?tous edire kanenas tote?
kala 8a htan file mu AN den 8YMASAI h DEN EISOUN se kapoia mats na mhn..katalabaineis..MPERDEVEIS KAI MPERDEVESAI.

.se afto to mats fwnaksane "PAOK 8ymisou thn alamana..." kai emeis meta fwnaksame gia tus KWLONEKROUS tus.. to 8ymamai giati eimun.meta TA 2 TELEFTAIA LEOFOREIA TUS EIXAN POLLES APWLEIES..perisotera den lew.an eisoun 8a ksereis..
i na thimithw tote pou itan mesa kai spagan to gipedo(nai men xoris astinomia)kai tin protomi alla emeis ti kaname?molis epese to prwto dakrigono oloi sta spitia mas..
mhpws KAI se afto to mats DEN 8YMASAI h DEN EISOUNA?einai SE OLOUS OSOUS HTAN MESA PASIGNWSTO oti otan adeiase h tumpa kanan oti kanane.sygekrimena eixan meinei 4-5 atoma sthn g4 dikoi mas-o enas apo aftous filos mu- kai EBLEPE ti ginotane me ADEIA ENTELWS TUMPA 1wra kai bale meta to mats..emeis
eimastan EKSW apo thn g7 opou pesan ta dakrygona ALLA PERIMENE KANENAS NOHMONAS AN8RWPOS H EXEI GINEI POTE STON KOSMO na MPAINAME MESA STHN G7 apo eksw ths ,pu mastan mazemenoi?ELEOS.
(meta apo wres ma8ame oti ta spasan mesa MONOI SE ADEIA TUMPA)an hsoun eksw apo thn g7 tote 8a 8ymasai pistevw
re chris pia xronia itan pou mazeftikane se paok - gavros 100 atoma exw apo tin pae san silalitirio...kai oi perisoteroi mpenan mesa sto gipedo?epi mpatatoudi?kai tote ta idia xalia itan...
sto parapanw quote pu se kanw-to egrapses sto TOPIC "KSEKOLIarhs-PAOK"
blepeis pou mperdevesai AKOMA PERISOTERO?gia PROPERSY eleges..DEN eisoun sigouros...gia XRONIES MPATATOUDH meta 8ymasai?
dhladh PRIN pote?asto loipon