Author Topic: Ντέμης Νικολαίδης: Αρ(Ντέμης) Μάτσας - ρουφιάνος και άλλα διάφορα  (Read 3561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά, γραψτε και καμιά καλή κουβέντα για τους συνδέσμους.
Εμείς δεν έχουμε οriginal21 που θέλει να ασκεί εξουσία.
Εμείς είμαστε αρωγοί και συνεργάτες της διοίκησης της ΠΑΕ και απόδειξη για αυτό είναι η συμπεριφορά μας την περσινή χρονιά που δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό στην Τούμπα.
Εξαιρέσεις υπήρξαν, αλλά ήταν ελάχιστες αν κρίνουμε από τον όγκο των φιλάθλων που ηρθαν στο γήπεδο.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ, είναι και οι συμβουλές που δίνουμε κάποιες φορές στην διοίκηση της ΠΑΕ. Όχι με μορφή απειλής, αλλά με γνώμονα να την προστατέψουμε από "γλύστριμα της" σε πρακτικές Ντέμη και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα δικαιώνουν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω απλως θελω να πω οτι αν ο ζαγορακης ειχε μια ομαδα απο μετοχους απο πισω που θα βαζαν τα χρηματα τους,μετα τα γεγονοτα στις σερρες π.χ. ειναι πολυ πιθανο να λειτουργουσε τελειως διαφορετικα.....

χωρις να υποννοω οτι θα ρουφιανευε κ.τ.λ ετσι.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Ειπε στην συνεντευξη του οτι φετος εχουν κανει ηδη 18.000 διαρκειας. Ισχυει κατι τετοιο. Αν ισχυει τοτε ο στοχος του ΠΑΟΚ πρεπει απο φετος να ειναι ακομα ψηλοτερος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
epeidh aderfe hmoyn sto amaksi kai to akoyga(eriksa trelo gelio) se mia fash eipe 15000.kai meta to gyrise se 18000.

MeTaLLiuM-G4

• Guest
Είναι 18.000 αλλά σε αυτά υπολογίζει ότι πουλήθηκαν όλα όσα έδωσε σε συνδέσμους, δηλαδή ότι δεν θα επιστραφεί κανένα, πράγμα δύσκολο. Άρα θεωριτικά το ταβάνι τους είναι τα 18.000. Ο πραγματικός αριθμός θα φανεί όταν σταματήσουν να πουλάνε και θα γυρίσουν κάποια πίσω. Τουλάχιστον αυτό με είπαν κάτι παιδιά στο φιλικό με τη CSKA.

ive4

• Guest
 αν και χθες πήρα το μέρος του για την συνολική συμπεριφορά του, μετά από όσα ακούω ότι είπε σήμερα, μου φαίνεται ότι έφαγε κόλλημα με το προεδριλίκι και τους μετόχους που τον στηρίζουν και δε θέλει να αφήσει το προεδριλίκι.
Ας μας γίνει ένα μάθημα, να κρατήσουμε τον Ζαγοράκη πιο κοντά στον κόσμο και πιο μακρυά από τους διάφορους επενδυτές και μεγαλομετόχους...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δηλαδή αν βρεθούν κάποιοι και κάνουν φέτος τα ίδια όπως με Τρίπολη και στο φιλικό με Σέρρες σε κρίσιμα παιχνίδια φέτος, αυτούς πρέπει να τους κρατάμε μέσα στην κερκίδα μας ;

oxi, prepei na tous steiloume isobia.  :trelos:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
O charlie katastrefei magges...
Paratas podosferiki kariera me 3 toulahiston hronia akoma (>1mirio simvolaio) giati eisai ethismenos
Poulas ta aderfia sou pou eisoun o <<dikos tous anthrwpos>>  afou prwta ta hrisimopoieis(pesimo stous thrakomakedones ston tsiarta ktl)
Kiriseis polemo sto <<katestimeno>> kai fwtografizesai parea me ton theio
Theleis na htiseis gipedo stin astegi omada sou sto vouno, se ektaseis pou olws tihaiws anoikoun se ana apo tou metohous tis etaieias sou kai ohi stin fisiki kai istoriki edra sou..
kai alla polla...

opoiadipote shesi twn parapanw me pragmatika gegonota kai proswpa einai tihaia...

katafraktoi

• Guest
Παντως, μια χαρα παει να του κατσει του Βανδη η υποθεση Ριβαλντο...

Φευγει ενας παιχτης που του κοστιζει ενα μυριο το χρονο και βαλε, που το μονο που κανει ειναι να καταστρεφει το παιχνιδι της ομαδας του μιας που στα 36 δεν μπορει να παιξει με τιποτα στο 4-3-3 τους, και σημερα που ο Νικολαιδης ξυπνησε και πηρε πρεφα τι ποσο (20 μυρια!!) δινουν οι Ουσμπεκοι στο Ριβαλντο για 4 μηνες ουσιαστικα (αφου το πρωταθλημα τους ληγει το χειμωνα!) ζηταει λεφτα για να τον αφησει να φυγει!
Παιζει λοιπον δυστυχως να κονομιζει κανα 4-5 μυριακια απο εκει και με αυτα να παει και να αγορασει Τζιμπουρ (ακουγεται ηδη εντονα)  αλλα και τον ελευθερο Γκραβεσεν η Λιουμπεργκ για αντικαταστατη του Βραζιλιανου!
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=8035&catID=24

Αυτο θα πει κωλοφαρδια! Αν του κατσει τελικα! Και απο εκει που η ΑΕΚ θα τερματιζε χαλαρα 4η με το τσιρκο που εστησε ο (ΠΑΟΚτσης) Δωνης μπορει να βρεθει τελικα με ομαδαρα! Ασε που με το Ριβαλντο στη συνθεση της δεν ειχε καμμια τυχη στον επαναληπτικο με την Ομονοια.
Απιστευτα πραματα!! Δε γινονται αυτα...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ποιός μου λέει εμένα ότι η δημοσιοποίηση της αποχώρησης Ντέμη από την προεδρία, δεν έγινε για να μην κατηγορηθεί για το πούλημα Ριβάλντο?

Υποθετικά ας μιλήσω σαν Ντέμης...

Μου κάνουν μια πάρα πολύ καλή πρόταση για Ριβάλντο, αλλά επειδή θα με κατηγορήσουν σαν διοίκηση ότι πουλάω ένα βασικό στέλεχο της ομάδας λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ρίχνω το παραμύθι ότι θα αποχωρήσω μέσα από τα ΜΜΕ.
Δημιουργείτε ένα ψιλομπάχαλο, κάνω επίσημη δήλωση ότι το σκέφτομαι για αργότερα, ο Ριβάλντο μου λέει (ντεμέκ) ότι "μόνο σε εσένα είχα εμπιστοσύνη και δεν θέλω να μείνω με άλλον πρόεδρο και επειδή μου προκάλεσες αβεβαιότητες και ανασφάλειες με την δήλωση σου, θέλω να φύγω και έχω πρόταση".

Αποτέλεσμα...
ο Ριβάλντο πουλιέται, η ΠΑΕ τα κονομάει και ο κόσμος ψάχνεται για την (τρέχα-γύρευε) μελλοντική φυγή μου και όχι για το μπουρδέλο που είναι η διοίκηση μου, που πουλάει παίκτη λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Σκουλικίστικες μεθόδους αλά Αβραάμ, μου θυμίζει η περίπτωση.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ved

• Αλλαγή
ειναι λιγα τα λεφτα,

εδω διναν 4-5 για μπλανκο

Offline cure

• Αλλαγή

Παιζει λοιπον δυστυχως να κονομιζει κανα 4-5 μυριακια απο εκει και με αυτα να παει και να αγορασει Τζιμπουρ (ακουγεται ηδη εντονα)  αλλα και τον ελευθερο Γκραβεσεν η Λιουμπεργκ για αντικαταστατη του Βραζιλιανου!
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=8035&catID=24

Αυτο θα πει κωλοφαρδια! Αν του κατσει τελικα! Και απο εκει που η ΑΕΚ θα τερματιζε χαλαρα 4η με το τσιρκο που εστησε ο (ΠΑΟΚτσης) Δωνης μπορει να βρεθει τελικα με ομαδαρα! Ασε που με το Ριβαλντο στη συνθεση της δεν ειχε καμμια τυχη στον επαναληπτικο με την Ομονοια.
Απιστευτα πραματα!! Δε γινονται αυτα...

Εγώ αδερφέ το βλέπω τελείως διαφορετικά. Καταρχήν συμφωνώ με τον Αλαμάνα για το πως το έσκασαν το παραμύθι. Το δούλεμα πάει σύννεφο στις ξαδέρφες και βγάζουν γέλιο φέτος.

Επί της ουσίας τώρα. Είναι που είναι μπουρδέλο του κερατά η κούλα, γεμάτο με παιχτάκια της σειράς στο ρόστερ τους. Πάνε να πάρουν τίτλο με Ρίκκα, Ζορμπά και Ράμος!!!
Αν πάρουν και τον Τζιμπούρ θα έχουν έναν ψυχομαλάκα στο ρόστερ που θα τους κάνει μπουρδέλο αν δεν παίζει, ενώ αν παίζει θα τους κάνει μπουρδέλο ο Μπλάνκο, που θα την κάνει το χειμώνα.

Ο Λιούνγκμπεργκ κι ο Γκράβενσεν δεν κάνουν καμία διαφορά, άσε που ο Δανός παίζει σε θέση που έχουν έναν από τους ελάχιστους σοβαρούς παίχτες, όπως ο Μπασινάς. Άσε που ο δικός μας ο Γκαρσία τον είχε τελειώσει από τη Ρεάλ  ;D

Τι να μας κλάσουν ρε παιδιά αυτοί οι αστείοι;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
κατάφερε να κάνει μπουρδέλο την άεκ τελικά!
Το χειμώνα έβριζε τους παίκτες που παίζουν χάλια ποδόσφαιρο.
Στο τέλος του πρωταθλήματος ανακηρύχθηκε ηθικός πρωταθλητής και αποπροσανατόλησε όλη την ομάδα. Κατόρθωσε να ξεσηκώσει τους ψευτοεπαναστάτες παίκτες που μόλις βλέπουν ένα ευρώ παραπάνω τους τρέχουν τα σάλια και ο κάθε παίκτης έλεγε τη μαλακία του (να μη κατέβουμε να παίξουμε στα πλέι οφφς) αλλά τελικά τους έστειλε να παίξουν και να αναστήσουν τον βάζελο.

Ο μιρλοκλαψιάρης φτωχομπινές βραζιλιάνος που πανηγύριζε με γίδια γαύρους τα 3 συνεχόμενα ανακάλυψε ότι τα πρωταθλήματα του γαύρου ήταν στημένα, μετά από εντατικά μαθήματα κλάψουρίσματος της διοίκησης της αεκ44.
Μετά του καύλωσε να φύγει, επειδή σε θέματα ήθους δεν βάζει νερό στο κερασμένο κρασί του και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στημένο.

Ο μέγας πρόεδρος - σύμβολο Ντέμης  έπεσε στα πόδια του και τον παρακάλούσε να μείνει ότι τον χρειάζεται η ομάδα κτλ.
Επιτυχία του Ντέμη που κράτησε τον πικραμένο φευγάτο, έτσι το περάσανε οι φυλλάδες τους.
(Ποιος λέει ότι η πρόταση από το Ουζμπεκιστάν δεν υπήρχε από τότε;)

Μετά διαρρέει ότι ο Ντέμης παραιτείται (του χρόνου), αφού πρώτα πούλησε ταλέντα ή ξεφορτώθηκε τα μεγάλα συμβόλαια.

Λίγο μετά έρχεται η πρόταση από το Ουζμπεκιστάν και ο πετυχημένος πρόεδρος - σύμβολο, αφού οι φυλλάδες έχουν προετοιμάσει τον κόσμο της άεκ ότι ο Ριβάλτνο κάνει την ομάδα αργή και δεν χρεώνεται την φυγή του μεγάλου κλαψ-στάρ αλλά γλιτώνει το συμβόλαιό του.

Αυτή η ομάδα έχει μπει σε τρυπάκι άσχημο και με τέτοιο κλίμα, αν συμμετείχε ομάδα του ουζμπεκιστάν στην Σουπερκλίκα, θα τερμάτιζε πιο ψηλά από την αεκ.   

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ο ρουφιανος,ο μεγαλος looser,ο δηθεν φανατικος αεκτζης ντεμης νικολαιδης φετος ενιωσε το αγγουρι πιο σφιχτα απο ποτε και απο χτες ειναι παρελθον!το χανουμι φετος ειναι κυριολεκτικα ενα καταπληκτικο τσιρκο με  δηθεν καλο υλικο και με τον κλαψομουνη και χατζηαβατη δωνη.
δε νοειται αυτους τους αποτυχημενους να μην τους αφησουμε 10 βαθμους πισω μας!!!αντε χανουμια ουτε playoff δεν εχει φετος!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!